Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!

@Sotiria_94 τι κούκλος ειναι αυτός? Έχουμε τ ιδιο μαλλι σε κάστανο. Ακριβώς την ίδια χωρίστρα 😅. Δ κοιμαται ουτε 10λεπτά μεσα στη μερα?

@Kn1 πολυ καλο προγραμμα έχετε μπραβο.

Εμεις της δίνουμε να γλείφει μήλο κ αχλαδι κ τρελαινεται.  Τον αλλο μηνα ξεκιναμε κ εμεος τροφές.

Κατά τ αλλα προσπαθούμε να βρούμε ρυθμούς με τ διαβασματα, τ αγγλικά, τις δραστηριότητες. Τ καλο ειναι ότι τ μωρο εκει π κοιμοταν 11 11.30 με τ π ξεκίνησαν τ σχολεια, μπηκε σε πρόγραμμα σχολειου μαζί με τ κορίτσια χαχα. 9.30 την ξεκιναω μέχρι 10 εχει κοιμηθει.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

@Sotiria_94 τι κούκλος ειναι αυτός? Έχουμε τ ιδιο μαλλι σε κάστανο. Ακριβώς την ίδια χωρίστρα 😅. Δ κοιμαται ουτε 10λεπτά μεσα στη μερα?

@Kn1 πολυ καλο προγραμμα έχετε μπραβο.

Εμεις της δίνουμε να γλείφει μήλο κ αχλαδι κ τρελαινεται.  Τον αλλο μηνα ξεκιναμε κ εμεος τροφές.

Κατά τ αλλα προσπαθούμε να βρούμε ρυθμούς με τ διαβασματα, τ αγγλικά, τις δραστηριότητες. Τ καλο ειναι ότι τ μωρο εκει π κοιμοταν 11 11.30 με τ π ξεκίνησαν τ σχολεια, μπηκε σε πρόγραμμα σχολειου μαζί με τ κορίτσια χαχα. 9.30 την ξεκιναω μέχρι 10 εχει κοιμηθει.

@Diwni δε το τηρούμε πάντα όπως καταλαβαίνεις ..Ερώτηση:τα βαζεις σε αυτό το διχτάκι ;Μου είπε ο παιδίατρος να πάρω αλλά δεν ξέρω καν τι είναι αυτό 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια.

@Kn1 καλή αρχή στο μικρακι με ρις τροφες! Με τι ξεκινησες?

@Diwni και εμείς προσπαθούμε να προσαρμοστουμε. Το πρωι έχω θεμα που κοιμάται η μικρή και έρχεται η μαμά μου την κρατάει και πάω τον μεγάλο σχολείο. Μας άλλαξαν την ώρα προέλευσης και δεν προλαβαίνει ο άντρας μου να τον πάει. 

Εμείς από στερεές λογικά τώρα στις 25 που έχουμε παιδίατρο θα μας πει. Μας βλέπει να τρώμε και γλυφεται. Δεν της έχω δώσει κάτι να γλύφει φοβάμαι. Αλλά μας έχουν γονατίσει τα δόντια. Κοιμάται και ξυπνάει με κλάματα. Και κλαίει και μέσα στον ύπνο της και βάζει τα χέρια και τα δαγκώνει. 

Δημοσίευση

καλησπέρα κορίτσια🌸 

Κάναμε το εμβόλιο μας σήμερα και από αύριο ξεκινάμε τροφές!

Με λαχανικά ξεκινάμε για μια βδομάδα και την άλλη βδομάδα βάζουμε φρούτα!

Ανυπομονώ να δω πως θα πάει και έχω και ένα άγχος η αλήθεια ταυτόχρονα! 

Μας είπε να σταματήσουμε αποστείρωση και πλέον νερό να δίνουμε από βρύση αν έχουμε φίλτρο ή εμφιαλωμένο. Όσον αφορά το νερό έχω λίγους ενδοιασμούς δεν ξέρω τι να κάνω 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.

@Kn1 καλή αρχή στο μικρακι με ρις τροφες! Με τι ξεκινησες?

