Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. Εμεις πάμε καλά,τελικά την πείραζε από ότι κατάλαβα το γάλα μετά από το μεσημεριανό,παρόλο που μεσολαβούσε 2ωρο. Τρώει ευχάριστα το μεσημεριανό,τονκαλυτερο της ειναι μπούτι κοτοπουλο με μισή γλυκοπατα,λίγο καρότο, λίγο κολοκύθι και προχθές έβαλα και αστράκι.  Τρώει ένα μπολ γεμάτο.  

Εν τω μεταξύ κατι την τσίμπησε στο χεράκι και έχει μια τεράστια φουσκάλες με πυον μέσα. Έστειλα φώτο στον γιατρό και περιμένω να μου πει.

@Elenaki12 τι αντράκι ειναξ αυτό, μου θυμιζει τον γιο μου ετσι οπως τα κανει ολα γρήγορα. Η δικια μου βγηκε τεμπελιτσα. Αν και οπως μου ειπε και ο γιατρος την παιρνει το βαρος της κοιλιας μπροστα. Έγινε 28/10 6 μηνών. Ζυγιστηκαμε προχθές και είναι 8750 και ύψος 71-72εκ. 

Παρακάτω είναι η κούκλα μου. 

20251031_093402.jpg

Δημοσίευση

Κορίτσια τι κάνετε? Εμείς αρρωστησαμε πάλι. Ξαφνικά χθες βράδυ μπουκωσε η μυτούλα της. Κοιμηθηκε και ξυπνησε κάνοντας εμετο,τα έκανε όλα χάλια. Αφού ηρέμησε την καθάρισα αλλαξα σεντόνια και όλα μετά από μισή ώρα από τον πρώτο εμετο έκανε και 2ο πιο μεγάλο και η καημένη δεν σταματούσε το κλάμα. Μίλησα με τον παιδίατρο και μου είπε πως αν στην 1 ώρα κάνει και άλλους να φύγω κατευθείαν για νοσοκομείο. Ευτυχώς δεν έκανε αλλά παρόλο τους όρους και τις σταγόνες που τις έβαλα δεν ανέπνεε καλά και όλο το βράδυ την βγάλαμε αγκαλιά.  Σήμερα πάλι γκρίνια και μύξα πάρα πολύ συν δέκατα.  Πριν λίγο οπως της έδωσα depon είδα και τον λαιμό της κατακόκκινο και άρχισε και λίγος βήχας. Ελπίζω να πάει καλά το βράδυ και να μην τρέχουμε. Έχω καταστεναχωρηθει. Σε λιγότερο από μηνα 2 φορές αρρώστησε.

Εν τω μεταξύ σήμερα εγώ όλο το πρωί έλειπα γιατί έπρεπε να είμαι στο σχολείο του μεγάλου και όλη την ώρα ήμουν με το τηλέφωνο στο αυτί να μιλάω να δω πως είναι η μικρή.

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης ειναι κουκλα η μικρη! Ολοκληρη κοπέλα. Τ δικο μ φαίνεται μωρο μωρο ακομα. Ισως φταίνε τ μαλλια. Περαστικά σας. Ποσο δυσκολο οταξ αρρωσταίνουν. Δυσκολες ηλικιες για ασθένειες. Είναι καλύτερα σήμερα?

Επιτέλους ξεκινησε κ μενα δειλα δειλα να τρώει μια κάποια ποσότητα κ φρούτο κ λαχανικά. Καθε μερα κ καλύτερα τα παει. @Kn1 προσθεσα κ γω αβοκάντο και τ τρωει μπορω να πω. Βαζω κ τ μηλο η τ αχλαδι στον ατμο και ερχεται και δενει ωραια η κρεμα με λιγο αβοκαντο και λίγη μπανάνα. Στα λαχανικά π της το έβαλα δ της αρεσε καθολου. Ενω μ ετρωγε δηλ πατάτα καρότο, πρόσθεσα μια μερα λιγο αβοκάντο κ δ της αρεσε οποτε δ τ ξανα έβαλα.

