Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

Recommended Posts

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν είναι να πάρεις κάποια αγωγή σε περίπτωση εγκυμοσύνης, θυμάμαι λάθος; 

Σαλοσπιρ παίρνω ήδη...

Τις αντιπηκτικες θα αρχίσω αφού βγει θετική χοριακη....πήρα τον γυναικολόγο και τον είπα..αν κάνω Παρασκευή χοριακη πειράζει; Μου λέει όχι περίμενε αφου δεν είναι σταθερός ο κύκλος σου ..για λίγες ημέρες δεν θα συμβεί κάτι..είσαι καλυμμένη ήδη και με το σαλοσπιρ...

Οπότε νεότερα την Παρασκευή!

Εσύ πως είσαι;;;αδιαθετησες;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 41 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Όταν συμβαίνει αυτό…πφφφ δεν πειράζει προχωράμε στον επόμενο μήνα. Δες κ την καλή πλευρά..θα κάνουμε τα μπάνια μας τον Ιούλιο, γιατί αν γεννούσαμε θα τα χάναμε 😝

Χαχαχ δεν έχω άλλες αντιδράσεις και είναι μόλις 10 το πρωί :) καλά πάμε. Άσε και άντε να πεις στον τρίχρονο δεν μπορώ να πάω θάλασσα :)

στις πριν 47 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Σαλοσπιρ παίρνω ήδη...

Τις αντιπηκτικες θα αρχίσω αφού βγει θετική χοριακη....πήρα τον γυναικολόγο και τον είπα..αν κάνω Παρασκευή χοριακη πειράζει; Μου λέει όχι περίμενε αφου δεν είναι σταθερός ο κύκλος σου ..για λίγες ημέρες δεν θα συμβεί κάτι..είσαι καλυμμένη ήδη και με το σαλοσπιρ...

Οπότε νεότερα την Παρασκευή!

Εσύ πως είσαι;;;αδιαθετησες;

Αναμονή λοιπόν μέχρι την Παρασκευή και εύχομαι να έχουμε πολύ πολύ θετικά νέα!!

Εγώ είμαι 5η μέρα περιόδου και επιτέλους έχω αρνητικο τεστ (τραγική ειρωνεία ε;;!) . Ο σύζυγος Παρασκευή θα δώσει σπέρμα και έχω ήδη δυο γυναικολόγους στο μυαλό μου έπειτα από ψάξιμο και συζήτηση με πολλές κοπέλες. Ψυχολογικά είμαι πολύ καλύτερα από όλες τις άλλες φορές. 

στις πριν 17 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Τελικά είναι για πέταμα αυτά τα τεστ 😡 μόλις είδα ροζ...άρα ερχεται η περίοδος!!!

Πφ όντως;; Δεν πειράζει ρε κορίτσι πάμε για την επόμενη!

Εμμ για αυτό λέω κι εγώ στον εαυτό μου όχι τεστ και τζάμπα τρέλα, άμα υπάρξει καθυστέρηση απευθείας χοριακη πλέον. 

στις πριν 24 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Τελικά είναι για πέταμα αυτά τα τεστ 😡 μόλις είδα ροζ...άρα ερχεται η περίοδος!!!

Έλα ρε αμάν πια! Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου :(

Ωραία ξεκινάει η μέρα βλέπω όλες που περιμέναμε αδιαθετούμε 😕 Ρε σύμπαν κάνα θετικό τεστάκι για τον Νοέμβριο???? Είναι κάποια στην αναμονή ή όλες την καλοσωρίσαμε την κυρία?

Εκτός αν μας το φυλάει για να μας έρθουν Χριστουγενν΄ιάτικα μωράκια δώρο από τον Αϊ Βασίλη 🙏🎁

στις πριν 2 ώρες, ο/η MinaSam είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 13η μέρα από το θετικό τεστ ωορρηξίας και αρνητικό τεστ. Και δε μου έφτανε η μιζέρια μου με το που ήρθα στη δουλειά μια συνάδελφος μου είπε ότι είναι 4 μηνών έγκυος. Ουφ.

