Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Φαντάζομαι όσο ζέστη και να είναι θα το βάλει και το μακρυ μανικακι αφού είναι μικρό βρεφακι , μπορεί κάποια βράδια να έχει ψυχρουλα ή υγρασία,  γιαυτό και πήρα κάμποσα σετακια με το κολανακι τους , να δούμε τώρα τι θα βολέψει 

• Απαντήσεις 640
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γεια σας κι απο εμενα κοριτσακια μου. @Maria98 και @Diwni εσεις με ξυπνησατε να ετοιμασω πραγματα και τωρα τελικα το πατε σιγα σιγα 🤣🤣. Ενταξει για τη @Diwni ξερω εχει πολυ χρονο εσυ @Maria98 σε ποια εβδομαδα εισαι περιπου;; Το shein εχει τελεια πραγματα, νυχτικα και σουτιεν Θηλασμου δηλαδη τα παιρνεις και ολα απο κει για να μην ψαχνεσαι. @ΜαρίαΔημήτρης περιμενουμε καλα νεα. Και την @Elenaki12 εχω να ακουσω μερες. 

Δημοσίευση

Στο μεταξυ ειναι τοσο μικροσκοπικα τα μωρουδιακα που βγαινουν 2 πληντυρια maximum μη νομιζεις @Maria98. Οταν τα σιδερωσε η μανα μου τα εβαλε σε διαφανιες που απο πανω κλεινουν αεροστεγως. Οποτε ετσι ειναι προστατευμενα. Εγω προς ωρας εχω δυο μπουρνουζακια καπες και δυο πετσετες (μια μεγαλη και μια μικροτερη), σκεφτηκα οτι αλλο χρειαστει να τα παρω αφοτου γεννηθει με το καλο για να δω αν ειναι λιγα ή πολλα γιατι δεν εχω ιδεα τα περισσοτερα απο εσας τα εμαθα. Και μεις στο σπιτι με το ζορι χωραμε τα δικα μας αλλα σκεφτηκα να διωξω μια βιβλιοθηκη και αντ’αυτης να παρω μια οικονομικη συρταριερα που να βαζω μεσα αποκλειστικα τα πραγματα του μωρου. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sotiria_94 είπε:

Στο μεταξυ ειναι τοσο μικροσκοπικα τα μωρουδιακα που βγαινουν 2 πληντυρια maximum μη νομιζεις @Maria98. Οταν τα σιδερωσε η μανα μου τα εβαλε σε διαφανιες που απο πανω κλεινουν αεροστεγως. Οποτε ετσι ειναι προστατευμενα. Εγω προς ωρας εχω δυο μπουρνουζακια καπες και δυο πετσετες (μια μεγαλη και μια μικροτερη), σκεφτηκα οτι αλλο χρειαστει να τα παρω αφοτου γεννηθει με το καλο για να δω αν ειναι λιγα ή πολλα γιατι δεν εχω ιδεα τα περισσοτερα απο εσας τα εμαθα. Και μεις στο σπιτι με το ζορι χωραμε τα δικα μας αλλα σκεφτηκα να διωξω μια βιβλιοθηκη και αντ’αυτης να παρω μια οικονομικη συρταριερα που να βαζω μεσα αποκλειστικα τα πραγματα του μωρου. 

Εγώ είμαι τώρα 32 εβδομάδων , πιστεύω και γω πως έχω περιθώριο γιαυτό σκέφτομαι να ξεκινήσω όταν θα τα έχω μαζέψει όλα που να ασχοληθώ όσο λιγότερο γίνεται με όλα τα πραγματάκια του μωρου, μην τα πιάνω 2 και 3 φορές γιατί τρέχουν και οι υπολοιπες ετοιμασίες του σπιτιού και άλλες δουλειές από δω από κει 

Όσον αφορά τα πετσετοειδη νομίζω χρειαζόμαστε αρκετά γιατί δεν θα προλαβαίνουν να στεγνώνουν και στο μαιευτήριο όταν πλένουμε το μωρό στην αλλαγή πάνας 

Σε καταλαβαίνω με τον χώρο, έψαχνα και γω μια συρταριετα σε συγκεκριμένες διαστάσεις να χωράει σε ένα σημείο του σπιτιού μας ,την βρήκα με 6 ράφια αλλά είναι ρηχά,  θα δούμε τώρα πως θα βολέψει,  θα μπορούσα να πάρω και στυλ Ντουλάπα και να ταν ψηλότερη αλλά ήθελα κάτι που να χρησιμοποιείται εξ ολοκλήρου από το μωρό,  μην μένει ανεκμεταλευτος χώρος και να σκέφτομαι πως δεν μπορώ να βάλω κάτι δικό μας εκεί 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου. Είμαι καλύτερα σήμερα,μόνο για τουαλέτα σηκωνομαι. Μίλησα με τον καρδιολόγο και αυτός είναι αρνητικός να πάρω το χάπι γιατί θα ρίξει την πίεση. Μίλησα και με τον γυναικολόγο και μου είπε πως όσα χρόνια το δίνει σε κανέναν δεν έριξε την πίεση. 

