Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου, ήθελα απλώς να σας πω οτι βγήκα από το σπίτι – πήγα γυμναστήριο και μετά για λίγο τρέξιμο στο πάρκο. Ήταν δύσκολες μέρες, όπως ξέρετε… ο χωρισμός με έχει ρίξει αρκετά. Αλλά σήμερα ένιωσα ότι έκανα ένα μικρό βήμα – βρήκα τη δύναμη να σηκωθώ και να βγω, να κινηθώ λίγο να αναπνεύσωωω. Τώρα είμαι σπίτι, κουρασμένη αλλά ήρεμη, και ετοιμάζομαι για ύπνο. Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου 🩵 Δυστυχως δε μου έχει έρθει ακόμα περίοδος, μόλις γίνει κι αυτό, θα αναπνεύσω καλύτερα.🧿
    • Μακάρι να σας βγει όπως το σχεδιάζετε.🙏  Ή ακόμη καλύτερα. Αφού έχεις συνήθως 6-7 ωάρια, μακάρι να φανούν τόσα και στον κύκλο της διέγερσης και να τα χτυπήσετε με περισσότερες μονάδες. Και να γλιτώσετε τους τρεις τροποποιημένους. Συμφωνώ ότι δεν αξίζει να χτυπήσεις 3 ωάρια με φουλ μονάδες, περισσότερα όμως αξίζει. Θα το κρίνει ο γιατρός. Γενικά ποτέ δεν ξέρεις πώς έρχονται τα πράγματα αν δεν ξεκινήσεις πρώτα, για να δεις και την ανταπόκριση του οργανισμού. Ούτε ξέρεις αν θα χρειαστείς τελικά τρεις τροποποιημένους ή θα τα καταφέρεις από τον πρώτο κύκλο. Επίσης έχει σημασία αν θέλετε να δημιουργήσετε απόθεμα πρώτα και μετα να ξεκινήσετε τις εμφυτεύσεις ή προτιμάτε ό,τι φτιάχνετε να το εμφυτεύετε απευθείας και να αποφεύγεις διεγέρσεις. Που κοστίζουν και σε χρόνο και σε κόπο και σε χρήμα. Θα το ξέρεις φαντάζομαι, ότι μεταξύ διεγέρσεων πρέπει να μεσολαβεί ένα διάστημα δύο-τριών μηνών. Δεν μπορεί να σου δώσει φάρμακα τρεις συνεχόμενους μήνες. Θα το δείτε και στην πορεία σίγουρα, αλλά είναι κι αυτό κάτι που πρέπει να έχετε υπόψιν.❤️🤗  
    • Γεια σου νομίζω ότι με σωστή καθοδήγηση θα τα καταφέρετε! Εμάς μας είχαν απογοητέυσει ότι δύσκολα θα είχαμε φυσική σύλληψη και όμως πετύχαμε! Να φανταστείς κινητικότητα 3% και 1% μόνο ομαλές μορφές! Καταλαβαίνεις ότι με αυτά τα αποτελέσματα είχα πάθει σοκ, κάναμε σπερματέγχυση τίποτα, κάναμε εξωσωματική πιάνω αλλά 2 φορε΄ς απέβαλα , μένω έγκυος και φυσικά χάνω άλλα 2 και τελικά ε΄χω την κόρη μου στην 5η κύηση και λίγο πριν κάνω ετ. Οπότε πίστεψέ με όλα γίνονται!!!  
    • Πολύ ενθαρρυντικό όλο αυτό αλλά προτιμώ να μην μου δίνω ελπίδες γιατί η απογοήτευση είναι μεγάλη 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...