Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

Κορίτσια μου αγαπημένα εύχομαι αυτός ο μηνας να είναι τυχερός και να γεμίσουμε θετικά τεστακια🌈🌈🌈🌈Σιγουρα έχω ξεχασει πολλά κορίτσια προσθέστε αν θέλετε@Diwni@marinamanoulitsa @melitiniღ @ditaki @Naty @Naty_ @MinaSam @annie @Tina23 @peacock @Apol @Παρασκευαιδου @Mantarini @Tonakiv@anna30 @Elk @Elli13 @cat12 @Kiddo@Sarina @evaioan@kaounmar @Eliza Kats

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 4 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια μου αγαπημένα εύχομαι αυτός ο μηνας να είναι τυχερός και να γεμίσουμε θετικά τεστακια🌈🌈🌈🌈Σιγουρα έχω ξεχασει πολλά κορίτσια προσθέστε αν θέλετε@Diwni@marinamanoulitsa @melitiniღ @ditaki @Naty @Naty_ @MinaSam @annie @Tina23 @peacock @Apol @Παρασκευαιδου @Mantarini @Tonakiv@anna30 @Elk @Elli13 @cat12 @Kiddo@Sarina @evaioan@kaounmar @Eliza Kats

Εύχομαι να έχεις μια υγιει και τελειόμηνη εγκυμοσύνη !🩷

Καλό μήνα με θετική ενέργεια και πολλά θετικά τεστάκια 🫂

Καλημέρα κορίτσια,καλό μήνα σε όλες! Εύχομαι αυτός ο μήνας να έχει όσα περισσότερα θετικά τεστ.

Εγώ πάλι αγχωμενη ξύπνησα,νομίζω ότι μετά από τόσες αναποδιές αν δεν το κρατήσω στην αγκαλιά μου δεν θα μου φύγει πότε το άγχος. 

Καλημέρα κορίτσια μου! Εύχομαι έναν ωραίο προ Χριστουγεννιάτικο μήνα! :)

Με επιβεβαιωμένη ωορρηξία 23/10 σήμερα τεστάκι ολόλευκο :) 9η ΜΤΩ.

Καλημέρα και καλό μήνα!!

Για εμένα ο μήνας ξεκίνησε με αίμα, και είναι τόσο οξύμωρο.. μόνο όσες έχουν βιώσει αποβολή, ξέρουν πόσο χαιρόμαστε όταν βλέπουμε αίμα. Δεν τα παρατάμε όμως, με τις εξετάσεις που θα κάνουμε και τον νέο γιατρό που θα βρω, νιώθω πιο αισιόδοξη 🙃

Εύχομαι να έχουμε έναν μήνα ήρεμο και δημιουργικό, γεμάτο καλά νέα, θετικά τεστ, μεγάλες χοριακες και φουσκωμένες κοιλιες 🌈🤞🩷. 

Καλημέρα κορίτσια!! Καλό μήνα!! Ένας από τους αγαπημένους μήνας, γεμάτος φθινοπωρινά χρώματα!! 🍂

Λευκο τεστακι και για μένα σήμερα. Δεν ξέρω όμως ακριβώς μέρα ωορρηξίας. Είναι είτε 21/10 είτε 23/10. 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Καλό μήνα!! Ένας από τους αγαπημένους μήνας, γεμάτος φθινοπωρινά χρώματα!! 🍂

Λευκο τεστακι και για μένα σήμερα. Δεν ξέρω όμως ακριβώς μέρα ωορρηξίας. Είναι είτε 21/10 είτε 23/10. 

Καλά εμείς πάμε εντελώς μαζί :) Να περιμένουμε λες ή θα κάνεις κ αύριο?

@Elli13 θυμάμαι από τη μια τη χαρά μου που έγινε από μόνο του και δεν ήταν εξωμήτριο και δεν χρειάστηκε αποξεση και απο την άλλη τη στεναχώρια μου. Κράτα μόνο ότι τουλάχιστον σωματικά δεν θα ταλαιπωρηθείς και ότι είναι η αφορμή για να αναθεωρήσεις την κατάσταση και προχωρά πιο αισιόδοξα.

Καλημέρα κορίτσια μου και καλό μήνα!

Εύχομαι αυτός να είναι και ο τυχερός για τις περισσότερες απο εμάς! Μέχρι να βγει το 24 να μην μείνει καμία χωρίς σποράκι φυτεμένω καλά στην κοιλίτσα της..!!!

Σε άλλα νέα, εγώ είμαι σε αναμονή του courier να μου παραδώσει την απόφαση της επιτροπής για να μπορέσω να τη στείλω στο γιατρό για να μου γράψει τα φάρμακα και σε αναμονή περιόδου... βέβαια για το τελευταίο ενώ άλλες φορές είχα τρομερά συμπτώματα πόνου και στο στήθως και στην κοιλιά αυ΄τ τη φορά τπτ! επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή.. χμ!