Εν τω μεταξύ βρε κορίτσια ότι και να φάω αρχίζουν και γουργουριζουν τα έντερα μου και μετά με πάει διάρροια. Ο γιατρός μου είπε πως μπορεί και από το έντερο να προκαλούνται οι συσπασεις. 

Περιμένω να γυρίσει ο άντρας μου από τη δουλειά για να πάρω 1 χάπι αν πάθω κάτι να είναι εδώ τουλάχιστον. Γενικά με τα φάρμακα είμαι πολύ φοβοτσιαρα,νομίζω το έχετε καταλάβει.

Για νυχτικα και τετοια δείτε και στο temu. Νομίζω έχει καλύτερες τιμές καξ δεν τις αλλάζει όταν πας στο καλάθι για αγορά, Τετάρτη θα παραλάβω και θα σας πω.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου. Είμαι καλύτερα σήμερα,μόνο για τουαλέτα σηκωνομαι. Μίλησα με τον καρδιολόγο και αυτός είναι αρνητικός να πάρω το χάπι γιατί θα ρίξει την πίεση. Μίλησα και με τον γυναικολόγο και μου είπε πως όσα χρόνια το δίνει σε κανέναν δεν έριξε την πίεση. 

Εν τω μεταξύ βρε κορίτσια ότι και να φάω αρχίζουν και γουργουριζουν τα έντερα μου και μετά με πάει διάρροια. Ο γιατρός μου είπε πως μπορεί και από το έντερο να προκαλούνται οι συσπασεις. 

Περιμένω να γυρίσει ο άντρας μου από τη δουλειά για να πάρω 1 χάπι αν πάθω κάτι να είναι εδώ τουλάχιστον. Γενικά με τα φάρμακα είμαι πολύ φοβοτσιαρα,νομίζω το έχετε καταλάβει.

Για νυχτικα και τετοια δείτε και στο temu. Νομίζω έχει καλύτερες τιμές καξ δεν τις αλλάζει όταν πας στο καλάθι για αγορά, Τετάρτη θα παραλάβω και θα σας πω.

Ααα κορίτσι μου ήρεμα ευχάριστα νέα, χαίρομαι!!! Καλύτερα μην είσαι μόνη και ελπίζω να πάνε όλα καλά 

Αχ λες το έντερο να τα δημιουργεί αυτά; παρακολουθα το μήπως σε ενοχλει κάποια τροφή 

Φαντάζομαι λίγο πολύ όλα τα όργανα μας θα ναι επηρεασμένα εκεί μέσα. Κορίτσια εμένα το θέμα με την τουαλέτα έχει διορθωθεί,  δεν πηγαίνω κάθε μέρα αλλά τουλάχιστον δεν με σφάζει και ευτυχώς δεν έχω πόνο πίσω όταν κάνω την ανάγκη μου 

Δημοσίευση

Μαρακι μου μη φοβασαι για το χαπι σου λεω ειδικα το 20αρι δε θα το καταλαβεις καθολου. Παιρνω 80mg καθε μερα και εχω πιεση 10 με 6 και δεν εχω αισθανθει ποτε τιποτα αρνητικο. Και η κουμπαρα μου στην Ελβετια που θεωρειται πιο προηγμενη η ιατρικη το επαιρνε κανονικα χωρις καμια παρενεργεια.  Εννοειται να περιμενεις τον αντρα σου, αλλα μη μου ταραζεσαι γιατι ο φοβος φερνει ταχυπαλμια κλπ. Με το που ξεκινησεις θα δεις διαφορα στην κοιλιτσα σου και θα ησυχασεις, αλλωστε εσυ δε θα το παρεις για πολυ μονο για λιγες μερες γιατι εχει προχωρησει η εγκυμοσυνη. Ξερω δεν ειμαι γιατρος, αλλα προσπαθω να σου παρω το φοβο γιατι πραγματικα δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι και για αυτο. Οσο για το εντερο, επηρεαζεται απο την εγκυμοσυνη και κανει κουλα, αλλα οτι και να συμβαινει απο συσπασεις και απο οποιαδηποτε αιτια το χαπι θα το περιορισει. 

