Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

Recommended Posts

στις πριν 7 ώρες, ο/η Sandyb είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι? Εσείς που κάνετε τεστ ωορρηξίας ποια μάρκα χρησιμοποιείτε? Εμένα ο κύκλος μου δεν ήταν ποτέ σταθερός έπαιζε από 26 - 33 μέρες περίπου οπότε έπαιρνα παλιά της hometest αλλά πολλές φορές δεν έβρισκα ποτέ το peak όπως και τα αντίστοιχα εγκυμοσύνης με χοριακη πάνω από 200 ήταν ναι μεν θετικά αλλά με αχνη γραμμη. Κάτι κάνω λάθος? Τι να πω..

Σήμερα τελικα αδιαθετησα στο ξαφνικό 26η μέρα ότι να ναι πάλι είναι δηλαδή και έλεγα δεν θα ξανά μπω στη διαδικασία για τεστακια γιατί με αγχωνουν πολύ, τώρα μπήκα πάλι στον πειρασμό με τον ανώμαλο κύκλο που έχω.. άντε να δούμε στον επόμενο μήνα τώρα..

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ τα one step για την ωορρηξία.. Τα θεωρώ απλά κ επειδή είναι οικονομικά μπορείς να πάρεις αρκετά ώστε να τα χρησιμοποιείς άνετα καθημερινά ή μέχρι και 2 την ημέρα μέχρι να βρεις πότε κάνεις. Εγώ έχω μείνει ευχαριστημένη με αυτά. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 8 ώρες, ο/η Sandyb είπε:

Εγώ με τα τεστ ωορρηξίας είχα στην αρχή πολύ πολύ αχνο μετά ήταν όλο και πιο σκούρο αλλά ποτέ δεν το είδα ίδιο με τη γραμμή ελέγχου που λένε και μετά αρνητικό για αυτό αναρωτιέμαι.. πάλι βέβαια ουσιαστικά στο περίπου έβρισκα ωορρηξία.. αχ και συ χαλια κύκλο? Πολύ αργά αλλά αφού το πετύχατε αυτό έχει σημασία...

Καλημέρα κορίτσια!

Αυτά τα τεστ θέλει να τα κάνεις μεσημέρι και όταν  πιστεύεις πως κοντεύεις να τα κάνεις μεσημέρι απόγευμα και να τα αφήνεις 10 λεπτα και μετά να τα κοιτάς 

μπορεί να σκουραίνει για μερικές ώρες για αυτό να το έχασες αν έγινε αργά το απόγευμα 

εμενα πχ κρατάει δύο μέρες το θετικό που είναι ίδιο με την γραμμή ελέγχου οπότε δεν την χάνω 

Ναι μωρέ έχω χάλια κύκλο εχω και πολυκυστηκες  κάνω μεγάλους κύκλους αλλά τουλάχιστον την βρίσκω την ωορρηξία μου μετά τεστ αν δεν τα είχα θα ήταν πιο δύσκολο να την βρω 

εγώ χρησιμοποίησα μια φορά και τα ηλεκτρονικά αλλά δεν τα ξανά πήρα γιατί κάνω πολλά τεστ και δεν μπορώ να τα πληρώνω 

στις πριν 12 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλό Σαββατόβραδο κορίτσια, πως το περνάτε εσείς; εμείς ταινία και χουχουλιασμα! Απλά έγινε το εξής "περίεργο" τώρα. Μου ήρθε ότι θέλω παγωτό και έστειλα τον καλό μου να μου φέρει 😅 Γενικά παγωτό χειμωνιάτικα για κανένα λόγο δεν έλεγα ότι θέλω. Κατά τ αλλά κούραση, νύστα μηδέν όρεξη για συναναστροφή, έντονα όνειρα, πόνος στο στήθος. Τα γνωστά ωραία πριν την περίοδο. Αναμένω την Πέμπτη +- 1

Έχω βγάλει από το μυαλό μου ότι μπορεί να έχω μείνει έγκυος πάντως 😂

κορίτσι μου στο εύχομαι!! Να μας πεις σύντομα τα ευχάριστα!! 

