Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Maria98με τη διατροφή τρωω οτι ετρωγα. Αν κατι καταλάβω οτι την ενοχλει θα τ κοψω. Προς τ παρόν δ την πειραζει κατι. Δ παρατηρησα δηλ να φαω κατι κ να μην ησυχαζει. Το απόγευμα συνηθως έχει γκρινια κ θελει αγκαλια αλλα.θεωρω ειναι νορμαλ. Μαρσιπο τελικά πήρα της ergobaby adapt. Έχει 150 ευρώ, απο τ σαιτ στείλανε στομ αντρα μ κουπόνι για έκπτωση 15%  και τον πηραμε 125. Περιμένω να ερθει και ελπίζω να καθεται εστω στο σπίτι γτ τ απογευματα τ χερια μ ειναι δεμένα.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου,εμεις σήμερα το απόγευμα πήγαμε στο σχολείο του γιου να τον δούμε που έπαιζε θεατρικό, η μπέμπα κυρία κοιμόταν όλη την ώρα.  Με το που γυρισαμε σπίτι μπανακι και γάλα και τωρα μιλάει με τον αδερφό της. Αύριο πρωί θα είμαι και με τα 2 παιδιά και θα βγούμε λέμε για ψώνια και για κούρεμα του μεγάλου, να δούμε πως θα πάει. Το απόγευμα έχει έξοδο όλοι μαζί να πάμε να δούμε τον γιο στις γυμναστικες επιδείξεις, για αύριο αγχώνομαι επειδή θα γυρίσουμε αργά πως θα αντιδράσει η μικρή. 

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια μου και εγω σαν νυχτοπουλι ταισα πριν καμια ωρα και τωρα ηθελα να χαζεψω λιγο με ησυχια. @Kn1 εσυ που δινεις και συμπληρωμα πως το ετοιμαζεις αν εισαι εξω με τι συνεργα;; Εμεις δεν εχουμε κατσει εξω πανω απο 3 ωρες οποτε δεν εχει τυχει να χρειαστει να φτιαξω γαλατακι εκτος σπιτιου. Δωσε μου τα φωτα σου. @Diwni μου λεγε η παιδιατρος οτι οντως μεσα στην ημερα συγκεκριμενη ωρα πολλα μωρακια κατι τα πιανει ενω ειναι αλλαγμενα ταισμενα κλπ, αυτα γκρινιαζουν και καπως λεγεται αυτο αλλα δεν το συγκρατησα, ομως ειναι φυσιολογικοτατο. Εγω σε κατι τετοιες περιπτωσεις τον βαζω στο στηθος και ηρεμει ελπιζω να μην κανω βλακεια. Με γεια ο μαρσιπος θα σ λυσει τα χερια γιατι με 3 παιδια τι να πρωτοκανεις κιολας;; @ΜαρίαΔημήτρης καλα να περασετε τελεια θα παει η βολτα γιατι με το που βγαινουν εξω τα βλασταρια μας ηρεμουν λιγο το κουνημα με το καροτσι λιγο η βαβουρα και ξεραινονται στον υπνο. Εμεις σημερα 40σαμε και πηγαμε στην εκκλησιτσα και πηραμε ευχουλα. Συγκινηθηκα παρα πολυ που τον πηρε ο παπουλης και τον εκανε βολτα στις εικονες πολυ κλαμα γελοια εχω καταντησει. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου,εμεις σήμερα το απόγευμα πήγαμε στο σχολείο του γιου να τον δούμε που έπαιζε θεατρικό, η μπέμπα κυρία κοιμόταν όλη την ώρα.  Με το που γυρισαμε σπίτι μπανακι και γάλα και τωρα μιλάει με τον αδερφό της. Αύριο πρωί θα είμαι και με τα 2 παιδιά και θα βγούμε λέμε για ψώνια και για κούρεμα του μεγάλου, να δούμε πως θα πάει. Το απόγευμα έχει έξοδο όλοι μαζί να πάμε να δούμε τον γιο στις γυμναστικες επιδείξεις, για αύριο αγχώνομαι επειδή θα γυρίσουμε αργά πως θα αντιδράσει η μικρή. 

