Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια μου επιτέλους κοκκίνισε!!! Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν θα κάνω ωορρηξία σε αυτόν τον κύκλο!! Είχα και έχω αρκετά υγρά με αρνητικα τεστακια ωορρηξίας μέχρι που σήμερα επιτέλους κοκκίνισε!! 

IMG_20241101_133251.jpg

Τέλειο το τεστακιιι! Βουρ για επαφουλεεεεες!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@evaa__ Κορίτσι μου καταρχήν συγχαρητήρια, μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι. Αναμένουμε και τα αποτελέσματα της χοριακής σου ❣️

στις πριν 1 λεπτό, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια η χοριακη 28η μερα ειναι 59.96! Εύχομαι να διπλασιαστεί!!!

Συγχαρητήριαααα!!! Δευτέρα αναμένουμε τον διπλασιασμό της!! 🥰

Ο σύζυγος πώς το πήρε;;;

Σε άλλα νέα εγώ κορίτσια, είμαι πολύ down γιατί είπαμε αυτό τον μήνα να ξεκινήσουμε πιο εντατικά τις προσπάθειες και όταν το λέμε έτσι πάντα κάτι γίνεται και είμαστε με τον σύζυγο σε 0 διάθεση γιατί είτε θα τσακωθούμε είτε θα τρέχουμε σε δουλειές και υποχρεώσεις όλη μέρα και μετά δεν έχουμε κουράγια ούτε μέχρι το κρεβάτι να πάμε για να πέσουμε για ύπνο😏
Είμαι και στις μέρες που έχουν ξεκινήσει τα υγρά και οι ενοχλήσεις άρα πλησιάζει η οωρρηξία..πφφφφφ 🥺
Μακάρι να μην πάει χαμένος ο μήνας αυτός.. ( sorry για την "μαυρίλα" μου αλλά ξέρω οτι εδώ με καταλαβαίνετε ρε γμτ και ήθελα να το βγάλω από μέσα μου🥺 )

στις πριν 2 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Συγχαρητηρια!!!!!!Αν περίμενες σήμερα περίοδο μια χαρά είναι η χοριακη σου, δεν μας νοιάζει ο αριθμός αλλά να διπλασιαστεί. Μίλα με τον γιατρό σου να σου δώσει οδηγίες! 

@marinamanoulitsa και εγώ  βλεπω την γραμμούλα, εγω στην θεση σου θα πηγαινα να παρω και αλλο και θα κρατιόμουν να μην κατουρησω για 3-4 ώρες και θα έπαιρνα και καβατζα ένα να κάνω με τα πρωινά! 

στις πριν 27 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Καλούς διπλασιασμούς κορίτσι μου! ❤️

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Σε άλλα νέα εγώ κορίτσια, είμαι πολύ down γιατί είπαμε αυτό τον μήνα να ξεκινήσουμε πιο εντατικά τις προσπάθειες και όταν το λέμε έτσι πάντα κάτι γίνεται και είμαστε με τον σύζυγο σε 0 διάθεση γιατί είτε θα τσακωθούμε είτε θα τρέχουμε σε δουλειές και υποχρεώσεις όλη μέρα και μετά δεν έχουμε κουράγια ούτε μέχρι το κρεβάτι να πάμε για να πέσουμε για ύπνο😏
Είμαι και στις μέρες που έχουν ξεκινήσει τα υγρά και οι ενοχλήσεις άρα πλησιάζει η οωρρηξία..πφφφφφ 🥺
Μακάρι να μην πάει χαμένος ο μήνας αυτός.. ( sorry για την "μαυρίλα" μου αλλά ξέρω οτι εδώ με καταλαβαίνετε ρε γμτ και ήθελα να το βγάλω από μέσα μου🥺 )

Ρε συ πόσο δίκιο έχεις.. αυτό το πράγμα συμβαίνει και σε μας.. μόλις λέμε αυτός ο μήνας θα ναι τυχερός θα προσπαθήσουμε πιο εντατικά κλπ διαλύεται το σύμπαν για κάποιο λόγο.. υπό διάλυση ήμασταν αυτό το μήνα ιώσεις δουλειές όλα μας έτυχαν.. από Δευτέρα περιμένω περίοδο άντε να δούμε.. όσο μπορείτε θα προσπαθήσετε αφού πλησιάζουν οι γόνιμες κ δεν θα πάει χαμένος ο μήνας..

