Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Α επισης μακρια απο το σιδερο καλοκαιριατικα, το μυστικο ειναι στο καλο απλωμα και μαζεμα🤣🤣. Καθιστε να ξεκουραστουμε καλε τι το θελουμε. Κοριτσια εγω η γαιδουρα ουτε του μωρου δε σιδερωνω πλεον, απλα τα πλενω μονα τους χωριστα απο τα αλλα ρουχα. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94 εγω τ μωρου τα βαζω στεγνωτηριο. Τα βγαζω τ διπλώνω κ ετοιμα. Τα υπόλοιπα τ χειμωνα στεγνωτηριο κ τ περισσότερα δ θελουβ σιδερο. Τωρα τ καλοκαίρι τ απλώνω. Κ επειδη τ περισσότερα ειναι μακό ενα πάτημα τ θελουν.

Δημοσίευση

Κι εγώ χθες σιδέρωνα τρεις ώρες δεν την πάλεψα αλλά τι να κάνω τα βλεπα καιρό κ με είχαν εκνευρίσει 🤣🤣🤣

κ εγώ έβαλα δύο τρεις φορές ασιδέρωτα στο παιδί πάμε στον τέταρτο μήνα είπα εντάξει τι θα πάθει ;Μόνη μου όλα αυτά 🤣

Να μη στενοχωριέσαι κάτσε να κάνετε όλες τις εξετάσεις και θα δείτε .Επειδη υπάρχουν λύσεις και δεν είναι όλα στον αερα όπως παλιά θεωρώ θα στα οκ .Ενταξει είναι ένα σοκ αλλά όλα θα φτιάξουν .Ο μικρός πόσο γλυκούλης 🩵💙

Δημοσίευση

@Kn1ναι κανονικα. Στην 1η θεση ανακλισης. Ριλαξ δ τον βάζεις? Δ ειναι τερμα ξαπλα. Το βλέπεις αναλογα κ στο παιδί,το μέγεθος του, αν γεμιζει τ καθισμα, αν καθεται καλα, αν βολεύεται. Μου τ ειχε πει ο παιδίατρος απο τ 1ο μας κιολας. Οτι αμα της αρέσει να χαζεύει να τ σηκωσω ενα τσικ. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...