Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια μου. @Elenaki12 νομιζω ετοιμαζεσαι εισαι κοντα τι ωραια που ακουγεται. Μην ανησυχεις αφου σε βλεπει ο γιατρος συχνα φανταζομαι θα σου δωσει μια ιδεα περιπου ποτε θα ρθει ο μπεμπης οποτε θα ειναι standby και ο αντρας σου. Λογικα καποια στιγμη θα εξετασει κι απο κατω να δει αν υπαρχει διαστολη κλπ. @Diwni μου συλληπητηρια, ζωη και υγεια σε εσας να μην στεναχωριεσαι και ουτε να κανεις πολλες δουλειες τωρα δεν κανει να κουραζεσαι. Πρωτα ο Θεος να γεννησεις και μετα μπορεις να τους επισκεφτεις. @ΜαρίαΔημήτρης να δουμε τι θα σου πει ο γιατρος, ελπιζω να μην ξεπροβαλουν τα μπεμπινια την ακαταλληλη στιγμη που λειπουν οι αντρες απο το σπιτι αλλιως και γω με τη μανουλα μου θα παω🤣

• Απαντήσεις 862
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης κουράστηκες με τον μικρο π ηταν άρρωστος, τραβαει κ τ μωρο ενεργεια φουλ τωρα. Έχουμε βαρυνει κιολας. Εγω νιώθω ότι έχω βαρύνει αρκετα πάντως. Στο περπάτημα, στο γυμναστήριο, στο να σηκωθώ, σε όλα. Τωρα φαίνομαι εγκυος εγκυος.

Δημοσίευση

Κοριτσια μου και που κανετε ολα αυτα με παιδια και γυμναστηρια αθλος μου φαινεται δεν ειναι καθολου λιγα. Εγω και που καθομαι πολλη ωρα καθιστη μετα νιωθω κουρασμενη τη λεκανη μου και θελω να ξαπλωσω. Μακαρι να μ αφησει να περπατησω λιγο ο γιατρος απο την αλλη εβδομαδα γιατι εγινα χαρβαλο τελειως. @Diwni εισαι απιστευτη που πας ακομα γυμναστηριο.  @ΜαρίαΔημήτρης πως εισαι, σου επανηλθαν τα αρχικα συμπτωματα ελπιζω να ναι περαστικα. Ελπιζω εστω να μην εχεις αυπνιες. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλημέρα κορίτσια,2η μέρα που θέλω να κοιμάμαι όλη μέρα, με το ζόρι σηκωνομαι να πάω μέχρι τουαλέτα. Δεν ανοίγουν τα μάτια με τίποτα,επίσης όλη μέρα έχω αναγούλα και πονοκέφαλο. 

Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά και εγώ 3 μέρα με πονοκέφαλο, αναγούλες σαν να είμαι σε καράβι και νιώθω πτώμα όλη μέρα. Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, κυριολεκτικά. Βέβαια το χειρότερο είναι ότι δεν έχω καμία μα καμία όρεξη να φάω. Τόσο ανακάτεμα ειλικρινά στα χειρότερα μου το 1ο τρίμηνο. Εχω λιγάκι απογοητευτεί που είναι έτσι κάθε μέρα, με τοπ τις 3 τελευταίες. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,πήγα στο γιατρό ή μικρή είναι 2340γρ μόνο, μου είπε είναι φυσιολογικό δεδομένου και τον γιο μου που τον έκανα μινιατούρα. Ο τράχηλος είναι 26 χιλιοστά και με βλέπει να παίρνω σίγουρα 3 βδομάδες ακόμα.  Μου είπε να πιω μέχρι και την παραπάνω εβδομάδα πάλι τα glopir και μαγνησιο για να πάρει βάρος η μικρή. Τον ρώτησα για τις ενεσεις συνεχίζω ακόμα να τις κάνω και του είπα πως φοβάμαι και μου λέει να μην φοβάσαι τιποτα. Και τώρα να κανω ενεση μπορώ να γεννήσω, εξάλλου μου λέει πάμε για φυσιολογικό.  Τέλος ρώτησα για καλλιέργεια κολπικου και μου είπε πως το κάνει την ώρα της γεννας γιατί και τώρα να κάνουμε δεν ξέρεις σε 2-3 εβδομάδες τι μπορεί να έχει προκύψει.

