Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Diwni περαστικά στην μικρούλα σας! Ταλαιπωριουνται τα καημένα!

Εμείς κορίτσια το Σάββατο το βράδυ είχαμε ολονύχτια από τα δόντια,2 ώρες με το ζόρι κοιμηθηκαμε και χθες γιόρταζε ο μικρός και ειχε και προπόνηση, ετρεχα και εγω για να κερασει τους φίλους του.  Το απόγευμα είχαν ομαδική εργασία με κάτι συμμαθητές και τα πηγαμε σε ένα καφέ,έκανα την εργασία και κατσαμε και εκεί να κεράσει τους φίλους του. Θα σας πω πως σερνομουν. Ευτυχώς το βράδυ κοιμήθηκε, έδωσα depon προληπτικά γιατί δεν θα άντεχα. Σήμερα είχε γιορτή στο σχολείο ο γιος μου και πήγαμε όλοι μαζι να τον δούμε και μετά πήγαμε για καφέ και τα παιδιά στις κουνιες. Ξετρελαθηκε η μικρή,πήγαινε αγκαλιά σε όλους και εννοείται μόλις γυρίσαμε άρχισε το κλάμα και δεν ήθελε να φάει φρούτα,την έκανα ένα μπάνιο να χαλαρωσει,ήπιε γάλα και κοιμηθηκε.

Δημοσίευση

@Diwni μου περαστικα σας ευχομαι. @Maria98 Κοριτσάκι μου χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου από την κατάλαβα είσαι κι εσύ σκορπίνα σαν εμένα. Εγώ αφήνω το μωρό το πρωί σε μια κοπέλα που μου τον φιλάει και πηγαίνω για δουλειά και το απόγευμα που ξανά πηγαίνω γραφείο μένει με τον πατέρα του ή το πηγαίνω κάποιες φορές στη μαμά μου για λίγο. Όλα είναι θέμα προσαρμογής να ξέρεις εγώ στην αρχή ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένη και δεν είχα εμπιστοσύνη αλλά τώρα μου φαίνεται το πιο  φυσιολογικό πράγμα. Ο μπεμπέκος Δεν είναι πολύ της αγκαλιάς και τους έχω πει να τον έχουν ως επί το πλείστον στο relax η ξάπλα ώστε να είναι λίγο ανεξάρτητος. Εμείς βέβαια το Σαββατοκύριακο κάνουμε μαζεμένες αγκαλίτσες για όλη την εβδομάδα. Επίσης ήθελα να σας πω ότι προχθές μου έπεσε από το κρεβάτι Αλλά είμαι τόσο τυχερή που είχα μόλις βγάλει ένα σάκο με χειμωνιάτικα ρούχα και για καλή μου τύχη έπεσε πάνω εκεί. Συνέβη σε κλάσματα δευτερολέπτου και τώρα καταλαβαίνω πως συμβαίνει σε όλες τις μανούλες δεν το παίρνεις καν είδηση το πόσο γρήγορα γίνεται. Ευτυχώς όμως δεν συνέβη κάτι. Γυρίζει σαν σουβλάκι όλη την ώρα και μετακινείται με τροπο που δεν μπορώ να προβλέψω τις κινήσεις του. Επισης ακομα τον εχω στην πεινα γιατι και μεις μολις κλεισουμε τον εκτο μηνα θα ξεκινησουμε τροφες

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια μόνο η δικιά μου δεν γυρνάει γύρω γύρω? Εδώ προσπαθεί να βάλει το πόδι στο στόμα και όπως το σηκώνει βρίσκει στην κοιλια της και δεν φτάνει. Όταν κάθεται την παιρνει το βάρος μπροστά. Μου είπαν βέβαια πως παίζει ρόλο που είναι και λίγο παχουλοκομψη. Μεθαύριο θα πάμε για εμβολιο και θα ρωτήσω τον γιατρό. Ο γιος μου από 5 μηνών καθόταν κανονικά.Το ξέρω πως κάθε παιδί έχει το δικό του ρυθμό αλλά δεν παύει μια νοητή σύγκριση να την κάνω.

