Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 16 ώρες, ο/η Zelda είπε:

Καλησπέρα στην παρέα! Σας γράφω μήπως κάποια κοπέλα που είναι ήδη μαμά ξέρει να με κατατοπίσει.. Έχω ένα μπέμπη 6,5 μηνών και έχω αδιαθετησει 2 φορές έως τώρα, η πρώτη φορά στους 3,5 μήνες και η δεύτερη 30 μέρες μετά (κανονικά δηλαδή σαν τον κύκλο μου προ εγκυμοσύνης). Τώρα έχω15 μέρες καθυστέρηση. Επαφές έχουμε με προφύλαξη αλλά έκανα και ένα τεστ κύησης μήπως έγινε τίποτα αναπαντεχο και είναι αρνητικό οπότε δεν παίζει νέα εγκυμοσύνη. Να σημειώσω ότι θηλάζω αποκλειστικά. Μίλησα με τον γιατρό μου χθες μου είπε καμιά ανησυχία και ούτε υπέρηχο δε χρειάζεται να μου κάνει είπε. Αλλά εγώ αναρωτιέμαι ποσο καιρό παίρνει ο κύκλος να στρώσει; Μήπως πρέπει να πάω σε ενδοκρινολόγο αν έχουν απορυθμιστει οι ορμόνες από τοκετό και θηλασμό; Έχει τύχει σε κάποια να ρυθμιστεί για έναν κύκλο και μετά να απορυθμιστει;

Καλημέρα ο θηλασμός μπορεί να απορρυθμίσει την ωορρηξία όμως είναι απαραίτητο μετά τον τοκετό να κάνεις ορμονικές εξετάσεις (ασχέτως θηλασμού). 
πολλές φορές νομίζουμε ότι είναι ο θηλασμός αλλά μπορεί να έχει  απορρυθμιστεί πχ ο θυροειδής κ αυτό δεν αφορά τον θηλασμο αλλά τον τοκετό .

σου βάζω φωτό τις βασικές εξετάσεις που πρέπει να κάνει κάθε γυναίκα μετά τον τοκετό IMG_0232.thumb.jpeg.f78179d01427fa71c36628a783f7a599.jpeg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Ημέρα μαραθωνίου σήμερα και κατεβήκαμε από το πρωί κέντρο για βόλτα!

ειπα στον εαυτό μου ότι είναι ελαττωματικό το χθεσινό τεστ και θα περιμένω την περίοδο μου κανονικά..αν δεν έρθει Τετάρτη, θα κάνω ένα τεστ! Σας ευχαριστω για τα σχόλια σας! Καλό υπόλοιπο Κυριακής :) 

στις On 6/11/2024 at 11:14 ΜΜ, ο/η Elli13 είπε:

Την Παρασκευή το μεσημέρι. Εννοείται ότι θα γίνει η διαδικασία στο σπίτι και θα πάει με τη μηχανή να το Δώσει. Δεν ήθελε καν να σκεφτεί το ενδεχόμενο να το κάνει εκεί 😂😂

Ελπίζω να βγουν γρήγορα τα αποτελέσματα...

Α.. στα κέντρα εξωσωματικής πάντως έχει ωραιότατα δωμάτια 😂😂😂 μου τα πεειεργαφε ο άντρας μου ωραία λέω πέρασες 😂😂

στις On 6/11/2024 at 11:14 ΜΜ, ο/η Elli13 είπε:

Την Παρασκευή το μεσημέρι. Εννοείται ότι θα γίνει η διαδικασία στο σπίτι και θα πάει με τη μηχανή να το Δώσει. Δεν ήθελε καν να σκεφτεί το ενδεχόμενο να το κάνει εκεί 😂😂

Ελπίζω να βγουν γρήγορα τα αποτελέσματα...