Και σε αυτό το σημείο θέλω να πω ότι αν ακούσω άλλη μια φορά ήταν έκπληξη θα εκραγω! Ή χρησιμοποιείς προφυλακτικά ή όχι, αν όχι και η επαφή είναι ολοκληρωμένη τότε δεν είναι έκπληξη!!! (Έξαλλη)

Αυτό ακριβώς φίλη μου δν είναι έκπληξη εάν έχεις ελεύθερες επαφές 🤯🤯🤯🤯

στις πριν 33 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Ωραία ξεκινάει η μέρα βλέπω όλες που περιμέναμε αδιαθετούμε 😕 Ρε σύμπαν κάνα θετικό τεστάκι για τον Νοέμβριο???? Είναι κάποια στην αναμονή ή όλες την καλοσωρίσαμε την κυρία?

Εκτός αν μας το φυλάει για να μας έρθουν Χριστουγενν΄ιάτικα μωράκια δώρο από τον Αϊ Βασίλη 🙏🎁

Εγώ στην αναμονή αλλά γιοκ.

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Εγώ δεν έκανα σήμερα τεστ, γιατί έχω ένα τελευταίο και λέω να το κάνω αν δεν έρθει, την Παρασκευή. Αλλά πραγματικά το αποκλείω. Τελευταία μέρα που είχα συμπτώματα ωορρηξίας, αλλά και ελεύθερη επαφή, ήταν 23/10 και εγώ αδιαθετώ 15 μέρες μετά, άρα Πέμπτη.

στις πριν 45 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

🥺🥺🥺🥺 Ωραία όλες μαζί σήμερα...έλεος !

Ελπίζω κάποιο μήνα να είμαστε όλες μαζί έγκυες... βασικά ξέρεις κάτι;επειδή η ζαίρα  μας @Παρασκευαιδου εδώ με είπε Μάρτιο θα είσαι έγκυος λέω να μην ελπίζω τζάμπα έως τότε 🤣🤣 

Άντε μπας και τα Χριστούγεννα μας φέρει ο άγιος Βασίλης δωράκι🙏❣️

στις πριν 4 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

🥺🥺🥺🥺 Ωραία όλες μαζί σήμερα...έλεος !

Ελπίζω κάποιο μήνα να είμαστε όλες μαζί έγκυες... βασικά ξέρεις κάτι;επειδή η ζαίρα  μας @Παρασκευαιδου εδώ με είπε Μάρτιο θα είσαι έγκυος λέω να μην ελπίζω τζάμπα έως τότε 🤣🤣 

Άντε μπας και τα Χριστούγεννα μας φέρει ο άγιος Βασίλης δωράκι🙏❣️

Μάρτιο έμεινα στην κόρη μου και μπορώ να πω πως είναι η ιδανική περίοδος για να είσαι έγκυος! Το καλοκαίρι είσαι ανάλαφρη κ όταν βαραινεις έχει κρυώσει ο καιρός. Επίσης, γεννάς Αγιοβασιλακι 🥰

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Γιατί όχι, όσο δεν έρχεται υπάρχει ελπίδα 😉 Πότε περιμένεις?

Κοίτα το τεστ μου πιστεύω ότι ήταν θετικό στις 23/10 άντε στις 24/10 αν υπολογίσουμε 14 μέρες βγαίνει αύριο ή μεθαύριο. Με βάση την εφαρμογή μου όμως και τους προηγούμενους κύκλους Παρασκευή.

@Rena92 @MinaSam Υπομονή λοιπόν λίγες μερούλες κορίτσια!!! Κάντε ένα τεστάκι την μέρα που περιμένετε κ εύχομαι να είναι θετικά 🙏🤞 Δεν γίνεται πρέπει να πάρει τα πάνω του ο Νοέμβριος γιατί θα εκνευριστώ αν είναι σαν το Οκτώβριο 😅😅

@marinamanoulitsa Ναι άσε σμρ δεν ξέρω τι έγινε. Αχ μακάρι να είμαστε τον επόμενο μήνα όλες εγκυούλες 😊🙏🙏

στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Την αναμένω προς Παρασκευή εγώ κι ελπίζω για τους επόμενους 9 μήνες να μην έρθει! 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Την αναμένω προς Παρασκευή εγώ κι ελπίζω για τους επόμενους 9 μήνες να μην έρθει! 

Μακάρι, μακάρι να μην σου έρθει κορίτσι 🙏

Θα περιμένουμε νέα σας όσες αναμένεται!!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Εγώ περιμένω αύριο 🫠

στις πριν 5 ώρες, ο/η MinaSam είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 13η μέρα από το θετικό τεστ ωορρηξίας και αρνητικό τεστ. Και δε μου έφτανε η μιζέρια μου με το που ήρθα στη δουλειά μια συνάδελφος μου είπε ότι είναι 4 μηνών έγκυος. Ουφ.

