Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, άστατο ύπνο απόψε η μικρή, ξύπνησε 2 φορές να φάει και την η δεν κοιμόταν με τίποτα, αφού ρευτηκε την άφησα στο λικνο και μετά από πολύ ώρα κοιμηθηκε αλλά σηκώθηκα εγώ για να ετοιμάσω τον μεγάλο 😔 ελπίζω να κοιμηθεί τωρα το πρωί να κοιμηθώ πάλι και εγώ λίγο. Εν τω μεταξύ εδώ και 4 μέρες μου βγάζει συνέχεια κραυγουλες και ειδικά το βράδυ πετάγομαι συνέχεια.  Έχει πολύ πλάκα ειδικά όταν τεντωνεται βγάζει ήχους και ακούγονται λες και τρίζει πόρτα. 

@Kn1 λογικά έχει πάρει το βάρος γεννησης συν 200 γραμμάρια ακομα οποτε δεν χρειάζεται να το ξυπνάς.  Ασε το παιδί να κοιμηθει να κοιμασαι και εσυ. Αλλα μπορεις να παρεις τηλέφωνο και τον παιδίατρο σου να τον ρωτήσεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Kn1 οχι ρε συ μην τον ξυπνάς. Δύο μηνων εφτασε. Φαντάζομαι ανέκτησε τ βαρος γέννησης. Εμενα μ είπε μεχρι να πιάσει 3.5 κιλα να την ξυπνάω ανα 2 με 3 ωρες. Μετα ανα οσο θελει. Θηλάζει όμως. Με ξενο μπορει να σ κοιμηθει κ πολυ παραπανω. Αστο ησυχο το παιδακι. Αμαν λεμε να κοιμηθουν λιγο παραπανω χαχα

Μα πραγματικά τον λυπάμαι .Ειλικρινά σου μιλάω .Ειμαστε 5400 όχι μόνο το ανέκτησε πήρε 1300 κιόλας 🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλημέρα κορίτσια, άστατο ύπνο απόψε η μικρή, ξύπνησε 2 φορές να φάει και την η δεν κοιμόταν με τίποτα, αφού ρευτηκε την άφησα στο λικνο και μετά από πολύ ώρα κοιμηθηκε αλλά σηκώθηκα εγώ για να ετοιμάσω τον μεγάλο 😔 ελπίζω να κοιμηθεί τωρα το πρωί να κοιμηθώ πάλι και εγώ λίγο. Εν τω μεταξύ εδώ και 4 μέρες μου βγάζει συνέχεια κραυγουλες και ειδικά το βράδυ πετάγομαι συνέχεια.  Έχει πολύ πλάκα ειδικά όταν τεντωνεται βγάζει ήχους και ακούγονται λες και τρίζει πόρτα. 

@Kn1 λογικά έχει πάρει το βάρος γεννησης συν 200 γραμμάρια ακομα οποτε δεν χρειάζεται να το ξυπνάς.  Ασε το παιδί να κοιμηθει να κοιμασαι και εσυ. Αλλα μπορεις να παρεις τηλέφωνο και τον παιδίατρο σου να τον ρωτήσεις. 

@ΜαρίαΔημήτρης Ναι το έχει πάρει ο μικρούλης μου .Δεν την παλεύω μια και μου δίνετε ελπίδα ειλικρινά  ευχαριστώ πολύ .Ναι θα μιλήσω μαζί της 

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Εν τω μεταξύ κ μένα το βράδυ τινάζεται κουνάει χέρια πόδια κάποιες φορές σκιάζομαι λίγο 🤣🤣🤣

Δημοσίευση

Κορίτσια κι εμείς είμαστε ανησυχες βράδυ πάρα βράδυ, το μωρό έχει αέρια και όταν κάνει πριτς ακούγεται σαν μεγάλος χαχα έχει πολύ πλάκα,  αλλά υποφέρει το καημένο σφίγγεται το κορμακι του και γίνεται ξύλο 