Τώρα για να πνίξω τον πονο μου πήρα ένα γύρο πίτα με μπόλικο τζατζίκι που μου μύρισε με το που βγήκα από τον γιατρό και το βράδυ θα βογκαω από την καουρα!!

Δημοσίευση

@Katerinioo σ ευχαριστώ κορίτσι μου. Και γω να σ πω την αλήθεια χαλαει πολύ εύκολα τ στομαχι μου. Μέχρι π μπήκα στον 7ο εκανα εμετους. Έχει εναμιση μηνα π ηρεμησα κ τωρα παλι με ενοχλούν πολλά. Δ έχω βέβαια σε τέτοιο βαθμό όπως μας τ περιγράφεις. Αλλα ειναι εξαιρετικά δύσκολο αυτό π περνάς.

@Sotiria_94 νιώθω να με βοηθάει πολύ. Και γω οταβ καθομαι αρκετες ωρες μετα νιώθω οτι πονανε ολα. Οταν κινεισαι κρατιεται κ τ σωμα ζεστο. Αλλο η περίπτωση σου. Είσαι πολύ περιορισμένη σε κινηση οποτε λογικο να νιώθεις έτσι. Αλλα να σ πω μεχρο κ την προηγ βδομάδα εβγαζα τ προγραμμα στο γυμναστήριο κανονικα. Αυτή ζορίζομαι αρκετα. Κοντεύεις κ συ νομίζω ε?

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης ένα θα σου πω. Η μικρη μ γεννηθηκε 39+2 βδομαδες 2420. Οσο παίρνει βαρος εστω κ λίγο μην ανησυχείς καθόλου.

Καλά και ο γιος μου 39+5 2710 γεννήθηκε, μου είπε πως υπάρχουν και μικρά μωρά. Τον ρώτησα αν είναι οκ το βάρος στα φυσιολογικά πλαίσια και κου είπε μια χαρά ειναξ να μην ανησυχώ απλά δεν θα βγει μεγάλη. 

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια μου ειστε καλα; @Katerinioo μου περαστικα σου ελπιζω να μην κρατησουν ετσι τα συμπτωματα ειναι οντως κουραστικα. @ΜαρίαΔημήτρης μια χαρα τα παει η μπεμπα νορμαλ βαρος εχει. Εν τω μεταξυ αυτοι οι υπολογισμοι που κανουν οι γιατροι δεν ειναι απολυτοι, γιατι οσο το μωρο στριμωχνεται στη μητρα δεν μπορει να το μετρησει παντοτε σωστα. Ετσι το ειχα παθει πριν λιγο καιρο που ο γιατρος τον εβγαζε 1500γρ και την αλλη μερα πηγα στον εμβρυομητρικο και μου τον εβγαλε 1900. Αλλα και παλι ειναι καλο το βαρος επιμενω. Καλα ξηγηθηκες με την πιτα και το τζατζικι κοριτσι μου πολυ το ζηλεψα. @Diwni μου 36+6 σημερα δοξα τω θεω, τη νυχτα μεταξυ των χαπιων ειχα συσπασουλες με λιγο πονο και αισθηση σαν περιοδου η σαν να θελω τουαλετα. Εσυ τελειωσες με τα βαψιματα πώς παει με το σπιτι;;

Δημοσίευση

@Sotiria_94 ωωω μια χαρα εισαι! Από μερα σε μερα δηλαδή κ να γεννησεις μια χαρα! Ευτυχώς τελειωσαμε σε μια μέρα. Ηρθαν έβαψαν μέχρι τ μεσημέρι κ μετα πλακωθηκε ο άντρας μου στις δουλειες. Ψόφησε ο καημενος. Ηρθε κ η μαμά μ βοήθησε κανα διωρο, έκανα κ γω ότι μπορούσα κ τ βραδυ ήταν πανέτοιμο τ σπίτι. Τωρα τ σαββατο περιμένουμε να μας φέρουν μια σύνθεση γραφειο βιβλιοθήκη για τ κορίτσια και από Κυριακή να ασχοληθώ μετά του μωρού.