@Diwni και εμείς προσπαθούμε να προσαρμοστουμε. Το πρωι έχω θεμα που κοιμάται η μικρή και έρχεται η μαμά μου την κρατάει και πάω τον μεγάλο σχολείο. Μας άλλαξαν την ώρα προέλευσης και δεν προλαβαίνει ο άντρας μου να τον πάει. 

Εμείς από στερεές λογικά τώρα στις 25 που έχουμε παιδίατρο θα μας πει. Μας βλέπει να τρώμε και γλυφεται. Δεν της έχω δώσει κάτι να γλύφει φοβάμαι. Αλλά μας έχουν γονατίσει τα δόντια. Κοιμάται και ξυπνάει με κλάματα. Και κλαίει και μέσα στον ύπνο της και βάζει τα χέρια και τα δαγκώνει. 

Ακριβώς το ίδιο περνάμε με τα δόντια.. όλη μέρα τα χέρια είναι στο στόμα και κάποιες φορές μου έκανε και εμετό.. 

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Kn1 οχι τ κοβουμε κομματια κ της το βάζουμε να τ γλείφει. Με προσοχη μην κοψει κανένα κομμάτι. Τα πιπίλαει. Λιγο με τη γλώσσα λιγο με τ ούλα. Πλακα εχει.

Θα το κάνω κ εγώ να δω πως θ αντιδράσει τότε.

@ΜαρίαΔημήτρηςΛοιπόν ξεκινήσαμε με λαχανικά καρότο πατάτα κολοκύθι τα οποία τα δέχεται πολύ καλά και του αρέσουν  θα προσθέσω και μπρόκολο και αβοκάντο.Θελει κ λίγο γάλα μετά όμως γιατί είναι πεινάλας Αχαχ Τώρα μπήκαμε και στα φρούτα και ξεκινήσαμε με αχλάδι το οποίο του αρέσει πολύ εξίσου .

@Eirinistz Εμάς μας είπε το νερό που θα πιει θα πρέπει να είναι αποστειρωμένο  κ όχι βρύσης .Εγω πιστεύω πάντως να ξέρεις ότι ο κάθε παιδίατρος λέει διαφορετικά .Τωρα τι να σου πω ;Εγώ το αποστειρώνω ψέμματα δε θα σου πω .

Σε άλλα νέα έχω το Σάββατο γυναικολόγο για παπ και δεν έχω καμία όρεξη να πάω.Τελικα όλα εμείς τα τραβάμε .Αυτο έχω να πω .

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Που χαθήκαμε όλες? Εμείς ζουζουνευουμε, μας κάνει κάτι τρελά με τον ύπνο αλλά δικαιολογειται νομίζω γιατί την έχουν ταράξει τα δόντια την καημένη. Χθες ξύπνησε 2.20 το βράδυ και ξανακοιμηθηκε στις 5-5:30  και μετά από καμιά ώρα εγώ σηκώθηκα για να ετοιμάσω τον μεγάλο, περιττό να σας πω πως ήμουν όλη μέρα.  Απόψε πήγε καλύτερα και ελπίζω να έχουμε και ήρεμη μέρα χωρίς πόνους. 

Δημοσίευση

Καλημερουδια κοροτσακια μου. Μαρακι μου εγω σας σκεφτομαι να ξερεις και δεν προλαβαινω καθολου. Παω γραφειο πρωι απογευμα και τωρα βγηκαν αποτελεσματα απο εναν διαγωνισμο π ειχα δωσει και τελικα περασα το πρωτο σταδιο οποτε θα προστεθει και διαβασμα στην καθημερινοτητα μου. Αστεια ειμαι οπως τρεχω ολη μερα αλλα δεν πειραζει εν σχεσει με την ακινησια μου τοσους μηνες ολα ειναι καλυτερα. Ο μπεμπεκος μεγαλωνει ο γλυκας μου ακομα δεν εχει ενοχληματα απο δοντια ειμαστε καλα αλλα ξερω οτι ειναι δυσκολο. Προχθες μπουκωσαμε λιγο και βαλαμε πρωτη φορα ορο στη μυτουλα αλλα του περασε ευτυχως. Καλη δυναμη σε εσας π εχετε και αλλα παιδακια μιλαμε δυσκολη πιστα

