Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλως την @Elenaki12  με γεια σας τα πραγματακια σας. Απο anesis πηρα και γω σεντονακια και πετσετουλες αλλα εχει αρκετη αναμονη η παραγγελια, ομως εχει πολυ καλες εταιρειες σε καλες τιμες. Εισαι σχεδον πανετοιμη για το μπεμπινι. Εχετε συζητησει καθολου με το γιατρο σου σχετικα με τον τοκετο; Ρωταω επειδη πρεπει να ειμαστε σχεδον συγχρονες σε εβδομαδα κυησης και σκεφτομαι και γω τωρα δειλα δειλα να τον ρωτησω. 

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

Καλως την @Elenaki12  με γεια σας τα πραγματακια σας. Απο anesis πηρα και γω σεντονακια και πετσετουλες αλλα εχει αρκετη αναμονη η παραγγελια, ομως εχει πολυ καλες εταιρειες σε καλες τιμες. Εισαι σχεδον πανετοιμη για το μπεμπινι. Εχετε συζητησει καθολου με το γιατρο σου σχετικα με τον τοκετο; Ρωταω επειδη πρεπει να ειμαστε σχεδον συγχρονες σε εβδομαδα κυησης και σκεφτομαι και γω τωρα δειλα δειλα να τον ρωτησω. 

Εχω ραντεβού αύριο κ έχω σκοπό να συζητήσουμε ..

αν κ γενικά εξ αρχής ξέρει ότι θέλω να πάω φυσιολογικά μέχρι εκεί που φυσικά είναι ασφαλές ! Γενικά έχω πει αν μου πει καισαρική θα πάω την ίδια στιγμή (μην σου πω χθες)αν πρέπει , ενώ αν περνάει από το χέρι μου θα προσπαθήσω φυσικό λογικά σίγουρα ..

Το μωρό είναι ήδη με θέση από 29 εβδομάδων τώρα δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει ..

εσυ τι θέλεις ιδανικά ;

Δημοσίευση

@Elenaki12ιδανικα θα ηθελα φυσιολογικα και ελπιζω να υπαρξουν οι προυποθεσεις. Οταν αλλαξα γιατρο κ’ πηγα σ’ αυτον πρωτη φορα ειχα την ενημερωση οτι δεν ειναι της καισαρικης, ωστοσο τον επελεξα γιατι ειχα τις επιπλοκες και δεν σκεφτηκα τοσο μακρια. Μεχρι ωρας δεν εχουμε πει τιποτα μελλοντικο, ουτε ξερω σαν περιβαλλον το μαιευτηριο και νιωθω λιγο αμηχανα με την ολη φαση. Αν θελεις γραψε μας αυριο τα νεακια σου και μολις παω θα σας πω και γω, αν μου απαντησει σε κατι περι τοκετου. 

Δημοσίευση

Κοριτσια μου ξεχασα να σας ρωτησω εχει τυχει σε καμια να πεσουν τα αιμοπεταλια;; Αυτον τον μηνα μου πεσαν στο 128 και εχω φοβηθει γιατι διαβαζω διαφορα. Επεφταν προοδευτικα σε ολη την εγκυμοσυνη αλλα πρωτη φορα βγηκαν εκτος οριων. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, γύρισα και εγώ από τον γιατρό, το μωρό μια χαρά πήρε και 200 γρ από την Κυριακή μέχρι σήμερα και ευτυχώς πήγαμε πάνω από τα 2 κιλά.  Του είπα πως από χθες το απόγευμα όλη μέρα σέρνομαι και δεν ανοίγουν τα μάτια και μου είπε πως μπορεί να είναι από τα χάπια αλλά να μην τα σταματήσω. Θα τα πίνω μέχρι το επόμενο Σάββατο που θα είμαι 35 εβδομάδων και μετά θα τα κόψω καθώς και το μαγνησιο. Το κεφάλι της είναι πολύ χαμηλά και τα πόδια της είναι στο στομαχι μου και στα πλευρά με αποτέλεσμα να έχω λίγο δυσκολία στην αναπνοή αλλά αφού είναι καλά δεν παραπονιέμαι. 