Δημοσίευση

Καλημερουδια κοριτσια μου. Μας χορευουν στο ταψι τα μπεμπινια μας αλλα ειναι υπεροχα. @ΜαρίαΔημήτρης η δικια σου ειναι νυχτοπουλι μου φαινεται. Δεν κοιμαται και κλαιει; Η απλα καθεται και κουναει χερακια ποδαρακια;; Αν κανει το δευτερο μη σε νοιαζει ειναι στο σταδιο που εξερευνα το περιβαλλον και το σωμα της. Στο μεταξυ ειδα π ειπες οτι αποκοιμηθηκε μονη της στο λικνο μετα απο ωρα και θυμηθηκα π μου ειπε η παιδιατρος οτι ειναι καλο να νανουριζονται και μονα τους. Εγω παιζω συστημα το βραδυ κανουμε μπανακι μετα ταιζω κατα τις 9:30 και μετα λιγο ακομα κατα τις 12. Ξεραινεται μεχρι τις 5-6. @Kn1 οπως τα λενε τα κοριτσια, τον ξυπνας μονο αν δεν εχει ανακτησει βαρος η για καποιο λογο δεν παιρνει αλλιως τον αφηνεις σιγουρα 4ωρο και το βραδυ ας κοιμηθει οσο θελει. @Diwni μου κουραγιο ο αποκλειστικος θηλασμος ειναι μανικι και η μπεμπουλα ειναι φαγανουλα. Σε θαυμαζω πολυ ομως που το κανεις γιατι προσφερεις πολλα στο μωρακι. Μπραβο που βγηκατε και μη σου πω ετσι να το κανεις καθε μερα ενα μισαωρακι να βγαινετε δεν θα παθει τιποτα. Και μεις παμε εδω διπλα και παιρνουμε καφε. @Katerinioo μου ετσι και μεις πολλες φορες απο το ενα γευμα στο αλλο ειμαστε ξυπνιοι. Στην αρχη ειχα απελπιστει πιστευα οτι στανταρ θα κοιμηθει ενδιαμεσα αν δε. 

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Kn1 είπε:

Εν τω μεταξύ κ μένα το βράδυ τινάζεται κουνάει χέρια πόδια κάποιες φορές σκιάζομαι λίγο 🤣🤣🤣

Καλε εγώ τα ακούω αυτά όλη νύχτα σηκώνομαι το κοιτάω και βλέπω κοιμάται,  σκέφτομαι μα καλά τρελάθηκα;;;; αλλά ναι όντως τα μωράκια κάνουν ήχους κλπ , εμένα κάνει λες και είναι κάνα παππουδακι 

Δημοσίευση

@Maria98 καλως την μας. Ααα απο κλανιτσες συναγωνιζομαστε να ξερεις αφου ρωταω τον αντρουλη μ εσυ ησουν ή το μωρο;; Καποια ενοχλησουλα εχουμε και μεις στην κοιλιτσα αλλα οχι συνεχομενη ομως σφιγγεται πολυ και κοκκινιζει και μενα ο μπεμπακος μου. Κανουν ενεργο υπνο τα μπεμπακια κλαινει, βογγανε, κουνιουνται γενικως περιεργα πραγματα για εμας τις πρωταρες🤣🤣

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ εχθές το πρωί την άφησα στην πεθερά μου,  είχα αντλήσει γάλα και πήγα για μια περιποίηση στα πόδια, το είχα ανάγκη,  μετά αφού πήρα τηλ και ήταν όλα καλά πετάχτηκα και ένα σούπερ μάρκετ 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sotiria_94 είπε:

@Maria98 καλως την μας. Ααα απο κλανιτσες συναγωνιζομαστε να ξερεις αφου ρωταω τον αντρουλη μ εσυ ησουν ή το μωρο;; Καποια ενοχλησουλα εχουμε και μεις στην κοιλιτσα αλλα οχι συνεχομενη ομως σφιγγεται πολυ και κοκκινιζει και μενα ο μπεμπακος μου. Κανουν ενεργο υπνο τα μπεμπακια κλαινει, βογγανε, κουνιουνται γενικως περιεργα πραγματα για εμας τις πρωταρες🤣🤣

Χαχαχαχα ακριβώς αυτό,  όταν ακούμε κλανιτσα κοιταζομαστε και οι δύο 

Ρε συ κι εγώ το βλέπω που ζορίζεται,  φαντάζομαι πως θα ναι και οι κολικοι,  τα καημενουλια τι περνάνε κι αυτά 

Δημοσίευση

Περιμένω και γω πως και πως να πάμε παιδίατρο να δούμε τι κάνουμε με το βάρος και τον θηλασμό αν πηγαίνει όπως πρέπει,  έχουμε στις 5/6 

