Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Eirinistzναι κουλουρι θεσσαλονικης. Κραταω ένα κομματι στο χερι μ κ της τ βαζω στο στομα, τ πιπιλαει, τ σαλιωνει κ σιγα σιγα τ μασάει. Ετσι λιγο απασχολείται. Μην φανταστείς οτι τρωει για να χορτάσει πχ. 

Δημοσίευση

Τι κανετε κοριτσια μου;; Μαρακι μου περαστικα σας ισως ειναι αλλεργια ισως και οχι αλλα εχει σημασια να ειναι καλη η κλινικη εικονα και να εχει διαθεση σε καθε περιπτωση. Αν ειναι αλλεργια θα το ξαναεισαγεις αργοτερα δεν σημαινει οτι το ξεγραφεις. Κοριτσακια μου εμεις με τα χιλια ζορια μια μπανανα τρωει με ευχαριστηση τα υπολοιπα γυρναει το κεφαλι ή σπρωχνει χερια. Γω λειπω συνεχεια λογω δουλειας αλλα μονο με εμενα τρωει. Και σημερα τρεις ωρες μετα απο μπανανα αβοκαντο εκανε τρελο εμετο δεν σταματαγε με τιποτα και φρικαρα απιστευτα δεν το ειχα ξαναδει. Δηλαδη εκανε 4 εξαγωγες καπακι τη μια μετα την αλλη. Περασε λιγη ωρα του εδωσα γαλα και τωρα κοιμαται αλλα δεν ιχε γκρινια. Ελπιζω να μην επαθε κατι, ενιοτε με πιανουν οι φοβοι των πρωτων ημερων μη του συμβει κατι εχω στεναχωρηθει παρα πολυ. Προσπαθω να μη λειπω απο τη δουλεια, εχω και τη μανα μου αρρωστη και πηγαινοερχομαι Αθηνα και νομιζω τον παραμελω τελικα. Ετσι μου ρχεται να το παρατησω το γραφειο αι στο καλο δηλαδη. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94 κορίτσι μου περαστικα στη μανούλα σου. Εμενα εκανε ακριβως ενα μηνα για να αρχισει να τρωει πανω απο 2 3 κουταλακια και εχει εδω και 2 3 μερες π τρωει μια νορμαλ ποσότητα. Εσυ θα προσφέρεις καθε μερα. Θα κάνεις συνδυασμους στις γεύσεις, στην υφή. Θα διαλέξεις μια ωρα που δ θα νυσταζει, θα πεινάει μεν αλλα οχι παρα πολυ ώστε να μην εχει υπομονή να φάει. Σιγα σιγα θα τ βρείτε. Εμενα με έσωσε τελικά το ατμομπλεντερ π ειχα απο τ κορίτσια. Τωρα ειναι αρκετα τσιμπημένος στην τιμή αλλα τοτε το είχα πάρει γυρω στα 90 ευρώ. Νομιζα οτι το είχα χάσει αλλα ευτυχως τ βρηκα. Βαζω τ αχλαδι η το μηλο (μισο συνηθως) για 5 λεπτά στον ατμο, μολις γινει προσθέτω μια κουταλιά αβοκάντο π μ είπαν εδω τ κορίτσια κ μισή μπανάνα. Αλεθω κ γινεται χυλός κ πολυ της αρεσει. Ρευστό αρκετα δηλαδή το ρουφάει μια χαρα. Βαλε περισσότερη μπανάνα, λιγότερο μήλο πχ, δοκιμάσε να προσθέσεις καυτο νεράκι να λιώσουν. Μπορεί να τ αρεσει καλύτερα ζεστο. Έχει μάθει απο τ γαλα κιολας να ειναι ζεστο. Ισως τ ερθει καλύτερα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...