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Εγω παω μπαλα ολη μερα, παλεύω να βρούμε σειρά με τ διαβασματα. Η μεγαλη μ 3η φέτος κ δ εχει συνειδητοποίησει ότι έσφιξαν τ πράγματα με τα διαβασματα, ξεκινησε κ αγγλικά κ παλεύω να συνδυάσω διαβασμα, αγγλικά, δραστηριότητες. Εχω κ τ μικρό πρωτάκι φέτος, απο την μια στην άλλη παω. Φτανει τετοια ωρα π τα κοιμιζω ολα κ ηρεμω. Λιγο να μαζέψω, να κατσω κτλ δ εχω κουραγιο για τίποτα.

Κατά τ αλλα καλα ριμαστε. Το μωρο εχει ξεπεταχτει κατά πολύ. Μιλάει ολη μερα μονο του. Εχει εδω κ 3 4 μερες π βγαζει συνεχεια ήχους. Σε γενικές γραμμές είναι πολυ καλη. Ξεκινησε γυρναει μπρούμυτα μονη της και πιανει κουδουνίστρες κτλ. Το βράδυ πλεον κοιμαται απο τις 9.30. Μετα αναλογα ξυπνάει 2 3 φορες μέχρις τις 7 και που σηκωνομαστε ολοι. Ειναι πολυ γελαστό μωρακι κ μεγαλη φατσα.

Δημοσίευση

Ελα ρε συ @Diwni μεγαλωσε κι αυτο και προσαρμοστηκε στο προγραμμα σας. Σε ξυπναει τη νυχτα μεν αλλα ειναι που θηλαζεις αποκλειστικα τι να κανεις… υπομονη λιγο ακομα και θα κοιμαται σερι σε λιγο. Εμενα σημερα ευτυχως κοιμηθηκε νωρις κατα τις 11 αλλιως αργει πολυ ειναι ξενυχτης. Περασαμε μια εβδομαδα δυσκολιας στον βραδινο υπνο αλλα πλεον τον αφηνω στο κρεβατι και αποκοιμιεται μονος του ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. Στην αρχη ειχα σοκαριστει αλλα αφου του αρεσει τι να κανω τον αφηνω κι απλα παω και κοιταω μην πλακωσει καμια μυτη. Μανια κι αυτη να ειναι μπρουμυτα. Σημερα του σηκωσα λιγο την πλατη του καθισματος στο καροτσι να δω πως θα αντιδρασει και επιασε την μπαρα με τα χερακια του ο γλυκουλης μου. Στο μεταξυ θα σας τον εδειχνα κανονικα αν ημασταν μεταξυ μας, αλλα βλεπω και εσας π καλυπτετε προσωπακια και λεω κατι θα ξερουν🤣🤣. Στελνω σε ολες φιλακια

IMG_8467.jpeg

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!

@Sotiria_94 και εμενα εδώ και 10 μέρες περίπου κοιμάται μπρούμυτα και χθες αρχισε απο μπρουμυτα να γυρνα ανασκελα. Επισης οταν την εχουμε αγκαλια προσπαθει να σκαρφαλώσει επανω μας. 

Σημερα εχουμε παιδιατρο για εμβολιο και σκεφτομαι πως αυριο θα εχει παλι πυρετο. Εν τω μεταξυ εχω ερθει απο νωρίς το πρωί στη μάνα μου γιατί για ακόμα μια φορά κάνουν έργα στο στενό μου και δεν μπορείς να κάτσεις απο τα τρυπανια και τρομάζει η μικρή!

Δημοσίευση

Μαρακι μου πολυ καλα κανεις κι εμενα που κανουν ανακαινηση στον χωρο μπροστα απο το σπιτι με φρικαρει οπως ακουγεται και τρομαζει το μωρο. Αα εσεις γυρνατε και απο μπρουμυτα ανασκελα ειστε πολυ προχωρημενες. Ο δικος μου μπουχεσακος τελευταιος τα κανει οταν του ρχεται η εμπνευση. Καλη τυχη με το εμβολιο δωσε ντεπον προληπτικο μηπως αποφυγεις τη δυσκολη νυχτα. Τα κακομοιρα ταλαιπωριουνται με τα εμβολια αλλα να που πρεπει να γινουν😭😭. Τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν;

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Καλα είμαστε κ εμείς. Πολυ τρέξιμο αλλα καλα. Ειμαι πολλές ώρες μονη μ με τα παιδιά και μεχρι τις 9 π πάνε για ύπνο ψοφάω συνηθως. 