Καλημέρα καλημέρα ❣️ 

Εμάς πάντως 2 φορες που γυρίσαμε αργά φτάνουμε σπίτι την αλλάζω την ετοιμάζω,  έκανε μαμ και ύπνο,  δε ξέρω μάλλον τους αρέσουν το έξω χαχα 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου και εγω σαν νυχτοπουλι ταισα πριν καμια ωρα και τωρα ηθελα να χαζεψω λιγο με ησυχια. @Kn1 εσυ που δινεις και συμπληρωμα πως το ετοιμαζεις αν εισαι εξω με τι συνεργα;; Εμεις δεν εχουμε κατσει εξω πανω απο 3 ωρες οποτε δεν εχει τυχει να χρειαστει να φτιαξω γαλατακι εκτος σπιτιου. Δωσε μου τα φωτα σου. @Diwni μου λεγε η παιδιατρος οτι οντως μεσα στην ημερα συγκεκριμενη ωρα πολλα μωρακια κατι τα πιανει ενω ειναι αλλαγμενα ταισμενα κλπ, αυτα γκρινιαζουν και καπως λεγεται αυτο αλλα δεν το συγκρατησα, ομως ειναι φυσιολογικοτατο. Εγω σε κατι τετοιες περιπτωσεις τον βαζω στο στηθος και ηρεμει ελπιζω να μην κανω βλακεια. Με γεια ο μαρσιπος θα σ λυσει τα χερια γιατι με 3 παιδια τι να πρωτοκανεις κιολας;; @ΜαρίαΔημήτρης καλα να περασετε τελεια θα παει η βολτα γιατι με το που βγαινουν εξω τα βλασταρια μας ηρεμουν λιγο το κουνημα με το καροτσι λιγο η βαβουρα και ξεραινονται στον υπνο. Εμεις σημερα 40σαμε και πηγαμε στην εκκλησιτσα και πηραμε ευχουλα. Συγκινηθηκα παρα πολυ που τον πηρε ο παπουλης και τον εκανε βολτα στις εικονες πολυ κλαμα γελοια εχω καταντησει. 

Αχ κοπέλα μου ακριβώς το ίδιο και γω με την ευχουλα, τόσο συγκινητικό είδες ❣️ 

Αχ μωρέ μεγαλώνουν τα ζουζούνια μας, σαν εχθές ήταν που γεννήσαμε 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Kn1 εσυ θα τ προσφέρεις κ αυτό θα τρώει οσο θελει. Μήπως εγω με τ θηλασμο ξερω ποσο τρωει?

Εμεις καλα ειμαστε. Βγαινουμε καθημερινα πλεον. Αλλα τ απογευμα εχεθ γκρινια κ δε ξέρει τι θέλει. Κ κατω κλαιει κ αγκαλια κλαιει. Παρήγγειλα κ μαρσιπο, για να δούμε αμα μας βολεψει. Χθες ηθελαν τ κορίτσια να τους βάλω να φάνε τ απογευμα και αυτό εκλαιγε διχβς αυριο. Το έβαλα στο καροτσι στην κουζίνα, την μιλουσα, κλαψουριζε αυτη αλλα κ τι να την κάνω?

Ελα μωρέ ..Και τελικά τι έκανες ;Αν της έβαζες κανένα λευκό ήχο ;Μήπως άρχισαν τίποτα κολικοι ;Γιατί οι κολικοι παντού κολλάνε 🤣🤣Κάναμε και το υπέρηχο ισχίων μια χαρά όλα ευτυχώς 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Και μεις σήμερα τον κάναμε, ευτυχώς όλα καλά με τα ισχια της μικρής, πρέπει να προγραμματισω τώρα την εξέταση για τα αυτάκια της 

Ωωωω έφτασε η στιγμή για τα πρώτα σας εμβόλια, αντε με το καλό κοριτσι μου και εύχομαι να μην σας ταλαιπωρησουν,  μακάρι ❣️

Έφτασε η ώρα ναι .Θα σας ενημερώσω .Ευχαριστω πολύ .Αλλαξα και παιδίατρο θα πάω σε άλλον .Για να δούμε ..τουλάχιστον αυτός φαίνεται πιο οργανωμένος μου έστειλε μήνυμα η γραμματέας του από χθες για επιβεβαίωση του ραντεβού .Επισης ο γιατρός είναι σχετικά νέος βασικό κ αυτό γιατί θα τον παντρευτούμε για 16 χρόνια οπότε άμα είναι και 60 δύσκολο. Για τα αυτιά εμένα η παιδίατρος δε μου είχε πει τπτ .Θα ρωτήσω όμως σήμερα τον καινούργιο παιδίατρο να δω τι θα μου πει 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

Να σε ενημερώσω ότι κ εγώ συγκινήθηκα όταν τον πήγα εκκλησία για την ευχή .Χαχα

Λοιπόν έχω μια τσάντα που είναι για να κρατάει τη θερμοκρασία.Βαζω μέσα το αποστειρωμένο μπιμπερό την σκόνη το κουτί το ζεστό νερό σε θερμό που έχω πάρει από κατάστημα με βρεφικά είδη και όταν έρθει η ώρα το φτιάχνω εκεί στο μαγαζί .Ζηταω να μου φέρουν και ένα δοχείο με πάγο για να κρυώσει φτάνει στην κατάλληλη θερμοκρασία τον ταΐζω   Κ όλα καλά .Τον ρεύω και είναι ζήτημα χρόνου να τον ξαναπάρει ο ύπνος .

