Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα τι κάνετε? Πήγα να δω για κούνια σήμερα και τελικά πήρα λικνο το οποίο μετατρέπεται μετά σε κούνια μέχρι 2-2.5 χρονών.  Μου άρεσε πάρα πολύ. Το φτιάξαμε κιόλας και το βάλαμε στην μικρή έκδοση στο δωμάτιο μας και ταιριάζει τέλεια.  Το παρακάτω είναι.Πηρα βέβαια και επιπλέον στρώμα για το λικνο γιατί είχε ένα λεπτό και έχει και το στρώμα για μόλις το ανοίξεις στην μεγάλη διάσταση. Νομίζω θα με βολέψει πολύ.

https://www.kiddo.gr/belletti-dream-grower-6in1-likno-cloud?gad_source=1&gbraid=0AAAAADj0Gn5ohUIearP1Kv8n0jqnHUBan&gclid=CjwKCAjw5PK_BhBBEiwAL7GTPd6ASZGhlI3xNdLjB9fHHdoT4TPvee-hIfl10uXLMZaoqLMv2nhxPhoChrgQAvD_BwE

• Απαντήσεις 902
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρηςπαρα πολυ ωραίο! Και όπως φαίνεται θα τ χρησιμοποιήσετε κ μετα! Εγω καλά ειμαι. Γεμάτες οι μέρες αυτές από συναντήσεις με φίλους κτλ. Τουλ τ πρωι πηγαίνουν τ κορίτσια στο κδαπ και κάνω τις δουλειές μ με άνεση. 

Δ θυμαμαι αμα σας είχα πει ότι έχω χαμηλό αιματοκρίτη κ αιμοσφαιρινη. Μ είχε αυξήσει σε 2 χάπια τη μερα τον τελευταίο μήνα π επεσε αρκετα, ενώ πριν τον κρατουσα σε σταθερό σημείο, αλλά ένα μήνα με 2 χάπια κ ανεβηκε ελαχιστα. Οπότε μου πρότεινε ένα σκεύασμα σπρέι, τ ψεκάζεις κατω από τη γλώσσα, πρωί βραδυ. Δ πάει στο στομάχι οπότε δ υπάρχει περιορισμός να πρέπει να έχω άδειο στομάχι η αποχή από γαλάκτοκομικα. Το ξεκινησα σήμερα κ βλέπουμε... σε 3 βδομαδες π θα ξανά κάνω εξετάσεις αίματος.

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια μου ομορφα ελπιζω να ειστε καλα και να μεγαλωνουν οι κοιλιτσες. @ΜαρίαΔημήτρης καλοριζικο το λικνο σας ειναι υπεροχο και φαινεται φουλ λειτουργικο πολυ καλη αγορα. Και εμεις λικνο πηραμε για να χωραει στο υπνοδωματιο μας. Κατα τα αλλα πως εισαι σε πιασανε τα χαπια; Τα αλλα κοριτσια πώς ειστε; @Elenaki12 ρωταω και εσενα που προπορευεσαι☺️

Δημοσίευση

@Diwni μου το θυμαμαι τοτε που το ελεγες Τουλαχιστον αισθανεσαι καλα απο ενεργεια;; Να προσεχεις μην κανεις ζαλαδες κλπ. Παντως τελη 8ου αρχες 9ου σταματαει να ρουφαει το μωρακι και ανεβαινουν ετσι αρκετα ο αιματοκριτης και η αιμοσφαιρινη, ελπιζω να ανεβει και στη δικη σου περιπτωση. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94 ναι δ έχω συμπτώματα με ζαλάδες εξάντληση κτλ. Δηλ.οκ εχω μια κουραση στο τελος της μερας αλλα πιστευω ειναι φυσιολογικό. Ναι μ τ ειπε κ ο γιατρός αυτό οτι θα ανεβει.Δεν τον ανησυχει κατι. Απλά ενόψει τοκετου ειπαμε να τ παλέψουμε να τ αυξήσουμε. Εσύ πως είσαι?πότε έχεις γιατρο τωρα?

