Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Sotiria_94 πολυ γελασα με το σκουρκος. Πολύ καλα εκανες. Στη μεγαλη μου ο άντρας μ δ δικαιούταν άδεια. Πήρε 4 5 μερες απο την κανονική του. Μετά τις 20 μερες π παλι μ είχε πει μεσα ο γιατρός, τηβ εβαζα στο καροτσι κ περπατουσα με τις ώρες.

@Elenaki12 φυσιολογικα ολα αυτα π νιωθεις. Δ θα ειναι πάντα βρεφακια ευτυχως. Θα δεις μηνα με τ μηνα θα εχουν μεγάλη διαφορά. Σύντομα θα παρεις τ πανω σου.

Δημοσίευση

@Diwni καθομαι που καθομαι και δε δουλευω ε ας ευχαριστηθω το παιδακι μ τουλαχιστον και καμια βολτα. Σκεφτομαι οτι δε γυριζει πισω αυτος ο πρωτος καιρος με το παιδι μια γορα συμβαινει αν ειναι και το πρωτο. @Katerinioo μας πως εισαι;; Πως τα πατε με το μπεμπακι; Οπως καταλαβαινετε σημερα ο θησαυρουλης μ ξυπνησε 3 και μετα παλι 6μιση καταχεσμενος και πεινασμενος🤣🤣

Δημοσίευση

Επισης ηθελα να ρωτησω σχετικα με την τομη της καισαρικης (την οποια μ κλωτσαει ο μπεμπης με τα ποδαρινια του οταν κοιμαται πανω μου), κοντευω μηνα και παρατηρω οτι στις ακρες ειναι ακομα κοκκινη. Επισης αν την ψηλαφησω μεσα μου φαινεται σκληρη η περιοχη. Εσεις πως ειστε;; Μου χει πει να βαζω σπρει pulvo αλλα δεν ειμαι και πολυ συνεπης εγω για να ειμαι ειλικρινης. Θα ηθελα τη γνωμη σας. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94 μπορει να ειναι για καιρο κόκκινη. Επισης μπορει να σε φαγουριζει, να σε τραβαει, να σε ενοχλει ενιοτε οχι μονο πάνω στην τομη αλλα κ γυρω γυρω. Εγω δ βαζω κατι προς τ παρόν. Μ είπε ο γιατρός στις 6 βδομαδες π θα πάω να με δει θα μ προτείνει κ αναπλαστικες. Μπορείς να κάνεις μια έρευνα στα φαρμακεία για αναπλαστικες κ να παρεις μια. Καλό κανει κακο δεν κανει.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου! Και μένα η τομη είναι κόκκινη και σε ορισμένα σημεία νιώθω σαν μικρά καρουμπαλακια και με φαγουριζει πολύ.  Εγώ έχω πάρει μια απλή αναπλαστική avene cicalfate  αλλά πιο πολύ την βάζω για την φαγούρα.  Και εμένα με κλωτσάει συνέχεια εκεί η μπέμπα και με πονάει. Επίσης ακόμα νιώθω αν κουραστω ότι εκεί με τσίμπα ε καρφίτσες. 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης ακριβώς τ ίδια. Με φαγουριζει ολη η περιοχή γύρω γύρω. Και στην τομη ακριβώς απο οανω εχω σαν γρομπαλακια σε κάνα 2 σημεία. Και μερικές φορες νιωθβ έτσι τσιμπημα σαν μαχαίρια. Αλλα αυτό π μ τη δίνει πιο πολύ είναι π κρέμεται η μισή κοιλια πανω απο την αλλη μιση. Που θα παει? Θα στρωσουμε.

Δημοσίευση

Πολυ με ησυχασατε κοριτσια μου γλυκα ευχαριστω πολυ. Θα μ δωσει κρεμα λιγο αργοτερα γιατι προς ωρας θελει να ολοκληρωθει η επουλωση. Βαζω και οινοπνευμα μια φορα τη μερα να το καθαριζω αλλα η ασπριλα απο το pulvo μονο με το μπανιο φευγει. Ευτυχως φαγουρα δεν εχω αλλα εχει βγει η τριχοφυια απο πανω γιατι ειναι πολυ χαμηλα η τομη και προφανως δεν την εχω πειραξει. Επισης εγω κανω σχεδον ολες τις κινησεις και καποιες φορες βαζω δυναμη στους κοιλιακους μ πχ οταν σηκωνομαι απο ξαπλα π ειμαι με το μωρο μου ελλα ρε σεις πως γινεται να μην κανεις τιποτα;

Δημοσίευση

@Sotiria_94 σηκώνομαι απο την πρώτη μερα με τ μωρο αγκαλια σκεψου γτ δ επιτρεπόταν σύνοδος στην κλινική. Εννοείται δ γίνεται να μην κανεις τίποτα. Εγω τερμα.ξαπλα έχει μερικές μέρες π ξεκινησα να κοιμαμαι ολο τ βραδυ. Καλα μεσα στη μερα εννοείται ξαπλωνω στο πλάι πχ οταν την εχω ξαπλα στο κρεβάτι. Αλλα δ ποναω εδω κ καιρο όταν σηκώνομαι. Μερικές φορες με τραβάει βεβαια και μερικές νιωθω τσιμπιες οπβς σας έγραψα. 