Να σου πω την αλήθεια αιμοπετάλια δεν έχω παρακολουθήσει να σου πω, εγώ έχω χαμηλά ερυθρά αιμοσφαίρια αλλά είναι από τις αντιπηκτικες που κάνω.

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης τελεια νεα εχει παρει μπολικο βαρος η μπεμπουλα αφου περασε και τα 2 κιλα, αναπτυσσεται σουπερ.!!Τωρα που ειπες οτι θα κοψεις τα χαπια την 35 εβδομαδα διερωτωμαι εγω θα τα κοψω ποτε αραγε; Αντε με το καλο να περασει ο καιρος να γνωρισουμε τα μπεμπινια μας λιγο εμεινε. 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης τελεια νεα εχει παρει μπολικο βαρος η μπεμπουλα αφου περασε και τα 2 κιλα, αναπτυσσεται σουπερ.!!Τωρα που ειπες οτι θα κοψεις τα χαπια την 35 εβδομαδα διερωτωμαι εγω θα τα κοψω ποτε αραγε; Αντε με το καλο να περασει ο καιρος να γνωρισουμε τα μπεμπινια μας λιγο εμεινε. 

Λογικά και εσένα θα σου πει να τα κόψεις σιγά σιγά,σε ποια εβδομάδα είσαι? Ίσως θέλει να κλείσει και 36 και να μπεις 37 για να στα κοψει. 

Εμένα πάντως μου είπε πως υπάρχει περίπτωση και μεγάλη εβδομάδα να γεννήσω. 

Την μπέμπα την έβγαλε 2137γρ ενώ την Κυριακή ήταν 1925γρ. Βέβαια έχουν απόκλιση τα μηχανήματα αλλά τουλάχιστον πιάσαμε τα 2 κιλά και ηρέμησα.

Η αλήθεια είναι πως έχω πλακώσει ζυμαρικά και ρύζι και τρώω για να πάρω. Βέβαια εγώ έχω χάσει 1,5 κιλό από τον προηγούμενο μήνα αλλα το κυριότερο είναι πως το μωρό παίρνει βάρος. Θα ξαναπάω αν δεν έχει προκύψει κάτι ενδιάμεσα την παραπάνω Πέμπτη να με δει.

Δημοσίευση

Μου ειχε πει οτι θελει να φτασουμε 38 οπωσδηποτε αλλα τα χαπια πρεπει να κοπουν σταδιακα αποσο ξερω. Μολις τα κοψεις δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα γεννησεις τοσο αμεσα. Η κουμπαρα μου τα πηρε 3 εβδομαδες και υστερα μειωθηκαν οι συσπασεις της και τωρα που ειναι 39 δεν εχει καμια ενδειξη οτι θα γεννησει. Ενω πριν ειχε αρκετες συσπασεις και πονακια. Επομενως μη σου κανει εντυπωση αν φτασεις μεχρι τελους Μαρακι μου και παρεις ολες σου τις εβδομαδες. Εχεις εικονα σε τι ειδους τοκετο προσανατολιζεστε το εχετε συζητησει;

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

Μου ειχε πει οτι θελει να φτασουμε 38 οπωσδηποτε αλλα τα χαπια πρεπει να κοπουν σταδιακα αποσο ξερω. Μολις τα κοψεις δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα γεννησεις τοσο αμεσα. Η κουμπαρα μου τα πηρε 3 εβδομαδες και υστερα μειωθηκαν οι συσπασεις της και τωρα που ειναι 39 δεν εχει καμια ενδειξη οτι θα γεννησει. Ενω πριν ειχε αρκετες συσπασεις και πονακια. Επομενως μη σου κανει εντυπωση αν φτασεις μεχρι τελους Μαρακι μου και παρεις ολες σου τις εβδομαδες. Εχεις εικονα σε τι ειδους τοκετο προσανατολιζεστε το εχετε συζητησει;

Για φυσιολογικό πάμε όπως και στον γιο μου,γενικά είναι πολύ υπέρ του φυσιολογικού ο γιατρός μου και περιμένει όσο και να χρειαστεί δεν τον νοιάζει αν είναι Χριστούγεννα, Πάσχα ή 15Αυγουστος. 