Εντωμεταξύ 31/5 θα πάω στο μυστήριο παντρεύεται μια φιλη μου 

1/6 είμαι τα γενέθλια του παιδιού που έχει βαφτισει ο άνδρας μου,  θα τα κάνουν σε ανοικτό χώρο μεσημέρι και θα πάω και γω , θα κάτσω σε μια άκρη με το μωρό 

4/6 σαραντιζουμε, να μιλήσω να πάμε να πάρουμε την ευχή μας 

Μετά είναι η παιδίατρος και

6/6 έχουμε γυναικολόγο και θα πάμε και σε ένα γάμο ενός ξαδέλφου 

Φουλ πρόγραμμα ελπίζω να τα καταφέρουμε 

Δημοσίευση

@Maria98 εμενα μου φαινεται τελειο που εχετε τοσα ομορφα πραγματα να κανετε σαν οικογενεια και σαραντιζετε κιολας οπου να ναι τι ωραια. Προφανως και θα τα καταφερετε απλα θα δεις οτι οι μερες περνανε ακομα πιο γρηγορα. Εγω δεν νιωθω ετοιμη ψυχολογικα να παω καπου μακρια απο το σπιτι με τον μπεμπη ακομα. Θελει ο αντρας μου να παμε σε ενα γαμο τον Ιουνιο στην Αθηνα αλλα δεν νομιζω και ουτε θελω να τον αφησω στη μαμα μου νιωθω οτι εγω τον φροντιζω και τον καταλαβαινω καλυτερα απο ολους. Ειναι και το θεμα οτι χρειαζεται να του φτιαχνω και το γαλατακι του γιατι δεν τρωει μονο στηθος οποτε αγχωνομαι λιγο με την παρασκευη γαλακτος εκτος σπιτιου. 

Δημοσίευση

Θα σου πω , πιο πολύ σκέφτομαι να βρούμε εύκολα ρυθμούς και να μάθουμε πως να ετοιμαζόμαστε κλπ για να βγούμε να πάμε κάπου,  δηλ να μάθουμε και το έξω να είμαστε ανεξάρτητοι 

Εγώ λέω σιγά σιγά να το βάζεις σαν ιδέα στο μυαλό σου , γιατί θα χρειαστεί και να βγείτε και να κρατήσει κάποιος τον μικρό 

Εννοείται και μένα εχθές μόνο το μωρό περνούσε από το μυαλό μου , αν είναι όλα καλά τι κάνει ,μόλις ήρθα σπίτι έπλυνα χέρια και την πήρα αγκαλιτσα 

Δημοσίευση

@Maria98 φουλ προγραμμα οντως. Πολυ τ ζηλεψα χαχα. Εμεις έχουμε ενα γαμο στο Βόλο το 3ημερο τ Αγίου πνεύματος μιας συναδέλφου τ άντρα μου κ θα πάνε πολλοι συναφελφοι του. Πολυ τ ζηλεψα. Αμα δ ειχαμε τ μωρο θα πηγαιναμε χωεις παιδια ρνα διήμερακι κ μεις η αν ήταν λίγο μεγαλύτερο τ μωρο. Τωρα δ θα ειναι ουτε ενός μήνα οπότε δ ειμαστε για πουθενα.

@Sotiria_94 με βολευει ο θηλασμος. Ουτε αποστειρωσεις ουτσ να σηκωνομαι μεσα στη νυχτα να κανω γαλα κτλ. Στα κορίτσια αποθηλασα οταβ έκλεισαν τον 8ο μηνα. Ετρωγαν 3 γεύματα Στερεών, ειχαν ξεπεταχτει ουτε αποστείρωση ουτε τίποτα. Καπως ετσι σκεφτομαι να κινηθώ κ σ αυτήν.

@Kn1 ασε το μπεμπαρο σου ησυχο σε παρακαλω να κοιμηθει! Φτου φτου τ παιδακι.