Δημοσίευση

@Maria98 πολυχρονη κορίτσι μου! Να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη με την οικογένεια σου! Θυμαμαι πέρσι τέτοια μέρα 25/10 είχα κάνει την αυχενική! 

Αυριο γινεται 6 μηνων η ζουζουνα! Πως περνάει ετσι ο καιρός...

Δημοσίευση

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στέλνω !!!Παιδια αυτό το άλμα των 6 μηνών απλά μας έχει πεθάνει όλες νομίζω …απελπισία !!!η αλλαγή ώρας επίσης απελπισία μας απορρύθμισε λίγο !!!Εμενα έκανε ωτίτιδα ο μικρός αλλά εντάξει το ξεπεράσαμε πήραμε αντιβίωση βέβαια και κάτι σταγόνες.Απ ότι κατάλαβα κάτι τσίμπησαν όλα τα μικρούλια 

καποια κοπέλα με ρώτησε για το τι σκεύασμα χρησιμοποιώ για το φαγητό .Της baby moov το nutri one ..Μου έλυσε τα χέρια πραγματικά ..Εμείς τρώμε τα πάντα με ιδιαίτερη προτίμηση στο αβοκάντο !!

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης και μενα δ καθεται απο μονη της. Που έψαξα φωτο απο τ κορίτσια στον 7ο κάθονται κανονικα μονες τους.

@Sotiria_94γελασα π επεσε πανω στον σακο. Κατι σαν εικόνα απο καρτούν τ εκανα στο μυαλο μου. Ευτυχως μικρό τ κακό.

Εμεις ειχαμε ενα δυσκολο βραδυ. Πολυ πολυ κλαμα. Ανα 2 ωρες ξυπναγε κ ουρλιαζε. Απο τις 5 παρα μέχρι τις 5.30 δ σταματουσε. Εν τελη κοιμηθηκε αγκαλιανμ στον καναπε, την αφησα εκει οπως ηταν κ ξαπλωσα διπλα της κ σηκωθηκαμε 8 και. Σέρνομαι σήμερα. Επισης εχει φουλ μύξα σήμερα. Για να δούμε πότε θα συνελθει εντελως.

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Kn1 πως τ δινεις τ αβοκάντο? Δ εχω δώσει ποτέ. Κατατοπισε με λιγο. Τ βαζεις στο φρουτο? Επισης ωριμο?ουτε να τ ξεχωριζω ξερω.

Λοιπόν το βάζω και στη φρουτοκρεμα και στο φαγητό .Στη φρουτοκρεμα πχ κόβω ένα φρούτο από τα τρία βασικά μπανάνα αχλάδι μήλο και βάζω αβοκάντο .Σε πληροφορώ δε μένει τίποτα .Και από άλλα μωράκια που ακούω τρελαίνονται .Στο φαγητό επίσης πχ φτιάχνω κοτόπουλο αβοκάντο καρότο κολοκύθι ή και με πεπονακι ή και με γλυκοπατάτα ή βρώμη κάνω διάφορα ..Λοιπόν πηγαίνω Σκλαβενίτη και παίρνω βιολογικά αβοκάντο τα οποία είναι δύο δύο συσκευασμένα τα οποία έχω βρει έναν μανάβη εκεί ο οποίος μου δίνει γινωμένα γιατί όπως αντιλαμβάνεσαι δε μεγάλωσα με αβοκάντο εγώ το γουακαμολε που τρώω έξω ήξερα γενικά όμως μ αρέσει πάρα πολύ φτιάχνω κ εγώ τίποτα για μένα τώρα που παίρνω🤣🤣🤣 