Και σε αυτό το σημείο θέλω να πω ότι αν ακούσω άλλη μια φορά ήταν έκπληξη θα εκραγω! Ή χρησιμοποιείς προφυλακτικά ή όχι, αν όχι και η επαφή είναι ολοκληρωμένη τότε δεν είναι έκπληξη!!! (Έξαλλη)

Συμφωνώ με την εξαλλοσύνη σου το παθαίνω κι εγώ. Δηλαδή σκουντούφλησες και έπεσες πάνω στον άντρα σου μην πω κάτι άλλο. ΕΛΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

στις πριν 5 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Όχι δεν έχω καθηστέρηση είμαι κανονικά μέσα στις μέρες. Εχθές το βράδυ - ξημερώματα μου ήρθε η περίοδος κανονικά.

Με τα φάρμακα τι έκανες τελικά;

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Sofi990 είπε:

Συμφωνώ με την εξαλλοσύνη σου το παθαίνω κι εγώ. Δηλαδή σκουντούφλησες και έπεσες πάνω στον άντρα σου μην πω κάτι άλλο. ΕΛΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πολλές ισχυρίζονται ότι έμειναν έγκυες από τα προσπερματικα. Το οποίο για εμένα πάλι κορώνα γράμματα το παίζεις. Βάλε προφυλακτικό, πάρε αντισυλληπτικά, βάλε σπιράλ.. Τόσοι μέθοδοι υπάρχουν, και εμένα με νευριάζει όταν ακούω το "μας έτυχε εγκυμοσύνη, δεν το θέλαμε". Εεε άισαπερα 😂😂😂

Και μένα να σας πω την αλήθεια δεν με πείθει όλο αυτό.. με τον άντρα μου 5 εγκυμοσύνες συνολικά, οι 4 από τον πρώτο μήνα, η τελευταία μας πήρε δύο κύκλους (αλλά το περιμέναμε ότι θα καθυστερήσει). Πώς δεν μας έτυχε στα τόσα χρόνια μια εγκυμοσύνη χωρίς να το περιμένουμε ενώ είμαστε τόσο γόνιμοι;; Βλακείες.. Απλά η μέθοδος του τραβήγματος θέλει να τραβηχτείς προφανώς και εγκαίρως 😂

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Πολλές ισχυρίζονται ότι έμειναν έγκυες από τα προσπερματικα. Το οποίο για εμένα πάλι κορώνα γράμματα το παίζεις. Βάλε προφυλακτικό, πάρε αντισυλληπτικά, βάλε σπιράλ.. Τόσοι μέθοδοι υπάρχουν, και εμένα με νευριάζει όταν ακούω το "μας έτυχε εγκυμοσύνη, δεν το θέλαμε". Εεε άισαπερα 😂😂😂

Και μένα να σας πω την αλήθεια δεν με πείθει όλο αυτό.. με τον άντρα μου 5 εγκυμοσύνες συνολικά, οι 4 από τον πρώτο μήνα, η τελευταία μας πήρε δύο κύκλους (αλλά το περιμέναμε ότι θα καθυστερήσει). Πώς δεν μας έτυχε στα τόσα χρόνια μια εγκυμοσύνη χωρίς να το περιμένουμε ενώ είμαστε τόσο γόνιμοι;; Βλακείες.. Απλά η μέθοδος του τραβήγματος θέλει να τραβηχτείς προφανώς και εγκαίρως 😂

Ε μα πραγματικά όμως! :) κλαίω με το σκουντούφλησες της @Sofi990

στις πριν 3 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Και εγώ στην αναμονή αλλά έχω μέρες ακόμα... 14/10 δεν περιμένω..  σκέτη τρέλα! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Μάρτιο έμεινα στην κόρη μου και μπορώ να πω πως είναι η ιδανική περίοδος για να είσαι έγκυος! Το καλοκαίρι είσαι ανάλαφρη κ όταν βαραινεις έχει κρυώσει ο καιρός. Επίσης, γεννάς Αγιοβασιλακι 🥰

Και εγώ Μάρτιο έμεινα έγκυος στην κόρη μου και το έμαθα 9/4 . Θα συμφωνήσω ότι είναι η τέλεια περίοδος για να μείνεις έγκυος και γενικά να περάσεις μια εγκυμοσύνη. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...