Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

@MinaSam @Rena92 Αχ αυτά τα σπερμοδιαγραμματα πφφφ. Ο σύζυγος είναι να πάει τη Δευτέρα να ξανακάνει να δούμε πως πήγε η εγχείρηση κιρσοκ΄ήλης κ όλο γκρίνια, πως θα το κάνει. Ευχηθείτε να είναι καλά τα πράγματα γτ αν δεν θα ξεκινήσουμε διαδικασία για εξωσωματική. Κ εντωμεταξύ σήμερα σκεφτόμουν ότι τον Φεβρουάριο του 23 που έκανε πρώτη φορά πριν πάρουμε τα αποτελέσματα μάθαμε ότι είμαι έγκυος. Λέτε να γίνει κ αυτή τη φορ΄ά κανένα θαύμα 🙏🙏🙏

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

@MinaSam @Rena92 Αχ αυτά τα σπερμοδιαγραμματα πφφφ. Ο σύζυγος είναι να πάει τη Δευτέρα να ξανακάνει να δούμε πως πήγε η εγχείρηση κιρσοκ΄ήλης κ όλο γκρίνια, πως θα το κάνει. Ευχηθείτε να είναι καλά τα πράγματα γτ αν δεν θα ξεκινήσουμε διαδικασία για εξωσωματική. Κ εντωμεταξύ σήμερα σκεφτόμουν ότι τον Φεβρουάριο του 23 που έκανε πρώτη φορά πριν πάρουμε τα αποτελέσματα μάθαμε ότι είμαι έγκυος. Λέτε να γίνει κ αυτή τη φορ΄ά κανένα θαύμα 🙏🙏🙏

Καλή επιτυχία εύχομαι κορίτσι μου!! Εγώ πιστεύω πολύ σε αυτά τα απρόοπτα, γιατί έτσι ήρθε και το πρώτο μου παιδάκι!! Μακάρι το θετικό τεστακι να σας προλάβει 🤞🏼🤞🏼

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλή επιτυχία εύχομαι κορίτσι μου!! Εγώ πιστεύω πολύ σε αυτά τα απρόοπτα, γιατί έτσι ήρθε και το πρώτο μου παιδάκι!! Μακάρι το θετικό τεστακι να σας προλάβει 🤞🏼🤞🏼

Ευχαρισ΄τώ πολύ!!! Τρίτη με Πέμπτη περιμένω κ λέω να μην κάνω τεστ, να περιμένω κ ότι γίνει!!!!

Καλό μήνα να έχουμε κοριτσια με υγεια και πολλά θετικά τεστακια ❤️

@kokkinoskoufitsa κορίτσι μου σε σκεφτόμουν..πως είσαι; Πες μας τα νέα σου!

Κορίτσια ερώτηση...

Έκανα 2 τεστ εγκυμοσύνης...

Το πρώτο βγήκε θετικό  στα 5 λεπτά και μετά επειδή έτρεμαν τα χέρια μου ,τρελάθηκα, ήθελα να το επιβεβαιωσω και έκανα και δεύτερο καπάκι.. δηλαδή σφίχτηκα αρκετά κιόλας χαχαχαχα και το δεύτερο βγήκε αρνητικό.....

Τι να πιστέψω τώρα;;;;😓 Ποιο να είναι το σωστό;

Έχει τύχει σε καμία κοπέλα αυτό και να ήταν όντως έγκυος;;;;

στις πριν 5 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσια ερώτηση...

Το πρώτο βγήκε θετικό  στα 5 λεπτά και μετά επειδή έτρεμαν τα χέρια μου ,τρελάθηκα, ήθελα να το επιβεβαιωσω και έκανα και δεύτερο καπάκι.. δηλαδή σφίχτηκα αρκετά κιόλας χαχαχαχα και το δεύτερο βγήκε αρνητικό.....

Μήπως επειδή είχες ήδη χρησιμοποιήσει τα ούρα σου δεν έδειξε καλα το 2ο; Τι να πω βρε κορίτσι, κάνε αύριο πάλι ένα! Πότε αναμένεις περίοδο;

στις Just now, ο/η Naty_ είπε:

Μήπως επειδή είχες ήδη χρησιμοποιήσει τα ούρα σου δεν έδειξε καλα το 2ο; Τι να πω βρε κορίτσι, κάνε αύριο πάλι ένα! Πότε αναμένεις περίοδο;

Κι εγώ αυτό απορώ... Δευτέρα περιμένω!!!

στις πριν 3 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Καλό μήνα να έχουμε κ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο Νο΄έμβριος να γεμίσει όλες τις κοιλίτσες μας με υγιή μωράκια!!!!!

@Παρασκευαιδου έχω δει ότι πέφτεις μέσα στις προβλέψεις σου ;) Για ρίξε κ για μένα μια, γιατί είσαι η τελευταία μου ελπίδα :)

@evaa__ Περιμένουμε τη χοριακή σου κορίτσι!!!

