Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης βρε κορίτσι μου προσπάθησε να ξεχνιέσαι. Μην κλαις, σφιγγεται ολο τ κορμι κνθα έχεις συσπάσεις. Εμενα σε διάστηματα π ήμουν πιεσμένη διαβαζα βιβλία να ταξιδεύει τ μυαλό να ξεχνιέμαι. Ολα τ άλλα με τ στομαχι είναι εξαιρετικά δυσκολα δ τ συζητω. Πάντως κ να μην πάρεις βατος εσύ τ μωρο μια χαρα θα πάρει. Μη σε απασχολεί αυτό.

• Απαντήσεις 730
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης βρε κορίτσι μου προσπάθησε να ξεχνιέσαι. Μην κλαις, σφιγγεται ολο τ κορμι κνθα έχεις συσπάσεις. Εμενα σε διάστηματα π ήμουν πιεσμένη διαβαζα βιβλία να ταξιδεύει τ μυαλό να ξεχνιέμαι. Ολα τ άλλα με τ στομαχι είναι εξαιρετικά δυσκολα δ τ συζητω. Πάντως κ να μην πάρεις βατος εσύ τ μωρο μια χαρα θα πάρει. Μη σε απασχολεί αυτό.

Το κλάμα μου έρχεται από μόνο του. Συγκινούμαι με το παραμικρό. 

Σήμερα η μπέμπα μου είναι πολύ ήσυχη, ενώ χθες με τάραξε στις βόλτες μέσα στην κοιλια. Την αισθάνομαι αλλά όχι συνέχεια και έντονα. 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης καποιες μερες που ειναι γυρισμενα πλατη στην κοιλιτσα δεν τα ακους τοσο τα μπεμπινια. Εχει σημασια να καταλαβαινεις 10 κινησεις την ημερα ανεξαρτητα απο την ενταση και τη συχνοτητα των κινησεων.

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Kn1 είπε:

Εμένα πάντως αυτό που με βοήθησε είναι το ασβέστιο αρκετά όταν νιώθω ότι αρχίζει η παλινδρόμηση το παίρνω τότε .Ισως να απέφευγες τηγανητά σάλτσες κλπ ..Μπορεί να το έχεις κάνει βέβαια απλά επειδή κ εγώ το περνάω σε νιώθω απόλυτα 🥹

Αλλιώς ο γιατρός μου μου είπε να παίρνω gaviscon και ευτυχώς προς ώρας πιάνει.

Καλησπέρα,μάλλον είσαι καινούριο μέλος και αργούν τα μηνύματα σου! Δυστυχώς το ασβέστιο με πειράζει και αυτό στο έντερο οπότε δεν πίνω καθόλου. Ζήτημα να έχω πιει 15 φορές. 

Γενικά με το αυτοανοσο που έχω μου άφησε κουσούρι την παλινδρομηση,έχει μεγαλώσει και το μωρό τώρα και με πιέζει. Προς το παρόν τρωω λιγο και συχνά.

Τα υπόλοιπα κορίτσια πως είστε? Εγώ σήμερα θα πάω και οφθαλμιατρο,έπρεπε να είχα πάει από τον Μάιο αλλά με τα ωράρια που δούλευα δεν πήγα ποτέ.  Πρέπει να δω τα μάτια μου γιατί το χάπι που πίνω για το αυτοάνοσο επηρεάζει τα μάτια και είναι ευκαιρία τώρα να με εξετάσει να δω που βρίσκομαι και αν μπορώ να γεννησω και φυσιολογικά λογω μυωπιας.

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης ναι κ μενα τ ασβεστιο με πειραζε. Οχι στο έντερο, στο στομάχι. Φουλ πρήξιμο και επιδεινώνε την αίσθηση ναυτίας π ειχα.. Να πας να τ τσεκάρεις κι αυτο.

Εγώ μόλις αποφασισα να κανω λίστα να δω τι θα χρειαστώ για τ μαιευτήριο. Τουλ να τ έχω γραμμένα κ ένα ένα να τα παίρνω.

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης ναι κ μενα τ ασβεστιο με πειραζε. Οχι στο έντερο, στο στομάχι. Φουλ πρήξιμο και επιδεινώνε την αίσθηση ναυτίας π ειχα.. Να πας να τ τσεκάρεις κι αυτο.

Εγώ μόλις αποφασισα να κανω λίστα να δω τι θα χρειαστώ για τ μαιευτήριο. Τουλ να τ έχω γραμμένα κ ένα ένα να τα παίρνω.

Εμένα πρήζεται το στομάχι και με πονάει και το έντερο οπότε είπαμε να μην ξαναπάω. 

Από πονακια πως πάτε? Εγώ σήμερα έχω πάλι έντονα χαμηλά αλλά κάνει και πάρτι μέσα η μικρή όλη μέρα και ίσως για αυτό να πονάω. Νιώθω σαν μαχαιριές χαμηλά στο κέντρο.  

Τουλάχιστον έχω ηρεμήσει γιατί πλέον είναι 34+5 οπότε από εδώ και πέρα νομίζω θα πανε ολα καλα. 

Θα μιλήσω με τον γιατρό να συνεχίσω και την άλλη εβδομάδα τα χάπια για τις συσπασεις να κλείσω και όλη την 35 και να τα κόψω μετά και οπότε θέλει ας έρθει. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...