Α.. στα κέντρα εξωσωματικής πάντως έχει ωραιότατα δωμάτια 😂😂😂 μου τα πεειεργαφε ο άντρας μου ωραία λέω πέρασες 😂😂

στις On 9/11/2024 at 1:32 ΜΜ, ο/η Naty_ είπε:

χαχα μπα μωρέ αρνητικό είναι.. λογικά μπερδεύτηκε της ωορρηξίας με το αίμα τι να πω. Και να πω την αλήθεια δεν θα ήθελα να είμαι με ΤΟΣΟ αίμα που έχω. Αχ βρε κορίτσια συγγνώμη που σας παρανοώ και σας πρήζω κι εσάς. Υπόσχομαι μέχρι τον Δεκέμβρη θα πάρω το διάλειμμά μου και θα ηρεμήσω. Θα είμαι εδώ να κάνω support σε εσάς 🥰

Καλά η ζαιρα μιλά και εσύ δεν την ακούς και πρόσεξε. Σε έχω βάλει μάτι σαν την @Θέτις Κ. Οπότε μάντεψε θα χεις τα ίδια με την Θέτις .. ☺️☺️

στις πριν 14 ώρες, ο/η terry1986 είπε:

Μια χαρά!! Ελπιζω να ειναι κ αυτο τυχερό κ να μη χρειαστεί να κανεις νεα ωοληψια!! Κ εμεις προσπαθουμε φυσιολογικά αλλα δεν εχει κάτσει τοσα χρονια! Κ ενω το ξερω, καθε φορα π μ ερχεται περιοδος απογοητευομαι φουλ κ εκει συνειδητοποιω πως ακομα ελπιζω..Τεσπα.. Ελεγα να παμε τον επομενο μηνα αλλα μαλλον θα βγει μεσα στα Χριστούγεννα κ δε ξερω αν θα κανουν ΕΤ!! Τωρα ειμαι δευτερη μερα περιοδου με κυκλο πανω απο 30 μερες παντα..οποτε πιστεύω το νωρίτερο να μ ερθει 10/12..γι αυτο λεω υπολογιζω πως παει για Χριστούγεννα! Οποτε θα παρω τηλ οταν μ ερθει η επομενη περιοδος κ θα δω τι θα μ πουν, αλλιως παμε για Γενάρη! Θα ειμαι βεβαια σκατα με τη δουλεια λογω κλεισιματος της χρονιάς (ειμαι στο λογιστηριο εταιρείας) αλλα δε θα αλλαξω το προγραμμα μ- αυτό εχω αποφασισει αυτη τη φορα! Καθε φορα κοιταω να βολεψει ποτε θα το κανω με βαση τη δουλεια αλλα τωρα θα κοιτάξω ποτε θελω εγω..

Από τη μία είναι καλό να είμαστε αισιόδοξες και να ελπίζουμε αλλά κ γω πιάνω τον εαυτό μου να απογοητεύεται, πριν λίγες μέρες που αδιαθετησα μου πέρασε από το μυαλό να πάρω τεστ ωορρηξίας γιατι δεν έχω σταθερό κύκλο, λες κ αυτό θα με σώσει με τόσα θέματα που έχουμε, μη χειρότερα.. δεν μπορώ πάλι αυτό το άγχος κ τη στενοχώρια.. ευτυχώς μου πέρασε γρήγορα και αποφάσισα με την επόμενη περίοδο να κλείσω ραντεβού με το γυναικολόγο και μέχρι τα Χριστούγεννα θα κλείσω κ στο κέντρο μου να αποφασίσουμε πως προχωράμε και μάλιστα γρήγορα γρήγορα.. ευτυχώς κλείνουν μόνο τις αργίες.. Ρώτα κ συ μήπως προλάβεις αν το θέλετε, που ξέρεις μπορεί και να είμαστε κοντά στην αναμονή..

αχ αυτό με τη δουλειά δεν μπορεί να συντονιστεί ποτέ.. εγώ δουλεύω σε φροντιστήριο και κοιτούσα να τα βολεψω όλα σύμφωνα με τις διακοπές κλπ αλλά όχι δεν γίνεται και είναι πολύ καταπιεστικό όλο αυτό.. πλέον ούτε καν..

στις πριν 1 ώρα, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Καλά η ζαιρα μιλά και εσύ δεν την ακούς και πρόσεξε. Σε έχω βάλει μάτι σαν την @Θέτις Κ. Οπότε μάντεψε θα χεις τα ίδια με την Θέτις .. ☺️☺️

Χαχαχα τι εννοείς ζαιρα μου γλυκιά; 

Κορίτσια μου , βλέπω γραμμούλες εδώ για να δούμε 🤞🤞🤞 στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια,  μην χάνετε την ελπίδα και μη τα παρατάτε 🌹 

Σαν σήμερα είχα πάρει το θετικο τεστακι για το αγγελάκι μου και σήμερα το έχω ξανά στη κοιλίτσα μου 🧿❣️

στις πριν 38 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Πως είστε κορίτσια μου;; Εγώ περιμένω την κυρία σήμερα… Ακόμα εν αναμονή με κανένα σύμπτωμα… Πφφφφφφφ

Πάμε φίλη μουυυυ! Σκεφτόμαστε θετικά ❤️🤞

Γεια σας κορίτσια μου ...