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια έχω να πιω 2 βδομαδες σίδηρο που είχα το στομαχι μου και τώρα επειδή δεν πάω τουαλέτα πάλι δεν τον έχω αρχίσει. Ο αιματοκρίτης όμως έχει ανέβει στο 35,7 και πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια έχω και αιμοσφαιρίνη πάνω από 12. 

Τα χαπια με έπιασαν αλλά γενικά έχω συσπασεις αλλά όχι τόσες πολλές.  Επίσης και οι καούρες με έχουν τσακίσει πάλι απο χθες και τρώω ελαφρά. 

Βρε κορίτσια να σας πω κάτι που με βαραίνει? Νιώθω περίεργα απέναντι στον γιο μου. Φοβάμαι μην δεν με αγαπάει επειδή θα δίνω σημασία στο μωρό, επίσης σκέφτομαι τα λάθη που έχω κάνει μαζί του και με παίρνει απι κάτω. Ειδικά τώρα το βράδυ του έπλενα τα δόντια και επειδή νυσταζε δεν άνοιγε καλά το στόμα αλλά επειδή φοράει ένα μηχάνημα στα πάνω δοντια μόνιμο έπρεπε να το πλύνω και του φώναξα και άρχισε τα κλάματα. Ένιωσα άχρηστη. Γενικά φοβάμαι πως θα με αποφεύγει μόλις γεννήσω. Ήθελε να βοηθήσει και με το λικνο ο καημενος αλλά δεν βγάζαμε άκρη με τις οδηγίες και μας ανακάτευε και αυτός και του είπαμε να κάτσει πιο εκεί και κατσουφιασε.  Φοβάμαι μην αρχίσει να νιώθει παραμελημενος. 

Δημοσίευση

@Diwni μου την Πεμπτη θα παμε πρωτα ο Θεος θα σας πω νεοτερα. Ενταξει εχει δικιο ο γιατρος θελει να εισαι ενταξει μεχρι τον τοκετο να μη χρειαστεις ενισχυση αλλα θα το προλαβεις. Αν θελεις δοκιμασε να τρως λιγο παραπανω μοσχαρι ή μπιφτεκι σε ενα απο τα δυο κυρια γευματα αλλα χωρις να βαζεις καθολου γαλακτοκομικο στο συγκεκριμενο γευμα. Μηηπως και δωσεις μια ωθηση. 
@ΜαρίαΔημήτρης εχω καταλαβει οτι με το γιο σου ειστε πολυ δεμενοι και σου εχει πολλη αδυναμια, οποτε ισως να κλονιζεται λιγο τωρα που βλεπει οτι ασχολεισαι με τα της μπεμπας. Αλλα επειδη θυμαμαι το ποσο κοντα του εισαι τοσο καιρο που τα λεμε, ειμαι σιγουρη οτι ξερει οτι τον λατρευεις και σιγουρα μπορεις να του το πεις κιολας οταν περνατε χρονο μαζι γιατι ειναι μεγαλο παιδακι. Θα βρειτε ισορροπιες με τον καιρο μην αγχωνεσαι, ειμαι σιγουρη αποσα γραφεις οτι εισαι πολυ τρυφερη μανουλα. Εισαι και υπερευαισθητη τωρα με τις ορμονες της εγκυμοσυνης❤️

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης αυτο που σκεφτεσαι βγαλτο από τ μυαλό σου! Δ παιζει σε καμία περίπτωση τ παιδακι σου να σε αποφεύγει η να σε θελει λιγότερο. Έχω εγώ να σ περιγράψω τέτοιες μέσα στη μέρα ουου ένα σωρό! Που θα φωναξω, ακομα κ άδικα. Αν κ συνηθως τ παρατραβάνε. Στο τέλος της μέρας όμως θα μ πουν σ αγαπώ κ μετα θα πέσουν για ύπνο. Κοίτα εμενα η μεγαλη μ όταν άρχισε να φαίνεται η κοιλια μου εξέφρασε ανοιχτα την ανησυχία της ότι δ θα τις αγαπάω κ δ θα τις παιρνω αγκαλια όταν έρθει τ μωρο κ άλλα τέτοια ωραία. Της εξηγησα πως ο λόγος π δ θα μπορω να τους παιρνω αγκαλοα θα ειναι λογο εγκυμοσυνης κ μονο. Οτι θα τις αγαπάω ακόμα πιο πολλά και ειδικά εκείνη που με έκανε μαμα. Οτι ειναι τ πρώτο μ παιδακι κ οτι ήδη την αγαπάω περισσότερα χρόνια από την αδερφή της κ από τ μωρο π θα έρθει. Όσον αφορά τ καθημερινα μαλωματα κτλ. Τους εξηγω οτι δ θελω να φωνάζουμε, ότι μετά στεναχωριεμαι και γω. Ειδικά όταν νιώθω οτι φώναξα άδικα, τους ζηταω συγνώμη κ τους εξήγησα ότι μερικές φορές είμαι πολύ κουρασμένη και δ έχω την ίδια υπομονη. Εβαλε τ κλαματα γτ νυσταζε κ ηταν κουρασμενος. Τ ιδιο θα έκανε αν δ ησουβ εγκυος. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

