Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια όσον αφορά τον βραδυνο ύπνο και μένα εχθές έκανε ανήσυχο ύπνο,  την σήκωσα 2 φορές πχ και δεν ηταν ότι πεινουσε γιατί δεν καθόταν στο στήθος, να δούμε σήμερα πως θα πάει 

Και μένα πολλές φορές δεν γίνεται καλά πάρα μόνο στα χέρια, θέλει κουβεντούλα παιχνιδάκια και μόλις βαρεθούμε γκρινιάζουμε 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Εμεις επιτέλους σπίτι μας απο χθες. Γυρισαμε την Τρίτη απο τιε διακοπες όπως σαε ειπα κ πέμπτη πηγαμε λαρισα στο χωριό τ άντρα μου. Η μικρη ηταβ εξαιρετική, έπαθαν πλακα ολοι μαζί της. Ηταβ κ η κουνιαδα μου εκει με τ παιδια. Ειμασταν 5 ενήλικες 4 παιδια κ ενα βρεφος στο σπίτι αλλα ενταξει καλα τ πηγαμε. Την απασχολουσαν ολοι απο λίγο, την κρατούσαν τ πρωινα κ κοιμόμουν καμια ωρίτσα παραπανω. Μια χαρα ήταν. Σαν μωρακι ειχε τις γκρίνιες του αλλα μεχρι εκει.

Τα βράδια μας έχουν στρωσει κατά πολύ. Κοιμαται γυρω στις 11 ενώ μέχρι τώρα δ ειχε στανταρ ωρα. Ξυπνάει κανα 2 φορες για τάισμα κ συνηθβς στις 8 για πρωί. 

@ΜαρίαΔημήτρης τι ωραια π βγηκες μονη σου εξω! Πολυ καλα εκανες!

@Maria98 ποσο μ εχει λειψει τ αλκοόλ δ φαντάζεσαι. Που δ πινω γενικα. Αλλα ενα ποτακι τ καλοκαίρι τραβιέται ρε συ.

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια! Ήρθε το φθινόπωρο,  δε ξέρω το βλέπω κάπως σαν νέο ξεκίνημα με τα κεφάλια μέσα, να παίρνουν σιγά σιγά σειρά διάφορα πρώτα ο Θεός να έχουμε την υγεία μας 🫶 

Εγώ σήμερα έκανα τεστ βγαίνει αρνητικό, της μικρής ακόμα έντονο όπως και του αγοριού μου , θέλω να πιστεύω πως δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί έχουμε διάφορες υποχρεώσεις που πρέπει να γίνουν,  αμφιβάλλω αν είμαστε και μεταδοτικοι αλλά ας είναι,  θα περάσει κι αυτό 

Δημοσίευση

@Diwniκι εμεις ετσι ειμαστε στον υπνο , παρά το ότι θηλάζει το μωρό πιστεύω κοιμάται καλά, ξυπνάει 1 2 φορές όπως το πες , βέβαια τώρα 3 βράδια είχε γκρινιτσες μέχρι να την πάρει ο ύπνος, μετά άλλο παιδάκι  , δεν μου χει κάνει έντονα ξυπνηματα με γκρίνιες ακόμα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...