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!! Ειστε καλα; @ΜαρίαΔημήτρηςεχεις κανει πολυ καλη επιλογη γιατρου και μπραβο του γιατι γενικα φοριεται πολυ η καισαρικη αποτι ακουω. Μολις εχω κατι νεοτερο για την περιπτωση μου θα σας πω☺️

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, μόλις μου ήρθε η παραγγελία από τα jumbo που έκανα προχθές για σελτεδακια,πανάκια για γουλιτσες και πήρα και 2 πετσέτες κάπα. Πολύ καλή ποιότητα. Πήρα και 2 κουδουνιστρες 🥰🥰

Κορίτσια από μέση πως πάτε? Εγώ από χθες έχω πόνο ίσως επειδή το μεσημέρι ξάπλωσα στον κρεβάτι μου και όχι στον καναπέ που έχω συνηθίσει αλλά δεν λέει να με αφησει.  Το βράδυ δεν μπορούσα να βολευτώ με τίποτα. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94 τέλεια! Αν και έχω φουλ ενημερωθεί γιατί καμία σχέση με τη γέννα του πρώτου μου παιδιού, ότι πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη! Με το καλό στην κουμπάρα σου! @Elenaki12 ναι γέννας με τον γιατρό της βάρδιας. Βέβαια αν πληρώσεις μπορείς να έχεις και δικό σου γιατρό αλλά δεν είναι τόσο συνηθισμένο εδώ. Επισης, οι περισσότερες γέννες είναι σε δημόσια νοσοκομεία. Και εγώ σε δημόσιο θα γεννήσω αλλά καμία σχέση με της Ελλάδας, δυστυχώς. Εχω ήδη πάει δύο φορές να γνωρίσω το χώρο, τις μαίες κλπ. Σου στέλνουν γράμμα με όλα τα απαραίτητα. Σε καλούν για πληροφορίες. Γενικά δεν έχω αγχωθεί για κάτι, έχω σε κάθε βήμα βοήθεια. Την οποία την παρέχει το κράτος δωρεάν. Επίσης, δικαιούσαι μαία που έρχεται στο σπίτι μετά τον τοκετό για 16 συναντήσεις και σε βοηθάει με ράμματα, τομές, θηλασμό κλπ. Βέβαια όταν γεννήσω κιόλας θα μπορώ να κρίνω την συνολική εμπειρία των δύο χωρών. Προς το παρόν είμαι ευχαριστημένη και παρά τις μικρεσ επιπλοκές που είχα.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλημέρα κορίτσια, μόλις μου ήρθε η παραγγελία από τα jumbo που έκανα προχθές για σελτεδακια,πανάκια για γουλιτσες και πήρα και 2 πετσέτες κάπα. Πολύ καλή ποιότητα. Πήρα και 2 κουδουνιστρες 🥰🥰

Κορίτσια από μέση πως πάτε? Εγώ από χθες έχω πόνο ίσως επειδή το μεσημέρι ξάπλωσα στον κρεβάτι μου και όχι στον καναπέ που έχω συνηθίσει αλλά δεν λέει να με αφησει.  Το βράδυ δεν μπορούσα να βολευτώ με τίποτα. 

Και εμενα άλλες φορές πονάει η μέση άλλες τα πλευρά. Χαχαχ γενικά να είμαι ειλικρινής κάθε μέρα που περνάει νιώθω ότι πέρασε!! Ισως επειδή έχω και τον μικρούλη μου να κουράζομαι παραπάνω από την πρώτη εγκυμοσύνη που δεν είχα νιώσει τίποτα. Και όταν πήγα να γεννήσω με ρώτησαν αν πονάω και τους είπα «όχι, Μόνο τα νερά έσπασαν».