Δημοσίευση

@Diwni μου με χει πιασει μια ανυπομονησια αλλο πραγμα πολυ θα ηθελα να ρθει ο μπεμπακος μου. Μπραβο που τελειωνετε με το σπιτι ειναι μεγαλη ανακουφηση να ειναι ολα στην εντελεια οταν θα ερθει το μωρο, εσυ μην ξεχνιεσαι και κουραζεσαι ωστοσο. Εμεις το δικο μας το σπιτι το χουμε αφησει στην τυχη του γιατι εχουμε εγκατασταθει στη μανα μου οπως σας εχω πει κι ελπιζω να γεννησουμε καλα πρωτα ο Θεος και μετα να παω να το ετοιμασω.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,ένα θα σας πω μισή πίτα έφαγα χθες τι το ήθελα? Όλο το βράδυ πέθανα από την καουρα και εννοείται είμαι σαν ζόμπι σήμερα από την αϋπνία.  Νομίζω θα τρωω ρυζι και κοτόπουλο μέχρι να γεννήσω. Εν τω μεταξύ έχω λυσσάξει 3 μέρες να φάω φράουλες αλλά φοβάμαι μη με πειράξουν και αυτές. Γενικά έχω περίεργες ορέξεις και αναγουλες ταυτόχρονα 🤣

Δημοσίευση

@Sotiria_94 ε τώρα π κλεινεις κι αυτη τη βδομάδα οπότε θελει ας ερθει ο μπεμπουλης. Να ελευθερωθείς κ συ.

@ΜαρίαΔημήτρηςαμα σ πω σε σκεφτόμουν χθες. Εγω εβαλα λιιγο τζατζικι στο πιάτο μου, μιση κουταλιά, π ειχαμε.πατατες και δεινοπαθησα. Φαντάζομαι εσυ. Καλα τ βραδυ κ γω χαλια κοιμηθηκα χθες. 

Ρε κορίτσια εγω τ βραδυ ψιλο δυσκολευολαι κ να αναπνεύσω. Βαριανασαινω πολυ. Σε σημείο να με ενοχλεί.

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Sotiria_94 ε τώρα π κλεινεις κι αυτη τη βδομάδα οπότε θελει ας ερθει ο μπεμπουλης. Να ελευθερωθείς κ συ.

@ΜαρίαΔημήτρηςαμα σ πω σε σκεφτόμουν χθες. Εγω εβαλα λιιγο τζατζικι στο πιάτο μου, μιση κουταλιά, π ειχαμε.πατατες και δεινοπαθησα. Φαντάζομαι εσυ. Καλα τ βραδυ κ γω χαλια κοιμηθηκα χθες. 

Ρε κορίτσια εγω τ βραδυ ψιλο δυσκολευολαι κ να αναπνεύσω. Βαριανασαινω πολυ. Σε σημείο να με ενοχλεί.

Τα θέλαμε και τα παθαμε 🤣

Είναι ψηλά μάλλον το μωρό και σε πιέζει, εμένα βάζει τα πόδια στα πλευρά ψηλά και ο πωπος της είναι στο στομαχι και μου κόβει την αναπνοή.

Λίγο ακόμα έμεινε,μετά θα τα έχουμε πάνω στο στέρνο μας και θα έχουμε εξωτερικά το βάρος αλλά θα μυρίζουμε και την μωρουδιλα συγχρόνως 🥰

Εγώ πάντως ακόμα και στον γιο μου ολόκληρο γαιδουρακι κάθομαι και τον μυρίζω και νομίζω είμαι τρελή!

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια🫶 

Περιμένω και γω πως και πως το ραντεβού μου την μεγάλη Τρίτη να δω το μωρακι μας 🌸

Κι εγώ κορίτσια 2 πρωινά τώρα που σηκώνομαι είμαι κομμάτια, θέλει κάποια ώρα για να συνέλθω, νιώθω πως βαρυνα απότομα,  34+4 σήμερα και προχωράμε 🤞

Δημοσίευση

Την βαλίτσα ακόμα δεν έχω αρχίσει να την γεμίζω,  περιμένω 2 τελευταία δεματακια ,πιστεύω μην καθυστερησουν 

Βλέπω σιγά σιγά το αγόρι μου έχει αρχίσει να αγχώνεται μου λέει να ετοιμάσω την βαλίτσα μη τυχόν έρθει νωρίτερα, του λέω τώρα που θα πάμε στο γιατρό θα μας πει αν τυχόν υπάρχει τέτοια πιθανότητα που δε νομίζω 

Δημοσίευση

Την τρίτη μιλήσαμε για την περιποίηση του βρέφους και της λεχωνας , νομίζω περισσότερο φοβήθηκε το αγόρι μου χαχα ,μας έφεραν και μια μικροσκοπική μπεμπούλα φτου φτου 🧿 μου λέει ας βγει λίγο μεγάλο τουλάχιστον να μπορώ να το πιάνω,  λέω μια χαρά θα το πιάνεις 😇