Δημοσίευση

@Kn1 μου καπως ετσι το σκεφτομουν αλλα θελω να βρω ενα καλο θερμος να κραταει αξιοπιστα τη θερμοκρασια, θες να μου προτεινεις το δικο σου;; Τσαντα π κραταει θερμοκρασια εχω αλλα θα την καθαρισω πρπφανως για να τη χρησιμοποιησω μονο γιαυτο το σκοπο. Το θερμος ποση ωρα κρατα τη θερμοκρασια;;

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Maria98με τη διατροφή τρωω οτι ετρωγα. Αν κατι καταλάβω οτι την ενοχλει θα τ κοψω. Προς τ παρόν δ την πειραζει κατι. Δ παρατηρησα δηλ να φαω κατι κ να μην ησυχαζει. Το απόγευμα συνηθως έχει γκρινια κ θελει αγκαλια αλλα.θεωρω ειναι νορμαλ. Μαρσιπο τελικά πήρα της ergobaby adapt. Έχει 150 ευρώ, απο τ σαιτ στείλανε στομ αντρα μ κουπόνι για έκπτωση 15%  και τον πηραμε 125. Περιμένω να ερθει και ελπίζω να καθεται εστω στο σπίτι γτ τ απογευματα τ χερια μ ειναι δεμένα.

Εγώ πεινάω παρααα πολύ λόγω του θηλασμού , την νύχτα που ξυπνάω για την μικρή κρατιέμαι μην τρώω ή αν φάω κάνα μπισκοτακι πρωινου που παίρνω 

Το πρωί πίνω γάλα με βρώμη για να με κρατάει ειδάλλως θα φάω τους τοίχους χαχαχα 

Φοβάμαι μην πάρω τώρα ότι κιλά δεν πήρα στην εγκυμοσυνη , εγώ τρώω κάπως συντηρητικά όχι πολλά πολλά φοβάμαι μην την ζορίσω την μπεμπα από την διατροφή,  πχ όσπρια εχω να φάω από έγκυος,  αντε να χω μια φορά ρεβυθια και μια φορά φασολακια που την τρέλαναν μετά την μπεμπα 

Δημοσίευση

Επισης ηθελα να σας ρωτησω εσας π φτιαχνετε γαλατακι σπιτι πως το κανετε; Εγω αποστειρωνω μπουκαλια και νερο και τα βαζω γεματα και κλειστα με τα καπακια τους ψυγειο. Βγαζω ενα ενα τα ζεσταινω στον μπεν μαρι και μετα ριχνω μεσα τη σκονη και ανακατευω. Εσεις τι τροπο εχετε;

Δημοσίευση

@Sotiria_94 από θερμός επένδυσε σε chillys, είναι πολύ καλά,τα δούλευα στην προηγούμενη δουλειά μου και φεύγουν πάρα πολύ. Είναι λίγο τσιμπημένα. Εγω φαντασου πηρα ενα απο τα Λητω αλλα δεν εχω μεινει ικανοποιημενη και θα πάρω αυτό που σου λέω.

Εγώ έχω αποστειρωμένα μπιμπερο στο ψυγείο και έχω νερό σε θερμός και στο σπίτι. Βάζω νερό από το θερμός και μετά την σκόνη. Αν είναι ζεστό το κρυώνω κάτω από τη βρύση. 

Για έξω παίρνω θερμός με πιο χλιαρό νερό και έχω πάρει και δοσομετρητη και βάζω εκεί σκόνη και παίρνω μαζί. 

Εμείς κορίτσια σήμερα πήγαμε βόλτα και γυρίσαμε τώρα. Πήγαμε για κούρεμα τον αδερφό μας και μετά πήγαμε να πάρουμε δώρο στην δασκάλα και στον μπαμπά για την γιορτή του πατέρα.  Το πήρε από τα λεφτά του ο γιος μου και είπε πως το πήρε μαζί με την αδερφή του. Κορίτσια πραγματικά λιώνω για τον γιο μου,όχι οτι είναι δικό μου παιδί αλλά είναι πολύ καλό παιδί και ευαίσθητο!

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από μας κορίτσια! 

Ειχαμε ενα σχετικα ζόρικο βραδυ με πολλές αφυπνησεις κ πολυ αγκαλια. Ευτυχως κοιμηθηκαμε λιγο τ πρωί.