@Diwni μου την Πεμπτη θα παμε πρωτα ο Θεος θα σας πω νεοτερα. Ενταξει εχει δικιο ο γιατρος θελει να εισαι ενταξει μεχρι τον τοκετο να μη χρειαστεις ενισχυση αλλα θα το προλαβεις. Αν θελεις δοκιμασε να τρως λιγο παραπανω μοσχαρι ή μπιφτεκι σε ενα απο τα δυο κυρια γευματα αλλα χωρις να βαζεις καθολου γαλακτοκομικο στο συγκεκριμενο γευμα. Μηηπως και δωσεις μια ωθηση. 
@ΜαρίαΔημήτρης εχω καταλαβει οτι με το γιο σου ειστε πολυ δεμενοι και σου εχει πολλη αδυναμια, οποτε ισως να κλονιζεται λιγο τωρα που βλεπει οτι ασχολεισαι με τα της μπεμπας. Αλλα επειδη θυμαμαι το ποσο κοντα του εισαι τοσο καιρο που τα λεμε, ειμαι σιγουρη οτι ξερει οτι τον λατρευεις και σιγουρα μπορεις να του το πεις κιολας οταν περνατε χρονο μαζι γιατι ειναι μεγαλο παιδακι. Θα βρειτε ισορροπιες με τον καιρο μην αγχωνεσαι, ειμαι σιγουρη αποσα γραφεις οτι εισαι πολυ τρυφερη μανουλα. Εισαι και υπερευαισθητη τωρα με τις ορμονες της εγκυμοσυνης❤️

Γενικά είμαι υπερευαισθητη από όταν έκανα παιδί.  Του έχω εξηγήσει πως η μπέμπα θα είναι μωρό και θα πρέπει να ασχολούμαι μαζί της και το έχει κατανοήσει,αλλά και πάλι νομίζω πως θα χάσει την αποκλειστικοτητα και θα του κακοφανει αλλά ο ίδιος μου λέει το αντίθετο. Ανυπομονεί να γεννηθεί η αδερφή του. Φοβάμαι πως επειδή γενικά του ύψωνω φωνή αν κάνει κάτι και επειδή στο μωρό λογικό δεν θα το κάνω αυτό μην το πάρει κάπως λάθος. Βέβαια αυτά είναι δικές μου υποθέσεις. Του λέω συνέχεια πως εκείνος είναι το παιδί που με έκανε μαμά και πως πάντα θα είναι ο πρωτότοκος μου και επιτόπου μου λέει μαμά θέλω να αγαπάς και την μπέμπα τόσο πολύ όσο εμένα. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης αυτο που σκεφτεσαι βγαλτο από τ μυαλό σου! Δ παιζει σε καμία περίπτωση τ παιδακι σου να σε αποφεύγει η να σε θελει λιγότερο. Έχω εγώ να σ περιγράψω τέτοιες μέσα στη μέρα ουου ένα σωρό! Που θα φωναξω, ακομα κ άδικα. Αν κ συνηθως τ παρατραβάνε. Στο τέλος της μέρας όμως θα μ πουν σ αγαπώ κ μετα θα πέσουν για ύπνο. Κοίτα εμενα η μεγαλη μ όταν άρχισε να φαίνεται η κοιλια μου εξέφρασε ανοιχτα την ανησυχία της ότι δ θα τις αγαπάω κ δ θα τις παιρνω αγκαλια όταν έρθει τ μωρο κ άλλα τέτοια ωραία. Της εξηγησα πως ο λόγος π δ θα μπορω να τους παιρνω αγκαλοα θα ειναι λογο εγκυμοσυνης κ μονο. Οτι θα τις αγαπάω ακόμα πιο πολλά και ειδικά εκείνη που με έκανε μαμα. Οτι ειναι τ πρώτο μ παιδακι κ οτι ήδη την αγαπάω περισσότερα χρόνια από την αδερφή της κ από τ μωρο π θα έρθει. Όσον αφορά τ καθημερινα μαλωματα κτλ. Τους εξηγω οτι δ θελω να φωνάζουμε, ότι μετά στεναχωριεμαι και γω. Ειδικά όταν νιώθω οτι φώναξα άδικα, τους ζηταω συγνώμη κ τους εξήγησα ότι μερικές φορές είμαι πολύ κουρασμένη και δ έχω την ίδια υπομονη. Εβαλε τ κλαματα γτ νυσταζε κ ηταν κουρασμενος. Τ ιδιο θα έκανε αν δ ησουβ εγκυος. 