στις πριν 11 ώρες, ο/η Tina23 είπε:

Εεεεε δν θα χτυπήσεις κανένα τεστακι την Τετάρτη;; 🤭🤭🤭🤭

Αχχχχ πόσο εύχομαι να είσαι και να μας πεις τα ευχάριστα... 

Εγώ σε άλλα νέα κορίτσια μου σήμερα έχω αρκετά πονακια αριστερά και μαντέψτε ποια έκανε τεστ ωορρηξιας για να της λυθεί η περιέργεια... 🙋🏻‍♀️.... Χαχαχαχαχα... Και νομίζω ότι σήμερα - αύριο είμαι η μέρες μου... 🙄🙄 Για πείτε και εσείς πως σας φαίνεται... 

IMG_20241102_221255.jpg

τέλειο το τεστάκι σου!! χουχουλιάστε σήμερα που είναι Κυριακή!! 

στις πριν 10 ώρες, ο/η Sandyb είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι? Εσείς που κάνετε τεστ ωορρηξίας ποια μάρκα χρησιμοποιείτε? Εμένα ο κύκλος μου δεν ήταν ποτέ σταθερός έπαιζε από 26 - 33 μέρες περίπου οπότε έπαιρνα παλιά της hometest αλλά πολλές φορές δεν έβρισκα ποτέ το peak όπως και τα αντίστοιχα εγκυμοσύνης με χοριακη πάνω από 200 ήταν ναι μεν θετικά αλλά με αχνη γραμμη. Κάτι κάνω λάθος? Τι να πω..

Σήμερα τελικα αδιαθετησα στο ξαφνικό 26η μέρα ότι να ναι πάλι είναι δηλαδή και έλεγα δεν θα ξανά μπω στη διαδικασία για τεστακια γιατί με αγχωνουν πολύ, τώρα μπήκα πάλι στον πειρασμό με τον ανώμαλο κύκλο που έχω.. άντε να δούμε στον επόμενο μήνα τώρα..

τα one test παίρνω εγώ και είμαι αρκετά ευχαριστημένη. Με αυτά ανακάλυψα ότι τελικά ωορρηξία κάνω 18η-20η μέρα του κύκλου και όχι πιο νωρίς όπως νόμιζα. Γενικά με βοήθησαν να καταλάβω το σώμα μου. 

κορίτσια μου καλημέρα και καλή κυριακή να έχουμε. Εμείς ετοιμαζόμαστε να πάμε σε πρωινό πάρτυ γενεθλιών, φίλη της κόρης μου από το σχολείο. Όσοι έχετε παιδάκια και σας καλούν σε γενέθλια πάτε όλη η οικογένεια μαζί; εννοώ ακολουθεί και ο μπαμπάς σας ή μόνο μαμά παιδί; 

Σε άλλα νέα...

Είχα θετικό τεστάκι την παρασκεύη το μεσημέρι και είχαμε επαφούλα το βράδυ της παρασκευής όπου κατάλαβα και την ωορρηξία μου, είχα ελαφρά πονάκια με αρκετά υγρά. Ιδανικά ήθελα και εχτές μια επαφούλα αλλά δεν τα καταφέραμε. Ελπίζω για σήμερα. Στο εντωμεταξύ σήμερα ξύπνησα με ελαφριούς πόνους περιόδου και λέω τι γίνεται.. μετά μου πέρασαν, λογικά λόγω της ωορρηξίας

στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

κορίτσια μου καλημέρα και καλή κυριακή να έχουμε. Εμείς ετοιμαζόμαστε να πάμε σε πρωινό πάρτυ γενεθλιών, φίλη της κόρης μου από το σχολείο. Όσοι έχετε παιδάκια και σας καλούν σε γενέθλια πάτε όλη η οικογένεια μαζί; εννοώ ακολουθεί και ο μπαμπάς σας ή μόνο μαμά παιδί; 

Σε άλλα νέα...

