Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 3 ώρες, ο/η Susan είπε:

Γεια σας κορίτσια.

Σας διαβάζω ένα χρόνο τώρα, αλλά είναι η πρώτη φορά που σας γράφω.

Λοιπον μετά από ένα χρόνο προσπάθειας με τον άντρα μου είχαμε θετικό τεστ εγκυμοσύνης, 4 μέρες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου. Δυο μέρες μετά πήγα για χοριακη η οποία βγήκε 83, μετά από δυο μέρες πάλι (μέρα αναμονής περιόδου) η χοριακη βγήκε 170, χαρήκαμε γιατί διπλασιάστηκε. Εκείνη τη μέρα όμως ειχα κάποια υγρά καφέ που στη συνέχεια εξελίχθηκαν σε ανοιχτό κόκκινο αίμα (όχι πολύ).

Με τις οδηγίες του γιατρού έκανα μια ένεση προγεστερονης και είμαι τώρα ξάπλα εδώ και δυο μέρες και παίρνω προγεστερονη πρωί-βράδυ κολπικά.

Αίμα πλέον δεν έχω (οποιουδήποτε χρώματος) αλλά είμαι πολύ στεναχωρημένη. Την Δευτέρα θα πάω για την Τρίτη μου χοριακη.

Αφού σταμάτησε το αίμα όλα καλά!!! Κ γω είχα κ έκανα επίσης την ένεση. Με το καλοοοοο

στις πριν 2 ώρες, ο/η elemi είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου εμένα σήμερα όλη μέρα Με έτρωγε και τώρα έφυγα άρον άρον από το σπίτι και πήγα σε εφημερεύον φαρμακείο και έκανα το τεστ μου και είναι θετικότατο θα κάνω άλλο ένα αύριο το πρωί και Δευτέρα πάω πάω για χοριακή!! Τρέμω από το άγχος μου!

IMG_8030.jpeg

Συγχαρητήριααααα!!!! Γιατί τρέμεις καλε;;; Με το καλοοοοο💕💕💕🤰🏼🤰🏼🤰🏼

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 19 ώρες, ο/η Sandyb είπε:

Ω ρε συ έχετε περάσει πολλά.. δύσκολη απόφαση γιατί έχετε και 4 εμβρυακια έτοιμα και είναι κρίμα να τα κάνεις όλα από την αρχή πάλι.. προεμφυτετικο σας έχουν προτείνει? Εγώ η τρελή με μια παλινδρομη τοτε τους το είχα ζητήσει, φυσικά δεν με άφησαν.. ευτυχώς δηλαδή γιατί αμέσως μετά με την επόμενη ετ έκανα το παιδάκι μου.. 

Μας ειχε προτεινει ο πρωτος γιατρός μονο..ο δευτερος οχι..και ο γυναικολογος μ ο απλος μ ειπε να κανω.. ο αλλος π μιλησα τωρα μ ειπε οχι..οποτε γενικα εχω μπλεχτει..ειπαν σε ενα ζυγο τωρα ολα αυτα... 🤣 καλα επισης ειναι απειρα τα εξοδα να το κανω απο την αρχη ενω εχω καταψυξη..γτ στο ηδη τεραστιο κοστος θα προστεθουν κ οι ενεσεις π δε μπορω να παρω απο την επιτροπη γτ εχω εμβρυα στην καταψυξη..κοινως παρανοια... επισης εχουμε κανει μονο στην δευτερη παλινδρομη καρυοτυπο εμβρυου κ βγηκε υγιες.. ελπιζω η επομενη μ να ειναι η τυχερη! Προσπαθω να μην χανω την πιστη μ..

Τωρα θα κανεις απο την αρχη ωοληψια ή εχεις καταψυξη?? Να σ ζησει το παιδακι σ!!! ❤️

στις πριν 7 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Ισχύει αυτό με το ωράριο, το έχω διαβάσει και εγώ παντού. Αλλά υπάρχει ένας περιορισμός.. Η ηλικία της γυναίκας. Όπως και να έχει, εφόσον ανάμεσα στις αποβολες μου γέννησα και ένα υγιέστατο μωρό, δεν χάνω τις ελπίδες μου...

Εννοείται δεν χανεις τις ελπιδες σου καλε!! Εισαι κ μικρη! Ειναι ολα ευνοϊκά κοριτσι μ γλυκο!! Κ το οτι μενεις εγκυος ειναι θετικό κ το οτι εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη..απλα πρεπει να βρεις την αιτια των παλινδρομων κ των βιοχημικων και νομιζω μετα θα μπορεσεις να κανεις οσα παιδακια λαχταραει η καρδια σου!! ❤️

στις πριν 5 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσια για δείτε να μου πειτε..με μπέρδεψε..από συγκεκριμένη γωνία φαίνεται καθαρά..από άλλη παρά πολύ αχνη,.