Δημοσίευση

@Maria98με το καλο το συμφωνο κοριτσακι μου να ειστε καλα.! Μου φαινεται σαν γαμος ( και ειναι δηλαδη) και με συγκινει πολυ μη με κοροιδεψετε. Εγω ακομα ανυπαντρη θα με συρει σε λιγο το αγορι μου. Μου λεει αν τα καταφερεις και γεννηθει το παιδι και δεν γραψουν στο βραχιολακι το ονομα μου θα πεθανω ο καημενος. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sotiria_94 είπε:

@Maria98με το καλο το συμφωνο κοριτσακι μου να ειστε καλα.! Μου φαινεται σαν γαμος ( και ειναι δηλαδη) και με συγκινει πολυ μη με κοροιδεψετε. Εγω ακομα ανυπαντρη θα με συρει σε λιγο το αγορι μου. Μου λεει αν τα καταφερεις και γεννηθει το παιδι και δεν γραψουν στο βραχιολακι το ονομα μου θα πεθανω ο καημενος. 

Χαχαχα μα ναι είδες, λες και δεν είναι δικό τους το παιδί,  πλάκα έχουν τα αγόρια μας ώρες ώρες 

Έιχαμε κλείσει τον γάμο μας για φέτος τον Ιούλιο (λόγω της 1ης εγκυμοσύνης μου ,θα  είχαμε ένα μωράκι στο χρόνο όταν θα κάναμε τον γάμο αλλά δυστυχώς παλινδρόμησε το μωράκι) επίσης τυγχάνει τώρα που θα ήταν ο γάμος μας να πέφτει ακριβώς ο χρόνος από τον χαμό ενός δικού μας ατόμου,  οπότε εννοείται το είχαμε αναβάλλει για φέτος ....οπότε πρώτα ο Θεός γαμοβαφτιση το 2026 , γιαυτό και προχωρήσαμε σε συμφωνο που λύνεται με τον θρησκευτικό γάμο,  δεν θέλαμε πολιτικό 

Θα μου πεις μια ιδέα είναι όλα αυτά αλλά πρέπει και να γίνουν,  εγώ ήδη νιώθω λες και είμαι παντρεμένη με το αγόρι μου τώρα είμαστε κοντά 3 χρόνια και είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας ευτυχώς συνεννοουμαστε όπως πρέπει.....μακάρι να εξακολουθούν τα οραγματα να είναι καλά και όταν έρθει το παιδί🤗🤗🤗🤗

Δημοσίευση

Κορίτσια ήπια μισό χαπι μόνο μα δοκιμάσω. Γενικά σήμερα είμαι όλη μέρα ξάπλα και νιώθω ατονία. Δεν έχω συνηθίσει. Σας έχω ζαλίσει για ένα χάπι και εσάς. Πριν το πάρω πήρα πιεση και είχε πάει 12 η μεγάλη από το άγχος μου. 

Συγνώμη που σας πρήζω!!!

@Maria98 με το καλό κορίτσι μου, εγώ πολιτικό έχω κάνει από το 15 που ήμουν εγκυος στον γιο μου. 

Δημοσίευση

Όλα καλά ακόμα ζω!!! 🤣🤣🤣

Έβαλα την μαμά μου να μου φτιάξει λίγο στήθος κοτόπουλο να φάω μόνο με αλατι και λεμόνι ψητό και ρύζι πιλάφι μπας και στρώσει το έντερο. Εν τω μεταξύ χθες η καημένη έκοψε το χέρι της και την πήγε ο άντρας μου στα επείγοντα και έκανε ράμματα και την έχω και εγώ δούλα αυτές τις μέρες και νιώθω άσχημα!

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης και η δικη μου μανουλα πεντε μηνες τωρα την εχω κλεισει σπιτι και να σας πω και το γελοιο εχουμε εγκατασταθει προσωρινα σπιτι της, γιατι το αγορι μου λειπει εκτος Πατρων αρκετες φορες την εβδομαδα. Δε μας πρηζεις καθολου παρε το χρονο σου να νιωσεις ασφαλης. Μολις περασει και το αποψινο βραδυ και βεβαιωθεις οτι δεν θα παθεις κατι θα το παρεις κανονικα το χαπι και θα χαλαρωσεις. Θα σε βοηθησει πραγματικα. Περαστικα στη μανουλα σου. @Maria98 εμεις χασαμε τον μπαμπα μου που σας ειχα πει, οποτε σταματησαμε να σχεδιαζουμε τον γαμο και τωρα δεν με καιει και ιδιαιτερα. Περσι τετοια μερα μου ειχε κανει προταση γαμου το γλυκουλι το αγορι μου και ολο μυξοκλαιω σημερα που το θυμαμαι🫠