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια !!Ολα καλά κ απο το δικό μας μέτωπο .Ενταξει το άυπνη δε θα το πω γιατί όλες έτσι είμαστε .Ο μικρός μια χαρά κάθε 4 τον ταΐζω και τρώει ολο το φαγητό του .Εκλεισα ραντεβού για να κάνουμε τα πρώτα εμβόλια με άλλον παιδίατρο .Αντε να δούμε !!Εγω στην τομή δε βάζω τίποτα και για να είμαι ειλικρινής δε με φαγουριζει .Απλα σε εκείνο το σημείο νιώθω λες και είναι ψιλό αναίσθητο δε το αισθάνομαι ιδιαίτερα .Όταν αλλάζει ο καιρός μόνο μ ενοχλεί .Σε άλλα νέα ξεκίνησα πιλάτες να μπω σε μια σειρά 🤣🤣🤣Αν και έχω χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και παραπάνω δηλαδή .Η κοιλιά έφυγε όλη αν και δεν είχα πάρει πολλά κιλά  στην εγκυμοσύνη πήρα 6.

Δημοσίευση

@Kn1 τι ωραια π ξεκινησες πιλατες! Σε άφησε ο γιατρός? Εγω πήρα 15 κιλα κ μ έχουν μείνει τ 5. Πιστεύω αν ξεκινησω να περπαταω θα τ χασω και αυτά κ αμα καταφερω απο Οκτωβρίο να ξεκινησω γυμναστήριο θα ειμαι τέλεια.

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Kn1 τι ωραια π ξεκινησες πιλατες! Σε άφησε ο γιατρός? Εγω πήρα 15 κιλα κ μ έχουν μείνει τ 5. Πιστεύω αν ξεκινησω να περπαταω θα τ χασω και αυτά κ αμα καταφερω απο Οκτωβρίο να ξεκινησω γυμναστήριο θα ειμαι τέλεια.

Ναι ρώτησα μου είπε πιλάτες οκ .Να είναι κάτι ήπιο αυτό .Εκανα reformer .Στην αρχή πήγα με βαριά καρδιά καθότι άυπνη ένιωθα τέζα .Μολις έφυγα όμως ένιωσα τον αέρα της ανανέωσης 🤣🤣Και μ άρεσε οπότε θα πηγαίνω .Θα κρατάει λίγο ο άνδρας μου τον μικρούλη .Αμα σου πω ότι το περπάτημα με κουράζει πολύ περισσότερο τι θα πεις ; @Diwni Καλό το περπάτημα πολύ κ εγώ πάω αλλά λίγο 😩

Δημοσίευση

@Kn1να πηγαίνεις εννοείται! Έτσι είναι, μεχρι να πας.. μετα νιωθεις αλλος ανθρωπος! Τωρα λογο καισαρικης σε κουράζει τ περπάτημα. Εγω περπαταω παρα πολυ γενικα. Ειδικα οσο ήταν τ κορίτσια μωρα. Χιλιόμετρα εγραφα. Τωρα λιγο βγαινω κ ετσι μπουκώνω, κουράζομαι. Αλλα σιγα σιγα. Αμα αρχισω να βγαινω με τ μωρο καλύτερα θ ειναι. Τωρα την ταΐζω κ φευγω πάω πχ να παρω ενα καφεδακι κ τ κορίτσια απο τ σχολειο. Μετα θα την βαζω καροτσι κ θα την παιρνω μαζί.

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Kn1να πηγαίνεις εννοείται! Έτσι είναι, μεχρι να πας.. μετα νιωθεις αλλος ανθρωπος! Τωρα λογο καισαρικης σε κουράζει τ περπάτημα. Εγω περπαταω παρα πολυ γενικα. Ειδικα οσο ήταν τ κορίτσια μωρα. Χιλιόμετρα εγραφα. Τωρα λιγο βγαινω κ ετσι μπουκώνω, κουράζομαι. Αλλα σιγα σιγα. Αμα αρχισω να βγαινω με τ μωρο καλύτερα θ ειναι. Τωρα την ταΐζω κ φευγω πάω πχ να παρω ενα καφεδακι κ τ κορίτσια απο τ σχολειο. Μετα θα την βαζω καροτσι κ θα την παιρνω μαζί.