Με βάζουν στο μηχάνημα και είχα ήδη συσπάσεις 100. Εγώ δεν είχα πάρει γραμμή. Τώρα τα καταλαβαίνω όλα νιώθω.😂

Εγω είμαι στις πιο πίσω καθώς είμαι ακόμα 31η και κάτι ημερών. 

Δημοσίευση

@Katerinioo και γω 31+2 ειμαι σημερα.

Πόνους στη μεση εχω ειδικα όταν θελω να αλλαξω πλευρό η να σηκωθώ από τ κρεβατι όταν καθομαι ωρα. Αλλα νομίζω ότι με βοηθάει η γυμναστική αρκετα. Χθες στεναχωρεθηκα παρα πολυ με κατι π εγινε με μια φιλη μου κ ειχα τ μισο βραδυ συσπασεις. Οποτε σίγουρα η στεναχωρια κ η κακη ψυχολογία σε κάνουν να σφιγγεσαι κ να εχεις συσπασεις. Γενικά δ έχω αμαν συσπάσεις κτλ αν κ κουράζομαι παρα πολυ μέσα στη μερα. Πολυ ελαφριές όταν ξαπλωνω τ βραδυ αλλα πιστεύω φυσιολογικες. Επισης δ κοιμαμαι καλά γτ δ βολευεομαι αλλα οκ. Ολα.καλα να πάνε μέχρι τελους κ τίποτα άλλο δ θελω.

Δημοσίευση

@Diwni μου να προσπαθεις να μην παιρνεις τοις μετρητοις οτι συμβαινει, οτι προκυπτει εδω θα εισαι και μετα τον τοκετο να το σκεφτεις και να το διαχειριστειτε. Και γω ετσι το παθαινω επειδη λειπει το αγορι μου συνεχεια εκτος Πατρων και συχνα στεναχωριεμαι, μετα με πλακωνουν οι συσπασεις αν και ηπιες, αλλα οταν ειμαι καλα ψυχολογικα μου περνανε ολα. Περασε ο καιρος εισαι στον 8ο φυσιολογικα ερχονται συσπασεις, καπου διαβασα οτι τις ελαφρες οι περισσοτερες κοπελες δεν τις καταλαβαινουν καν ειδικα αν ειναι λιγο πιο γεματουλες. 

Δημοσίευση

Αυτο με την στεναχώρια το έχω παρατηρήσει και εγώ αλλα δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να μην στεναχωριέσαι για τίποτα. Εγω στεναχωριέμαι για κάτι και μετά στεναχωριέμαι που στεναχωρήθηκα και κάνω συσπάσεις…

@Diwni τι γυμναστική κάνεις; Έκανα και εγώ μετά μου την έκοψαν λόγω της μικρής αιμορραγίας που είχα τις γιορτές και μετά όταν μου είπα μπορείς να κάνεις ξανά φοβήθηκα και δεν ξεκίνησα και το έχω μετάνοιωσε λίγο. Νομίζω θα βοηθαγε πολύ. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94 ναι μέχρι τώρα δ ειχα κατι. Χθες συγχυστηκα πολύ από άποψη στεναχωριας. Αλλα σήμερα είναι μια άλλη μέρα.

@Katerinioo εκανα πιλατες, κυκλική και φιτ μπολ πριν μεινω εγκυος, ανάλογα δηλ τι είχε τ προγραμμα, ποιες μέρες μπορούσα να πάω κτλ. Σταμάτησα με τ π ειδα θετικο τεστ. Ήμουν χεσμενη πάνω μου και ξεκινησα δειλα δειλα με πιλατες μετά τις γιορτές κ εν συνεχεία έβαλα στο προγραμμα κ φιτ μπολ. Είδα τεράστια διαφορά εδώ κ 2 μήνες στο σώμα μου. Κανω τ κανονικο προγραμμα όπως πριν, δ έχει ειδικό για εγκύους αλλά μ προσαρμόζει αν κάτι χρειαστεί στις ασκήσεις. Όταν δηλ κανουμε ασκήσεις π πρέπει να ξαπλωσεις στο στρώματα κι, εμενα μ δινεισ ασκήσεις στο πλάι.