Είχα θετικό τεστάκι την παρασκεύη το μεσημέρι και είχαμε επαφούλα το βράδυ της παρασκευής όπου κατάλαβα και την ωορρηξία μου, είχα ελαφρά πονάκια με αρκετά υγρά. Ιδανικά ήθελα και εχτές μια επαφούλα αλλά δεν τα καταφέραμε. Ελπίζω για σήμερα. Στο εντωμεταξύ σήμερα ξύπνησα με ελαφριούς πόνους περιόδου και λέω τι γίνεται.. μετά μου πέρασαν, λογικά λόγω της ωορρηξίας

Καλημέρα εμείς πάμε όλοι μαζί δεν μας έχουν καλέσει πολλές φορές γιατί η μικρή δεν πάει παιδικό ακόμα δεν ξέρουμε πολλά παιδάκια αλλα γενικά πάμε όλοι μαζί παιδική χαρά πάρτυ 

Αν μπορέσετε κάνετε και σήμερα επαφή εχτές έκανες τεστ έπεσε η ορμόνη ; Πονακια ωορρηξίας έχω και εγώ όχι πάντα αλλά έχω 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα εμείς πάμε όλοι μαζί δεν μας έχουν καλέσει πολλές φορές γιατί η μικρή δεν πάει παιδικό ακόμα δεν ξέρουμε πολλά παιδάκια αλλα γενικά πάμε όλοι μαζί παιδική χαρά πάρτυ 

Αν μπορέσετε κάνετε και σήμερα επαφή εχτές έκανες τεστ έπεσε η ορμόνη ; Πονακια ωορρηξίας έχω και εγώ όχι πάντα αλλά έχω 

Όχι εχτές ξεχάστηκα και δεν έκανα τεστακι,  θα κάνω τώρα σε λιγάκι να δω αν έπεσε 

Καλησπέρα κορίτσια! Και μεις σε παιδικό παρτυ ειμασταν.

@Mantarini σε παρτυ του σχολειο πηγαινει μονο ο ενας απο μας, οποιος δ δουλευει. Σε παρτι φιλων παμε ολοι μαζι. Στα παρτι απο τ σχολειο ομως συνηθως τιε παιρνω κ τις 2 μαζι αλλα ενημερωνω παντα τη μαμα οτι θα φερω και το αλλο μ παιδακι μαζι και πάντα προσφερομαι να πληρωσω τη μερίδα της. Εννοείται πως μέχρι τώρα καμια μαμα δ με αφησε να το κανω. Αλλα παντα μα παντα ενημερωνω.

@Sandyb εγω εχω παρει κ τα one step κ της home test. Βρισκω παντα την ωορηξια μου. Απλα αυτο π καταλαβα πρεπει να τ αφησεις να στεγνωσει εντελως. Περιπου στο 10λεπτο ειναι πιο ξεκάθαρο οπως εγραψε κ η @Elk παραπανω.

στις πριν 7 ώρες, ο/η Tina23 είπε:

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ τα one step για την ωορρηξία.. Τα θεωρώ απλά κ επειδή είναι οικονομικά μπορείς να πάρεις αρκετά ώστε να τα χρησιμοποιείς άνετα καθημερινά ή μέχρι και 2 την ημέρα μέχρι να βρεις πότε κάνεις. Εγώ έχω μείνει ευχαριστημένη με αυτά. 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Αυτά τα τεστ θέλει να τα κάνεις μεσημέρι και όταν  πιστεύεις πως κοντεύεις να τα κάνεις μεσημέρι απόγευμα και να τα αφήνεις 10 λεπτα και μετά να τα κοιτάς 

μπορεί να σκουραίνει για μερικές ώρες για αυτό να το έχασες αν έγινε αργά το απόγευμα 

εμενα πχ κρατάει δύο μέρες το θετικό που είναι ίδιο με την γραμμή ελέγχου οπότε δεν την χάνω 

Ναι μωρέ έχω χάλια κύκλο εχω και πολυκυστηκες  κάνω μεγάλους κύκλους αλλά τουλάχιστον την βρίσκω την ωορρηξία μου μετά τεστ αν δεν τα είχα θα ήταν πιο δύσκολο να την βρω 