και να φανταστείτε ότι οι πόνοι μου ξεκινούσαν 10 μέρες πριν μου έρθει, ενώ τώρα τπτ.. πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν κορίτσια αυτή τη φορά! 😜 

Καλημέρα καλό μήνα σε όλα τα κορίτσια ❤️ καλές κ τελειομηνες κυήσεις και καλή επιτυχία στα κορίτσια που (δεν) περιμένουν περίοδο ή σε αυτά που θα προσπαθήσουν για το θαυματακι! ❤️ Μόνο χαρές να έχει αυτός ο μήνας! 

Καλημέρα κορίτσια,

Καλό μήνα να έχουμε κ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο Νο΄έμβριος να γεμίσει όλες τις κοιλίτσες μας με υγιή μωράκια!!!!!

@Παρασκευαιδου έχω δει ότι πέφτεις μέσα στις προβλέψεις σου ;) Για ρίξε κ για μένα μια, γιατί είσαι η τελευταία μου ελπίδα :)

@evaa__ Περιμένουμε τη χοριακή σου κορίτσι!!!

Καλό μήνα κορίτσια!!! Με πολλά θετικά τεστακια!! 

@evaa__ πηγες για χοριακη; 

@MinaSam @Rena92 νωρίς είναι κοριτσάκια μου περιμένετε λίγο ακόμα 

στις πριν 41 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου και καλό μήνα!

Εύχομαι αυτός να είναι και ο τυχερός για τις περισσότερες απο εμάς! Μέχρι να βγει το 24 να μην μείνει καμία χωρίς σποράκι φυτεμένω καλά στην κοιλίτσα της..!!!

Σε άλλα νέα, εγώ είμαι σε αναμονή του courier να μου παραδώσει την απόφαση της επιτροπής για να μπορέσω να τη στείλω στο γιατρό για να μου γράψει τα φάρμακα και σε αναμονή περιόδου... βέβαια για το τελευταίο ενώ άλλες φορές είχα τρομερά συμπτώματα πόνου και στο στήθως και στην κοιλιά αυ΄τ τη φορά τπτ! επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή.. χμ!

και να φανταστείτε ότι οι πόνοι μου ξεκινούσαν 10 μέρες πριν μου έρθει, ενώ τώρα τπτ.. πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν κορίτσια αυτή τη φορά! 😜 

Μακάρι αυτή η αλλαγή να σημαίνει σπορακιιιιιιι!!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻

@annie! μωρέ λες;; Εγώ να περιμένω την courier να μου φέρει την απόφαση για να πάω για εξωσωματική και αυτό να έχει φυτρώσει χωρίς να το καταλάβουμε;; χμ! Μακάρι.. εξάλλου έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις κοριτσιών απο δω μέσα που ενώ πέρασαν απο επιτροπή στο τέλος δεν πρόλαβαν να πάνε για εξωσωματική γιατί έμειναν έγκυες φυσιολογικά. Είδομεν!

Καλό μήνα κορίτσια μου!!!

Πέρυσι το Νοέμβριο είχα ΤΕΡ πριν έρθει το θαυματάκι μου!!! Εύχομαι σε όλες να ζήσουν σύντομα αυτό που ζω εγώ από το 15Αύγουστο!!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η MinaSam είπε:

Καλά εμείς πάμε εντελώς μαζί :) Να περιμένουμε λες ή θα κάνεις κ αύριο?

@Elli13 θυμάμαι από τη μια τη χαρά μου που έγινε από μόνο του και δεν ήταν εξωμήτριο και δεν χρειάστηκε αποξεση και απο την άλλη τη στεναχώρια μου. Κράτα μόνο ότι τουλάχιστον σωματικά δεν θα ταλαιπωρηθείς και ότι είναι η αφορμή για να αναθεωρήσεις την κατάσταση και προχωρά πιο αισιόδοξα.

Μμμ λέω καλύτερα την Κυριακή ένα!! Ή έστω αν έχουμε κανένα περίεργο σύμπτωμα μέχρι αύριο 😜

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Μμμ λέω καλύτερα την Κυριακή ένα!! Ή έστω αν έχουμε κανένα περίεργο σύμπτωμα μέχρι αύριο 😜

Χαχαχχα κι εγώ έτσι λέω. Εγώ έχω πονάκια περιόδου εδώ και δύο τρεις μέρες, κάποια υγρά και νομίζω ίσως λίγο πρήστηκε το στήθος μου σήμερα. Κατά τα άλλα τίποτα και να σου πω δεν τον πιστεύω καθόλου αυτόν τον μήνα αλλά θα δούμε.