Προχτές 8 Νοεμβρίου ήταν των Ταξιαρχών. Σαν προχτές λοιπόν είχα μάθει πριν δύο χρόνια για την δεύτερη εγκυμοσύνη μου (αμέσως μετά τη Βιοχημική). Των Ταξιαρχών είχα κάνει χοριακη και ένιωθα από το πρώτο λεπτό ότι ήταν αγόρι. Είχα αποφασίσει λοιπόν ότι θα τον ονομάσω Άγγελο ( λόγω της ημέρας). Τελικά, τραγική ειρωνεία, έγινε όντως άγγελος... Εκείνη η παλινδρομη μου είχε κοστίσει παρά πολύ ψυχολογικά, γιατί δεν είχα κάνει ακόμα το παιδάκι μου και ένιωθα ότι τελείωσε ο κόσμος μου... 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Sandyb είπε:

Από τη μία είναι καλό να είμαστε αισιόδοξες και να ελπίζουμε αλλά κ γω πιάνω τον εαυτό μου να απογοητεύεται, πριν λίγες μέρες που αδιαθετησα μου πέρασε από το μυαλό να πάρω τεστ ωορρηξίας γιατι δεν έχω σταθερό κύκλο, λες κ αυτό θα με σώσει με τόσα θέματα που έχουμε, μη χειρότερα.. δεν μπορώ πάλι αυτό το άγχος κ τη στενοχώρια.. ευτυχώς μου πέρασε γρήγορα και αποφάσισα με την επόμενη περίοδο να κλείσω ραντεβού με το γυναικολόγο και μέχρι τα Χριστούγεννα θα κλείσω κ στο κέντρο μου να αποφασίσουμε πως προχωράμε και μάλιστα γρήγορα γρήγορα.. ευτυχώς κλείνουν μόνο τις αργίες.. Ρώτα κ συ μήπως προλάβεις αν το θέλετε, που ξέρεις μπορεί και να είμαστε κοντά στην αναμονή..

αχ αυτό με τη δουλειά δεν μπορεί να συντονιστεί ποτέ.. εγώ δουλεύω σε φροντιστήριο και κοιτούσα να τα βολεψω όλα σύμφωνα με τις διακοπές κλπ αλλά όχι δεν γίνεται και είναι πολύ καταπιεστικό όλο αυτό.. πλέον ούτε καν..

Ναι κ εγω περσι π ειχα ρωτησει για το Πασχα μ ειχαν πει το ιδιο πως κλείνουν μονο τις αργιες! Μονο μια φορα πηρα τεστ ωορηξιας να σου πω αλλα επειδη δεν ελπιζω ειπα να μην παρω ξανα κ να κανω τις επαφες μου οποτε προκυψει ειτε σε γονιμες ειτε οχι.. γτ καπου με ολα αυτα ειχαμε χασει την ουσια στο μεταξυ μας

Καλα με τη δουλεια δε το συζητω πρεπει να δουμε εμας ποτε βολευει..βαρεθηκα να διαλεγω μηνες με βαση το ποτε ειμαι χαλαρα στη δουλεια..

στις πριν 7 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Καλημέρα ο θηλασμός μπορεί να απορρυθμίσει την ωορρηξία όμως είναι απαραίτητο μετά τον τοκετό να κάνεις ορμονικές εξετάσεις (ασχέτως θηλασμού). 
πολλές φορές νομίζουμε ότι είναι ο θηλασμός αλλά μπορεί να έχει  απορρυθμιστεί πχ ο θυροειδής κ αυτό δεν αφορά τον θηλασμο αλλά τον τοκετό .