Κι εγώ περπατούσα γενικά γύριζα από την δουλειά με τα πόδια σκέψου καμία ώρα περπάτημα τώρα όμως δεν ξέρω μου φαίνεται βουνό για κάποιο λόγο .Μια ιδέα είναι όλα αρκεί να το βάλουμε στο μυαλό μας πιστεύω .Εμενα για κάποιο λόγο το καρότσι μου φαίνεται βουνό να το σέρνω απο δω κ από κει .νομιζω με κουράζει περισσότερο .Θα το χρησιμοποιώ βέβαια αλλά θέλω να πω .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κάθε βδομάδα μέχρι στιγμής πάω! Αντε με το καλό η αυχενική σου και περιμένουμε τα νέα απ τον γιατρό! 
    • @marw90 είναι στενοχώρια όλο αυτό και σε νιώθω...εγώ θα πω ένα ολίγοις τη δική μας εμπειρία..κι εγώ έμενα σχετικά εύκολα έγκυος..μια βιοχημική και μια παλινδρομη λοιπόν..κάναμε εξετάσεις..υψηλός κατακερματισμός..κ κιρσοκήλη..αλλά ο κατακερματισμός ήταν από μικρόβιο κάναμε καλλιέργεια που όλοι από εκεί πρέπει να ξεκινάνε που ει άι κ το πιο απλό ,βρέθηκε μικρόβιο πήρε αντιβίωση και για τρεις μήνες βιταμίνες..μετά το τρίμηνο εμεινα έγκυος και προχώρησε..τυχαίο;δεν ξέρω;..πάντως είπα να σ γράψω την εμπειρία μας για να κτλβς ότι είναι αρκετά συχνό δυστυχως αλλά να δείτε κ αν υπάρχει κάποιο μικρόβιο...σου εύχομαι κάθε ευτυχία..  
    • Αχ ειλικρινά δεν θυμάμαι πως τους έκανα, βρήκα μια συνταγή στο ίντερνετ. Αν ψάξεις σίγουρα θα βρεις!! Χαχαχα έχουν όντως πλάκα όταν επεξεργάζονται το φαγητό και είναι και απόλυτα φυσιολογικό να το ζουλάνε, να το πετάνε, να παίζουν κλπ.  7ο δόντι;;; Αλήθεια μου ακούγεται πάρα πολύ περίεργο😳😳 βιάζεται ο μικρός!!  εμάς για κάποιο λόγο εδώ και καιρό βάζει τα χέρια της μέχρι τον λάρυγγα και πνίγεται και βήχει… δεν ξέρω γιατί….. α και επίσης δεν θυμάμαι αν στο είπα, μας είπε ο παιδίατρος ότι έχουν πρηστεί τα πάνω ούλα αλλά δεν ξέρουμε πότε θα βγουν.  Αυτό με το 1 χέρι το κάνει και εμάς και γυρνάει χαχαχ και καμιά φορά πάει να αφήσει και το άλλο χέρι 🤣🤣🤣 αφού φοβάμαι μην καμιά μέρα δεν προλάβω να την πιάσω και πέσει και φοβηθεί.. έχω κάτι χαλί βέβαια δραστηριοτήτων και έχω βάλει 2 μαξιλάρια.. τώρα θέλω να πάρω και προστατευτικά για τις γωνίες γιατί όλο πιάνεται από το τραπεζάκι.. εντωμεταξύ μας έχουν δώσει και αυτό το λούτρινο που δένει στην πλάτη και προστατεύει το κεφάλι σε περίπτωση που πέσει, θα της βάλω και αυτό!!    χαχαχαχα τρελάθηκε με την κούνια ε;;;  Είναι και η ηλικία της τσιριδας τώρα🤣🤣🤣 εγώ λιώνω όταν από την χαρά της κουνάει τα χεράκια της και φυσικά κάθε φορά που τσιρίζει 🤣🤣
    • Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις! Εσείς πώς είστε πως είναι τα μωράκια σας;;;
    • Εύχομαι όλα κατ' ευχήν και με ένα πόνο που λέγανε οι παλιές.. 🙃😉 Μακάρι να πάνε όλα καλά και να γεμίσουν κι οι δικές αγκαλιές και ζωές μωράκια! 🙏🏼 Θα τα λέμε εννοείται.. μακάρι να είναι καλά τα νέα και θα τα λέμε.. προς το παρόν υπάρχει αυτή η αναγκαστική αναμονή.. που είναι και ψυχοφθόρα δυστυχώς. 🥴 Ελπίζω να μην επηρεάσει μόνο τον κύκλο μου, αυτό τπτ άλλο! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...