Κ μενα γυρναει μπρούμυτα συνεχεια τωρα π τ εμαθε κ κανα 2 φορες γυρισε κ ανάσκελα απο μπρούμυτα. Τα κορίτσια ειχαν αργησει πολυ για τ αντιστροφο. Ενω 3ο μηνα γυρνούσαν μπρούμυτα επιασαν μετα τον 6ο για να ξανα γυρνάνε ανάσκελα. Επισης χθες κάποια στιγμή π ξύπνησα, είχε γυρισει μπρούμυτα κ κοιμόταν. Τηβ αφησα έτσι. Οταν ήρθε η ωρα να φαει ζορίστηκε κ έκλαψε οπότε δ παθαίνουν τίποτα. Κατα τ αλλα ειναι πολυ επικοινωνιακο μωρο. Ειμαο κ γω ολη μερα εξω, ιδίως τ πρωινα εχω τουλ την άνεση να βγω για ενα καφε οπότε ερχεται σε επαφή με πολυ κόσμο που της μιλάει της γελάει κτλ.

Νομίζω μετα τ 3ο μηνα περνανε γρήγορα οι μήνες.

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια. Κάναμε το εμβόλιο χθες και έδωσα εννοείται depon προληπτικά.  Κοιμηθηκε χωρίς να πιει γάλα δεν ήθελε. Είχε πιει στις 6 το απόγευμα και ξαναπεί στις 5 το πρωί και ξανακοιμηθηκε. Φτάσαμε 7950 από κιλά και 70 πόντους ύψος. Μας είπε να ξεκινήσουμε φρουτακια και απόγευμα να δώσω ρυζάλευρο αλλά για το απόγευμα δεν νομίζω να ξεκινήσω ακόμα. 

Σε άλλα νέα από την προηγούμενη Πέμπτη που αδιαθετησα ακόμα έχω περίοδο. Βασικά τελείωσα και μια μέρα ήμουν καθαρή και έχει 2 μέρες σήμερα πάω τρίτη μέρα που έχω λίγο αίμα όπως τα λοχεια, έχω τρομάξει μην έχω τίποτα. Μίλησα με την μαία μου και μου είπε να το παρακολουθήσω και αν συνεχίσει και άλλες μέρες να πάω να με δουν.  Δεν ξέρω μην είναι γιατί προχθές και χθες σηκωσα βάρος. 

Δημοσίευση

Κορίτσια κι εμείς από τότε που μάθαμε το μπρούμυτα γυρνάει όλη μέρα, πιέζει την κοιλιά και μου κάνει εμετό και ξανά τα ίδια,  εγώ την γυρνάω και τσουπ κατευθείαν γυρνάει ξανά μπρούμυτα, της πηρα ένα αφρολεξενιο χαλι και το βάζω στο πάτωμα, την αφήνω εκεί να δούμε πως θα πάει 

Δημοσίευση

Πήγαμε κι εμείς στον γιατρό εχθές, κάναμε εμβόλιο της έδωσα 2 φορες ντεπον δε βλέπω να την έχει ενοχλησει .