Δημοσίευση

@Kn1 στο ενα φρούτο δηλαδη ποσο αβοκαντο βαζεις? Ποιο ενα δηλαδη?? Εγω βαζω τ μισο😂 και λίγη μπανάνα και ζήτημα να φαει μερικα κουταλάκια με τ ζορι. Ξεκινησες βρώμη ε? Εμεις οχι ακομα. Ουτε κρέας. Προς τ παρόν φρούτα τ πρωι κ λαχανικα τ μεσημέρι. Βέβαια εσενα ειναι κ πιο μεγάλος αν θυμάμαι καλα..εμενα τωρα ειναι 5.5.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Εμάς μας άρχισε από τον 5ο τις στέρεες και ήδη τρώει 3 γεύματα. Πρωί φρούτα, μήλο μπανάνα αχλάδι και δαμάσκηνο της έχω δοκιμάσει και σήμερα την έβαλα πρώτη φορά αβοκάντο και εγώ😄 πήγε πολύ καλά η αλήθεια. 

Το μεσημέρι της δίνω την σούπα της, μοσχάρι ή κοτόπουλο και λαχανικά και το απόγευμα της δίνω βρώμη ή κρέμα δημητριακών. Κάναμε και εισαγωγή 3 μέρες στον τραχανά. Τρώει πολύ καλά θεωρώ, από το μπολ θα φάει παραπάνω από το μισό και έχει τύχει να το φάει και όλο. 

Έχω όμως μια απορία σχετικά με το γάλα. Ενώ θα φάει τα γεύματα της από τις στέρεες, θέλει απευθείας γάλα για να κοιμηθεί. Πχ πίνει γάλα στις 7 το πρωί , στις 9.30 περίπου θα της δώσω την κρέμα και στις 10 κλαίει για γάλα γιατί θέλει να κοιμηθεί. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα γεύματα. Ο γιατρός μου είχε πει ότι θα πρέπει να μειώσουμε γάλα εφόσον τρώει αρκετά από τις στέρεες όμως το μωρό το ζητάει το γάλα της και δεν ξέρω πως να της το κόψω 

Δημοσίευση

Σε άλλα νέα, η γκρίνια είναι ασταμάτητη.. μόνο στην βόλτα με το αμάξι δεν κλαίει, το απολαμβάνει! Χαζεύει από το παράθυρο. Μου φαίνεται θα την έχω στους δρόμους όλη μέρα😂 

Αααα με την αλλαγή της ώρας έχουμε περάσει δύσκολα. Κοιμάται στις 7 το απόγευμα(αντί 8 που κοιμόταν πριν) και στις 5 το πρωί ξυπνάει με φωνές και όρεξη για παιχνίδι😫 ούτε όταν ήταν νεογέννητο τέτοια αϋπνία κορίτσια😅

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης και εμένα η μικρούλα μου άργησε να κάνει γύρω γύρω και όταν την βάζω να κάθεται πέφτει μια δεξιά μια αριστερά και μια προς τα πίσω.

Έβλεπα αλλά μωράκια που 6 μηνών καθόντουσαν κανονικά αλλά τελικά το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.

Ο παιδίατρος μου είπε ότι μέχρι το 9ο κάθονται τελείως μόνα τους οπότε έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. 

Δημοσίευση

@Eirinistz θα πας με τις ανάγκες του παιδιού. Οσο ζηταει γαλα θα προσφερεις. Σταδιακα θα μειωσει μονη της την ποσότητα κ θα αρχίσει να τ κοβει. Η θα αλλάξεις την ωρα τ γεύματος. Αναλογα τι ωρα σου κοιμαται. Αν σ κοιμαται 9.30 10 πχ θα δινεις γαλα κ τ φρούτο μετα στις 11 11.30. Σιγα σιγα μεγαλώνοντας αλλάξει κ προγραμμα ύπνου. Θα γίνουν πιο στανταρ κ τ γεύματα τους. Αφου ομως τ μωρακι σ θελει γαλα για να νανουριστει γτ να τ παιδεψεις?

Δημοσίευση

Ναι και εγώ αυτής της άποψης είμαι.. προσπάθησα να της μειώσω 1 γεύμα γάλακτος αλλά δεν κοιμόταν με τίποτα και έκλαιγε συνεχόμενα το μωρό οπότε είπα θα πάω βάση του μωρού.