Ακριβώς έτσι νιώθω όπως τα λες. Προσπαθώ τωρα στις διακοπές να του αφιερώσω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ με αγκαλίτσες και φιλιά γιατί για λίγο ακόμα θα είμαι το μοναχοπαιδι μου.

Δημοσίευση

Δεν ξέρω βρε κορίτσια όσο πλησιάζουν οι μέρες είμαι συγκινούμαι πάρα πολύ που βλέπω το γιο μου και ξαφνικά θα είναι ο μεγάλος αδερφός. Αν δεν είναι από τις ορμόνες μάλλον θα είναι κρίση ηλικίας,Τετάρτη κλείνω τα 40.

Δημοσίευση

Καλησπέρα και καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Εγώ σήμερα οοοολη μέρα τρομερή ζαλάδα. Πήρα την πίεση μου 3 φορές. Ελπίζω με την έγχυση σιδήρου να βελτιωθούν αυτά. Αν και δεν ξέρω αν φταίει αυτό απλά μόνη μου ελπίζω 😂

Σημερα έχω πονάκια χαμηλά αρκετά σαν δυνατή περίοδος. 

@ΜαρίαΔημήτρης και εγώ βλέπω τον μεγάλο μου και λέω πόσο μικρούλης είναι ακόμα και πόσο μεγάλος ταυτόχρονα. Σήμερα ζήσαμε το πρώτο ξέσπασμα του γιατί ετοίμαζα τα πράγματα του μπέμπη και ενώ γενικά έλεγε μπέμπης και γελούσε μόλις είδε ένα νέο αρκουδάκι νάνι που πήραμε για το μωρό και του είπαμε ότι είναι του μπέμπη κατέρρευσε. Έκλαιγε δέκα λεπτά με λιγμους. Πρώτη φορά έτσι μας το κάνει. Εχει αγάπη στα νάνι του. Το περίμενα ότι αν φέρουμε νέο θα τρελαθεί να το πάρει αλλά πίστευα αφού έρθει ο μικρός θα το ζήσουμε.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@Sotiria_94 ναι δ έχω συμπτώματα με ζαλάδες εξάντληση κτλ. Δηλ.οκ εχω μια κουραση στο τελος της μερας αλλα πιστευω ειναι φυσιολογικό. Ναι μ τ ειπε κ ο γιατρός αυτό οτι θα ανεβει.Δεν τον ανησυχει κατι. Απλά ενόψει τοκετου ειπαμε να τ παλέψουμε να τ αυξήσουμε. Εσύ πως είσαι?πότε έχεις γιατρο τωρα?

Αυτο το σπρει που λες είναι για το σίδηρο; Εγώ είχα πάντα χαμηλό σίδηρο αλλά όχι αιμοσφαιρίνη και φεριτίνη. Τώρα έχουν πέσει όλα. Ελπίζω όπως λέτε να ανέβουν τώρα που μπήκα 34η εβδομάδα. Τι να πω. Εκτός από ναυτία και εμετό έχω και ζαλάδα και σκέφτομαι μήπως φταίει αυτό. Δεν ξέρω υποθέσεις κάνω. 