Είμαστε πολύ κομψές κυρίες , στους 63 πόντους και 6760 κιλά, βασικά μια κοντουλα πατατουλα χαχα

Δημοσίευση

Όσον αφορά το φαγητό,  εγώ της έχω δώσει περιστασιακά πατάτα κολοκύθι καρότο και γενικά της έχω δώσει να γλύφει διάφορα 

Τώρα μου είπε η γιατρός να της δίνω ζωμό από κρεας να πίνει καθημερινά και όποτε θέλω και λαχανικά και φρουτα και από τον άλλο μήνα θα ξεκινήσουμε καθημερινά 

Επίσης την ρώτησα να μου προτείνει ένα γάλα κατσικίσιο για ώρα ανάγκης σε περίπτωση που δεν έχω φροντίσει να έχω δικό μου και μου είπε το frezylac platinum 1, γνωρίζετε καθόλου για αυτο; επίσης μου είπε και το humana  1 

Δημοσίευση

Σε άλλα νέα περάσαμε γκρινιτσες κι εμείς, δεν ήθελε το ένα δεν ήθελε το άλλο, τέτοιο στυλ αλλά εντάξει δεν με ζορίζει,  ευτυχώς με τον ύπνο τα παμε καλά ακόμα, πολύ σημαντικό για να ξεκουράζομαι κι εγώ,  αυτά σε γενικές γραμμές 

Σήμερα έχω διατροφολόγο, ακόμα πηγαίνω κορίτσια προσπαθώ,  δε θέλω να το αφήσω,  είχα κάνει κατακράτηση,  τώρα να δούμε πως τα παμε , όλοι μου λένε πως φαίνεται ότι έχω χάσει κάποια κιλά, μακάρι να συνεχίσουμε χαχα

Εγώ κορίτσια στη καθημερινότητα έχω το μωρό το σπίτι και τις εξωτερικές δουλειές,  δεν έχω δικό μου αυτοκίνητο όμως κι εκεί έχω ζοριστεί λίγο να μοιραζόμαστε με την πεθερά μου το αυτοκίνητο, έχω κάποιες εξωτερικές δουλειές που τις έχω αφήσει γιατί δεν έχω την άνεση να τις κάνω οπότε θέλω, αυτό το πράγμα με ζορίζει λίγο, δεν μπορώ να πάω να πιω ένα καφέ με την άνεση μου , πρέπει ή να πάρω το αυτοκίνητο ή να με πάει και να με φέρει,  γενικά αυτό είναι ένα ζήτημα ακόμα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλημερα κοριτσια. Κάναμε το εμβόλιο χθες και έδωσα εννοείται depon προληπτικά.  Κοιμηθηκε χωρίς να πιει γάλα δεν ήθελε. Είχε πιει στις 6 το απόγευμα και ξαναπεί στις 5 το πρωί και ξανακοιμηθηκε. Φτάσαμε 7950 από κιλά και 70 πόντους ύψος. Μας είπε να ξεκινήσουμε φρουτακια και απόγευμα να δώσω ρυζάλευρο αλλά για το απόγευμα δεν νομίζω να ξεκινήσω ακόμα. 

Σε άλλα νέα από την προηγούμενη Πέμπτη που αδιαθετησα ακόμα έχω περίοδο. Βασικά τελείωσα και μια μέρα ήμουν καθαρή και έχει 2 μέρες σήμερα πάω τρίτη μέρα που έχω λίγο αίμα όπως τα λοχεια, έχω τρομάξει μην έχω τίποτα. Μίλησα με την μαία μου και μου είπε να το παρακολουθήσω και αν συνεχίσει και άλλες μέρες να πάω να με δουν.  Δεν ξέρω μην είναι γιατί προχθές και χθες σηκωσα βάρος. 

Καλέ φτου σας , τι γυναικάρα έχετε 🧿🧿🧿 

Το ρυζάλευρο δεν ξέρω, δε το συμπαθώ ίσως επειδή είναι τόσο σκέτο ; θα δω και μας τι θα μας προτείνει από τον άλλο μήνα 

Και μένα μου ήρθε περίοδος και μου φάνηκε ατελειωτη αυτή τη φορά μέχρι και την τελευταία μέρα έφευγε ερχόταν έφευγε ερχόταν το αίμα,  θεωρώ σήμερα πως εντάξει καθάρισα στις 6 μέρες 

Μην αγχώνεσαι πως θα ναι κάτι αλλά παρακολουθα το κιόλας εννοείται,  εμείς γνωρίζουμε το σώμα μας καλύτερα 