εγώ χρησιμοποίησα μια φορά και τα ηλεκτρονικά αλλά δεν τα ξανά πήρα γιατί κάνω πολλά τεστ και δεν μπορώ να τα πληρώνω 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

τα one test παίρνω εγώ και είμαι αρκετά ευχαριστημένη. Με αυτά ανακάλυψα ότι τελικά ωορρηξία κάνω 18η-20η μέρα του κύκλου και όχι πιο νωρίς όπως νόμιζα. Γενικά με βοήθησαν να καταλάβω το σώμα μου. 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Και μεις σε παιδικό παρτυ ειμασταν.

@Mantarini σε παρτυ του σχολειο πηγαινει μονο ο ενας απο μας, οποιος δ δουλευει. Σε παρτι φιλων παμε ολοι μαζι. Στα παρτι απο τ σχολειο ομως συνηθως τιε παιρνω κ τις 2 μαζι αλλα ενημερωνω παντα τη μαμα οτι θα φερω και το αλλο μ παιδακι μαζι και πάντα προσφερομαι να πληρωσω τη μερίδα της. Εννοείται πως μέχρι τώρα καμια μαμα δ με αφησε να το κανω. Αλλα παντα μα παντα ενημερωνω.

@Sandyb εγω εχω παρει κ τα one step κ της home test. Βρισκω παντα την ωορηξια μου. Απλα αυτο π καταλαβα πρεπει να τ αφησεις να στεγνωσει εντελως. Περιπου στο 10λεπτο ειναι πιο ξεκάθαρο οπως εγραψε κ η @Elk παραπανω.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια μου!! Τα one test βλέπω χρησιμοποιείτε οι περισσότερες.. θα τα δοκιμάσω μάλλον αφού είναι κ οικονομικά.. αυτό με το 10λεπτο δεν το ήξερα να σας πω την αλήθεια.. κ βασικά μάλλον πρέπει όταν βλέπω ότι η γραμμή αρχίζει να σκουραίνει να κάνω κ δεύτερο μέσα στη μέρα. Εγώ έκανα μόνο ένα το μεσημέρι, κάπου εκεί το έχανα λογικά..

άντε να δούμε ή θα τα ξεκινήσω τουλάχιστον να κάνουμε πιο στοχευμένη προσπάθεια ή θα στείλω πρώτα τον άντρα μου για σπερμοδιαγραμμα, μην ελπίζω και αγχώνομαι τζάμπα πάλι όπως παλια 😂

στις πριν 5 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Σε άλλα νέα...

Όταν μας καλούν παιδάκια από το σχολείο πάω μόνο εγώ γιατί ο άντρας μου δουλεύει 7/7. αν είναι φιλικό μας ζευγάρι και μπορεί να κανονίσει τη δουλειά του πάμε όλοι μαζί.. όπως βολεύει μωρέ τον καθένα εγώ συνήθως τις μαμάδες περισσότερο βλέπω σε πάρτι συμμαθητών.. αν κ εμείς πάμε παιδικό, τώρα γνωριζόμαστε ουσιαστικά..

στις πριν 4 ώρες, ο/η Sandyb είπε:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια μου!! Τα one test βλέπω χρησιμοποιείτε οι περισσότερες.. θα τα δοκιμάσω μάλλον αφού είναι κ οικονομικά.. αυτό με το 10λεπτο δεν το ήξερα να σας πω την αλήθεια.. κ βασικά μάλλον πρέπει όταν βλέπω ότι η γραμμή αρχίζει να σκουραίνει να κάνω κ δεύτερο μέσα στη μέρα. Εγώ έκανα μόνο ένα το μεσημέρι, κάπου εκεί το έχανα λογικά..

άντε να δούμε ή θα τα ξεκινήσω τουλάχιστον να κάνουμε πιο στοχευμένη προσπάθεια ή θα στείλω πρώτα τον άντρα μου για σπερμοδιαγραμμα, μην ελπίζω και αγχώνομαι τζάμπα πάλι όπως παλια 😂

Εγώ κατάλαβα ότι σίγουρα θέλει δύο την ημέρα ειδικά τις μέρες που βλέπεις ότι πλησιάζεις προς την ωορρηξία.. 

