Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 29/3/2025 at 3:38 ΜΜ, ο/η Anthoulamax είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Ότι σας ανακάλυψα 😊 είμαι 32+5 με ΠΗΤ 19/5 περιμένω το 3ο μωρό μετά από 8 χρόνια... Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας!!

Καλώς ήρθες! Με το καλό το μωράκι σου!! Το 3ο!!! 

• Απαντήσεις 715
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Εγω αυριο έχω ντομπλερ. Για να δούμε που βρισκόμαστε! Και γω είναι μερες πριν νιώθω πολύ πόνο ανάμεσα στα πόδια. 

@Sotiria_94 τις συσπασεις της γέννας θ τις καταλάβεις. Θα καταλαβεις ότι κάτι είναι διαφορετικο. 

Τις πάνες ανα διαστηματα τις βγάζει κ ο μασουτης σε παρα πολυ καλη προσφορά.

@ΜαρίαΔημήτρης έχω άγχος γενικά για τον τοκετο. Να προλάβω να τ κανω ολα μέχρι τοτε, να έχω έτοιμα τ παιδια από ρουχα κτλ μιας π θα λείπω μερικες μερες από τ σπίτι κ φυσικά να πανε όλα καλα. 

Και εγώ αυτή την εβδομάδα έχω ντόπλερ! Με έχει πιάσει μια μανία να τα κάνω όλα και παράλληλα κορίτσια δεν κάνω και πολλά. Ξεκινάω και κουράζομαι. 

Αύριο έχω σκοπό να κάνω μια παραγγελία και εγώ από φαρμακείο για τα πραγματάκια τα καλλυντικά, κρεμουλες, σαμπουάν κλπ.

Βαλιτσα έχετε κάνει;;;

Δημοσίευση
στις On 29/3/2025 at 4:38 ΜΜ, ο/η Anthoulamax είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Ότι σας ανακάλυψα 😊 είμαι 32+5 με ΠΗΤ 19/5 περιμένω το 3ο μωρό μετά από 8 χρόνια... Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας!!

Καλώς ήρθε με το καλό το μωρακι σου!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Katerinioo είπε:

Και εγώ αυτή την εβδομάδα έχω ντόπλερ! Με έχει πιάσει μια μανία να τα κάνω όλα και παράλληλα κορίτσια δεν κάνω και πολλά. Ξεκινάω και κουράζομαι. 

Αύριο έχω σκοπό να κάνω μια παραγγελία και εγώ από φαρμακείο για τα πραγματάκια τα καλλυντικά, κρεμουλες, σαμπουάν κλπ.

Βαλιτσα έχετε κάνει;;;

Καλημέρα, εγώ έχω ψευτοετοιμασει την βαλίτσα μου,θέλω να βάλω μέσα και σαμπουάν και τετοια καθώς και ρούχα εξόδου για εμένα. Στον γιο μου τα είχα ξεχάσει 🤣 ευτυχώς είχα αυτά που είχα πάει στο μαιευτήριο.

Σε άλλα νέα απι χθες το απόγευμα πάλι έχω πόνους χαμηλά αλλά μάλλον είναι επειδή δεν έχω πάει τουαλέτα. 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης εγω η βασιλισσα της δυσκοιλιοτητας, οταν ξυπναω το πρωι τρωω δυο αποξηραμενα συκαλακια και πινω και λιγο νερακι και υστερα απο λιγο τρωω και πρωινο. Μετα απο μια ωρα ακριβως πηγαινω τουαλετα. Δε χανεις να τα δοκιμασεις ειναι και υγειινα. @Anthoulamax καλως μας ηρθες, με το καλο το μωρακι σου εισαι αστερι που πας για 3ο και εσυ. Εχεις καλη εγκυμοσυνη;; @Katerinioo απο ειδη περιποιησης τι εχεις παρει στο περιπου; γιατι εγω δεν τα σκεφτηκα καθολου αυτα δεν πηγε το μυαλο. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης εγω η βασιλισσα της δυσκοιλιοτητας, οταν ξυπναω το πρωι τρωω δυο αποξηραμενα συκαλακια και πινω και λιγο νερακι και υστερα απο λιγο τρωω και πρωινο. Μετα απο μια ωρα ακριβως πηγαινω τουαλετα. Δε χανεις να τα δοκιμασεις ειναι και υγειινα. @Anthoulamax καλως μας ηρθες, με το καλο το μωρακι σου εισαι αστερι που πας για 3ο και εσυ. Εχεις καλη εγκυμοσυνη;; @Katerinioo απο ειδη περιποιησης τι εχεις παρει στο περιπου; γιατι εγω δεν τα σκεφτηκα καθολου αυτα δεν πηγε το μυαλο. 