Και μενα κανει πολυ αστείους ήχους. Κοιτιομαστε με τ ανττα μ κ γελάμε. Κορίτσια οσες έχετε κάποιον να τ αφήσετε να τ αφήνετε. Να μαθαίνουν κ τ μπεμπακια και οι γιαγιάδες. Εμενα τοσο μωρακι δ τ κρατάνε οποτε για τ επόμενο μεγάλο διάστημα θα πηγαίνουμε πακέτο. Τουλ τωρα π κλείνουν κντ σχολεία θα κρατάνε κανενα βραδυ τ κορίτσια οπότε θα μας φαίνεται σαν να μην έχουμε παιδια.

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Maria98 φουλ προγραμμα οντως. Πολυ τ ζηλεψα χαχα. Εμεις έχουμε ενα γαμο στο Βόλο το 3ημερο τ Αγίου πνεύματος μιας συναδέλφου τ άντρα μου κ θα πάνε πολλοι συναφελφοι του. Πολυ τ ζηλεψα. Αμα δ ειχαμε τ μωρο θα πηγαιναμε χωεις παιδια ρνα διήμερακι κ μεις η αν ήταν λίγο μεγαλύτερο τ μωρο. Τωρα δ θα ειναι ουτε ενός μήνα οπότε δ ειμαστε για πουθενα.

@Sotiria_94 με βολευει ο θηλασμος. Ουτε αποστειρωσεις ουτσ να σηκωνομαι μεσα στη νυχτα να κανω γαλα κτλ. Στα κορίτσια αποθηλασα οταβ έκλεισαν τον 8ο μηνα. Ετρωγαν 3 γεύματα Στερεών, ειχαν ξεπεταχτει ουτε αποστείρωση ουτε τίποτα. Καπως ετσι σκεφτομαι να κινηθώ κ σ αυτήν.

@Kn1 ασε το μπεμπαρο σου ησυχο σε παρακαλω να κοιμηθει! Φτου φτου τ παιδακι.

Και μενα κανει πολυ αστείους ήχους. Κοιτιομαστε με τ ανττα μ κ γελάμε. Κορίτσια οσες έχετε κάποιον να τ αφήσετε να τ αφήνετε. Να μαθαίνουν κ τ μπεμπακια και οι γιαγιάδες. Εμενα τοσο μωρακι δ τ κρατάνε οποτε για τ επόμενο μεγάλο διάστημα θα πηγαίνουμε πακέτο. Τουλ τωρα π κλείνουν κντ σχολεία θα κρατάνε κανενα βραδυ τ κορίτσια οπότε θα μας φαίνεται σαν να μην έχουμε παιδια.

Πήρα τηλέφωνο την παιδίατρο και μου είπε κάθε 4 ώρες να τον ταΐζω τώρα κ ότι κάθε τρεις είναι για αποκλειστικό θηλασμό .ΚΑΤι που δεν μου είχε πει .Επισης μάλλον θα αλλάξω παιδίατρο καθότι κάθε φορά που την καλώ έχει ένα ύφος από δω μέχρι απέναντι .Αμα είναι να ντρέπομαι να την καλέσω ε δεν υπάρχει λόγος που στους δυο μήνες να τις έχω κάνει δυο τηλέφωνα όλα κ όλα .

Δημοσίευση

@Kn1ε ναι πλακα κανεις? Παιδιατρος κ γυναικολογος πρεπει να είναι αποικο. Εδω οδοντίατρο εχω παρει σε κινητό κ μ ειπε κανε αυτό κι αυτο κ αν δ περάσει θα ανοίξω τ ιατρείο να ρθεις, μεσα στις γιορτές των Χριστουγέννων. Ούτε ανα 4 τωρα. Δ υπάρχει λόγος. Αμα έμενε πισω στα κιλα οκ. Δες της @ΜαρίαΔημήτρης και της @Sotiria_94. Τα κορίτσια λένε ότι μέχρι κ 6ωρο κλείνουν τ βραδυ κ ειναι κ πιο μικρά απο τ δικο σου.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου! Σήμερα κ εμείς είμαστε λίγο ανήσυχοι, ο μικρός μου ξυπνάει κάθε 1 ώρα κ θέλει να θηλάσει, παίξαμε πολύ λίγο σήμερα κ δεν είχε ιδιαίτερη διάθεση να μου γελάσει ή οτιδήποτε .. να μην χορταίνει με το γάλα μου;; Αλλά τόσο καιρό πηγαίναμε πολύ καλά .. να πάρω κανένα τσάι που ενισχύει το γάλα μου; Αχ λίγο αγχώθηκα .. 