Όπως και να έχει εδώ είμαστε για να λύνουμε η μία τις απορίες της άλλης.. Και εγώ δεν είχα ιδέα και διαβάζοντας τα κορίτσια εδώ έμαθα πολλά ❤️

Σε άλλα νέα εγώ, πριν λίγο ξανά έκανα τεστ και πέφτει η ορμόνη οπότε μάλλον ή χτες ή προχτές ήταν το πικ της.. Θα προσπαθησω να έχω σήμερα επαφουλα μιας και χτες δεν τα καταφέραμε..σας στέλνω να μου πείτε και εσείς... 

IMG_20241103_203318.jpg

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Tina23 ναι κοριτσι μ ξεκαθαρα επεσε. Εγω παντως κανω ωορηξια τη μερα π βγαινει θετικο. Μεσα στο επόμενο 12ωρο δηλαδη.

Κ εγώ πιστεύω ότι χτες έκανα ωορρηξία γιατί είχα και αρκετούς πόνους, όπως έχω πάντα δηλαδή. Δεν πειράζει θα έχω και σήμερα την επαφουλα μου και καλά να είμαστε στο επόμενο μήνα ξανά από την αρχή.. Εν τω μεταξύ πρέπει να είναι η πρώτη φορά που έκανα τόσο νωρίς ωορρηξία.. Τελευταία μέρα περιόδου ήταν στις 24/10.. Τι να πω 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Tina23 τον κυκλο ομως τον μετραμε απο τη  1η μερα της περιοδου. Οχι την τελευταία. Ποτε αδιαθετησες?

Έχεις δίκιο.. Ήταν το δικό μου τρελό μέτρημα 😂😂😂😂... 20/10 ήταν η πρώτη μέρα 

στις On 1/11/2024 at 3:05 ΜΜ, ο/η evaa__ είπε:

Ναι εχω μιλησει για χωρις καμια μερα καθυστέρησης είναι καλο το νούμερο ειπε! Μακαρι να εχει καλη εξέλιξη!

Αχ κούκλα μου με το καλό!! Η τιμή είναι τέλεια !! Εύχομαι αύριο να δεις ένα τέλειο νούμερο !!

Καλημέρα κορίτσια μου, τι κάνετε;; Περιμένουμε χοριακη από την @evaa__ σήμερα κ τεστακι της @marinamanoulitsa;; Καλούς διπλασιασμούς αγάπη κ ένα κατακόκκινο τεστακι που θα σε στείλει κ σένα για χοριακη Μαρινάκι μου!!! Εγώ σήμερα λογικά είμαι 8η μτω με κανένα απολύτως σύμπτωμα. Ούτε το στήθος δεν πρήστηκε αυτό το μήνα.

Καλημέρα κορίτσια! Παρά την απουσία συμπτωμάτων περιόδου και παρόλο που στέκομαι πάνω από το τεστακι σαν να του κάνω βουντού, αυτό παραμένει λευκό! Ούτε μια γραμμή εξάτμισης, έτσι για το σασπένς 😂😂😂 περίοδο περιμένω ή αύριο ή την Πέμπτη, οπότε ξέρω πως θα έδειχνε αν συνέβαινε κάτι. Πάμε για την επόμενη φουρνιά 🤞🏼

στις On 1/11/2024 at 10:54 ΜΜ, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Θα σου πω 

01.09.2021 ωοληψια 

03.09 2021 εμβρυομεταφορα

19.09.2021 πρώτος υπέρηχος είδαμε 

03.09.2022 θετικό τεστ από φυσιολογική σύλληψη 

19.09.2022 πρώτος υπέρηχος 

Ακριβώς ένα χρόνο τα συναισθήματα μου κάποιες φορές είναι κάπως αλλά μετά βλέπω το ουράνιο τόξο μου και χαίρομαι. 