σου βάζω φωτό τις βασικές εξετάσεις που πρέπει να κάνει κάθε γυναίκα μετά τον τοκετό IMG_0232.thumb.jpeg.f78179d01427fa71c36628a783f7a599.jpeg

Εγώ τα τσέκαρα ούτως ή άλλως γιατί έχω θέμα με τι θυρεοειδή και τον παρακολουθώ χρόνια. Αλλά υπερήχους μαστού και θυρεοειδή δε μου είπε κανείς να κάνω. Ψηλάφιση μου έκανε η γυναικολόγος στο μαστό στις 40 μέρες και το ΠΑΠ θα το κάνω τον άλλο μήνα (τοκετός: 15/8). Όσο για το ασβέστιο και τη D3 αφού παίρνω συμπλήρωμα έτσι κι αλλιώς χρειάζεται λες;

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Εγώ τα τσέκαρα ούτως ή άλλως γιατί έχω θέμα με τι θυρεοειδή και τον παρακολουθώ χρόνια. Αλλά υπερήχους μαστού και θυρεοειδή δε μου είπε κανείς να κάνω. Ψηλάφιση μου έκανε η γυναικολόγος στο μαστό στις 40 μέρες και το ΠΑΠ θα το κάνω τον άλλο μήνα (τοκετός: 15/8). Όσο για το ασβέστιο και τη D3 αφού παίρνω συμπλήρωμα έτσι κι αλλιώς χρειάζεται λες;

Αυτές οι εξετάσεις που αναγράφονται είναι σε ένα γενικό πλαίσιο γιατί εξαρτάται κ από την ηλικία της κάθε γυναίκας (οπότε γι αυτό συμπεριλαμβάνονται όλα μέσα κ όπως λέει είναι στα πλαίσια του ετήσιου Τσεκ απ).

εγώ λόγω ηλικίας κάνω μόνο ψηλάφηση μαστού κ παπ αν όμως μια γυναίκα κάνει κ υπέρηχο και μαστογραφία κτλ πρέπει να συνεχίσει να κάνει κ μετά τον τοκετό. 

απλα είναι σημαντικό όταν μια γυναίκα θηλάζει κ κάνει πχ μαστογραφία να την κάνει και να την διαβάζει μαστολόγος που γνωρίζει από τον μαστό θηλάζουσας. Δυστυχώς όταν πας πχ για μαστογραφία αρνούνται να την κάνουν σε θηλάζουσα πράγμα που είναι εντελώς λανθασμένο κ επικίνδυνο κ δίνουν οδηγία στην θηλάζουσα να κάνει μαστογραφία όταν αποθηλάσει  ‼️‼️‼️

Τέλος καλό θα ήταν να τσεκάρεις ασβέστιο βιτ ντε μια φορά το χρόνο τουλάχιστον ακριβώς γιατί παίρνεις συμπλήρωμα (που είτε χρειάζεται πχ να ελαττώσεις είτε να αυξήσεις ή και να κόψεις). Γενικά στις θηλάζουσες δίνονται συχνά συμπληρώματα μετά τον τοκετό χωρίς να γίνονται εξετάσεις ή χωρίς να χρειάζονται  (πχ σίδηρο, ασβέστιο κτλ κτλ). Ή από την άλλη μπορεί να υπάρχει κάποια έλλειψη που δεν έχει εντοπιστει εφόσον δεν έχουν γίνει εξετάσεις. 

Κόρες είναι καμία εδώ;; Γιατί εμείς είμαστε οικογενειακώς ένα βήμα από το Δαφνί... Έκανα ένα τεστακι τώρα το βράδυ (ναι ναι κραξτε με για το βραδινό)  και βλέπουμε μια αχνή πολυυυ άχνη δεύτερη γραμμή..  να σημειωθεί ότι είμαι 10 μτω και περιμένω περίοδο στις 14/11. 

IMG_20241110_215438.jpg

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κόρες είναι καμία εδώ;; Γιατί εμείς είμαστε οικογενειακώς ένα βήμα από το Δαφνί... Έκανα ένα τεστακι τώρα το βράδυ (ναι ναι κραξτε με για το βραδινό)  και βλέπουμε μια αχνή πολυυυ άχνη δεύτερη γραμμή..  να σημειωθεί ότι είμαι 10 μτω και περιμένω περίοδο στις 14/11. 

IMG_20241110_215438.jpg

Κάτι βλέπω εγωωω! Αλλά είναι πολύ θολή η φωτό. Ανέβασε μας καμιά πιο καθαρή να δούμε 😊

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

IMG_20241110_215438.jpg

Καλώς ήρθατε στο Δαφνί μας! Βλέπωωωω την αχνη κοπέλα μουυυυυ..έχω φάει τα μάτια μου αυτές τις μέρες 😂 εύχομαι να υπάρχει όντως και να σκουρυνει τις επόμενες μέρες!