Δημοσίευση

Και μας μας αρέσει πολύ να κοιμόμαστε έτσι, αλλά κι εγώ την αφήνω δεν την ενοχλώ 

Κορίτσια δε ξέρω τι να κάνω πια με αυτά τα μαλλιά,  ειδικά το πρωί όταν ξυπνάει πετάνε από παντού 🤣🤣🤣🤣

17588654973115181476513236038696.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Και μας μας αρέσει πολύ να κοιμόμαστε έτσι, αλλά κι εγώ την αφήνω δεν την ενοχλώ 

Κορίτσια δε ξέρω τι να κάνω πια με αυτά τα μαλλιά,  ειδικά το πρωί όταν ξυπνάει πετάνε από παντού 🤣🤣🤣🤣

17588654973115181476513236038696.jpg

Αχ αυτό με τα μαλλιά και εγώ έχω θεμα. Συνέχεια κοτσιδάκια τις πιάνω γιατί τα μπροστά φτάνουν στην μύτη της.

Ρυζάλευρο βανίλια μου είπε να δώσω. Βρήκα ένα χωρίς ζάχαρη της frezylac και θα το δοκιμάσω να δούμε. Μεταξυ μας και εγω δεν ηθελα ρυζαλευρο αλλα θα δωσω μπας και χορτασει.Νερό μου είπε απο την βρύση κατευθείαν όχι βρασμένο. 

Χθες την έβαλα στον καρεκλάκι φαγητού και ξετρελαθηκε.Λεω να ξεκινήσω αύριο τα φρούτα,σήμερα επειδή είναι από το εμβόλιο κάπως δεν θέλω να της δώσω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια!  Μαρία μου εμείς πίνουμε Humana platinum 1 και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Το πίνει ευχάριστα και δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Το μόνο κακό ότι το παραγγέλνεις δεν το έχει το σούπερ μάρκετ. Αλλα αν κάνεις εγγραφή στο σάιτ του το παίρνεις με έκπτωση.    Σε άλλα νέα, εμείς ξεκινήσαμε με λαχανικά. Καρότο, πατάτα κολοκυθάκι για μια εβδομάδα και σήμερα μπήκαμε σε φρούτο, αχλαδακι. Δεν τρώει ακόμα η αλήθεια, όλα φεύγουν πάνω στην σφαλιάρα! Θα μάθει που θα πάει 😅  Από κρέμες δεν θέλει να δώσω ρυζάλευρο. Μας πρότεινε κρέμα δημητριακών ή βρώμης και μου είπε όταν κάνουμε την εισαγωγή στα φρούτα ότι μπορώ να την κάνω με ένα φρούτο για να είναι πιο γευστική.    Γενικά κάνει όλη μέρα τούμπες και όταν δεν με βλέπει κλαίει.. την βάζω στο πάρκο και μόλις με χάσει την πιάσει υστερία! Και φυσικά οοολη μέρα τσιρίζει😆  Με τον ύπνο πως τα πάτε ;;
    • Μήπως εννοείς το επίδομα κυοφορίας  κοριτσι μου;;
    • Κοριτσι μου, μακάρι αυτή να είναι η τελευταία ταλαιπωρία που θα χρειαστεί να υποστείς. Δες τι θα σου πουν οταν πας απο εκεί, και άμα νιώθεις ότι δεν σε καλύπτουν αυτά που θα ακούσεις, ίσως να είναι καλύτερα να φύγεις απο αυτούς. Ξερω βέβαια ότι και η διαδικασία να βρεις άλλο γιατρό δεν ειναι εύκολη ή ευχάριστη. 
    • Κορίτσι είσαι μισθωτή και την έκανες; Εμένα ως ελεύθερη επαγγελματίας μου είπαν αφού γεννήσω κάνω αίτηση για το 9μηνο. 
    • @ΜαρίαΔημήτρης ειναι σχεδον απίθανο βα έχει αλλεργία σε κάποιο απο αυτά τ δύο φρούτα γι αυτο τ ξεκινανε μαζι. Μισο μήλο κ μισο αχλαδι αμα τ αλεσεις ζήτημα να βγει 2 3 κουταλιές της σούπας. Στις αρχές ουτως η αλλως ποσο θα φαει? Αντε καλη αρχή!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...