Δημοσίευση

@Kateriniooναι για τ σιδηρο. Εγω έχω τ στίγμα οπότε τ νορμαλ μ είναι ο αιματοκρίτη στο 34 και η αιμοσφαιρινη μ.γυρω στο 11. Τ κρατουσα σταθερό, αλλά τον προηγ μηνα επεσε στο 29 και η αιμοσφαιρινη μ στο 9. Ξεκινησα 2ο χάπι κ μετα από ένα μήνα ο αιματοκριτης 31 και η αιμοσφαιρινη πήγε στο 9.9. Ο γιατρός μου δίνει βαση στην αιμοσφαιρινη κ όχι στομ αιματοκριτη. Ξεκινησα αυτό τ σπρέι χθες και θα κάνω επανεξεταση σε 3 βδομαδες. Δ θεωρεί ότι θα έχουμε θέμα βεβαια. Μωρε εσένα τ μικράκι σου παρα είναι μικρό. Λογικό να αντιδράει έτσι σε καινούρια παιχνίδια κτλ.

@ΜαρίαΔημήτρης και γω ενιωθα τυψεις γτ η μεγαλη μ.ηταν ουτε 2 χρονων οταν γεννήθηκε η μικρη κ ξαφνικα ενώ ηταβ μωρο βρεθηκε να είναι η μεγαλη. Κ είχα.απαιτησεις σαν να είναι μεγάλο παιδί. Τωρα είναι αρκετά μεγάλες και οι 2 οπότε πιστεύω θα είναι αλλιώς. Μη βασανιζεσαι με σκέψεις. Θα τ βρείτε τ πατήματα σας οταβ ερθει η ωρα. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Katerinioo είπε:

Καλησπέρα και καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Εγώ σήμερα οοοολη μέρα τρομερή ζαλάδα. Πήρα την πίεση μου 3 φορές. Ελπίζω με την έγχυση σιδήρου να βελτιωθούν αυτά. Αν και δεν ξέρω αν φταίει αυτό απλά μόνη μου ελπίζω 😂

Σημερα έχω πονάκια χαμηλά αρκετά σαν δυνατή περίοδος. 

@ΜαρίαΔημήτρης και εγώ βλέπω τον μεγάλο μου και λέω πόσο μικρούλης είναι ακόμα και πόσο μεγάλος ταυτόχρονα. Σήμερα ζήσαμε το πρώτο ξέσπασμα του γιατί ετοίμαζα τα πράγματα του μπέμπη και ενώ γενικά έλεγε μπέμπης και γελούσε μόλις είδε ένα νέο αρκουδάκι νάνι που πήραμε για το μωρό και του είπαμε ότι είναι του μπέμπη κατέρρευσε. Έκλαιγε δέκα λεπτά με λιγμους. Πρώτη φορά έτσι μας το κάνει. Εχει αγάπη στα νάνι του. Το περίμενα ότι αν φέρουμε νέο θα τρελαθεί να το πάρει αλλά πίστευα αφού έρθει ο μικρός θα το ζήσουμε.

Καλημέρα κορίτσια,

Έπρεπε να πάρεις και ένα νέο νάνι για τον ίδιο, επίσης μπορείς να του πεις πως θα του φέρει ο μπέμπης ένα νέο μόλις γεννηθεί. Θύμισε μου πόσο είναι ο μικρός σου?

Οι ζαλάδες είναι και από την πολυ ενέργεια που μας ρουφάνε τα μικρά μας. Επίσης αν μπορείς μέτρα και σακχαρο όταν σε πιάνει η ζαλάδα ή αν δεν έχεις την δυνατότητα φάε εκείνη την ώρα ένα κουταλάκι μέλι να δεις αν θα συνέλθεις. 