Δημοσίευση

Η μαμά μου είναι μεγάλη είναι σχεδόν 72 αλλά δεν την φαίνεται και νιώθω ότι την κουράζω.  Αλλά δεν μου χαλάει χατήρι η καημένη.  Μετά τον θάνατο του μπαμπά μου εμένα έχει πιο κοντά και εγώ τρέχω για αυτή!

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης και μενα η πεθερά μου τοσο ειναι κ πάει κ καθαριζει σπίτια. Απο επιλογή. Οχι απο ανάγκη. Τοσα χρονια αυτη τη δουλειά εκανε, βγηκε σύνταξη, κόντεψε να τρελαθει ολη μερα σπιτι και κράτησε 2 σπίτια π παει ανα 15 μερες. Έχει να κανει κ με το σκαρι. Αλλωστε ρε κορίτσια εγω δ μπορώ να διανοηθω να με χρειαστούν κάπου τ κορίτσια μου κ να τρέξω, μπορώ δ μπορώ, θα μπορέσω.

Τώρα για τις πετσέτες π λέτε, εγω ειχα 2 καπες που με καταβολεψαν κ 2 σετ πετσέτες τις οποίες χρησιμοποίησα ελάχιστα καθώς από τ χρονο κ μετα και οι 2 βολεύτηκαν τ μπουρνουζια. Ακόμα κ τωρα π είναι 6 κ 8 μπουρνουζι τις έχω κ όχι πετσέτες. Επισης να σας πω ότι τις καπες τις ειχα παρει από τ τζαμπο κ βγηκαν πολυ καλες. Ομοίως κ μια κουβερτούλα αγκαλιάς. 3ο παιδί τωρα κ σαν καινούρια είναι. Βέβαια από πριν 8 χρόνια π τ πήρα εγώ ολα έχουν ρίξει την ποιότητα, αλλά είναι αρκετά τίμια για τ καιρό π θα τ χρειαστούμε.

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης και μενα η πεθερά μου τοσο ειναι κ πάει κ καθαριζει σπίτια. Απο επιλογή. Οχι απο ανάγκη. Τοσα χρονια αυτη τη δουλειά εκανε, βγηκε σύνταξη, κόντεψε να τρελαθει ολη μερα σπιτι και κράτησε 2 σπίτια π παει ανα 15 μερες. Έχει να κανει κ με το σκαρι. Αλλωστε ρε κορίτσια εγω δ μπορώ να διανοηθω να με χρειαστούν κάπου τ κορίτσια μου κ να τρέξω, μπορώ δ μπορώ, θα μπορέσω.

Τώρα για τις πετσέτες π λέτε, εγω ειχα 2 καπες που με καταβολεψαν κ 2 σετ πετσέτες τις οποίες χρησιμοποίησα ελάχιστα καθώς από τ χρονο κ μετα και οι 2 βολεύτηκαν τ μπουρνουζια. Ακόμα κ τωρα π είναι 6 κ 8 μπουρνουζι τις έχω κ όχι πετσέτες. Επισης να σας πω ότι τις καπες τις ειχα παρει από τ τζαμπο κ βγηκαν πολυ καλες. Ομοίως κ μια κουβερτούλα αγκαλιάς. 3ο παιδί τωρα κ σαν καινούρια είναι. Βέβαια από πριν 8 χρόνια π τ πήρα εγώ ολα έχουν ρίξει την ποιότητα, αλλά είναι αρκετά τίμια για τ καιρό π θα τ χρειαστούμε.

Και εγώ νομίζω ότι οπότε με χρειαστούν τα παιδιά μου μπορώ δεν μπορώ θα τρέξω, εδώ τον κάνω και τώρα και για απλούς γνωστούς! 

Για πετσετουλες εμένα μωρό με βόλεψαν αυτές που είναι σαν κάπα. Δεν έχω κρατήσει όμως καμία από τον γιο μου. Μου πήρε 2 η μαμά μου και θα πάρω και από το jumbo που θα πάω κάποια στιγμή να πάρω σελτεδακια η μάλλον θα τα παραγγείλω.  Επίσης έχω και κάποιες αχρησιμοποιητες προσώπου όπου και αυτες θα τις κρατήσω για την μπέμπα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...