Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μετάθεση μεγάλων αγγείων


konp

Recommended Posts

Καλησπερα. Είμαι έγκυος κ στη Β επιπέδου το μωράκι μου διαγνώστηκε με μετάθεση μεγάλων αγγείων. Υπάρχει κάποια κοπέλα που να είχε το ίδιο πρόβλημα να μου δώσει κάποιες πληροφοριες? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Απαντήσεις

    • @misofeggaro έχεις χαθεί..πες μας τα νέα σου....πολλές φορές έρχεσαι στο μυαλό μου...
    • Με τι καλό κορίτσι μου. Εγώ σήμερα είμαι βάση περιοδου 11 ακριβώς ενώ βάση υπερήχων είμαι 11+3 ,Παρασκευή έχω την αυχενική και έχω αγχωθεί πολύ καθώς είμαι πατημένα 39 μισό. Για nipt που ρώτησα τον γιατρό μου,μου είπε πως θα δούμε πρώτα τα αποτελέσματα της αυχενικής και της papp-a και αν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά θα μου πει να κάνω.  Έχω ήδη ένα γιο 8.5 χρονων υγιέστατο.  Αθήνα είσαι? Την αυχενική που την έκανες?
    • @ΠαρασκευαιδουΕχω δειιι ότι κανείς προβλέψεις και πως σε αποκαλούν Ζαϊρα τα κορίτσια εδω μεσα🩷 Εμένα με βλέπει η γυάλα σου καθόλου?
    • χαχαχαχ ναι πολύ μαλλί...🤷 απο πού πήρε δεν ξέρω...ουτε ετω ούτε ο άντρας μου έχουμε πολλά μαλλιά 😂
    • Δεν νομίζω να εχεις συμφυσεις.. εγώ ειχα στον τράχηλο, δηλαδή ο τραχηλος ηταν κλειστός..  στον υπέρηχο αυτό δεν φαίνεται.. Όλα ξεκινησαν όταν μετα  την απόξεση δεν μου ερχόταν περίοδος με τίποτα.. πέρασαν 4 μήνες χωρίς περίοδο. Στο ενδιάμεσο πήγαινα στον γιατρο με έβλεπε μου έλεγε όλα καλά,  θα σου έρθει στις επόμενες μέρες.. είχα όλα τα συμπτώματα περιόδου αλλά περίοδος άφαντη! Στο τέλος έπεσα σε ένα post μιας κοπέλας που είχε συμφυσεις στον τράχηλο και πείστηκα πως είχα το ίδιο.. Τελικά ήταν έτσι.. ερχόταν περίοδος, ο τράχηλος όμως ήταν κλειστός από τις συμφυσεις και η περίοδος δεν κατέβαινε, αλλά γυρνούσε πίσω στην μήτρα και στις σάλπιγγες! Με υστεροσκοπηση τις έλυσε και ευτυχώς δεν είχαν παθει φλεγμονή οι σάλπιγγες και ήταν όλα καλά.. Απλά έχασα πολύ χρόνο με όλα αυτά.. 4 μήνες για να καταλάβουμε τι συμβαίνει και άλλους 3 μετά την υστεροσκοπηση μέχρι να ξανά ξεκινήσουμε προσπάθειες..    Στην δεύτερη αποβολή που ήταν και παλινδρομη, για να μην το ξαναπάθω ο γιατρος με έβαλε να αποβάλω  με χάπια, για να αποφύγω την απόξεση.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...