Εγώ να σου πω την αλήθεια στον γιο μου είχα πάρει μαζί σαμπουάν, αφρόλουτρο, σερβιέτες, οδοντοβουρτσα,οδοντόκρεμα,λαστιχάκια για τα μαλλιά,βούρτσα,πιστολάκι,αποσμητικό,κρεμα για τις θηλές και ξυραφάκι,άλλη αίσθηση να ξυρίσεις πόδια μετά από μήνες χωρίς κοιλιά 🤣

Από το μαιευτηριο μου είχαν δώσει σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή καθώς και τις τεράστιες σερβιέτες. 

Τώρα για δημόσιο λογικά θα πρέπει να πάρεις και πετσέτες.

Επίσης αυτή τη φορά πήρα και σφουγγάρι και θα πάρω και μια απλή Ενυδατική για το προσωπο και ένα liposan. 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης βλεπω τη λιστα και κανω check να ξερεις και εχω παρει πετσετες οπως το πες γιατι αν και δινουν δε θα τις χρησιμοποιουσα. Ειδικα το ξυρισμα κοριτσια μεγαλο δραμα, το αγορι μου μου κανει τις γαμπες και ευτυχως στα μπουτια μια στο τοσο που βγαινουν κανω silkepil. Σκεφτομουν μηπως καλουσα μια κυρια στο σπιτι να μου κανει αποτριχωση με κερι σε καποια σημεια στην ευαισθητη περιοχη (οπου αντεχω) και να τριμαρει οτι απομεινει, αλλα η μανα μου με φοβιζει οτι δεν κανει κλπ. Εσεις τι γνωμη εχετε; Σορρυ για τη shocking ερωτηση αλλα πρωταρα ειμαι καταλαβαινετε. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης βλεπω τη λιστα και κανω check να ξερεις και εχω παρει πετσετες οπως το πες γιατι αν και δινουν δε θα τις χρησιμοποιουσα. Ειδικα το ξυρισμα κοριτσια μεγαλο δραμα, το αγορι μου μου κανει τις γαμπες και ευτυχως στα μπουτια μια στο τοσο που βγαινουν κανω silkepil. Σκεφτομουν μηπως καλουσα μια κυρια στο σπιτι να μου κανει αποτριχωση με κερι σε καποια σημεια στην ευαισθητη περιοχη (οπου αντεχω) και να τριμαρει οτι απομεινει, αλλα η μανα μου με φοβιζει οτι δεν κανει κλπ. Εσεις τι γνωμη εχετε; Σορρυ για τη shocking ερωτηση αλλα πρωταρα ειμαι καταλαβαινετε. 

Μην τρελεναισε με την ευαίσθητη περιοχή, σε ξυρίζουν και στο μαιευτήριο. Εγω στον γιο μου είχα πάει ξυρισμένη και με ξαναέκαναν.  Τώρα ξυρίζομαι ανά τακτά διαστήματα αλλά κόβομαι οπότε μου είπε η μαία μου πως θα με κάνει αυτή. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Katerinioo εγώ βαλίτσα όχι ακόμα εχβ καιρο. Ειδικά άμα γεννησω μετά τις 20 Μαΐου, 28 εχω πητ, θα εχει αλλάξει εντελως κ ο καιρός. 

Ναι και εγώ τότε έχω Πητ αλλά επειδή τον πρώτο μου γιο τον γέννησα νωρίτερα κι ξαφνικά. Ηρθε ένα μήνα πριν από την ΠΗΤ, σκέφτομαι μήπως μέσα στον Απρίλη κάνω απλά για να μην το σκέφτομαι. 

Εχω κάνει μια λίστα βασισμένη σε όσα χρειάστηκα την πρώτη φορά. Πήρα ενα κουτί με βρακάκια always(εμένα με βόλεψαν περισσότερο από τις σερβιέτες) αλλά σκέφτομαι μήπως πάρω κι ένα κουτί σερβιέτες. Travel size οδονοτοκρεμα, οδοντόβουρτσα, κρέμα Nivea ενυδατική για χέρια και σώμα, ένα μίνι αφρόλουτρο και σαμπουάν έβαλα εγώ σε ένα μπουκαλάκι μικρό. Λαστιχάκι και κλαμερ και κρέμα προσώπου θα βάλω εκείνη την ώρα μέσα. Λιποζαν για μένα σος, το χρειάστηκα φουλ και μια χτένα. Πήρα τα κοχύλια μου γιατί με βόλεψαν πιο πολύ από τα επιθέματα στήθους και κρέμα για θηλές από medela, έξτρα σος στην πρώτη μου γέννα! Δεν πήρα κάτι άλλο γιατί δεν βάφομαι σε άλλες και άλλες στιγμές. 😂😂

το πιστολάκι δεν το είχα σκεφτεί αλλά ίσως το βάλω, τώρα που το είδα. Στην Ελλάδα γέννησα στο ΡΕΑ και νομίζω είχε ή είχα πάρει. Δεν θυμάμαι σίγουρα. Είχα κάνει πάντως μπάνιο και τα είχα στεγνώσει! Γέννησα και χειμώνα τότε!