Καλό μήνα κορίτσια !!! Με πολλά θετικά τεστακια ☺️IMG_8545.thumb.jpeg.53835b2b2a4e3cf5d6b26ac3ab157b06.jpeg

Ο Νοέμβριος ήταν ο τελευταίος μήνας που είχα περίοδο μέχρι και σήμερα είναι άφαντη έτσι σας εύχομαι και εσάς !!! 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Χαχαχχα κι εγώ έτσι λέω. Εγώ έχω πονάκια περιόδου εδώ και δύο τρεις μέρες, κάποια υγρά και νομίζω ίσως λίγο πρήστηκε το στήθος μου σήμερα. Κατά τα άλλα τίποτα και να σου πω δεν τον πιστεύω καθόλου αυτόν τον μήνα αλλά θα δούμε.

Ακριβώς τα ίδια πέραν του στήθους! Στήθος γενικά ανύπαρκτο ακόμη και στην εγκυμοσύνη 😂 Κ εγώ δεν ποντάρω σε αυτόν τον μήνα καθόλου..κ να σου πω με τόσα παυσίπονα κλπ που κατανάλωσα, ίσως και καλύτερα. 
Εγώ πάντως αποφάσισα να ξανά πάρω για τον μήνα αυτόν τεστ ωορρηξίας, γιατί όσο να ναι πέρασε ένα εξάμηνο πάλι προσπαθειών κ ένα καμπανάκι άρχισε να χτυπά. Φεβρουάριο έχω τεστ παπ, οπότε θα ξανά μπούμε σε διαδικασία ψαξίματος..

στις πριν 44 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@annie! μωρέ λες;; Εγώ να περιμένω την courier να μου φέρει την απόφαση για να πάω για εξωσωματική και αυτό να έχει φυτρώσει χωρίς να το καταλάβουμε;; χμ! Μακάρι.. εξάλλου έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις κοριτσιών απο δω μέσα που ενώ πέρασαν απο επιτροπή στο τέλος δεν πρόλαβαν να πάνε για εξωσωματική γιατί έμειναν έγκυες φυσιολογικά. Είδομεν!

Στο εύχομαι!!!

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Ακριβώς τα ίδια πέραν του στήθους! Στήθος γενικά ανύπαρκτο ακόμη και στην εγκυμοσύνη 😂 Κ εγώ δεν ποντάρω σε αυτόν τον μήνα καθόλου..κ να σου πω με τόσα παυσίπονα κλπ που κατανάλωσα, ίσως και καλύτερα. 
Εγώ πάντως αποφάσισα να ξανά πάρω για τον μήνα αυτόν τεστ ωορρηξίας, γιατί όσο να ναι πέρασε ένα εξάμηνο πάλι προσπαθειών κ ένα καμπανάκι άρχισε να χτυπά. Φεβρουάριο έχω τεστ παπ, οπότε θα ξανά μπούμε σε διαδικασία ψαξίματος..

Ακριβώς τα ίδια κι εγώ μα ακριβώς όμως! Φεβρουάριο κι εγώ παπ και χθες αυτό σκεφτόμουν θα συνεχίσω και τους επόμενους μήνες με τα τεστ να είμαι σίγουρη ότι γίνεται σωστά η δουλειά και μετά θα πω στον άντρα μου να κάνει σπερμοδιαγραμμα πριν απολα. Έχω σχέδιο :)

στις πριν 5 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Ακριβώς τα ίδια κι εγώ μα ακριβώς όμως! Φεβρουάριο κι εγώ παπ και χθες αυτό σκεφτόμουν θα συνεχίσω και τους επόμενους μήνες με τα τεστ να είμαι σίγουρη ότι γίνεται σωστά η δουλειά και μετά θα πω στον άντρα μου να κάνει σπερμοδιαγραμμα πριν απολα. Έχω σχέδιο :)