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κάτι βλέπω εγωωω! Αλλά είναι πολύ θολή η φωτό. Ανέβασε μας καμιά πιο καθαρή να δούμε 😊

Προσπαθώ αλλά χάνεται με την ανάλυση του κινητού. Έβγαλα ακόμα μια..

IMG_20241110_221625.jpg

στις πριν 8 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Καλώς ήρθατε στο Δαφνί μας! Βλέπωωωω την αχνη κοπέλα μουυυυυ..έχω φάει τα μάτια μου αυτές τις μέρες 😂 εύχομαι να υπάρχει όντως και να σκουρυνει τις επόμενες μέρες!

Αχχχ καλά αποτελέσματα να έχουμε!! 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Προσπαθώ αλλά χάνεται με την ανάλυση του κινητού. Έβγαλα ακόμα μια..

IMG_20241110_221625.jpg

Φαίνεταιιιι!! Αύριο θα είναι πιο σκουρη  σίγουρα με τα πρωινά ούρα!! 😍

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mantarini είπε:

Μακάρι!! Μακάρι!! Αχ Παναγία μου πως θα ξημέρωθω απόψε...τι ήταν τούτο που με λαχε βραδιάτικα... 🫣🫣🫣

Την είδα κι εγώ στη 2η!!! Αχ κορίτσι μου μακάριιιι, κάνε αύριο πρωί!! 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Μακάρι!! Μακάρι!! Αχ Παναγία μου πως θα ξημέρωθω απόψε...τι ήταν τούτο που με λαχε βραδιάτικα... 🫣🫣🫣

Όταν μπήκα στο φόρουμ δεν ξέρω γιατί αλλά είπα "αυτόν τον μήνα θα μείνω έγκυος μαζί με τν μανταρίνι" ... Ταυτίστηκα μαζί σου...την βλέπω κοπέλα Μ !!! Εύχομαι για μια ξεκάθαρη γραμμουλα αύριο πρωινή!!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Xrisa95 είπε:

Αυτές οι εξετάσεις που αναγράφονται είναι σε ένα γενικό πλαίσιο γιατί εξαρτάται κ από την ηλικία της κάθε γυναίκας (οπότε γι αυτό συμπεριλαμβάνονται όλα μέσα κ όπως λέει είναι στα πλαίσια του ετήσιου Τσεκ απ).

εγώ λόγω ηλικίας κάνω μόνο ψηλάφηση μαστού κ παπ αν όμως μια γυναίκα κάνει κ υπέρηχο και μαστογραφία κτλ πρέπει να συνεχίσει να κάνει κ μετά τον τοκετό. 

απλα είναι σημαντικό όταν μια γυναίκα θηλάζει κ κάνει πχ μαστογραφία να την κάνει και να την διαβάζει μαστολόγος που γνωρίζει από τον μαστό θηλάζουσας. Δυστυχώς όταν πας πχ για μαστογραφία αρνούνται να την κάνουν σε θηλάζουσα πράγμα που είναι εντελώς λανθασμένο κ επικίνδυνο κ δίνουν οδηγία στην θηλάζουσα να κάνει μαστογραφία όταν αποθηλάσει  ‼️‼️‼️

