Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια τα δικά μας νέα, πήγαμε εχθές παιδίατρο, την είδε μια χαρά την μικρούλα είμαστε τώρα 5025γρ από τις 13 του μηνα έχει πάρει μισο κιλό, καλά είναι συνεχίζουμε έτσι, ααα και 56 πόντους είμαστε κοντούλες εμείς. Μου πρότεινε και πηρα ένα άλλο σαμπουάν για την ξηροδερμια στο κεφαλακι , ευτυχώς δεν την έχουμε σε έντονο βαθμό

Κάναμε και 2 εμβόλια,  στα μπουτακια μας , εκπαιδευμένη εγώ από το νοσοκομείο δεν με ενοχλησε που το τσίμπησαν, μετά την πήρα κατευθείαν αγκαλιτσα και ηρέμησε η μπουμπου,  προς το παρόν είναι καλά φαίνεται να μη την έχουν πειράξει 

Δημοσίευση

Καλό μηνα κορίτσια μου ❤️ Μπήκε ο Ιούλιος,  για μας πέρυσι δεν είχε μπει καλά, είναι λίγο δύσκολες μέρες τώρα....θα περάσουν 

Αλλά βρε κορίτσια πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός 🫢

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια! Εγω σήμερα ήρθα κομμωτήριο να ανανεώθω επιτέλους!

@Maria98 κανατε κ τ εμβόλια σας μια χαρα! Περναει ο καιρός ναι! Να δεις μόλις περάσει κ τ καλοκαιρι ποσο θα έχουν ξεπεταχτει! Εμεις πάνες παίρνουμε οποιες βρίσκουμε σε προσφορα. Pampers η  babylino. 

Κ μενα αρχισε να στρώνει καπως τ απογεύματα. Και τ βραδυ στον ύπνο τ πάμε καλα. Ξυπνάει εννοείται για να φάει αλλα ο πρώτος υπνος της κραταει ενα 4ωρο. Τ ξημερώματα εκει στις 6 την παιρνω κρεβατι, βαζω κ τ χερι μ στην κοιλια της και καπως τ τραβαμε.

Δημοσίευση

Καλημερουδια κοριτσακια μου καλο μηνα να εχουμε με υγεια και χαμογελακια στα μπεμπακια μας. @ΜαρίαΔημήτρης συνεχισε να του το ζητας και θα πατε διακοπουλες αλλιως θα ρθουμε εμεις συσσωμη η ομαδουλα σε τετοιο υπεροχο νησι🤣🤣. @Diwni μου ετσι και εμεις καποιες μερες εχουμε μια ανησυχια και μια γκρινια ανεξηγητη ενω ειναι ολα τακτοποιημενα, αυτος δεν ειναι καλα κατι του φταιει. Σημερα γινομαστε 2 μηνων και αυριο παμε για το πρωτο τσιμπι τσιμπι δε μπορω να το πιστεψω. @Maria98 εχετε τελειο βαρος και υψος εμενα ο δικος μ σιγουρα ειναι κοντυτερος αλλα θα σου πω αυριο π θα τον μετρησουμε πρωτα ο Θεος. Εγω εχω λυσσαξει που δεν δουλευω νιωθω οτι τελειωσε ενα κομματι της ζωης μου και μου ερχεται τρελα αλλα θα ρθει και η ωρα της δουλειας που θα παει. @Kn1 μηπως ειχε κολικους; Θυμαμαι ο μπεμπακος μιας φιλης μου προσφατα ειχε παθει το ιδιο και πηρε σταγονιτσες και βρηκε την υγειά του. 

Δημοσίευση

Κοριτσια εγω εκανα νυχια χερια ποδια μετα απο τοσους μηνες και χαρηκα πολυ. Εμεις φοραμε babylino καλα μου φαινονται προς ωρας. @Diwni μου κατσε κομμωτηριο να ευχαριστηθεις πολυ χαιρομαι που το ακουω. Ετσι και γω το ξημερωμα τον παιρνω στο κρεβατι και τον βαζω στο στηθος αντικριστα ξαπλωτοι και χαζοκοιμομαστε. Θηλαζει ο γλυκουλης μου και ξενακοιμαται τις περισσοτερες φορες. Οτι καλυτερο χριστε μου λιωνω που κοιμομαστε παρεουλα. Ααα και μολις ξυπνησε παλι χαχαχαχ

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,εμείς από τα εμβόλια και μετά νομίζω χάλασε ο ύπνος. Εκεί που κοιμόταν μια βδομάδα 6-7 ώρες το βράδυ τώρα ξυπνάει 2-3 φορές το βράδυ.  Επίσης κάνει συνέχεια κακά και κλανιτσες αλλά δεν φαίνεται να την ενοχλεί. 

Από πάνε παίρνω τις pampers premium care  αλλά θα δοκιμάσω και άλλες γιατί μου μυρίζουν πολύ.  Τώρα βέβαια έχω πάρει το monthly pack οπότε θα περιμένω να τελειώσουν. 