Κορίτσια από όνειρα πως πάτε? Εγώ βλέπω περίεργα όνειρα συνέχεια. Απόψε είδα πως έχασα το καραβι για να επιστρέψω από τα πεθερικά μου και εκεί που είχε ήλιο ξαφνικά σκοτείνιασε και η θάλασσα φουρτουνιασε.  Αλλά γενικά τώρα τελευταία βλέπω πολύ περίεργα και άκυρα όνειρα. 

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια μου σας διαβαζω που λετε για τα παιδακια σας και συγκινουμαι παρα πολυ, τι γλυκουλικα που ειναι και πώς κανουν που θελουν τη μανουλιτσα τους ολη δικη τους. Ολα καλα θα πανε και με τα νεα μωρακια, ειστε τοσο γλυκουλες που το σκεφτεστε αλλα ολα παιρνουν το δρομο τους μολις μπει το μωρο στο σπιτι και τα παιδακια εχουν το χαρισμα να προσαρμοζονται γρηγορα ευτυχως. @Katerinioo να προσεχεις με τη ζαλαδα, ισως ειναι και επειδη δεν κυκλοφορει καλα το αιμα απο κατω προς τα πανω τωρα που μεγαλωνει πολυ η κοιλια. Αλλα πολυ πιθανο να ειναι και απο την ελλειψη σιδηρου και να βελτιωθει με την εγχυση. 

Δημοσίευση

Κορίτσια πως είστε σήμερα; εμείς πήγαμε σήμερα στο γιατρό 35+4 μας βγάζει και 2420γρ το μωράκι 🩷 δεν καταφέραμε να δούμε μουτράκι γιατί είχε τα χεράκια του στο πρόσωπο... ο γιατρός μου είπε να κόψω το salospir,  θα έχω δηλαδή μόνο την αντιπηκτική και τον σίδηρο 

Ξεκινάμε σιγά σιγά περπάτημα και επαφές με εκσπερματωση..να δούμε πως θα πάει κι αυτό 😇 

Εντωμεταξύ πολύ καουρα κάψιμο στο λαιμό,  πολύ ενοχλητικό φφφφ .... έχω και γω πόνο στο ηβικο οστο όπως λέτε κι εσείς 

Δημοσίευση

Εχω και εγώ αύριο ραντεβού στο νοσοκομείο. Θα είμαι 34+2. Έχω πόνο χαμηλά σαν περίοδο και στη μέση πίεση. Με έχει πιάσει ένα άγχος  και ανυπομονώ να περάσουν και να φθάσουμε Μάιο, ώστε να είμαι περισσότερων εβδομάδων αν έρθει. 

θα ρωτήσω και εγώ αύριο για το μαγνήσιο. Το σίδηρο σίγουρα θα τον κόψω αύριο. 

Δημοσίευση

@Diwni και εμένα στην αιμοσφαιρίνη κυρίως δίνει αλλά η αλήθεια είναι πρώτη φορά στη ζωή μου έπεσε τόσο. Αιματοκρίτης είμαι 30 με το ενισχυμένο σχήμα. Αντε όταν γεννήσουμε θα πάρουμε πάλι τα πάνω μας πιστεύω και σε αυτό το θέμα.

@Maria98 ωωω μπήκατε δυναμικά. Ξεκινάς τα πάντα! Τέλεια με το καλό. Εμένα μου είπε μετά την 36η εβδομάδα, ίσως και 37η. 

@Sotiria_94 ίσως είναι κτι από αυτά που λες. Με αγχώνει που και που και επίσης με καθιστά συχνά μη λειτουργική. Δυστυχώς.

Δημοσίευση

Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε ξανά και θα μπούμε και καρδιοτοκογραγο, προς το παρόν δεν θα κάνω άλλες εξετάσεις μου είπε

Άκουσα σήμερα το αγόρι μου να λέει πως αρχίζει να το συνειδητοποιει ...εσάς πως είναι τα αγόρια σας ;

Δημοσίευση

Κορίτσια να ρωτήσω, από ραγάδες πως τα πάτε; εμένα έχουν εμφανιστεί αρκετές,  η αλήθεια είναι πως δεν μου αρέσει που τις βλέπω,  ελπίζω να απαλύνουν και να σβήσουν λιγάκι 