Ο παιδίατρος σκέψου μου είπε 3 γεύματα γάλα και 3 στερεές και αν τρώει καλά τότε πάμε στα 2. Υπερβολή θεωρώ! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι και εγώ αυτής της άποψης είμαι.. προσπάθησα να της μειώσω 1 γεύμα γάλακτος αλλά δεν κοιμόταν με τίποτα και έκλαιγε συνεχόμενα το μωρό οπότε είπα θα πάω βάση του μωρού.   Ο παιδίατρος σκέψου μου είπε 3 γεύματα γάλα και 3 στερεές και αν τρώει καλά τότε πάμε στα 2. Υπερβολή θεωρώ! 
    • @Eirinistz θα πας με τις ανάγκες του παιδιού. Οσο ζηταει γαλα θα προσφερεις. Σταδιακα θα μειωσει μονη της την ποσότητα κ θα αρχίσει να τ κοβει. Η θα αλλάξεις την ωρα τ γεύματος. Αναλογα τι ωρα σου κοιμαται. Αν σ κοιμαται 9.30 10 πχ θα δινεις γαλα κ τ φρούτο μετα στις 11 11.30. Σιγα σιγα μεγαλώνοντας αλλάξει κ προγραμμα ύπνου. Θα γίνουν πιο στανταρ κ τ γεύματα τους. Αφου ομως τ μωρακι σ θελει γαλα για να νανουριστει γτ να τ παιδεψεις?
    • @ΜαρίαΔημήτρης και εμένα η μικρούλα μου άργησε να κάνει γύρω γύρω και όταν την βάζω να κάθεται πέφτει μια δεξιά μια αριστερά και μια προς τα πίσω. Έβλεπα αλλά μωράκια που 6 μηνών καθόντουσαν κανονικά αλλά τελικά το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.   Ο παιδίατρος μου είπε ότι μέχρι το 9ο κάθονται τελείως μόνα τους οπότε έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. 
    • Σε άλλα νέα, η γκρίνια είναι ασταμάτητη.. μόνο στην βόλτα με το αμάξι δεν κλαίει, το απολαμβάνει! Χαζεύει από το παράθυρο. Μου φαίνεται θα την έχω στους δρόμους όλη μέρα😂  Αααα με την αλλαγή της ώρας έχουμε περάσει δύσκολα. Κοιμάται στις 7 το απόγευμα(αντί 8 που κοιμόταν πριν) και στις 5 το πρωί ξυπνάει με φωνές και όρεξη για παιχνίδι😫 ούτε όταν ήταν νεογέννητο τέτοια αϋπνία κορίτσια😅
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εμάς μας άρχισε από τον 5ο τις στέρεες και ήδη τρώει 3 γεύματα. Πρωί φρούτα, μήλο μπανάνα αχλάδι και δαμάσκηνο της έχω δοκιμάσει και σήμερα την έβαλα πρώτη φορά αβοκάντο και εγώ😄 πήγε πολύ καλά η αλήθεια.    Το μεσημέρι της δίνω την σούπα της, μοσχάρι ή κοτόπουλο και λαχανικά και το απόγευμα της δίνω βρώμη ή κρέμα δημητριακών. Κάναμε και εισαγωγή 3 μέρες στον τραχανά. Τρώει πολύ καλά θεωρώ, από το μπολ θα φάει παραπάνω από το μισό και έχει τύχει να το φάει και όλο.    Έχω όμως μια απορία σχετικά με το γάλα. Ενώ θα φάει τα γεύματα της από τις στέρεες, θέλει απευθείας γάλα για να κοιμηθεί. Πχ πίνει γάλα στις 7 το πρωί , στις 9.30 περίπου θα της δώσω την κρέμα και στις 10 κλαίει για γάλα γιατί θέλει να κοιμηθεί. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα γεύματα. Ο γιατρός μου είχε πει ότι θα πρέπει να μειώσουμε γάλα εφόσον τρώει αρκετά από τις στέρεες όμως το μωρό το ζητάει το γάλα της και δεν ξέρω πως να της το κόψω 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...