Τέλος καλό θα ήταν να τσεκάρεις ασβέστιο βιτ ντε μια φορά το χρόνο τουλάχιστον ακριβώς γιατί παίρνεις συμπλήρωμα (που είτε χρειάζεται πχ να ελαττώσεις είτε να αυξήσεις ή και να κόψεις). Γενικά στις θηλάζουσες δίνονται συχνά συμπληρώματα μετά τον τοκετό χωρίς να γίνονται εξετάσεις ή χωρίς να χρειάζονται  (πχ σίδηρο, ασβέστιο κτλ κτλ). Ή από την άλλη μπορεί να υπάρχει κάποια έλλειψη που δεν έχει εντοπιστει εφόσον δεν έχουν γίνει εξετάσεις. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου! Εγώ παίρνω ούτως ή άλλως σίδηρο! Ασβέστιο μου είπαν όλοι όσοι ρώτησα, γιατροί και μαίες, πως όσο έχω γάλα θα πρέπει να παίρνω... 🤷‍♀️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έχω την εντύπωση ότι εξαρτάται από τον ΕΦΚΑ που ανήκεις κι επεξεργάζεται την αίτηση σου... Εμένα ο ΕΦΚΑ τα έκανε κατευθείαν (μάλλον κάποιος εκεί έχει όρεξη για δουλειά 😆), αλλά ο ΟΑΕΔ για τα συμπληρωματικά, μου είχε αργήσει ένα ολόκληρο χρόνο να επεξεργαστεί την αίτηση μου 😕 Ελπίζω να μη στα καθυστερήσουν πολύ ακόμα!!! 
    • Καλημέρα κορίτσι μου!! Ναι, με πλήρωσε ο εφκα και πολύ γρήγορα κιόλας. Έκανα την αίτηση 10/10 και τα λεφτά μπήκαν 18/10 στην τράπεζα. Συνήθως μπαίνουν στο τέλος του μήνα, στον οποίο θα έχει επεξεργαστεί η αίτηση και θα έχει πάει σε κατάσταση "προς πίστωση".  Όντως στον ΕΦΚΑ λέγεται επίδομα μητρότητας και χωρίζεται σε δύο σκέλη, το επίδομα κυοφορίας και το επίδομα λοχείας. Αν έχεις κάνει αίτηση για το επίδομα κυοφορίας τότε πληρώνεσαι για τους 2 αυτούς μήνες το 75% του μισθού σου. Δηλαδή αν παίρνεις 1000€ θα δεις να μπαίνουν 750€ * 2. Τα υπόλοιπα 25% θα τα πάρεις από τις "συμπληρωματικές παροχές μητρότητας" του ΟΑΕΔ μετά τη γέννα (προσπάθησα να το κάνω τώρα, αλλά θέλει το ΑΜΚΑ του νέου μέλους, οπότε υποθέτω ότι πρέπει να έχει γεννηθεί το παιδί πρώτα 😋). Επίσης, εγώ πληρώθηκα και από τον εργοδότη για τον μήνα Οκτώβριο κανονικά. Πήρα ολόκληρο μισθό. Στην πρώτη εγκυμοσύνη που δεν ήμουν 1 χρόνο στην εταιρεία είχα πληρωθεί μισό μισθό. Επειδή κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεν έχεις κλείσει χρόνο, λογικά θα δεις το ίδιο.  Τώρα για το δώρο του Χριστουγέννων, δεν ξέρω τι παίζει... 🤔 Άμα ξέρει κάποια κοπέλα, ας μας κατατοπίσει... 
    • Στο Διαβαλκανικό στο Fivi θα πάω εγώ τον άλλο μήνα.
    • Καλημέρα!!! Πραγματικά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!!! Κι εγώ κοιτάζω τις φωτογραφίες του που ήταν μια σταλιά 🩵. Τέλεια! Αφού σου πήρε κ το μπουκάλι μια χαρά!!! Της είναι κ πιο εύκολο, γιατί τρέχει κ μόνο του, οπότε δεν κουράζεται για να τραβήξει!! Κ νομίζω πως η πιπίλα είναι πραγματικά στο παιδί! Η βαφτιστηρα μου την θέλει στον ύπνο. Χίλιες φορές να μην την ήθελε..αν της πέσεις από το στόμα το βράδυ, ξυπνάει με κλάμα κ δεν κοιμάται εύκολα ξανά αν δεν της την βάλουν απευθείας στο στόμα. Κι έχει φτάσει δύο ετών κ οι κουμπάροι κοιμούνται εναλλάξ μαζί της στο δωμάτιο για την πιπίλα. Οπότε μπορεί να είναι και καλύτερα που δεν τη θέλουν.
    • Γενικά κάθεται ξύπνιος περίπου στις δύο ώρες και μετά κοιμάται.. αλλά δεν είναι στάνταρ οι ώρες γτ δυσκολεύεται να κοιμηθεί όταν τον αφήνω κάτω, θέλει αγκαλιά, οπότε δεν κοιμάται και στάνταρ ώρες.. κοινώς δεν έχουμε ωράριο! Και κάπως καταλήγουμε να κοιμόμαστε πάντα γύρω στις 2 για βράδυ 😐
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...