σήμερα Εντομεταξυ ενώ γινόταν όλο αυτό είχα κ ένα τηλέφωνο από τη Διευθυντή μου που μου πρότεινε μια θέση η οποία προϋποθέτει να γυρίσω άμεσα σχετικά στη δουλειά κ άπειρες ευθύνες (παραπάνω από αυτές που έχω) χωρίς να έχω αποκτήσει ακόμη όλα τα skills… έχω αγχωθεί κ με αυτό κ δεν ξέρω τι να κάνω .. αύριο Εντομεταξυ είχα κανονίσει πράγματα για να πάω έστω να συζητήσω μαζί του κ μάλλον θα πάρει παράταση για Δευτέρα αλλά μέσα σε αυτό κ το «άγχος» μου.. 

εσείς κορίτσια τι άδειες σκέφτεστε να πάρετε ; Πότε λέτε να γυρίσετε στη δουλειά;;

επίσης με το επίδομα παιδιού , υπάρχει κάποια που το πήρε ;; Μου ήρθε η κάρτα στο σπίτι την ενεργοποίησα αλλά είναι 0 το υπόλοιπο.. ξέρετε τι παίζει; 

Δημοσίευση

Όσο για τα τινάγματα κ τις φωνούλες μέσα στη νύχτα αφήστε κ εγώ σιάζομαι.. κάνει κ κάτι μουγκρητά λες κ είναι τρακτέρ χαχαχα

το ίδιο κ εμείς με τις κλανιτσες ώρες ώρες κ εγώ αναρωτιέμαι αν μπορεί ενα τόσο μικρό πλάσμα να κάνει τόσο θόρυβο χαχαχαχ 

@Maria98τι ωραία πρόγραμμα μπράβο ! Να αρχίσουμε να κάνουμε πράγματα με τα μικρά μας πόσο όμορφο ακούγεται !

Κ εμείς έχουμε 21/6 έναν γάμο κ λέμε να τον πάρουμε μόνο στην εκκλησία κ μετά να αφήσω γάλατα κ να τον κρατήσει η πεθερά μου .. όσο να ναι στο κέντρο θα είναι δύσκολο κ για εμάς αν δεν κάθεται κ αυτός μην ταλαιπωρηθεί 2 μηνών μωρό .. 

αύριο το πρωί θα τον πάω μια βόλτα στο κέντρο, να αλλάξω κ κάτι δώρα που θέλω θα πιούμε κ έναν καφέ κ το απόγευμα θα πάμε για την ευχουλα στον παπά 🤞🙏

μεγάλωσε το καμάρι μου , 4800 σήμερα κ είναι ολόκληρο παιδί.. έχει αρχίσει κ γελάει κ λιώνουμε κ αλληλεπιδρά .. φαίνεται πιο μωράκι πως να το πω όχι τόσο γατάκια όπως πριν …

Δημοσίευση

@Elenaki12 μπορει λογο ζέστης να θηλάζει πιο συχνά η απλα να ρυθμιζει την παραγωγή σου. Κ μενα ειχε μερικα απογευματα π θηλαζε σχεδον συνεχεια. Ειδες ενα κιλο παραπανω πως τ κανει να φαίνεται? Ναι καλύτερα μην τ παρεις στο κέντρο μπορεο να ταραχτει απο την φασαρία. Εγω θα γυρίσω στη δουλειά του χρόνου τον Ιούλιο. Εχω τις άδειες τ έτους συν το 9μηνο. Πάει μέχρι Ιούλιο.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elenaki12 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Σήμερα κ εμείς είμαστε λίγο ανήσυχοι, ο μικρός μου ξυπνάει κάθε 1 ώρα κ θέλει να θηλάσει, παίξαμε πολύ λίγο σήμερα κ δεν είχε ιδιαίτερη διάθεση να μου γελάσει ή οτιδήποτε .. να μην χορταίνει με το γάλα μου;; Αλλά τόσο καιρό πηγαίναμε πολύ καλά .. να πάρω κανένα τσάι που ενισχύει το γάλα μου; Αχ λίγο αγχώθηκα .. 