Δημοσίευση

Γεια σας και απο εμενα κοριτσια μου. @Maria98 τι ωραια νεα με το καλο να αρχισετε περπατημα θα εχει και τρομερο καιρο αποδω και περα αποτι ακουσα. Το αλλο με τις επαφες το χω ξεχασει οποτε οποια το κανει ας το κανει και για μενα🤣. Εγω κοβω βολτες μες στο σπιτι και καθομαι ωρα στο μπαλκονι και ατενιζω, περιμενω να περασουν οι μερες μπας και περπατησω και γω. Οσο για το αγορι μου εχει γεμισει το σπιτι με πραγματα, περιμενει ο καημενος πως και πως να ερθει ο μπεμπης ειναι πολυ χαρουμενος. Οσο για τις ραγαδες, εγω βαζω την κρεμα το βραδυ και περιμενω να δω το μετα, λογικα θα μαλακωσουν. Ειναι τοσο τσιτα η κοιλια μου φαινονται οι φλεβες ειδικα στον αφαλο εχει παρει χρωμα μελανιας. Διαβασα οτι μετα τον τοκετο αλλαζουν χρωμα σχεδον δε θα φαινονται αλλα ας μας πουν και τα αλλα κοριτσια π ειναι πιο εμπειρα. 
@Katerinioo και το 30 ειναι βιωσιμο και θα ανεβει κιολας με την εγχυση θα δεις. Τωρα που βαραινουμε χρειαζομαστε και λιγο ξεκουραση παραπανω γιατι εχει και μια ταση το σωμα να γερνει περα δωθε οποτε η ζαλαδα δεν ειναι καλος συμβουλος. Καλα αποτελεσματα να εχετε οταν πατε αυριο, περιμενουμε νεα.❤️

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,εγώ την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα στις 35+5 και ήταν 2350 η μικρή μου είπε από μόνος του να μην έχω επαφές και με ξαναξεκινησε τότε και τα χάπια. Περίμενα και εγώ μπας και μου δώσει το οκ αλλά τζίφος. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω. Στον γιο μου δεν είχα καθόλου όρεξη για σεξ ενώ τώρα θέλω αλλά δεν με αφήνει 🤣

@Maria98 για τις ενεσεις σου είπε ποτέ θα τις κοψεις? 

Πάντως στο θέμα με τις ραγαδες δεν έχω κάνει ούτε μισή, ούτε στον γιο μου έκανα. Βέβαια βάζω λίγο bio oil οπότε το θυμάμαι. Σε αυτό το θέμα είμαι τυχερή. 

Δημοσίευση

Εγώ βάζω μια κρέμα της weleda. Και στην Ελλάδα έβαζα Fresyderm. Στην πρώτη ήμουν τυχερή έκανα ελάχιστες και έφυγαν. Κυτταρίτιδα έκανα ΤΡΟΜΕΡΗ ακόμα το θυμάμαι. Το πρώτο καλοκαίρι με έριξε και ψυχολογικά. Είχα χάσει τα κιλά αλλά εκεί. Μετά από καιρό έφυγε κάπως και αυτή. Τώρα είδα ότι έχω κάνει πάλι αλλά δεν κοιτάω τον καθρέφτη. Προς το παρόν δεν έκανα ραγάδες αλλά έως το τέλος δεν ξέρεις. Εχω και εγώ τόσο τσίτα κοιλιά που νομίζω ότι δεν έχει άλλο δέρμα. Βάζω κρέμα και βούτυρο από weleda και ελπίζω. Μου έδωσαν και ένα τσάι εμένα να το αρχίσω μετά την 36η εβδομάδα που είναι για τοκετό και θηλασμό. 

Δημοσίευση

Εμένα τώρα σιγά σιγά το καταλαβαίνουμε όλοι ότι πλησιάζει ο νέος μικρός να έρθει. Στον πρώτο μας, ήμασταν πιο ανυπόμονοι. Μας τη έσκασε και ήρθε νωρίς, οπότε τώρα είπαμε να είμαστε λιγότερο μπας και έρθει μετά την 38η εβδομάδα. Και εμένα με βλέπω πιο χαλαρή με τα πράγματα με την βαλίτσα. Ελπίζω να κρατήσει και να μην φρικαρω ξαφνικά. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...