Δημοσίευση

Σήμερα η μικρή χειρότερα. Έκανε εμετούς από τον βηχα και τελικά πήγαμε παιδίατρο και ο βηχας είναι από το στομαχι που ανεβαίνει πάνω το φαγητό. Και όντως το σύνδεσα και εγώ ότι ο βηχας είναι από τους εμετούς. Συγκεκριμένα με το φαγητό αρχίζει βηχα και κάνει εμετο γιατί ανεβαίνουν γουλιες πάνω. Από συνάχι είναι πολύ καλά. Για 2 μέρες θα πίνει μόνο γάλα και λίγο φιδέ με πατάτα καρότο μου ειπε. Ούτε φρούτα ούτε κρεμα το απόγευμα και μου έδωσε και ένα φαρμακακι για το στομαχι μια φορά τη μερα. Την λυπήθηκα σήμερα την καημενουλα άνοιγε το στόμα να φάει και μετά έκλαιγε γιατί καταπίνει και μετά από λίγο την έβλεπα ανέβαινε παλι πάνω. Έκανε και μια διαροια. Δεν είναι γαστρεντεριτιδα ομως απλά την χτύπησε εκεί η ίωση. Ας ελπίσω να γίνει καλά γρήγορα. 

Η μικρή είναι μεγάλη για την ηλικία της μου ειπε και ο παιδίατρος. Οι καμπύλες της ειναι για μωρο 8-9μηνων. Είναι στις ανώτατες καμπύλες και ένα τσικ πιο πάνω. 

Δημοσίευση
στις On 29/10/2025 at 11:35 ΜΜ, ο/η Diwni είπε:

@Kn1 και μενα μ αρέσει τ γαλα. Κ στα παιδιά μου πολυ. Κ γω π θηλαζω αποκλειστικά στον 5ο ξεκινησαμε τροφές. Σήμερα ειναι ακριβως 5.5 αλλα προτιμάει τ γαλα της. Πήρα αβοκάντο να τηε δοκιμασω αυριο. Για να δούμε... πεπονακι κ αστρακι ξεκιναει απο ζυμαρικά ο δικός μας παιδιατρος. Έφτιαχνα στα κορίτσια με μοσχάρι. Το εβαζα στον ατμο, σε αυτο για βρεφικές τροφές που είχα πάρει, μια βράση σκέτο κ μια με ντομάτα κ καρότο. Τα αλεθα ολα μαζι, τα έριχνα στο αστρακι π τ ειχα βράσει όπως κάνουμε τ μακαρονια κ τρελαινοτανε.

@Eirinistz και γω έτσι προσπαθω να τ κανω. Δινω πρώτα τ φρούτα πχ η τ λαχανικά κ μετα γαλα αλλα δ πάει κ πολυ καλα. Τ φρούτο τ φτυνει. Με τ λαχανικά κατι γινεται αλλα οχι αμαν. Τ bexero  εμεις θα τ κάνουμε στον 8ο. Όταν λες apotel? Ντεπον εννοεις? Αν ναι στο 4ωρο μπορείς να ξαναδώσεις. Λογικα τ πέτυχες στο ανέβασμα οπότε θα αρχισει να πέφτει σιγα σιγα.

Για πες της άρεσε;

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης ειναι κουκλα η μικρη! Ολοκληρη κοπέλα. Τ δικο μ φαίνεται μωρο μωρο ακομα. Ισως φταίνε τ μαλλια. Περαστικά σας. Ποσο δυσκολο οταξ αρρωσταίνουν. Δυσκολες ηλικιες για ασθένειες. Είναι καλύτερα σήμερα?

Επιτέλους ξεκινησε κ μενα δειλα δειλα να τρώει μια κάποια ποσότητα κ φρούτο κ λαχανικά. Καθε μερα κ καλύτερα τα παει. @Kn1 προσθεσα κ γω αβοκάντο και τ τρωει μπορω να πω. Βαζω κ τ μηλο η τ αχλαδι στον ατμο και ερχεται και δενει ωραια η κρεμα με λιγο αβοκαντο και λίγη μπανάνα. Στα λαχανικά π της το έβαλα δ της αρεσε καθολου. Ενω μ ετρωγε δηλ πατάτα καρότο, πρόσθεσα μια μερα λιγο αβοκάντο κ δ της αρεσε οποτε δ τ ξανα έβαλα.

στις πριν 23 ώρες, ο/η Diwni είπε:

τουλαχιστον το τρώει στη φρουτοκρεμα ..ναι όπως το τρώει τώρα πάμε με τον δικό τους ρυθμό ωστόσο είχα μια ελπίδα ότι θα της αρέσει κ στο φαγητό 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...