IMG_1122.jpeg

IMG_1125.jpeg

Στην μια φωτο οντως κατι φαίνεται..εσυ που το βλεπεις απο κοντα βλεπεις τη γραμμη απ ολες τις γωνιες?

στις πριν 13 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσια για δείτε να μου πειτε..με μπέρδεψε..από συγκεκριμένη γωνία φαίνεται καθαρά..από άλλη παρά πολύ αχνη,.

IMG_1122.jpeg

IMG_1125.jpeg

Καλέ ποτέ περιμένεις? Και τι έχετε πάθει με τα βραδινά τεστ σήμερα?? :) Στην πρώτη φωτογραφία κάνει μπαμ. Κάνε ένα και το πρωί παρακαλώ :)

Καλησπέρα στην παρέα! Σας γράφω μήπως κάποια κοπέλα που είναι ήδη μαμά ξέρει να με κατατοπίσει.. Έχω ένα μπέμπη 6,5 μηνών και έχω αδιαθετησει 2 φορές έως τώρα, η πρώτη φορά στους 3,5 μήνες και η δεύτερη 30 μέρες μετά (κανονικά δηλαδή σαν τον κύκλο μου προ εγκυμοσύνης). Τώρα έχω15 μέρες καθυστέρηση. Επαφές έχουμε με προφύλαξη αλλά έκανα και ένα τεστ κύησης μήπως έγινε τίποτα αναπαντεχο και είναι αρνητικό οπότε δεν παίζει νέα εγκυμοσύνη. Να σημειώσω ότι θηλάζω αποκλειστικά. Μίλησα με τον γιατρό μου χθες μου είπε καμιά ανησυχία και ούτε υπέρηχο δε χρειάζεται να μου κάνει είπε. Αλλά εγώ αναρωτιέμαι ποσο καιρό παίρνει ο κύκλος να στρώσει; Μήπως πρέπει να πάω σε ενδοκρινολόγο αν έχουν απορυθμιστει οι ορμόνες από τοκετό και θηλασμό; Έχει τύχει σε κάποια να ρυθμιστεί για έναν κύκλο και μετά να απορυθμιστει;

στις πριν 15 λεπτά, ο/η terry1986 είπε:

Στην μια φωτο οντως κατι φαίνεται..εσυ που το βλεπεις απο κοντα βλεπεις τη γραμμη απ ολες τις γωνιες?

Ναι απλά πολύ άχνα..σε εκείνη την γωνία είναι ξεκάθαρο..απλά νομίζω είναι πιο δεξιά κανονικά η γραμμή; Δεν ξέρω..νομίζω μου κάνουν πλάκα με τα τεστ 😂

στις πριν 8 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Καλέ ποτέ περιμένεις? Και τι έχετε πάθει με τα βραδινά τεστ σήμερα?? :) Στην πρώτη φωτογραφία κάνει μπαμ. Κάνε ένα και το πρωί παρακαλώ :)

Περιμένω Τρίτη Τετάρτη..λέω να κάνω το επόμενο Δευτέρα πρωί..

στις πριν 42 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

IMG_1122.jpeg

IMG_1125.jpeg

Στην 1η βλέπω κι εγώ αλλά τη βλέπω πιο αριστερά 😂

στις πριν 44 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

IMG_1122.jpeg

IMG_1125.jpeg

@anna30Στην πρωτη φωτογραφια φαίνεται καθαρά η γραμμουλα 🙏🙏🙏

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Καλησπέρα στην παρέα! Σας γράφω μήπως κάποια κοπέλα που είναι ήδη μαμά ξέρει να με κατατοπίσει.. Έχω ένα μπέμπη 6,5 μηνών και έχω αδιαθετησει 2 φορές έως τώρα, η πρώτη φορά στους 3,5 μήνες και η δεύτερη 30 μέρες μετά (κανονικά δηλαδή σαν τον κύκλο μου προ εγκυμοσύνης). Τώρα έχω15 μέρες καθυστέρηση. Επαφές έχουμε με προφύλαξη αλλά έκανα και ένα τεστ κύησης μήπως έγινε τίποτα αναπαντεχο και είναι αρνητικό οπότε δεν παίζει νέα εγκυμοσύνη. Να σημειώσω ότι θηλάζω αποκλειστικά. Μίλησα με τον γιατρό μου χθες μου είπε καμιά ανησυχία και ούτε υπέρηχο δε χρειάζεται να μου κάνει είπε. Αλλά εγώ αναρωτιέμαι ποσο καιρό παίρνει ο κύκλος να στρώσει; Μήπως πρέπει να πάω σε ενδοκρινολόγο αν έχουν απορυθμιστει οι ορμόνες από τοκετό και θηλασμό; Έχει τύχει σε κάποια να ρυθμιστεί για έναν κύκλο και μετά να απορυθμιστει;