σήμερα Εντομεταξυ ενώ γινόταν όλο αυτό είχα κ ένα τηλέφωνο από τη Διευθυντή μου που μου πρότεινε μια θέση η οποία προϋποθέτει να γυρίσω άμεσα σχετικά στη δουλειά κ άπειρες ευθύνες (παραπάνω από αυτές που έχω) χωρίς να έχω αποκτήσει ακόμη όλα τα skills… έχω αγχωθεί κ με αυτό κ δεν ξέρω τι να κάνω .. αύριο Εντομεταξυ είχα κανονίσει πράγματα για να πάω έστω να συζητήσω μαζί του κ μάλλον θα πάρει παράταση για Δευτέρα αλλά μέσα σε αυτό κ το «άγχος» μου.. 

εσείς κορίτσια τι άδειες σκέφτεστε να πάρετε ; Πότε λέτε να γυρίσετε στη δουλειά;;

επίσης με το επίδομα παιδιού , υπάρχει κάποια που το πήρε ;; Μου ήρθε η κάρτα στο σπίτι την ενεργοποίησα αλλά είναι 0 το υπόλοιπο.. ξέρετε τι παίζει; 

Μήπως περνάει κανένα άλμα και για αυτό πεινάει? Τα άλματα απο όσο ξέρω έχουν και αποκλίσεις στις εβδομάδες.  Εμένα περνάει το άλμα της 5ης εβδομάδας και συνέχεια πεινάει,είτε δικό μου πιει είτε ξένο στις 2 ώρες μπορεί και στην 1 ώρα ξαναθελει. 

Το επίδομα εμένα μου είχε βγάλει μήνυμα όταν το έκανα πως θα μπει στο τέλος του επόμενου μήνα από όταν κάνεις την αίτηση και τα υπόλοιπα μετά από 5 μήνες. 

Δημοσίευση

Κορίτσια τα έχω παίξει σήμερα. Γύρισε ο άντρας μου και μέχρι να φάει ξαναέφυγε με τον μικρό για προπόνηση, πήρα την μαμά μου να έρθει να την κρατήσει να μπω να κάνω ένα μπάνιο. Αύριο εν τω μεταξύ θα έρθουν να μου κάνουν συντήρηση στα κλιματιστικά, είναι η μόνη κενή μέρα και μετά θα έχω να μαζέψω το σπίτι. Ευτυχώς που θα είναι και η μαμά μου εδώ. Από εβδομάδα δεν θα μπορεί να με βοηθάει για αρκετές μέρες γιατί θα κάνει χειρουργείο στο μάτι. 

Δημοσίευση

Αχ @ΜαρίαΔημήτρης πόσο σε καταλαβαίνω .. είμαι ακριβώς στην ίδια φάση δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα ούτε καν ένα ντουζ.. πρέπει να μετακινήσουμε τις ρουτίνες τις προσωπικές όταν έρχονται οι μπαμπάδες κ να ρίξουμε τα στάνταρ μας.. κ άπλυτα πιάτα θα έχουμε κ ασυμμάζευτο σπίτι κ όλα .. 

σήμερα τώρα το βράδυ αισθάνθηκα μια αίσθηση αδυναμίας, είχα κ το παιδί στα χέρια κ τρόμαξα ότι θα μου πέσει.. με έπιασαν τα κλάματα γιατί σκέφτηκα τι θα γινόταν αν ήμουν μόνη μου, ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο μωρό μου κ πως είμαι υπεύθυνη για αυτό το πλάσμα .. σκέφτομαι ότι υπάρχουν μέρες ου ο άντρας μου λείπει κ ολη τη νύχτα οπότε αρχίζω να αισθάνομαι ανασφάλεια … τι φάση με τις ορμόνες τώρα στις 40 μέρες;;

