Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

Recommended Posts

Δημοσίευση

@marinamanoulitsa και γω δ μπορω να σ πω με σιγουρια. Αρνητικο το βλεπω με την 1η ματια. ματια. Αν τ προσεξω καλα καλα ίσως βλεπω μοα σκια αλλα δ μπορω να πω ότι είναι ξεκαθαρα θετικο. Και στη γραμμη ελεγχου ομως σαν ξεθωριασμενη ειναι η γραμμη. Δεν εχω χρησιμοποιησει τετοια τεστ κ δ τα ξερω καθολου 

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

@elemi@annie! Μακάρι βρε κορίτσια να μην μας έρθει!!! Καλά από συμπτώματα τίποτα όμως. Άλλους μήνες που έλεγα σίγουρα είμαι δεν γίνεται να πονάει τόσο το στήθος κ τζίφος. Οπότε μη ψάχνεται τζάμπα για συμπτώματα 😊

@annie!Σήμερα ή την άλλη Δευτέρα περιμένεις?

Την άλλη, Κυριακή/Δευτερα κάπου εκεί.

στις πριν 19 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Έκανα κορίτσια αλλά πολύ αχνό μου φαίνεται....θα έπρεπε να είναι σκούρο αναμενομενη ημέρα περιόδου ...κράτησα ένα και για το πρωί να κάνω με τα πρωινά ούρα!δεν νομίζω να είναι θετικό τόσο αχνό 

IMG_20241104_135441.jpg

Κ γω οριακά τη βλέπω. Σκουρηνε καθόλου όσο πέρασε η ώρα ; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα σε όλες..!!!

Μόλις πήρα στα χέρια μου την πολυπόθητη έγκριση της επιτροπής για τα φάρμακα και είμαι απο το Σάββατο σε αναμονή περιόδου. Έστειλα στο γιατρό την έγκριση και λογικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας ελπίζω να έχω παραλάβει και τα φάρμακα απο το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ. 

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και πάρα πολύ αισιόδοξη πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά, και αν δεν πάνε θα το προσπαθήσουμε ξανά και ξανά και ξανά μέχρι να πάνε στο τέλος όοοολα καλα..!!!

Έχεις κάνει κάποιο τεστ; Έχεις καθυστέρηση δηλαδή;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Έκανα κορίτσια αλλά πολύ αχνό μου φαίνεται....θα έπρεπε να είναι σκούρο αναμενομενη ημέρα περιόδου ...κράτησα ένα και για το πρωί να κάνω με τα πρωινά ούρα!δεν νομίζω να είναι θετικό τόσο αχνό 

IMG_20241104_135441.jpg

Αχ σε ένα που είχε στείλει πριν από αυτό την διέκρινα σίγουρα. Γιατί δεν πας να κάνεις μια χοριακή; Μπορεί να είναι η αρχή, να θες προγεστερόνη; Γιατί την καθυστερείς την χοριακή;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tonakiv είπε:

Χρησιμοποιώ κι εγώ Τ9! Αλλά με το χυμό "καραμπερης" ένα δάκρυ κύλησε 😂😂😂

Χαχαχαχα γράφω και γρήγορα γιατί έχω και τις μικρές ούτε που το είδα τώρα που το σχολίασες το είδα 😂 😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

424 σημερα!!!!

Μπραβο κορίτσι μου, μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!

Είμαι και εγώ επίδοξη μανούλα Ιουνίου (τώρα στις 9+2 εβδομάδες), με το καλό να τα λέμε και αν γίνει θεματάκι κάποια στίγμη :)

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

424 σημερα!!!!

Συγχαρητήρια είσαι έγκυος. Απόλαυσε το!!!! 🥳🤰 Μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Κορίτσια με μπεμπεδόσκονη άνοιξε το θέμα, πάμε όλες δυναμικά 💪

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Είμαι και εγώ επίδοξη μανούλα Ιουνίου (τώρα στις 9+2 εβδομάδες), με το καλό να τα λέμε και αν γίνει θεματάκι κάποια στίγμη :)

Αχ τι λέω για Ιούλιο πας εσύ!

Κορίτσια υπάρχει κάποιο άλλο κορίτσι που περιμένει πρώτα ο Θεός το παιδάκι της τον Ιούνιο;

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Αχ τι λέω για Ιούλιο πας εσύ!

Κορίτσια υπάρχει κάποιο άλλο κορίτσι που περιμένει πρώτα ο Θεός το παιδάκι της τον Ιούνιο;

Με το καλό κι εσύ κορίτσι μου. Όλα δεξιά, να το απολαύσετε όσο περισσότερο μπορείτε, σας αξίζει!

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

424 σημερα!!!!

Ελα κ δεν έχω άλλες αντιδράσεις!!!🤬🤬🤬🤬 Συγχαρητήριααααααααα τέλειο το νούμερο!!! Υπερδιπλασιάστηκε!!!! Είσαι φουλ εγκυοοοοσσσσς!!!!🥳🥳🤰🏼🤰🏼🤰🏼🥳🤰🏼🤰🏼🥳🤰🏼😍😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Kορίτσι μου καλησπέρα. Με το καλό το μωράκι σας.

Εγώ είμαι 8 και 2 σήμερα! 

Δημοσίευση

Έκανα και το δεύτερο...γιατί ως γνωστόν αν έχω κι άλλο δεν κρατιέμαι χαχαχα

Καλύτερα φαίνεται το δεύτερο από το πρώτο....

Οκ ως εδώ ήταν τα τεστ...τώρα περιμένω να δω καθυστέρηση...και αν δεν έρθει Παρασκευή πρωί πρωί πάω για χοριακη 

IMG_20241104_162903.jpg

IMG_20241104_163146.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Έκανα και το δεύτερο...γιατί ως γνωστόν αν έχω κι άλλο δεν κρατιέμαι χαχαχα

Καλύτερα φαίνεται το δεύτερο από το πρώτο....

Οκ ως εδώ ήταν τα τεστ...τώρα περιμένω να δω καθυστέρηση...και αν δεν έρθει Παρασκευή πρωί πρωί πάω για χοριακη 

IMG_20241104_162903.jpg

εδώ σαν να βλέπω!! συμφωνώ πάντως, άσε τα τεστ και τέλος βδομάδας πήγαινε για χοριακή!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...