Εγώ πιστεύω είναι φυσιολογικές αυτές οι αποκλίσεις εφόσον θηλάζεις. Πάντως σε ενδοκρινολόγο καλό θα ήταν να πας έτσι κι αλλιώς γιατί σε πολλές γυναίκες μετά τον τοκετό απορρυθμιζεται ο θυρεοειδής ακόμη κι αν δεν είχαν κάποιο θέμα πριν την κύηση. Και φυσικά μπορείς να τσεκαρεις βιταμίνες, ασβέστιο κλπ λόγω θηλασμού.

στις πριν 25 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Ναι απλά πολύ άχνα..σε εκείνη την γωνία είναι ξεκάθαρο..απλά νομίζω είναι πιο δεξιά κανονικά η γραμμή; Δεν ξέρω..νομίζω μου κάνουν πλάκα με τα τεστ 😂

Περιμένω Τρίτη Τετάρτη..λέω να κάνω το επόμενο Δευτέρα πρωί..

Πάρε ένα τεστ άλλης μάρκας γιατί όντως ίσως είναι πολύ αριστερά γραμμή και είναι ελαττωματικό. Αλλά είναι και νωρίς βρε κορίτσι μου και ούτε και με πρωινά ούρα. Καλύτερα Δευτέρα ή και αύριο αλλά πρωί και επιμένω σε άλλη μάρκα. Καμένη με 4 ελαττωματικά θετικά τεστ εδώ :)

στις πριν 49 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

IMG_1122.jpeg

IMG_1125.jpeg

Αγάπη συην πρώτη τη βλέπω ξεκάθαρα κ γω!!! Ποια Δευτέρα;;; Αύριο πρωί πρωί με το που ξυπνήσεις δε θα με σκάσεις φίληηηηηη

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Εμένα μου ήρθε στους 7 μήνες κ για να στρώσει τελείως πήρε ένα 6μηνο. Σημειωτέων ότι αποθηλασαμε στους 7.5 μήνες.

στις πριν 58 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Καλή μου εγώ που θηλάζω επίσης αποκλειστικά εδώ και δέκα μήνες ο κύκλος μου είναι ότι ναι..μια στις 24 μέρες μια στις 40 ότι θέλει..φταίει ο θηλασμός και δεν έχουν βρει ρυθμούς οι ορμόνες..όσο θηλάζεις μπορεί να λέω και βλακείες αλλά δεν νομίζω ότι έχει νόημα να πάς για ορμονικό έλεγχο..( στην πρώτη μου κορούλα που πάλι θήλαζα είχα κάθε 28 μέρες νταν πάντα..τώρα στον μικρό μου σου είπα..) εγώ πήγα και για υπέρηχο και τεστ Παπ όλα φυσιολογικά! Υπομονή θέλει να συνέλθουν οι ορμόνες..

στις πριν 3 ώρες, ο/η annie! είπε:

Αφού σταμάτησε το αίμα όλα καλά!!! Κ γω είχα κ έκανα επίσης την ένεση. Με το καλοοοοο

Συγχαρητήριααααα!!!! Γιατί τρέμεις καλε;;; Με το καλοοοοο💕💕💕🤰🏼🤰🏼🤰🏼

Είναι το πρώτο συναίσθημα που βγαίνει με την χαρά ,αγωνία οοολα μαζί 😃

ευχαριστώ πολύ πολύ.🩷

στις πριν 2 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

IMG_1122.jpeg

IMG_1125.jpeg

Σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι , εγώ με βαση την εμπειρία μου αυτή την εβδομάδα …Που περίμενα με βάση ημερολογίου περίοδο την Τετάρτη ,έκανα τεστ και την Τετάρτη και βγήκε αρνητικό 🤔 

Όλα τα συμπτώματα ξεκίνησαν από το Σάββατο ,τα οποία ήταν πόνοι περιόδου  μόνο, όπως και συνεχίζουν έτσι ήμουν βέβαια και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη !

Α! Το μόνο διαφορετικό είναι ότι έχω περισσότερα υγρά που δεν είχα τις άλλες φορές !!

εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγες μέρες ακόμα όσο δύσκολο και αν είναι !! Γιατί τα τεστ μόνο άγχος προκαλούν ότι είναι θα φανεί !!!

Περιμένουμε τα ευχάριστα 🫂

στις πριν 6 ώρες, ο/η elemi είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου εμένα σήμερα όλη μέρα Με έτρωγε και τώρα έφυγα άρον άρον από το σπίτι και πήγα σε εφημερεύον φαρμακείο και έκανα το τεστ μου και είναι θετικότατο θα κάνω άλλο ένα αύριο το πρωί και Δευτέρα πάω πάω για χοριακή!! Τρέμω από το άγχος μου!

IMG_8030.jpeg

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι  🥳🥳🥳🤰🧿

στις πριν 3 ώρες, ο/η Zelda είπε:

Από τον θηλασμό είναι κορίτσι μου εγώ θήλαζα αποκλειστικά την πρώτη κόρη μου ήρθε η περίοδος στους 4,5 μήνες και είχα κύκλο μια 40 μια 45 μέρες έφτασα και 52 μέρες.. τώρα θηλάζω και την δεύτερη κόρη μου είναι 2,5 μηνών περίοδος ακόμα δεν μου έχει έρθει …

αν θες να κάνεις εξετάσεις κάνε αλλά να ξέρεις όταν θηλάζεις πολλές τιμές επηρεάζονται εγώ θυμάμαι είχα κάνει γενική αίματος και είχα ανεβασμένη χοληστερίνη ο γιατρός είχε πει πως ήταν λόγο του θηλασμού 🤷‍♀️

στις πριν 3 ώρες, ο/η terry1986 είπε:

Μας ειχε προτεινει ο πρωτος γιατρός μονο..ο δευτερος οχι..και ο γυναικολογος μ ο απλος μ ειπε να κανω.. ο αλλος π μιλησα τωρα μ ειπε οχι..οποτε γενικα εχω μπλεχτει..ειπαν σε ενα ζυγο τωρα ολα αυτα... 🤣 καλα επισης ειναι απειρα τα εξοδα να το κανω απο την αρχη ενω εχω καταψυξη..γτ στο ηδη τεραστιο κοστος θα προστεθουν κ οι ενεσεις π δε μπορω να παρω απο την επιτροπη γτ εχω εμβρυα στην καταψυξη..κοινως παρανοια... επισης εχουμε κανει μονο στην δευτερη παλινδρομη καρυοτυπο εμβρυου κ βγηκε υγιες.. ελπιζω η επομενη μ να ειναι η τυχερη! Προσπαθω να μην χανω την πιστη μ..

Τωρα θα κανεις απο την αρχη ωοληψια ή εχεις καταψυξη?? Να σ ζησει το παιδακι σ!!! ❤️

Ε ναι λογικό να έχεις μπλεχτεί αφού ούτε οι γιατροί συμφωνούν μεταξύ τους.. σου εύχομαι πραγματικά η επόμενη προσπάθεια να είναι η τυχερή σας.. εγώ έχω ένα εμβρυακι από τότε στην κατάψυξη.. λογικά θα κάνω ετ πρώτα με αυτό και βλέπουμε.. σύντομα θα κλείσω ραντεβού με τους γιατρούς μου και θα αποφασίσουμε.. υποτίθεται προσπαθούμε λίγο φυσιολογικά τώρα μήπως κ γίνει κάνα θαύμα αλλά είπα ακόμα αυτόν το μήνα.. σιγά μη κάτσω να περιμένω.. εσείς για πότε λέτε επόμενη προσπάθεια?

στις πριν 3 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

IMG_1122.jpeg

IMG_1125.jpeg

Ρε συ όντως στην πρώτη φωτό φαίνεται γραμμή αλλά είναι πιο αριστερά.. πως γίνεται αυτό.. δοκίμασε να κάνεις και άλλης εταιρείας μπας και βγει καμιά άκρη και σιγουρευτεις.. σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά να είναι όντως θετικό και ας βγάζει τη γραμμή όπου θέλει... 🙏 ❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Sandyb είπε:

Ε ναι λογικό να έχεις μπλεχτεί αφού ούτε οι γιατροί συμφωνούν μεταξύ τους.. σου εύχομαι πραγματικά η επόμενη προσπάθεια να είναι η τυχερή σας.. εγώ έχω ένα εμβρυακι από τότε στην κατάψυξη.. λογικά θα κάνω ετ πρώτα με αυτό και βλέπουμε.. σύντομα θα κλείσω ραντεβού με τους γιατρούς μου και θα αποφασίσουμε.. υποτίθεται προσπαθούμε λίγο φυσιολογικά τώρα μήπως κ γίνει κάνα θαύμα αλλά είπα ακόμα αυτόν το μήνα.. σιγά μη κάτσω να περιμένω.. εσείς για πότε λέτε επόμενη προσπάθεια?