Δημοσίευση

Κοριτσια η καουρα δεν παλευεται και ειχα την ελπιδα οτι ταχα θα κατεβει το παιδι και θα μου περασει αμ δε. Η μανα μου λεει οτι γεννιουνται με μαλλακια τα μωρα οταν εχουμε καουρα🤣. Θα πρεπει να βγει Bob Marley δεν εξηγειται. Τις προαλλες εφαγα λιγο τσουρεκι με κρεμα κανελας εγω η βλαμμενη και το βραδυ επαθα τα ιδια και χθες το γυρισα παλι στο γιαουρτι. @Diwni απο το στομα σου και στου Θεου το αφτι. Μη φοβασαι για τη δυσκολια στην αναπνοη ειναι νορμαλ σε πιεζει η μπεμπα σου. Στην αρχη ψιλοφρικαρα και γω αλλα μετα συνηθησα. @Maria98 στην ωρα του θα ρθει το μπεμπινι σου αλλα φτιαξε βαλιτσουλα ειναι τοσο ευχαριστο να ετοιμαζεσαι σιγα σιγα δεν εισαι και μακρια. Εισαι η μονη εκπροσωπος μας στα μαθηματα τοκετου πώς σου φαινονται;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

Κοριτσια η καουρα δεν παλευεται και ειχα την ελπιδα οτι ταχα θα κατεβει το παιδι και θα μου περασει αμ δε. Η μανα μου λεει οτι γεννιουνται με μαλλακια τα μωρα οταν εχουμε καουρα🤣. Θα πρεπει να βγει Bob Marley δεν εξηγειται. Τις προαλλες εφαγα λιγο τσουρεκι με κρεμα κανελας εγω η βλαμμενη και το βραδυ επαθα τα ιδια και χθες το γυρισα παλι στο γιαουρτι. @Diwni απο το στομα σου και στου Θεου το αφτι. Μη φοβασαι για τη δυσκολια στην αναπνοη ειναι νορμαλ σε πιεζει η μπεμπα σου. Στην αρχη ψιλοφρικαρα και γω αλλα μετα συνηθησα. @Maria98 στην ωρα του θα ρθει το μπεμπινι σου αλλα φτιαξε βαλιτσουλα ειναι τοσο ευχαριστο να ετοιμαζεσαι σιγα σιγα δεν εισαι και μακρια. Εισαι η μονη εκπροσωπος μας στα μαθηματα τοκετου πώς σου φαινονται;

Στον γιο μου είχα πολύ καουρα και γεννήθηκε με μαλλιά που μετά από μια βδομάδα έγιναν καρφάκια και δεν έπεφταν με τίποτα. Να αποφεύγεις κανέλα και μέλι ειδικά το βράδυ,εμένα με ανακουφίζει τότε το παγωτό βανίλια και κόκα κόλα με παγάκια, τόνους παγάκια έτρωγα Φλεβάρη μήνα. 

Και η μπέμπα τώρα νομίζω θα έχει μαλλάκια.

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης κλαιω που δε μπηκα νωριτερα να διαβασω τι γραφετε κι εφαγα αποψε γιαουρτι με μελι και λιγη μηλοποτα με κανελλα της πεθερας μου. Δηλαδη αυτα π ειπες να αποφευγω. Ουτε επιτηδες να το εκανα. Ευτυχως τα εφαγα νωρις και ειμαι καλα προς ωρας.🤣

Δημοσίευση

Αχ αυτή η καούρα , πλέον δεν έχω καταλάβει τι με ενοχλεί κ τι όχι.. όλα νομίζω! Επίσης άρχισαν να με ενοχλούν κ τα όσπρια στο έντερο , τι θα τρώμε μέχρι το τέλος να δω…

μένεις πήγαμε γιατρό 3κιλα μας έβγαλε το αγόρι μας, δεν το βλέπει βέβαια πριν τις 38 να γεννάω… βέβαια μετά είναι κ Πάσχα 🤭 θα τους βασανίσω λέτε ;; 
αχ κορίτσια έχω μια ανυπομονησία , είναι κ η κούραση θέλω σιγά σιγά να έρθει το μωράκι μας .. δεν ξέρω, δεν θέλω να πάρω όλες τις μέρες ..το έχετε κ εσείς ;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...