Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια καλη εβδομάδα 🫶 εμείς εδώ κυρίως ησυχουλες είμαστε με λίγη γκρινιτσα,  βγάζει αρκετά αέρια το μικρούλι,  το βάζω να κοιμάται μπρούμυτα και το ανακουφίζει, κατά τ'αλλα μαμ κακά νανι και τώρα μένουμε και λίγο ξυπνιες σαν καλές κυρίες 🧿

Δημοσίευση

@Katerinioo πότε είπαμε είναι η τελευταία ημερομηνία που έχεις;;; αχ σε κάνω εικόνα να είσαι στο τρέξιμο να ετοιμάζεις πράγματα αλλά και το μαλλί μαλλί κυρία μου 🫢🫶 

Κάτι μου λέει πως εεεερχεται

Δημοσίευση

@Sotiria_94 εγώ λέω να επιμείνεις λίγο παραπάνω στο στηθος , όσο πιπιλαει το μωράκι ρυθμίζει και την παραγωγή, εσύ μπορεί να μη το βλέπεις αλλά γαλατακι να υπάρχει, αίγα σιγά θα ξεχάσει και τη θηλη του μπουκαλιού και θα είστε καλύτερα με το πιάσιμο της θηλης , για προσπάθησε να δεις αν επιμείνεις λιγάκι πως θα τα πάτε 

Δημοσίευση

ΠΗΤ εχω 25/5 αλλά το επόμενο μου ραντεβού είναι 26/5 για να με δουν και για καρδιοτοκογράφο. Μου είπαν την τελευταία φορά οτι αν φθάσω 25/5 μετά θα πηγαίνω συχνότερα να με βλέπουν και θα έχω άλλες 10 μέρες πριν με πάνε με ραντεβού. Οποτε έχω ως αρχές Ιούνη αν πάντα είναι οκ το μωρό.  

Επρεπε να με βλέπατε. Ποναγα από τις 10 με τοπ στη 1. Εκει κάπου στις 2 λεω έρχεται. Βγάζω βαλίτσα και λέω θα ισιώσω μαλλιά και μετά θα καλέσω το νοσοκομείο οτι πάω και να ξυπνησουμε κόσμο για τον μεγάλο μας. Τελικα μόλις τελείωσα το μαλλί στα 10 λεπτα ένιωθα κάπως καλύτερα και λέω ας περιμένω. Γενικα είχα και μια συνεχόμεμη αναγκη για τουαλέτα. Σκεφτομαι μηπως τελικά ποναγα απο αυτό αλλα είχα και πετρωματα!

Δημοσίευση

Χαχαχαχα @Katerinioo τελειο το σκηνικο πρέπει να ήταν το λεγόμενο faulse alarm αλλά ερχεται που θα παει δε μπορεί να κάνει και αλλι΄ώς. Η ουσία είναι ότι είσαι πανέτοιμη. Αυτο π ηθελες τουαλετα μαζι με πετρωματα μου κανει για καλες συσπασεις. . @Maria98 θα επιμείνω και σήμερα ήδη τον εβαλα τον διπλάσιο χρόνο και έκατσε, βεβαια ήθελε συνέχεια ενεργοποίηση. Θα βάλω και το θήλαστρο να δω τι θα βγάλει γιατί όλο το αμελώ αλλά έτσι πιστεύω θα αποκτήσω εικόνα του τι βγάζω έστω να ξ΄έρω. Εσύ κάθε πότε την βάζεις στο στήθος και για πόση ώρα? Εμένα τα πρωινά κοιμάται κάτι μισαωράκια και μετά ξυπνάει και κάνει σαν σκαθάρι στην κούνια χωρίς να κλαίει απαραίτητα. Του βάζω μουσικούλα και του πιάνω το χεράκι και με κοιτάει ο γλύκας μου αλλά σιγά μη με βλέπει

Δημοσίευση

Καλημέρα κ απο μενα κορίτσια! Η μαλλον καλησπέρα.

Που λέτε τ στηθος μ επειδή η μικρη τρωει ανα 2 3 ωρες γεμιζει σε σημείο να τρέχει οποτε βγαζω λίγο με τ θήλαστρο κ αποσυμφορω. Βασικά τι κατάλαβα. Τ στηθος μ στην εγκυμοσύνη 10πλασιαζεται. Απλά τώρα με τ γαλα πρηζεται κιολας κ ειναι πράγματικα τεράστιο σε σημείο να με ποναει. Περασε τ ανυποφορω οιδημα αλλα εγω δ εχω συνηθίσει σε τέτοιο στηθος. Τ μωρο τ βαζω στηθος οποτε θελει. Συνηθως τρωει ανα διωρο. Αμα ειναι ξύπνια μπορει οχ να θήλασω τώρα κ σε μισή ώρα π θα θέλει να κοιμηθεο να την ξανά βαλω. Αύριο έχουμε παιδιατρο οποτε θα δούμε κ που βρισκόμαστε.

Προς τ παρόν είναι πολυ ησυχο κ δ ειχα συνηθίσει έτσι. Η μεγαλη μ μας είχε ταράξει. Είχε αέρια πολλά, αναγωγες κ ολο ηθελε αγκαλια. Μιση ωρα μετά από κάθε γεύμα για να μην βγάζει και τ βραδυ π ειχε πονακια ολο αγκαλια. Αυτό ειναι ησυχο τ καημενο.

Σήμερα ήρθε κ η κουμπάρα μου παράγγειλα καφεδακια και ηπιαμε στο σπίτι. Αναμένω τώρα τις μικρές από τ σχολειο να αρχίσει ο χαμός και η φασαρία χαχα.

@Sotiria_94 θα κάνεις 3 να ξέρεις. Εγω στη μεγαλη μ ελεγα μ αρέσει π ήθελα κ πολλά παιδιά. Ουτε τ σκεφτόμουν μετα. Για αλλο παιδι. Υπέφερα από την καισαρικη, ήταν δύσκολο βρεφακι... κ να που ήρθε κ το 3ο. Επισης να ξερεις σε επόμενη κυηση μπορεί να πετάς. Να μην είσαι ξαπλα κτλ. Η κουμπάρα μ π της βάφτισα τ μωρο ήταν στο 1ο της ξαπλα από την β επιπέδου γτ ειχε διαστολή και έκανε περιδεση. Δ σηκωνόταν ουτε για τουαλετα μέχρι π γεννησε. Και στο 2ο περπάτουσε και ειχε ενα δίχρονο αγκαλια μέχρι κ τη μερα π πηγε να γεννησει. Είμαι εξαιρετικά νωρις για τέτοιες αποφάσεις.

Δημοσίευση

@Diwni μου να ξερεις μου δινεις πολυ θαρρος και το ποστευω οτι μπορει να γινει ετσι αλλα ειναι νωρις. Ομως πραγματικα ειναι οτι καλυτερο μου εχει συμβει αυτο το μωρο και δεν μου κανει εντυπωση να λεει κανεις οτι θελει αμεσως και αλλα παιδακια. Να ειμαστε καλα κοριτσια μου και να ξεπεταχτουν τα μπεμπακια μας και βλεπουμε❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...