Δημοσίευση

@Diwni ποσο σε θαυμαζω που συνεχιζεις τη γυμναστικη και γω ετσι σταματησα τον Αυγουστο και εκτοτε δεν ξαναπηγα γιατι με βρηκαν ολα. Ειναι οτι καλυτερο και φανταζομαι οτι θα σε ευνοησει και στον τοκετο. Εγω κοριτσια μου θα τη βγαλω ξαπλα με χαπια για αλλες 3 εβδομαδες που θα εχω κλεισει 38. Ειχα μια ελπιδα οτι μπορει να αλλαζε κατι αλλα ο γιατρος αμετακινητος. Ας ειναι για καλο εστω αν και ειμαι αρκετα στεναχωρημενη πια. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

@Diwni ποσο σε θαυμαζω που συνεχιζεις τη γυμναστικη και γω ετσι σταματησα τον Αυγουστο και εκτοτε δεν ξαναπηγα γιατι με βρηκαν ολα. Ειναι οτι καλυτερο και φανταζομαι οτι θα σε ευνοησει και στον τοκετο. Εγω κοριτσια μου θα τη βγαλω ξαπλα με χαπια για αλλες 3 εβδομαδες που θα εχω κλεισει 38. Ειχα μια ελπιδα οτι μπορει να αλλαζε κατι αλλα ο γιατρος αμετακινητος. Ας ειναι για καλο εστω αν και ειμαι αρκετα στεναχωρημενη πια. 

Να μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου! Λίγο έμεινε,  πόσο ζυγίζει το μπεμπακι τώρα? 

@Diwni σε ζηλευω με την γυμναστική, εχω να γυμναστω χρονια αλλα τα τελευταία 2 χρόνια περπατουσα πολύ και στην δουλειά μου σήκωμα βάρη οπότε κρατιόμουν σε μια φόρμα,όχι από άποψη σώματος αλλα από ευελιξία! 

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια από τις 8.30 μέχρι πριν λίγο είχα τρομερό πόνο περιόδου σε σημείο που λέω μου έρχεται περίοδος και δεν μπορουσα να κουνηθω.Ηπια το χάπι και ηρέμησα. Τρέμω στην ιδέα ότι θα το κόψω την άλλη βδομάδα για το πως θα ανταπεξέλθω.

Δημοσίευση

@Sotiria_94κουραγιο και κάνε μια υπομονή ακόμα, ώστε να έρθει το μωράκι σου στην ώρα του. Εύκολο να το λες απ έξω το ξέρω αλλά εδώ είμαστε να μιλάμε!!

@ΜαρίαΔημήτρης μην φοβάσαι. Για να σου πει ο γιατρός να τα κόψεις κάτι θα ξέρει. Εγώ θυμάμαι μαγνήσιο και το αντιπηκτικό το έκοψα στον 8ο μήνα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη. Και εγώ είχα αγχωθεί αλλά σωστά μου το έκοψε ο γιατρός τελικά. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94 για να σε εχει ακόμα ο γιατρός ξαπλα λογικα μολις ερθει η ωρα τους θα γεννηθει ευκολα κ γρήγορα. Προφανώς κ εχετε τ φοβο προωρου τοκετου, να σκεφτεσαι οτι βδομαδα βδομασα παλεψες να φτασετε ως εδω. Αρα μολις σ πει σηκω να είσαι βέβαιη οτι θα βγει κιολας.

@ΜαρίαΔημήτρης κορίτσι μου αμα δει ο γιατρός οτι συνεχίζονται οι συσπασεις θα στο ξανα ξεκινήσει. Μην το σκέφτεσαι καν αυτό.

