Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κι εμείς καλά τα παμε ,κάνουμε γελάκια δεν μουρμουριζουμε πολύ βέβαια,  έχουμε και τις γκρινιτσες αλλά σε γενικές γραμμές καλά, κάπως έχει αρχίσει να έχει ένα μοτίβο ύπνου από μόνο του το μωρό,  να δούμε αν το συνεχίσει έτσι 

Περιμένω τέλος του μήνα έχουμε και παιδίατρο για τα δεύτερα μας εμβόλια!

Χθες γίναμε 3 μηνών εμεις🩷

Δημοσίευση

@Sotiria_94 εξω ειναι καλη τα πρωινά. Τα απογεύματα ειναι ρισκο. Μπορει να κοιμηθεί λίγο κ να ειναι καλη. Μπορει να κλαίει διχως αύριο.

Εμενα ξυπνάει τ πρωί καπου αναμεσα 8 με 9. Ξανα κοιμαται γυρω στις 10 για κάνα 10λεπτο κ μετα βγαίνουμε βολτα γυρω στις 11. Κοιμαται συνηθως μεχρι τις 2 π γυρναμε σπίτι. Κ να ξυπνήσει τρωει κ ξανα κοιμαται. Απο τις 3 τ μεσημέρι μέχρι τ βραδυ ανα 1.30 με 2 ωρες κοιμαται απο 10λεπτο μεχρι μισαωρο. Συνηθως κανει 10λεπτα κ ενα μισαωρο γυρω στις 8.

Δημοσίευση

@Diwni οπως τα λες εχει ενα μοτιβου υπνου δηλαδη την εχεις καταλαβει. Αρκει να μην κλαιει πολυ ενδιαμεσα. Οταν κλαιει τι της φταιει αραγε πιστευεις;; Οχι οτι ειναι απαραιτητο να συμβαινει κατι αλλα λεμε μηπως. @ΜαρίαΔημήτρης ακουω νυχακια και ζηλευω εχω αραιωσει πολυ τα ραντεβου. Οσον αφορα το νερο καλυτερα εμφιαλωμενο να εχεις το κεφαλι σ ησυχο. Ειχα διαβασει οτι το εμφιαλωμενο δεν χρειαζεται τοσο καλη αποστειρωση αρκει να το φερεις στους 40 βαθμους για λιγη ωρα. Ρωτα και τον γιατρο βεβαια γιατι δε το εχω δοκιμασει αλλα δινει μια αισθηση ασφαλειας συγκριτικα με το νερο βρυσης. @Maria98 τι καλα π σ ηρθε περιοδος εμεις οι υπολοιπες σκασαμε ωρε εγω μπαλονι εγινα. Αντε και στα δικα μας να συνελθουμε τελειως🤣🤣

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,ένα θα σας πω είχα επιδρομή από μυρμηγκια στον 2ο όροφο,πήγα τα παιδιά στην μάνα μου και απι το πρωί καθαρίζουμε και ψεκαζουμε με τον άντρα μου.Γεμισε όλη η πολυκατοικία. Σήμερα είχα πει πως δεν θα έκανα τίποτα 🤣🤣

@Sotiria_94 εμφιαλωμένο θα δώσω τελικά να μην τον διακινδυνευσω.  Οσο γιαντην περίοδο και εγω μόλις σταμάτησα τελείως το θηλαστρο μετά από ένα μήνα ήρθε.  Εν τω μεταξυ απο το ενα στήθος ακόμα βγάζω σταγόνες. 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης αχχ κοριτσι μου παρτε μια απεντομωση ειχα παρει και γω ειναι πολυ οικονομικο μην βασανιζεστε με ψεκασμους και φαρμακα τωρα π εχεις βρεφος. Εισαι νοικοκυρα ομως φιλη μου μπραβο σου, εγω τα ακουω και κουραζομαι τοσο τεμπελα ειμαι.  Ενα μηνα μετα τον αποθηλασμο;; Πφφφ καταλαβα ετσι θα ξεκαλοκαιριασω. Τρωω φυσιολογικα, κινουμαι ολη μερα σαν τη σβουρα και παραμενω ετσι ιδια και απαραλλαχτη, τροφαντη τροφαντη 🤣🤣. Σημερα θα παω θαλασσα πρωτη φορα με το μπεμπεκο, αλλα κατα τις 8 λεμε για να μη μου ζεσταθει εχει 40 βαθμους. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης αχχ κοριτσι μου παρτε μια απεντομωση ειχα παρει και γω ειναι πολυ οικονομικο μην βασανιζεστε με ψεκασμους και φαρμακα τωρα π εχεις βρεφος. Εισαι νοικοκυρα ομως φιλη μου μπραβο σου, εγω τα ακουω και κουραζομαι τοσο τεμπελα ειμαι.  Ενα μηνα μετα τον αποθηλασμο;; Πφφφ καταλαβα ετσι θα ξεκαλοκαιριασω. Τρωω φυσιολογικα, κινουμαι ολη μερα σαν τη σβουρα και παραμενω ετσι ιδια και απαραλλαχτη, τροφαντη τροφαντη 🤣🤣. Σημερα θα παω θαλασσα πρωτη φορα με το μπεμπεκο, αλλα κατα τις 8 λεμε για να μη μου ζεσταθει εχει 40 βαθμους. 

Αχ κάνε και για εμάς καμία βουτιά! Εγώ την άλλη Κυριακή θα πάω παραλία που θα είμαι Ικαρία. 

Απεντομωση κάνουμε κάθε χρόνο και 2 φορές. Τώρα δεν ήταν πολλά οπότε ήταν και ευκαιρία για χοντρη γενική. Τώρα τελείωσα από τις 10 το πρωί, ακόμα καθάρισα ακόμα και ότι καλώδιο υπήρχε 🤣🤣.

Εγώ ευτυχώς δεν είχα πολλά καλά, βέβαια έχουν μείνει 7 αλλά δεν θέλω να τα χάσω, αυτό που με ενοχλεί πάρα πολύ είναι η κυτταρίτιδα που έχω από τον πωπο μέχρι το γόνατο μπρος πίσω, παλεύω με κρέμες και πολύ νερό αλλά δεν βλέπω διαφορά.

Δημοσίευση

@Sotiria_94 ναι ακολουθεί ενα μοτιβο. Η γκρινια συνηθως ειναι ελεγχομενη. Απλα αλλοτε μας παιδεύει περισσότερο αλλοτε λιγότερο. Μονο π τ πρωινα κοιμαται στη βόλτα κ μπορώ κ πινω ενα καφε τίποτα άλλο δεν θέλω. Επισης πολυ βασικο οτι ξυπνάμε μετα τις 8 τ πρωί. Σήμερα πιασαμε 10 παρα απο τις 11.30 χθες τ βραδυ με τ ενδιαμεσα πάντοτε ξύπνηματα.

Δημοσίευση

@Sotiria_94 πήγατε θαλασσα τελικά? Εμεις σήμερα ειμασταξ πισινες. Είναι σε ενα χωριό, εχεθ γυρω γυρω δέντρα κ φυσαει παντα. Οπότε κοιμαται αρκετα κ καλα. Ξυπνάει τρωει ξανα κοιμαται. Σήμερα μας εμεινε κ ξύπνια καμια ωρα.

@ΜαρίαΔημήτρης εμεις περυσι ειχαμε μυρμήγκια στον 4ο! Μας βγηκε η πιστη να τ ξεφορτωθουμε. Ποτε φευγετε για τ νησι?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...