Καλό μήνα κορίτσια.. εύχομαι να είναι τυχερός για όλες ο Νοέμβρης και να φέρει πολλά καλοκαιρινά μωράκια..

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Δεν πειράζει, αφού τώρα θα είσαι στις μέρες σου, κάνε τα μπανάκια σου, βάλε τις κρέμες σου και πλησίασε τον άντρα σου με ερωτικό κάλεσμα! Θα φύγει κι η μαυρίλα και όλα 😆🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

Πάρα πολύ καλό το νούμερο!!!!!γιατί είσαι πριν την καθυστέρηση!!!καλούς διαπλασιασμους🙏🙏 

Κορίτσια μου καλό μήνα,  με υγεία πάνω από όλα. Εύχομαι το καλύτερο για όλες μας και ο,τι επιθυμεί η κάθε κοπέλα να το αποκτήσει! Αυτόν τον μήνα είχα πάρει το θετικο τεστ για την 1η μου εγκυμοσύνη, 10 Νοεμβρίου το έμαθα,  εύχομαι να το αποκτήσετε όλες 🫶 

Κάθε εμπόδιο για καλό, βήμα βήμα και όλο πιο κοντά στο στόχο! 

@evaa__ συγχαρητηρια κορίτσι μου άνοιξες πολύ όμορφα τον Νοέμβριο με ένα θετικό τεστάκι, εύχομαι όλες οι κοιλίτσες να γεμίσουν 🤞

στις πριν 6 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλό μήνα κορίτσια !!! Με πολλά θετικά τεστακια ☺️IMG_8545.thumb.jpeg.53835b2b2a4e3cf5d6b26ac3ab157b06.jpeg

Ο Νοέμβριος ήταν ο τελευταίος μήνας που είχα περίοδο μέχρι και σήμερα είναι άφαντη έτσι σας εύχομαι και εσάς !!! 

17 Νοεμβρίου ήταν κι εμένα!!! Αλλά μέχρι σήμερα μετά τα λόχεια είχα και 2 ψευδοπεριόδους!!! 

Μακάρι να έρθει και στα κορίτσια μας εδώ το θαυματάκι τους αυτόν το μήνα!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Tina23 είπε:

Σε καταλαβαίνουμε ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!χρόνια τώρα στο κουρμπετι... Κοίτα με σκέψου θετικά!!! σκέψου ότι το θέλετε και οι δύο και προσευχηθείτε στο Θεό να σας το φέρει 🙏💝 💝

Κορίτσια μέσα στην προσπαθεια μας για να κάνουμε μωράκι ξεχνάμε πόσο σημαντικό είναι που έχουμε ένα σύζυγο στο πλευρό μας ....ένα σύζυγο στα εύκολα και στα δύσκολα μαζί...μην το θεωρείται δεδομένο...δεν έχουν όλες τέτοια σχέση με τον άντρα τους...είμαστε τυχερές...και πρέπει να το χαρούμε ως εκεί που δεν πάει... θυμάμαι σε κάθε απώλεια να με κρατάει το χέρι και να μου λέει "κοίτα με στα μάτια, είμαι εδώ,θα προσπαθήσουμε πάλι!" 

Αν δεν είχα τον άντρα μου να με στηρίζει τόσο πολύ δεν ξέρω τι θα έκανα...

στις πριν 3 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια μου!!!είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη εφόσον λέτε ότι όντως μπορεί απλά να μην έδειξε το δεύτερο γιατί το έκανα συντομα !!!!

@annie! 😅😅😅 Σφίχτηκα και κάτι έβγαλα χαχαχαχα  τρελάθηκα τόσο πολύ όταν είδα την γραμμουλα που πραγματικά δεν κρατιομουν!!!τώρα τι λέτε θα κρατηθώ ή θα πάρω κι άλλο τεστ το απόγευμα;;;😅😅😅

Δεν έχεις κάνει ήδη;;;;; Όσο σε ξέρω θα κανεις σίγουρα!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Τέλεια η χοριακη σου κοριτσάρα!!! Καλούς διπλασιασμούς 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...