Φεβρουαρίο 🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Δεν έχω άλλες αντιδράσεις :) ωραία είναι αυτά τα απροόοπτα :) εμένα δεν έχει κάνει ποτέ γιατί δεν χρειάστηκε αλλά δυστυχώς για αυτούς είναι το πιο εύκολο να ελεγχθεί και ευτυχώς για αυτούς είναι το μόνο χρήσιμο πράγμα που κάνουν στην όλη διαδικασία. Που να έπρεπε να σκεφτούν (όχι να κάνουν) όλα αυτά που σκεφτόμαστε εμείς. Ο παγκόσμιος πληθυσμός θα είχε μείνει μισός.

στις πριν 29 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσια ερώτηση...

Κάτσε για να καταλάβω με διαφορετικά ούρα τα έκανες ή είχες συλλέξει και έκανες με τα ίδια και τα δύο τεστακια? Αν έκανες με τα ίδια ένα από τα δύο είναι ελαττωματικό ή η χοριακή πολύ χαμηλή ακόμα. Αν έκανες με διαφορετικά ούρα Ε πολύ λογικό το δεύτερο να μη βγει. Το τεστ σε πόση ώρα έπρεπε να το δεις και να σου πω και κάτι? Για να μη σε φάει το άγχος όλο το Σαββατοκύριακο πετάξου κάνε μια χοριακή :)

στις πριν 2 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Κάτσε για να καταλάβω με διαφορετικά ούρα τα έκανες ή είχες συλλέξει και έκανες με τα ίδια και τα δύο τεστακια? Αν έκανες με τα ίδια ένα από τα δύο είναι ελαττωματικό ή η χοριακή πολύ χαμηλή ακόμα. Αν έκανες με διαφορετικά ούρα Ε πολύ λογικό το δεύτερο να μη βγει. Το τεστ σε πόση ώρα έπρεπε να το δεις και να σου πω και κάτι? Για να μη σε φάει το άγχος όλο το Σαββατοκύριακο πετάξου κάνε μια χοριακή :)

Το δεύτερο το έκανα με τα δεύτερα ουρά και σε 5 λεπτά διαφορα το ένα με το άλλο!!!! θα πάρω ένα ακόμα αύριο άλλη εταιρεία να δω τι θα βγάλει!!!! Και αν βγει θετικό και εκείνο εννοείται θα πάω για χοριακη...αλλα όχι ακόμη ... Δευτέρα περιμένω περίοδο 

Καλό μήνα κορίτσια! Εύχομαι με το καλό σε όσες τα έχουν καταφέρει μέχρι τώρα και στις υπόλοιπες εύχομαι να έχουμε πολλά μωράκια το ερχόμενο καλοκαίρι! 🥰

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Φεβρουαρίο 🥰

Μακάρι, μακάρι!!! Αλλά να έρθει κ να μείνει. Κ την προηγούμενη φο΄ρά Φεβρουάριος ήταν κ από τότε δεν τον αντέχω σαν μήνα, μου θυμίζει άσχημα πράγματα :(

στις πριν 14 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Δεν έχω άλλες αντιδράσεις :) ωραία είναι αυτά τα απροόοπτα :) εμένα δεν έχει κάνει ποτέ γιατί δεν χρειάστηκε αλλά δυστυχώς για αυτούς είναι το πιο εύκολο να ελεγχθεί και ευτυχώς για αυτούς είναι το μόνο χρήσιμο πράγμα που κάνουν στην όλη διαδικασία. Που να έπρεπε να σκεφτούν (όχι να κάνουν) όλα αυτά που σκεφτόμαστε εμείς. Ο παγκόσμιος πληθυσμός θα είχε μείνει μισός.

Ήταν σοκ γενικά. Αφού δεν χρειάστηκε είστε τυχεροί μια χαρά :)  Εμείς έχουμε θέματα κ οι 2 οπότε έχουμε κάνει ένα κάρο εξετάσεις

στις πριν 6 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Το δεύτερο το έκανα με τα δεύτερα ουρά και σε 5 λεπτά διαφορα το ένα με το άλλο!!!! θα πάρω ένα ακόμα αύριο άλλη εταιρεία να δω τι θα βγάλει!!!! Και αν βγει θετικό και εκείνο εννοείται θα πάω για χοριακη...αλλα όχι ακόμη ... Δευτέρα περιμένω περίοδο 

Τα πρώτα ούρα έχουν πιο πολύ συγκέντρωση ;) Κάνε κ αύριο με τα πρώτα πρωινά κ εύχομαι να είσαι 🙏

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσια ερώτηση...

Ανέβασε τα να τα δούμε βρε παιδί μου!! 