Χαχα κ εγώ ήδη του είπα, τέλος Γενάρη ετοιμάσου για σπερμοδιαγραμμα! Ευτυχώς στο κέντρο που πάει υπάρχει διακριτικότητα και κάπως το συνήθισε ο καημένος! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και οι μαίες που πηγαίνω με το χέρι ελέγχουν τη διαστολή.. καλώς ή κακώς όλοι με το χέρι θα στην ελέγχουν.. δε το ελέγχουν με υπέρηχο.. 😥
    • Κορίτσια μου τι κάνετε; Καλό μήνα! Καλή επιτυχία σε όσες ξεκινάτε προσπάθεια αυτόν τον μήνα!  Εγώ είμαι σε κατάσταση σοκ. Στον τρίτο υπέρηχο... ξαφνικά εμφανίστηκε και άλλος σάκος. Δε το έχω πιστέψει ακόμα. Φοβάμαι!  @Antonia2 εσένα σκέφτηκα χθες... Είστε καλά; 
    • Ναι ναι!! Επαγγελματικά πράγματα!! Όχι αστεία!! 😂😂 Μας έχουν ενημερώσει για το κάθε τι και ποια είναι τα δικαιώματα μας κτλ κτλ.. Δεν ξέρω σου λέω αν έχει να κάνει με το ότι είναι κέντρο με ανεξάρτητες μαίες.. πάντως τις έχω αγαπήσει! Κάθε τι που λέμε εστιάζει στο mammy empowerment ουσιαστικά.. σίγουρα μου έχουν δώσει άλλον αέρα και αυτοπεποίθηση ακόμα και για το φυσικό τοκετό χωρίς επισκληριδιο που λέγαμε και φοβόμουν.. η εμπειρία δε ξέρω πως θα είναι... Αλλά τουλάχιστον δε φοβάμαι πλέον!  Καλημέρα!  Εμείς καταλήξαμε σε ένα κέντρο με ανεξάρτητες μαίες που ήταν ότι πιο κοντά σε εμάς τουλάχιστον.. είμαι τρομερά ευχαριστημένη! Δεν είναι σεμινάρια ακριβώς.. έχει διάφορες δραστηριότητες για εγκύους (πχ prenatal/postnatal γιόγκα, ψυχόδραμα, συναντήσεις μαμάδων, Hypnoberthing, μασάζ για μωράκια/ για εγκύους κτλ.. έχουν μέχρι και καρδιοτοκογραφο!!) αλλά για οικονομικούς κυρίως λόγους επιλέξαμε μόνο τα μαθήματα τοκετού/θηλασμού/ύπνου/ασφαλείας του μωρού κτλ, προετοιμασία γονεϊκότητας το λέει και πηγαίνουμε μαζί με τον άντρα μου όπου δείχνουν και σε αυτόν πως μπορεί να βοηθήσει και να συμμετέχει πριν και μετά το τοκετό με το μωρό κτλ.. το μόνο σεμινάριο από αυτά που κάνουν και έχω δηλώσει συμμετοχή να πάμε είναι των πρώτων βοηθειών σε βρέφη και παιδιά με πιστοποίηση παρακαλώ! Καρπα σε παιδιά δηλαδή κτλ.. περιμένω πότε θα γίνει μόνο.. οι συγκεκριμένες μαίες αναλαμβάνουν από τοκετό στο σπίτι μέχρι φυσικά υποστήριξη στο μαιευτήριο αλλά και μετά με το θηλασμό.. είναι πιστοποιημένες σύμβουλοι θηλασμού και το κυριότερο, ανεξάρτητες! Δηλαδή δεν συμμερίζονται τα όποια συμφέροντα των γιατρών αλλά θα στηρίξουν τη μαμά σε όποια της επιθυμία! Εννοείτε ότι θα τις έχω δίπλα μου στο τοκετό! Τα μοναδικά χρήματα που ξέρω σίγουρα ότι αξίζει να δώσω για το τοκετό έως τώρα..!  Είχε ανεβάσει η @Xrisa95 κάποια στιγμή ένα link στην ομάδα Φεβρουαρίου και βρήκα το κέντρο μέσα από εκεί..δε ξέρω αν σε ενδιαφέρει να ψάξω μήπως το βρω πάλι.. με τέτοια κέντρα ανά περιοχή.. αν σε ενδιαφέρει για υπόλοιπο ανατολικής Αττικής σου προτείνω ανεπιφύλακτα το κέντρο που πάω..!  Ααα! Δε θα τα πήγαινα καλά με τον άντρα μου αν δεν ήθελε ζωάκια..!! 😂😂 Όχι ευτυχώς παρόλο που γκρινιάζει ώρες ώρες γιατί έχουν μαζευτεί πολλά και με τη δουλειά είναι πολύ κουρασμένος, θα με βοηθήσει και σε φιλοξενιες αδέσποτων με καθάρισμα/τάισμα κτλ και θα μου φέρει ότι χτυπημένο άρρωστο κτλ βρεί να το βοηθήσουμε.. και φυσικά δε θα υπήρχαμε χωρίς τα ζωάκια μας..!  Αγαπάμε τοξότες!! 😍😍😍 Τοξότη κόρη και γιό Ιχθύ θα ήθελα ιδανικά!! 😍😍😂😂😂😂
    • Μακάρι, μακάρι!!! Αλλά να έρθει κ να μείνει. Κ την προηγούμενη φο΄ρά Φεβρουάριος ήταν κ από τότε δεν τον αντέχω σαν μήνα, μου θυμίζει άσχημα πράγματα Ήταν σοκ γενικά. Αφού δεν χρειάστηκε είστε τυχεροί μια χαρά   Εμείς έχουμε θέματα κ οι 2 οπότε έχουμε κάνει ένα κάρο εξετάσεις Τα πρώτα ούρα έχουν πιο πολύ συγκέντρωση Κάνε κ αύριο με τα πρώτα πρωινά κ εύχομαι να είσαι 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...