Όσο για τη γυμναστική που λέτε γυμνάζομουν κ πριν την κυηση..οχι τρομερα πράγματα αλλά κρατιόμουν καλά. Το έκανα για μενα. Όταν έμαθα ότι ειμαο εγκυος σταματησα κ όταν πήρα τ οκ από τ γιατρό ήμουν πολύ επιφυλακτική. Το είχα αγχος. Αλλα βλεπω οτι με ωφελεί πολύ. Και φυσικά βοηθάει το οτι είμαι πλήρως λειτουργικξ αν είχα θέματα με συσπάσεις αιμοραγια κτλ προφανώς κ δ θα πήγαινα. 

Δημοσίευση

Για να μην ειμαι και αχαριστη βεβαια πλεον σηκωνομαι και παω στην κουζινα για φαγητο και καθομαι και καθιστη στην καρεκλα και στο κρεβατι εδω και αρκετες εβδομαδες επομενως δεν ειναι τοσο χαλια οσο τον προηγουμενο καιρο που καθομουν ξαπλα εντελως. Τωρα ειναι 2.5 κιλα ο μπεμπης μου αλλα ο γιατρος θεωρει οτι πριν την 38 υπαρχει μια πιθανοτητα να μην εχουν ωριμασει τα πνευμονια, οποτε προτιμαει να μεινει στην κοιλιτσα. Στο μεταξυ εγω χαιρομαι να τον εχω στην κοιλιτσα αλλα ηθελα να περπατησω λιγο γιατι ειμαι αδυναμη, εχουν πεσει οι μυες μου και ειμαι σαν ρεγγα που λεει και το αγορι μου. Και η χαριστικη βολη ηταν οτι στο νοσοκομειο δεν επιτρεπουν ατομο μεσα στον τοκετο και γω πιστευα οτι θα ειναι και το αγορι μου και το περιμεναμε πως και πως, αμ δε😭. Εσας θα σας επιτρεψουν;

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρηςΜαρακι μου ποσα χαπακια παιρνεις; Μηπως ειναι μεγαλο το κενο μεταξυ τους; Συνηθως τα 20αρια τα δινουν ανα 8 ωρες δηλαδη 3 την ημερα. Επισης καθεσαι χαλαρη ή σηκωνεσαι κιολας; Θυμαμαι οτι για λιγες μερες με ειχε πιασει και εμενα μια εξαρση με τετοια αισθηση περιοδου, αλλα μετα υποχωρησε και δεν με ξαναεπιασε. Αν δεις οτι επιμενει να το πεις και στο γιατρο μηπως θελησει να αλλαξει κατι στη δοση εγω αρχικα επαιρνα μικροτερη δοση και υστερα αυξησα γιατι δε με καλυπτε. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

@ΜαρίαΔημήτρηςΜαρακι μου ποσα χαπακια παιρνεις; Μηπως ειναι μεγαλο το κενο μεταξυ τους; Συνηθως τα 20αρια τα δινουν ανα 8 ωρες δηλαδη 3 την ημερα. Επισης καθεσαι χαλαρη ή σηκωνεσαι κιολας; Θυμαμαι οτι για λιγες μερες με ειχε πιασει και εμενα μια εξαρση με τετοια αισθηση περιοδου, αλλα μετα υποχωρησε και δεν με ξαναεπιασε. Αν δεις οτι επιμενει να το πεις και στο γιατρο μηπως θελησει να αλλαξει κατι στη δοση εγω αρχικα επαιρνα μικροτερη δοση και υστερα αυξησα γιατι δε με καλυπτε. 