@Diwni κάτσε να το απολαύσεις το κομμωτήριο.  Εγώ θα τα αφήσω για Σεπτέμβρη λέω εκτός αν μου την βαρέσει. Πήρα προχθές μια ισιωτικη και είμαι ενθουσιασμενη 🤣🤣 τόσα χρόνια δεν με βόλευαν άλλες ιδιωτικές και κατέληγα πιστολάκι αλλά τώρα νομίζω βρήκα αυτή που μου κάνει. 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Καλημέρα κοριτσια! Εγω σήμερα ήρθα κομμωτήριο να ανανεώθω επιτέλους!

@Maria98 κανατε κ τ εμβόλια σας μια χαρα! Περναει ο καιρός ναι! Να δεις μόλις περάσει κ τ καλοκαιρι ποσο θα έχουν ξεπεταχτει! Εμεις πάνες παίρνουμε οποιες βρίσκουμε σε προσφορα. Pampers η  babylino. 

Κ μενα αρχισε να στρώνει καπως τ απογεύματα. Και τ βραδυ στον ύπνο τ πάμε καλα. Ξυπνάει εννοείται για να φάει αλλα ο πρώτος υπνος της κραταει ενα 4ωρο. Τ ξημερώματα εκει στις 6 την παιρνω κρεβατι, βαζω κ τ χερι μ στην κοιλια της και καπως τ τραβαμε.

Αχ και γω σου γράφω από το κομμωτήριο, ήρθα κι εγώ για μια αλλαγή,  μαζί πάμε εμείς 🤗🫢❤️

Δημοσίευση

Εγωω κορίτσια άλλαξα τις pamper premium care επειδή άλλαξε η ποιότητα τους νομίζω σε ένα πακέτο που πήρα ήταν διαφορετικές μέσα καοως πιο πλαστικές και επειδή το συγκαματακι μας πάει και έρχεται δεν ήθελα να το νιώθει το ποπουδακι της

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλημέρα κορίτσια,εμείς από τα εμβόλια και μετά νομίζω χάλασε ο ύπνος. Εκεί που κοιμόταν μια βδομάδα 6-7 ώρες το βράδυ τώρα ξυπνάει 2-3 φορές το βράδυ.  Επίσης κάνει συνέχεια κακά και κλανιτσες αλλά δεν φαίνεται να την ενοχλεί. 

Από πάνε παίρνω τις pampers premium care  αλλά θα δοκιμάσω και άλλες γιατί μου μυρίζουν πολύ.  Τώρα βέβαια έχω πάρει το monthly pack οπότε θα περιμένω να τελειώσουν. 

@Diwni κάτσε να το απολαύσεις το κομμωτήριο.  Εγώ θα τα αφήσω για Σεπτέμβρη λέω εκτός αν μου την βαρέσει. Πήρα προχθές μια ισιωτικη και είμαι ενθουσιασμενη 🤣🤣 τόσα χρόνια δεν με βόλευαν άλλες ιδιωτικές και κατέληγα πιστολάκι αλλά τώρα νομίζω βρήκα αυτή που μου κάνει. 

Μαρία μου τις σταγόνες τις biogaia +d3 τις συνεχίζετε; επειδή εμένα μου είπε να τις σταματήσω και να την βάζω περισσότερο μπρούμυτα

Εντωμεταξύ ακόμα πριν πάρω στη παιδίατρο παράγγειλα κι εγώ από το ίντερνετ 2 συσκευασίες, τώρα αν είναι θα τις γυρίσω πίσω να πάρω σκέτη τη βιταμίνη d

Δημοσίευση

Καλα κορίτσια με τ μωρο ηρθαμε 😅 κ τ αντρα μ μαζί. Την έχει στο καροτσι εδω γυρω για παν ενδεχόμενο. 

@Sotiria_94 γιατί εχεις αποφασισει ότι θα μείνεις σπιτι να μεγαλώνεις τ μικρό? Προσωρινό δεν είναι? Του χρόνου το Σεπτέμβριο να σκεφτεσαι οτι ανετα τον στέλνεις σχολειο κ μπορεις να κάνεις κ πάλι οτι θέλεις.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Maria98 είπε:

Μαρία μου τις σταγόνες τις biogaia +d3 τις συνεχίζετε; επειδή εμένα μου είπε να τις σταματήσω και να την βάζω περισσότερο μπρούμυτα

Εντωμεταξύ ακόμα πριν πάρω στη παιδίατρο παράγγειλα κι εγώ από το ίντερνετ 2 συσκευασίες, τώρα αν είναι θα τις γυρίσω πίσω να πάρω σκέτη τη βιταμίνη d

Ναι θα τις συνεχίσουμε γιατι εχει αρκετά αέρια οπότε δεν το διακινδυνευω. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...