Για τα ρούχα θα βάλω στην άκρη κάποια του μωρού και ανάλογα τις μέρες τότε θα αποφασίσω αν θα πάρω κοντό ή μακρύ μανίκι. Μόνο για έξοδο χρειάζομαι τα άλλα μου τα παρέχουν. Μου ζήτησαν εκτός από ντυχτικια και μια φόρμα για τον τοκετό. Μου έστειλαν ένα γράμμα με τα απαραίτητα. Δεν ζητάνε σχεδόν τίποτα, με ένα μίνι σακ θα πάω.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Sotiria_94 και γω μονη μ τ εκανα με ξυράφι όπως μπορούσα, κυριως με την αφη χαχα. Τις 2 προηγ φορες π οηγα να γεννησω κάνεις δ ασχολήθηκε, ήμουν ξυρισμένη αλλά φαντάζομαι όχι τέλεια. 

Εμένα με έκαναν εκεί. Οκ δεν ξετρελάθηκα που το έζησα αλλά 3 λεπτά υπόθεση ήταν. Και εγώ το παλεύω να τα κάνω όπως μπορώ. Κυρίως για να νιώθω εγώ καλά. 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Katerinioo είπε:

Ναι και εγώ τότε έχω Πητ αλλά επειδή τον πρώτο μου γιο τον γέννησα νωρίτερα κι ξαφνικά. Ηρθε ένα μήνα πριν από την ΠΗΤ, σκέφτομαι μήπως μέσα στον Απρίλη κάνω απλά για να μην το σκέφτομαι. 

Εχω κάνει μια λίστα βασισμένη σε όσα χρειάστηκα την πρώτη φορά. Πήρα ενα κουτί με βρακάκια always(εμένα με βόλεψαν περισσότερο από τις σερβιέτες) αλλά σκέφτομαι μήπως πάρω κι ένα κουτί σερβιέτες. Travel size οδονοτοκρεμα, οδοντόβουρτσα, κρέμα Nivea ενυδατική για χέρια και σώμα, ένα μίνι αφρόλουτρο και σαμπουάν έβαλα εγώ σε ένα μπουκαλάκι μικρό. Λαστιχάκι και κλαμερ και κρέμα προσώπου θα βάλω εκείνη την ώρα μέσα. Λιποζαν για μένα σος, το χρειάστηκα φουλ και μια χτένα. Πήρα τα κοχύλια μου γιατί με βόλεψαν πιο πολύ από τα επιθέματα στήθους και κρέμα για θηλές από medela, έξτρα σος στην πρώτη μου γέννα! Δεν πήρα κάτι άλλο γιατί δεν βάφομαι σε άλλες και άλλες στιγμές. 😂😂

το πιστολάκι δεν το είχα σκεφτεί αλλά ίσως το βάλω, τώρα που το είδα. Στην Ελλάδα γέννησα στο ΡΕΑ και νομίζω είχε ή είχα πάρει. Δεν θυμάμαι σίγουρα. Είχα κάνει πάντως μπάνιο και τα είχα στεγνώσει! Γέννησα και χειμώνα τότε!

Για τα ρούχα θα βάλω στην άκρη κάποια του μωρού και ανάλογα τις μέρες τότε θα αποφασίσω αν θα πάρω κοντό ή μακρύ μανίκι. Μόνο για έξοδο χρειάζομαι τα άλλα μου τα παρέχουν. Μου ζήτησαν εκτός από ντυχτικια και μια φόρμα για τον τοκετό. Μου έστειλαν ένα γράμμα με τα απαραίτητα. Δεν ζητάνε σχεδόν τίποτα, με ένα μίνι σακ θα πάω.

Το 2016 που γέννησα τον γιο μου στο Ρεα θυμάμαι είχα παρει πιστολακι εγω. Δεν θυμάμαι αν είχε να σου πω την αλήθεια. 

Ευτυχώς που είπες για τα κοχυλια,να τα βάλω στην βαλίτσα,λογικά τα αποστειρώνει αυτοί εκεί αν τους τα δώσω ε?

Τώρα αν κάτι χρειαστώ θα μου το φέρουν. Το σίγουρο είπα στον άντρα μου να θυμηθεί να μου φέρει ένα μεγαλο μπουκάλι νερό για να μπορώ να το γεμίζω να έχω ποσότητα γιατί αυτή την δίψα του θηλασμου ακόμα την θυμάμαι. 