Πρωί βράδυ μου έχει δώσει ανά 12ωρο δηλαδή. Θα δω και αύριο πως θα πάει και θα του το πω.  Χαλαρή τελείως δεν κάθομαι, σηκωνομαι για τουαλέτα ή πχ να βάλω να φάω ή γιατί κάτι θα ζητήσει ο μικρός που δεν θα μπορεί να κάνει μόνος του. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι μωρέ σάκο βλέπεις και καλά από 1500-2000 μονάδες και πάνω, αλλά εγώ νομίζω ότι θα είμαι οριακά στις μονάδες. Η εφαρμογή να σου πω την αλήθεια με βγάζει 4+5 , 5 ακριβώς με βγάζει τη Δευτέρα, κατάλαβες... 🤔
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Ομοιοπαθούσα κι εγώ αλλά ευτυχώς όχι σε τόσο προχωρημένο στάδιο.  Εγώ άρχισα να παθαίνω ουρολήμοξη όταν άρχησα να έχω ερωτικές επαφές. Μέχρι τα 25 μου δεν είχα τπτ.. δεν ήξερα τι θα πει ουρολήμοξη.. από κει και μετά κάθε φορά που είχα ερωτική επαφή πάθαινα αμέσως ουρολήμοξη. Βρε τι μπάνιο έκανα από πριν την επαφή, τι μπάνιο μετά την επαφή, τι πήγαινα τουαλέτα αμέσως για να φύγουν τα μικρόβια, τπτ.. τπτ.. τπτ.. Τι κράμπερι χυμούς έπαιρνα, τι βιταμίνες με κράμπερι, σκατά όλε!!! Με τα πολλά πολλά με έσωσε η γυναικολόγος μου! Έκανα αντιβιόγραμμα και μου έδωσε κάτι χαπάκια, furolin λέγονται.  Αυτό ήταν.. σώθηκα... η σωτηρία μου!! Από τότε μετά από κάθε επαφή, αν όχι πάντα, τις περισσότερες φορές παίρνω ένα χαπάκι για πρόληψη. Αν θες ψάξτο...!!!
    • Καλησπέρα. Περιγράφεις ακριβώς την ίδια κατάσταση που έζησε η κολλητή μου και αυτό που την έσωσε ήταν ένα σκεύασμα που λέγεται uro-vaxom 1 κάψουλα την ημέρα και της το έδωσε νεφρολόγος που ασχολείται με τις ουρολοιμώξεις. Σώθηκε η γυναίκα. 
    • Επίσης, εννοείται πως πίνω γύρω στα 3 λίτρα νερό την ημέρα εδώ και χρόνια. Πλένομαι αμέσως μετά την επαφή, αλλά και πριν από αυτήν. Δεν κάθομαι σε άμμο κλπ και γενικά είμαι ένα τέρας υγιεινής, μπας και προλάβω καταστάσεις…
    • Καλημέρα! Σε καταλαβαίνω όσο δεν φαντάζεσαι! Γύρω στα 20 άρχισε το θέμα μου και για ένα εξάμηνο είχα κάθε βδομάδα…πόνος που δεν περνούσε με παυσίπονα, κλάματα πυρετός …αντιβίωση στην αντιβίωση και χάπια κράνμπερι. Τελικά, μου έφεραν οι γονείς μου έναν φυσικό χυμό κράνμπερι συμπυκνωμένο και αρκετά δυνατό. Αγορασμένο από κατάστημα με βιολογικά…έπινα ένα φλυτζάνι ελληνικού την ημέρα και έτσι μαγικά πέρασε. Έχουν περάσει πολλά χρόνια δεν ξέρω καν πως λέγεται ή που μπορείς να το βρεις, αλλά στο λέω να έχεις στο νου σου μήπως βρεις κάτι ανάλογο. Απο τότε παθαίνω πάλι αλλά πιο σπάνια…αυτό που με βοηθάει είναι η αναβραζουσα βιταμίνη κράνμπερι από p.h. Μόλις αισθανθώ το παραμικρό παίρνω 1-2 την ημέρα κ στρώνω. Σκέψου μπήκα εκτακτως να γεννήσω με πρόκληση γιατί για ένα μήνα είχα πάλι ουρολοίμωξη και άρχισε να μου πειράζει το νεφρό… είναι δύσκολο αυτό που περνάς και εύχομαι να περάσει γρήγορα. Στη θέση σου θα δοκίμαζα και ομοιοπαθητική..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...