στις πριν 49 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Βρε μουρλη εσύ έχεις ξεπεράσει κ μένα 🤣 Δευτερα ουρα σε 5 λεπτά τι να δείξουν;;; Θέλεις τουλάχιστον 3 ώρες να κρατηθείς και αν δείξουν τόσο νωρίς που είσαι!! Ανέβασε μας το πρώτο να πάρουμε μάτι ☺️

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Βρε μουρλη εσύ έχεις ξεπεράσει κ μένα 🤣 Δευτερα ουρα σε 5 λεπτά τι να δείξουν;;; Θέλεις τουλάχιστον 3 ώρες να κρατηθείς και αν δείξουν τόσο νωρίς που είσαι!! Ανέβασε μας το πρώτο να πάρουμε μάτι ☺️

😅😅😅 Μουρλη τελείως χαχαχαχα

Ναι σας το ανεβάζω!!! έκανα και περικοπη  την εικόνα για να το δείτε από κοντά!!!αλλά νομίζω είναι ευδιάκριτη!!!!για αυτό τρελάθηκα και έτρεξα για το δεύτερο 😅😅 το yes or no είναι....IMG_20241101_123908.thumb.jpg.d889e66037b83eb6c687ec908613b552.jpg

στις πριν 1 λεπτό, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ναι σας το ανεβάζω!!! έκανα και περικοπη  την εικόνα για να το δείτε από κοντά!!!αλλά νομίζω είναι ευδιάκριτη!!!!για αυτό τρελάθηκα και έτρεξα για το δεύτερο 😅😅 το yes or no είναι....IMG_20241101_123908.thumb.jpg.d889e66037b83eb6c687ec908613b552.jpg

Ναι όντως φαίνεται δεύτερη γραμμή. Έχει χρώμα από κοντά;

στις πριν 3 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

εγώ την βλέπω πάντως τη γραμμή! Να κάνεις αύριο πρωί ένα

στις πριν 3 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Αχνό φαίνεται η δεύτερη γραμμουλα!! Το δεύτερο τεστ ήταν πολύ σύντομο δεν το λαμβάνουμε καν υπόψιν. Εύχομαι να βγει θετική και η χορικαη σου 

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

στις πριν 4 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κ γω την βλέπω τη γραμμή ξεκάθαρα!!! Καλά βρε όργιο που τα βρήκες τα 2α ουρα στο 5Λεπτο;; Γι αυτό κάνουμε σε ποτηράκι….. Σε περίπτωση που δούμε καμμία γραμμή να το 3πλο τσεκάρουμε.. Δεν αλλοιώνονται🤣🤣🤣 Εγώ πέρυσι όταν βγήκε θετικό το πρώτο έκανα με τα ίδια το 2ο κ τα άλλα 2 τεστ μετά από καμμία ώρα 🤣🤣🤣 Μέχρι να παω για χοριακη κ φαρμακειο αργησα.. 

Κορίτσια μου επιτέλους κοκκίνισε!!! Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν θα κάνω ωορρηξία σε αυτόν τον κύκλο!! Είχα και έχω αρκετά υγρά με αρνητικα τεστακια ωορρηξίας μέχρι που σήμερα επιτέλους κοκκίνισε!! 

IMG_20241101_133251.jpg

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια μου επιτέλους κοκκίνισε!!! Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν θα κάνω ωορρηξία σε αυτόν τον κύκλο!! Είχα και έχω αρκετά υγρά με αρνητικα τεστακια ωορρηξίας μέχρι που σήμερα επιτέλους κοκκίνισε!! 

IMG_20241101_133251.jpg

Τελειαααα καλή επιτυχία 😁😁😁

Ευχαριστώ κορίτσια μου!!!είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη εφόσον λέτε ότι όντως μπορεί απλά να μην έδειξε το δεύτερο γιατί το έκανα συντομα !!!!

@annie! 😅😅😅 Σφίχτηκα και κάτι έβγαλα χαχαχαχα  τρελάθηκα τόσο πολύ όταν είδα την γραμμουλα που πραγματικά δεν κρατιομουν!!!τώρα τι λέτε θα κρατηθώ ή θα πάρω κι άλλο τεστ το απόγευμα;;;😅😅😅

στις πριν 7 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια μου!!!είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη εφόσον λέτε ότι όντως μπορεί απλά να μην έδειξε το δεύτερο γιατί το έκανα συντομα !!!!

@annie! 😅😅😅 Σφίχτηκα και κάτι έβγαλα χαχαχαχα  τρελάθηκα τόσο πολύ όταν είδα την γραμμουλα που πραγματικά δεν κρατιομουν!!!τώρα τι λέτε θα κρατηθώ ή θα πάρω κι άλλο τεστ το απόγευμα;;;😅😅😅

Εγώ οριακά πιστεύω ότι έχεις κάνει ήδη και τρίτο 😂😂 

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

IMG_20241101_133251.jpg

Βουρ για γουτσου γουτσου λοιπόν 🤭

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...