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια σας διαβαζω κ σκέφτομαι ότι εστω πρέπει να κάνω λίστα χαχα. Είναι μεταβατική περιοδος μωρε κ δ ξέρω τι ρουχα θα χρειαστώ για μενα κυριως αλλά οκ. Τ θεμα είναι ότι πεφτει κ εποχή αλλαγών. Π πρέπει να φτιάξω ντουλαπες των κοριτσιών, ντουλάπα δικια μας, να μαζευτουν τ χαλια κτλ. Δ ειναι ξεκαθαρα καλοκαιρι πχ Ιούνιος π.ολα αυτά θα έχουν γίνει. Ούτε από τώρα μπορω ξα βγαλω καλοκαιρινά πχ. Που θα πάει σιγα σιγα θα τ βάλω σε σειρά. 

@Katerinioo τι βρακάκια είναι αυτά? Εγώ είχα πάρει 2 πάνες ενηλίκων να σ πω την αλήθεια κ σερβιετες. Μ εβαλαν την πανα μετά τ τοκετο, κ μόλις σηκωθηκα κ πλυθηκα κτλ έβαλα εσωρουχο κ σερβιετα.

Επίσης σήμερα είχαμε τ ντομπλερ. Ολα είναι πολυ καλα. Οι μετρήσεις της κανονικές..Προχωράμε!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Το 2016 που γέννησα τον γιο μου στο Ρεα θυμάμαι είχα παρει πιστολακι εγω. Δεν θυμάμαι αν είχε να σου πω την αλήθεια. 

Ευτυχώς που είπες για τα κοχυλια,να τα βάλω στην βαλίτσα,λογικά τα αποστειρώνει αυτοί εκεί αν τους τα δώσω ε?

Τώρα αν κάτι χρειαστώ θα μου το φέρουν. Το σίγουρο είπα στον άντρα μου να θυμηθεί να μου φέρει ένα μεγαλο μπουκάλι νερό για να μπορώ να το γεμίζω να έχω ποσότητα γιατί αυτή την δίψα του θηλασμου ακόμα την θυμάμαι. 

Ναι εγώ τα έδινα και μου τα κάναν αποστείρωση. Βέβαια αν το γάλα που πέφτει μέσα σε σταγονες, δεν θες να το χρησιμοποιήσεις στο μωράκι σου δεν χρειάζονται καν αποστείρωση μόνο καλό πλύσιμο ώστε να καθαρίζονται και καλό στέγνωμα. 

@Diwni κάτι always σε μαύρο χρώμα είχα πάρει. Τυχαία τα είχα πάρει την πρώτη φορά και με βόλεψαν πολύ. Στο ΡΕΑ μου έδωσαν αυτοί τις σερβιέτες αλλά την τελυταια μέρα χρησιμοποίησα αυτά και τα κράτησα άλλη μια βδομάδα και δεν είχα να σκέφτομαι τίποτα. Always Discreet νομίζω λέγονται. Είναι σαν εσώρουχα μιας χρήσης. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Αχ κορίτσια σας διαβαζω κ σκέφτομαι ότι εστω πρέπει να κάνω λίστα χαχα. Είναι μεταβατική περιοδος μωρε κ δ ξέρω τι ρουχα θα χρειαστώ για μενα κυριως αλλά οκ. Τ θεμα είναι ότι πεφτει κ εποχή αλλαγών. Π πρέπει να φτιάξω ντουλαπες των κοριτσιών, ντουλάπα δικια μας, να μαζευτουν τ χαλια κτλ. Δ ειναι ξεκαθαρα καλοκαιρι πχ Ιούνιος π.ολα αυτά θα έχουν γίνει. Ούτε από τώρα μπορω ξα βγαλω καλοκαιρινά πχ. Που θα πάει σιγα σιγα θα τ βάλω σε σειρά. 

@Katerinioo τι βρακάκια είναι αυτά? Εγώ είχα πάρει 2 πάνες ενηλίκων να σ πω την αλήθεια κ σερβιετες. Μ εβαλαν την πανα μετά τ τοκετο, κ μόλις σηκωθηκα κ πλυθηκα κτλ έβαλα εσωρουχο κ σερβιετα.

Επίσης σήμερα είχαμε τ ντομπλερ. Ολα είναι πολυ καλα. Οι μετρήσεις της κανονικές..Προχωράμε!

Τι ωραία!! Ανυπομονώ και εγώ να πάω την Παρασκευή για το ντοπλερ. Εχω από τέλη Φλεβάρη να πάω για υπέρηχο. Είχα κάνει υπέρηχο μαζί με την καμπύλη. Πήγα 8 το πρωί έφυγα 11 και ανάμεσα στις αιμοληψίες μου έκανε η γιατρός και υπέρηχο. Έναν μικρό υπέρηχο απλά ότι όλα καλά. Ανυπομονώ τώρα! Να δω και πόσα κιλά έφθασε 😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...