@Kn1 γενικότερα τ απογεύματα εχει μια ανησυχια. Ειναι σύνηθες στα βρεφακια όπως είπε κ η @Sotiria_94. Οπότε κανω υπομονή κ πολλές αγκαλιές. Ευτυχως απο την ωρα τ μπανιου κ μετα ηρεμει. Θερμός εγω ειχα ενα απο τ vicko ανοξείδωτο κ ηταβ παρα πολυ καλό. Γτ παρόλο π θηλαζα όταν ήταν μωρα η μικρη μ επινε γαλα στο μπουκάλι μεχρι τ 3. Ήθελε γαλα κ τ μεσημέρι οπωσδήποτε για να κοιμηθεο. Οπότε ειχα ενα κουτί σκόνη στις διακοπές για την παραλία. 

@Maria98  αχ αυτά τα κιλα. Εγω τρωω συνεχεια κ τ βραδυ στις αφυπνησεις. Καθε μερα λεω αποψε θα πινω μονι νερο κ καθε βραδυ δ κρατιεμαι. Ειδικα αμα μείνει κ ωρα Ξύπνια. Ποσο καιρο σκέφτεσαι να θηλασεις?

@ΜαρίαΔημήτρης πολυ γλυκό τ αγορι σου! Να τον χαιρεσαι!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

Επισης ηθελα να σας ρωτησω εσας π φτιαχνετε γαλατακι σπιτι πως το κανετε; Εγω αποστειρωνω μπουκαλια και νερο και τα βαζω γεματα και κλειστα με τα καπακια τους ψυγειο. Βγαζω ενα ενα τα ζεσταινω στον μπεν μαρι και μετα ριχνω μεσα τη σκονη και ανακατευω. Εσεις τι τροπο εχετε;

Και εγώ ακριβώς έτσι το κάνω! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. Περνάμε μια φάση εμείς που είμαι όλη μέρα στο πόδι και όρθια. Κτι τον ενοχλεί στην κοιλιτσα φαινεται. Τεσπα.

Κατα τα άλλα καλά. Μεγαλώνουμε 😂

κοιτάω όσα λέτε για την αποστείρωση και την βόλτα γιατί και εμένα με ενδιαφέρει πολύ. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

@Kn1 μου καπως ετσι το σκεφτομουν αλλα θελω να βρω ενα καλο θερμος να κραταει αξιοπιστα τη θερμοκρασια, θες να μου προτεινεις το δικο σου;; Τσαντα π κραταει θερμοκρασια εχω αλλα θα την καθαρισω πρπφανως για να τη χρησιμοποιησω μονο γιαυτο το σκοπο. Το θερμος ποση ωρα κρατα τη θερμοκρασια;;

Θερμός υγρών Miniland Thermos - Dolce 500ml Mint

Εγω πήρα αυτόν για θερμό ..Σορρυ αν φαίνεται περίεργο το έκανα copy paste .Το πήρα από τα Λητώ και μετά από 4 ώρες το νερό ήταν καυτό όπως το είχα βγάλει.Ευχαριστημένη είμαι.

Εγώ στην αρχή έως πριν κάποιες μέρες έβραζα νερό το έβαζα στο μπιμπερό και μετά το έβαζα ψυγείο για λίγο σ ένα μπρίκι με κρύο νερό για να κρυώσει .

Εχω κάποιες μέρες που πήρα θερμαντήρα αλλά μ έχει αποδιοργανώσει τελείως γιατί είχα μάθει στον άλλο τρόπο .Οποτε δεν ξέρω τι να σου πω.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kn1 είπε:

Θερμός υγρών Miniland Thermos - Dolce 500ml Mint

Εγω πήρα αυτόν για θερμό ..Σορρυ αν φαίνεται περίεργο το έκανα copy paste .Το πήρα από τα Λητώ και μετά από 4 ώρες το νερό ήταν καυτό όπως το είχα βγάλει.Ευχαριστημένη είμαι.

Εγώ στην αρχή έως πριν κάποιες μέρες έβραζα νερό το έβαζα στο μπιμπερό και μετά το έβαζα ψυγείο για λίγο σ ένα μπρίκι με κρύο νερό για να κρυώσει .

Εχω κάποιες μέρες που πήρα θερμαντήρα αλλά μ έχει αποδιοργανώσει τελείως γιατί είχα μάθει στον άλλο τρόπο .Οποτε δεν ξέρω τι να σου πω.

Και εγώ αυτόν πήρα το θερμό από το ίδιο κατάστημα και από την πρώτη χρήση έσπασε το καπάκι. Θα πάρω το chillys που πραγματικά κρατάει το ζεστό 12 ώρες αποδεδειγμένα όπως μου είπαν πολλοί πελάτες και το κρύο 24.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...