Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα Δοξα τω Θεω που ειναι ολα καλα και ετσι να συνεχισουμε ολες. Τωρα θα εισαι και πιο ηρεμη @ΜαρίαΔημήτρης Ωωω μεγαλωνει η μπεμπουλα εχει παρει βαρος τι ωραια. Νιωθετε οτι εχετε βαρυνει η οχι ακομα;; Εγω το νιωθω λιγο οταν γυριζω στο κρεβατι οτι εχει βαρυνει η κοιλια και ειναι και τσιτα. 

• Απαντήσεις 380
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Και γω σήμερα 24+5 πηγαμε στο γιατρό. Μεγαλώνει κ η δικιά μ η μπουμπου, έφτασε 760 γραμμάρια. Επαθα σοκ γτ ένα μήνα πριν ήταν μόλις 450. Στη Β επιπέδου. Ολα καλα πάνε! Κλείνουμε κ το 2ο τρίμηνο σιγά σιγα. Κάποιες ίσως έχετε μπει ήδη στο 3ο.

Δημοσίευση

Εγώ μπήκα στο 3ο τριμηνο και επίσημα μου είπε ο γιατρός. 

Νιώθω πως έχω βαρύνει πολύ, έχω πάρει 12.5 κιλά και νιώθω γενικά πίεση χαμηλά γιατί και η κοιλιά μου είναι χαμηλά, έτσι ήμουν και στον γιο μου.

Δημοσίευση

Ειναι φυσιολογικα τα κιλα που αναφερετε δεν ακουω κατι περιεργο. Νομιζω λενε οτι μεχρι 16 - 18 κιλα ειναι απολυτα φυσιολογικο και αναμενομενο και καθε σωμα ειναι διαφορετικο. Σημασια εχει οι εξετασουλες να ειναι καλες και τα μωρακια τα οποια τα πανε περιφημα αποτι ακουω. Με το καλο ετσι και γω περιμενω να παω στο γιατρο πρωτα ο Θεος αυτες τις μερες βλεπω ολες εχετε ραντεβου😁😁

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

Ειναι φυσιολογικα τα κιλα που αναφερετε δεν ακουω κατι περιεργο. Νομιζω λενε οτι μεχρι 16 - 18 κιλα ειναι απολυτα φυσιολογικο και αναμενομενο και καθε σωμα ειναι διαφορετικο. Σημασια εχει οι εξετασουλες να ειναι καλες και τα μωρακια τα οποια τα πανε περιφημα αποτι ακουω. Με το καλο ετσι και γω περιμενω να παω στο γιατρο πρωτα ο Θεος αυτες τις μερες βλεπω ολες εχετε ραντεβου😁😁

Η αλήθεια είναι πως εγώ ήμουν πάρα πολύ αδύνατη.  46 κιλά αλλά έτρωγα μόνο μια φορά τη μέρα γιατί δεν προλαβαινα.  Στην εγκυμοσυνη τρώω επιτέλους σαν άνθρωπος και για αυτό έβαλα αμέσως κιλά τα οποία τα είχα ανάγκη. Βέβαια έτρωγα και πολλά γλυκά με αποτέλεσμα να αυξηθούν τα αμνιακα. Τώρα έχω φτιάξει πολύ την διατροφή μου. Στον γιο μου είχα πάρει 17-18 κιλά. Γερά να είναι τα μωράκια μας και ας πάρουμε όσα κιλά χρειάζεται. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...