Δημοσίευση

@Elenaki12 οχι μην φοβασαι εμεις ειμαστε οι καταλληλοτερες να φροντισουμε τα μπεμπακια μας αλλα ειμαστε πρωτομανουλες και ειναι λογικο να εχουμε εξαντληση καμια φορα. Ποσες φορες εχω κοιμηθει ορθια με το μωρο στην αγκαλια στο κρεβατι αλλα το πιανω με τα σεντονια και το ασφαλιζω και Θεος βοηθος. Οι ορμονες ακομα χαλια ειναι δωσε λιγο χρονο μπορει να σαραντισατε αλλα η αλλαγη που βιωνεις ειναι τεραστια δε χωνευεται τοσο συντομα. Οσο για τη δουλεια και τα επιδοματα χεσε μεσα. Εγω δικηγορο μς ειμαι εκτος δουλειας 7 μηνες δεν ξερω αν θα δεχτουν να επιστρεψω στο γραφειο και απο απολαβες 0 τοσο καιρο. Εκανα αιτηση για επιδομα μετα τη γεννα κ μου ειπαν οτι μπορει να παρει και διμηνο. Δεν με νοιαζει για τα χρηματα οσο για το οτι δεν δουλευω, δεν μπορω να το χωνεψω οτι ανατραπηκαν ολα ετσι. Αλλα καλα να ειμαστε. Να πας να συζητησεις με το διευθυντη και μετα να αποφασισεις οτι σου βγαινει αλλωστε ερχεται καλοκαιρι τωρα με αδειες κλπ. @ΜαρίαΔημήτρης μαζεψε δυναμεις για την επομενη εβδομαδα που δε θα ειναι η μανουλα σου γιατι δυο παιδια δεν ειναι απλο πραγμα θελει γερη κραση. Σημερα βουτηξα παιδι καροτσι αμαξι και πηγαμε μονοι μας βολτα για 2 ωριτσες περπατησαμε και πηρα καποια τηλ να μιλησω με κανεναν ανθρωπο. Πολυ το χαρηκα αι στο καλο τοσο καιρο μεχρι και το καροτσι το αγορι μ το ανοιγοκλεινε εγω ουτε αυτο δεν εκανα κ δεν πηγαινα και πουθενα μονη μου. Πολυ καλη παρεα τα μπεμπακια μας αν κ κοιμοταν ο σκουρκος τιποτα δεν καταλαβε🤣