Μια χαρά!! Ελπιζω να ειναι κ αυτο τυχερό κ να μη χρειαστεί να κανεις νεα ωοληψια!! Κ εμεις προσπαθουμε φυσιολογικά αλλα δεν εχει κάτσει τοσα χρονια! Κ ενω το ξερω, καθε φορα π μ ερχεται περιοδος απογοητευομαι φουλ κ εκει συνειδητοποιω πως ακομα ελπιζω..Τεσπα.. Ελεγα να παμε τον επομενο μηνα αλλα μαλλον θα βγει μεσα στα Χριστούγεννα κ δε ξερω αν θα κανουν ΕΤ!! Τωρα ειμαι δευτερη μερα περιοδου με κυκλο πανω απο 30 μερες παντα..οποτε πιστεύω το νωρίτερο να μ ερθει 10/12..γι αυτο λεω υπολογιζω πως παει για Χριστούγεννα! Οποτε θα παρω τηλ οταν μ ερθει η επομενη περιοδος κ θα δω τι θα μ πουν, αλλιως παμε για Γενάρη! Θα ειμαι βεβαια σκατα με τη δουλεια λογω κλεισιματος της χρονιάς (ειμαι στο λογιστηριο εταιρείας) αλλα δε θα αλλαξω το προγραμμα μ- αυτό εχω αποφασισει αυτη τη φορα! Καθε φορα κοιταω να βολεψει ποτε θα το κανω με βαση τη δουλεια αλλα τωρα θα κοιτάξω ποτε θελω εγω..

στις πριν 6 ώρες, ο/η terry1986 είπε:

Μια χαρά!! Ελπιζω να ειναι κ αυτο τυχερό κ να μη χρειαστεί να κανεις νεα ωοληψια!! Κ εμεις προσπαθουμε φυσιολογικά αλλα δεν εχει κάτσει τοσα χρονια! Κ ενω το ξερω, καθε φορα π μ ερχεται περιοδος απογοητευομαι φουλ κ εκει συνειδητοποιω πως ακομα ελπιζω..Τεσπα.. Ελεγα να παμε τον επομενο μηνα αλλα μαλλον θα βγει μεσα στα Χριστούγεννα κ δε ξερω αν θα κανουν ΕΤ!! Τωρα ειμαι δευτερη μερα περιοδου με κυκλο πανω απο 30 μερες παντα..οποτε πιστεύω το νωρίτερο να μ ερθει 10/12..γι αυτο λεω υπολογιζω πως παει για Χριστούγεννα! Οποτε θα παρω τηλ οταν μ ερθει η επομενη περιοδος κ θα δω τι θα μ πουν, αλλιως παμε για Γενάρη! Θα ειμαι βεβαια σκατα με τη δουλεια λογω κλεισιματος της χρονιάς (ειμαι στο λογιστηριο εταιρείας) αλλα δε θα αλλαξω το προγραμμα μ- αυτό εχω αποφασισει αυτη τη φορα! Καθε φορα κοιταω να βολεψει ποτε θα το κανω με βαση τη δουλεια αλλα τωρα θα κοιτάξω ποτε θελω εγω..

Μη το λες.. Τα περισσότερα κέντρα αν κλείσουν μόνο τις επίσημες αργίες.. Με το καλοοοοοοοο!!! Να είναι το τυχερό σου!!!! 

στις πριν 14 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

IMG_1122.jpeg

IMG_1125.jpeg

Στην πρώτη φωτογραφία το βλέπω ξεκάθαρα...στη δεύτερη όχι!!δεν βοηθάει το φως μάλλον!!!κάνε άλλο ένα σήμερα 😁😁😁

@anna_30 και εγώ πολύ αριστερά την βλέπω την γραμμή, μήπως να έκανες άλλο ένα τις επόμενες μέρες; Και εγώ στις 14/11 περιμένω περίοδο και σήμερα το πρωί που έκανα τεστ με τα πρωινά ούρα ήταν αρνητικό. Αίμα δεν ξαναείδα αλλά έχω ενοχλήσεις σαν να μου έρχεται.. Την Τρίτη έχω ραντεβού και με τον γιατρό για τεστ Παπ και υπέρηχο. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...