Κάπως έτσι νιώθω κ εγώ.... Τι να πω μακάρι να βγουν οι προβλ΄΄εψεις σου!!! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου :)

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Παρά την απουσία συμπτωμάτων περιόδου και παρόλο που στέκομαι πάνω από το τεστακι σαν να του κάνω βουντού, αυτό παραμένει λευκό! Ούτε μια γραμμή εξάτμισης, έτσι για το σασπένς 😂😂😂 περίοδο περιμένω ή αύριο ή την Πέμπτη, οπότε ξέρω πως θα έδειχνε αν συνέβαινε κάτι. Πάμε για την επόμενη φουρνιά 🤞🏼

Καλημέρα!!! Ήταν πρώιμης το τεστάκι??? Γιατί αν περιμένεις την Πέμπτη, είναι νωρίς να δείξει ☺️

Μαζί περιμένουμε. Το πως κρατιέμαι να μην κάνω τεστ, άστο 🙃 Αλλά ε΄΄ιπα, καλύτερα να περιμένω παρά να απογοητευτώ πάλι με αρνητικό τεστ 😓 Καλά από συμπτώματα περιόδου κ εγκυμοσύνης το απόλυτο τίποτα!!! Μακάρι βρε Ρένα μου να μην μας έρθει 🙏🙏

Καλημέρα κορίτσια! Καλή εβδομάδα να έχουμε! @evaa__ περιμένουμε την χοριακή σου και @marinamanoulitsa το τεστακι..πολύ ήσυχη ήσουν το σκ :P 

εγώ είμαι 7ΜΤΩ..δεν περιμένω πολλά λόγω κόβιντ καθώς είχαμε 3 επαφές όλες κι όλες κι αυτές μέχρι και την ημέρα που βγήκε θετικό το τεστ ωορρηξίας..

δεν θυμάμαι αν σας ειχα πει για τις εξετάσεις θρομβοφιλίας που ψαχνομουν να κάνω και τις υπόλοιπες..αν και διαβασα ότι με αυτές που έχω κανει ειμαι οκ για τις αποβολές που έχω στις αρχές, επικοινώνησα με τον αιματολόγο ο οποίος μου είχε πει ότι θα μου έγραφε ενα γονίδιο από αυτά που γράφονται και με το παραπεμπτικό αυτό θα είχα μια προνομιακή τιμή σε ένα διαγνωστικό που μου είπε..εν τελει η εξέταση δεν γράφεται ξανά..εκείνος στην αρχη μου είπε ότι ισως ειναι πολύ κοντά στην ημερομηνία που τις έκανα και από την άλλη ότι είναι γονίδια και τα αποτελέσματα αυτών δεν αλλάζουν και δεν ήξερε αν θα μπορούσε να μου τις γράψει στο μέλλον..μου φάνηκε κάπως να πω την αλήθεια και μου μπήκαν στο μυαλό σκέψεις ότι θα τις έκανα αυτή την περίοδο τζαμπα για να πάρει και αυτός την προμήθεια του από το διαγνωστικό..

έκλεισα λοιπόν ραντεβού στο Έλενα στο τμήμα των αποβολών για να μου πει η Οικονομοπούλου τι χρειάζεται να κάνω όντως και τι όχι...εκείνη είναι εκεί κάθε μέρα πρωί ή υπάρχει περίπτωση να πέσω και σε άλλον;

Καλημέρα κορίτσια πως είστε ; 

@evaa__ περιμένουμε νέα σου από χοριακη 

@marinamanoulitsa περιμένουμε το τεστακι σου κορίτσι μου εύχομαι κατά κόκκινο να είναι 

εγω κορίτσια αυτές τις μέρες έχω μια ενόχληση όχι συνέχεια σαν να έχω ουρολοίμωξη πήρα κάτι φυτικά manovit σε σκόνη που κάνει λέει για το θηλασμό είναι με Καραμπέρης μήπως προλάβω και γλιτώσω αντιβίωση 

τα έχει δοκιμάσει κάποια κοπέλα ; Κάνει δουλειά ;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...