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημερα κορίτσια, εμένα η όρεξη για το φαγητό επανήλθε νομίζω, όχι εντελώς αλλά  είμαι αρκετα καλύτερα! Αλλά έχω πονοκέφαλο συχνά πυκνά. Και όσο περνάει η μέρα η κοιλιά φουσκώνει αρκετά! Από κούραση τα ίδια ακόμα έχω. Δευτέρα έχω υπέρηχο και ανυπομονώ να δω το μικράκι ότι είναι καλά. @annie! Εσύ;  @zoepapa αχ βρε κορίτσι μου αυτό με τον εμετό δύσκολο, εμενα μυρωδιές με ενοχλούν αλλά αυτό το πράγμα που περιγράφεις ζορικο! 
    • Εμένα η κολλητή μου είναι γιατρός και δίδασκε καρπα. Οπότε μου έδειξε εκείνη, αλλά δεν έχω κάνει μαθήματα επίσημα και πιστοποίηση, επειδή όταν το έβαλα στο μυαλό μου να κάνω, δεν προλάβαινα να πάω στα σεμινάρια που έβρισκα... Γενικά θέλω να κάνω και θεωρώ ότι είναι πολύ χρήσιμο, ακόμα κι αν το παιδί σου καταπίνει κι έχει μάθει να τρώει, γιατί μια φορά θα γίνει το κακό... Επίσης και για ενηλίκους να έχεις κάνει, η διαχείριση του μωρού είναι τελείως διαφορετική... Οπότε πάλι θέλει μάθημα. Τα κορίτσια που είναι Αθήνα θα ξέρουν να σε κατατοπισουν. 
    • Αχ εγώ χθες ήμουν χάλια και εμετό έκανα συνέχεια και ζαλιζομουν πολύ έχω και χαμηλή πίεση σήμερα λίγο περπάτησα και μου έπεσε το ζαχαρο γενικά καλά πάω 😂. Εσείς;
    • @MarMar90 μου sorry δεν είχα καταφέρει να σου γράψω και την άλλη φορά που έγραψες.. τρέχαμε με το παιδί τότε στο Παίδων.. με κάλυψαν όμως οι κοπέλες που σου απάντησαν!
    • Επειδή νιώθω ότι έγραψα τα του φαγητού λίγο βιαστικά, θα αναλύσω λίγο τι κάναμε εμείς, σύμφωνα με αυτά που θέλαμε και σύμφωνα με τις συμβουλές του παιδιάτρου.  Ο παιδίατρος μάς έκανε εισαγωγή αρκετά νωρίς. Μόλις έκλεισε 4 μηνων (από αρχή του 5ου μήνα δηλαδή) ξεκινήσαμε με τροφές. Εμείς θέλαμε BLW (ακόμα θέλουμε) αλλά μας είπε ότι είναι αρκετά μωρό ακόμα και να το δούμε αργότερα από τον 6ο-7ο, που θα κάθεται και θα πιάνει με τα χεράκια του καλύτερα. Μας είχε ξεκινήσει με τα λαχανικά και με τα κρέατα, που τα κάναμε τελείως πουρέ. Εκεί μας είπε να βάλουμε λίγο ελαιόλαδο, ώστε να είναι πιο απαλή η υφή. Γενικά, επειδή το θεωρώ λίγο βαρύ λάδι, δεν έβαζα και πολύ, ίσα ίσα να τα αλέσει το μπλέντερ καλύτερα. Σε αυτόν τον μήνα δεν μας είχε πει κάτι για νερό και θηλασμό. Οπότε μετά την τροφή, έδινα κατευθείαν γάλα στο γεύμα του. Γιατί δεν ένιωθα ότι χορταινε κιόλας... Εδώ μας είχε πει 2 φορές την ημέρα γεύμα, ένα τυπικό είναι 1μμ και 7μμ, αλλά αυτό ανάλογα με το πρόγραμμα των γονιών.  Όταν έγινε ο μικρός 5 μηνών (στον 6ο μήνα δηλαδή) πήγαμε στο ραντεβού και μας είπε ότι μπορούμε να δίνουμε λίγο πιο αλεσμένες με το πιρούνι διάφορες τροφές, επειδή θα τον βοηθήσουν στα δόντια. Εκεί μας είπε εισαγωγή γιαούρτι, spreads, και ψάρι (ακόμα δεν του το έχουμε δώσει αυτό 😅) και ότι όταν μπουν αυτές οι τροφές, να ξεκινήσουμε με όσπρια και λαδερα, όπως τα φτιάχνουμε εμείς. Του είπα "και μπαχαρικά και όλα;" Και είπε ναι ναι. Οπότε κάτι μπαχαρικά/μυρωδικά, όπως δάφνη, δυόσμος, μαϊντανός, κανέλα, κουρκουμάς, που κάνουν καλό, τα βάζω στο φαγητό του, αλλά πολύ λίγο. Μπαχαρικά τύπου παπρικες, μπούκοβο, καυτερά, βαριά κτλ, δεν θα τα βάλω ακόμα. Μου παρά φαίνονται βαριά. Πχ, του φτιάξαμε φασολάκια, του άρεσαν πάρα πολύ, αλλά στο δικό του δεν είχα βάλει πολλή σάλτσα και πολλά λάδια, αλλά είχε κι ελάχιστο κρεμμυδάκι. 😆 Σε αυτόν τον μήνα, ο παιδίατρος μάς είπε να δίνουμε και λίγο νερό μετά το φαγητό με ένα ποτηράκι με χερουλακι που θα πίνει. Εδώ μας είχε πει γεύματα 4 φορές την ημέρα, δύο φρούτα, δύο φαγητό, με τα τυπικά να είναι 10πμ, 1μμ, 4μμ και 7μμ, (10 και 4 φρούτο, 1 κι 7 γεύμα) αλλά πάλι με το πρόγραμμα ύπνου του μωρού και το πρόγραμμα των γονέων.  Γενικά όμως, άμα έκανα BLW κι εγώ δεν θα έβαζα λάδι. Νεροβραστο, να μπορεί να τα πιάνει και να μην του φεύγουν. Τώρα θα ξαναπάμε παιδίατρο όταν γίνει 7 μηνών, και θα του πω για BLW. Να δω πώς θα αλλάξει η διατροφή του και τι θα μας πει και για το θηλασμό.  Αναφορικά με τον θηλασμό, εγώ κάνω ο,τι νιώθω. Αν βλέπω ότι το παιδί γκρινιάζει και δεν πολύ έχει όρεξη να φάει, θα δώσω λιγότερο φαγητό και περισσότερο στήθος. Αν δω ότι έχει χορτάσει κι έχει φάει 20κγ δε θα δώσω στήθος σε αυτό το γεύμα. Όταν στρώσει το πρόγραμμα και τρώει μεγαλύτερες ποσότητες, θα το ξαναδω. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...