Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Μπραβο σου!! Να συνεχίσεις έτσι, να δίνεις δύναμη στον εαυτό σου και να κάνεις μικρά βήματα κάθε μέρα. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις! Καλό βράδυ!
    • Έχεις πολύ δίκιο. Εκεί ήθελα να καταλήξω, γιατί πέρασα απ το ίδιο ακριβώς μονοπάτι. Εγώ κατάφερα κ έκανα ένα αποθεμα 2 βλαστοκυστεων στα 38,5 χάρη σ αυτόν τον ένα πλήρη κύκλο εξωσωματικης. Όταν όμως λίγο πριν κλείσω τα 41 τα έβαλα ( για 2ο παιδακι) και δεν πέτυχαν,μαζί με ένα ακόμη που έφτιαξα με τροποποιημενο, σύνολο 3, έχασα την γη κάτω απ τα πόδια μου. Έλεγα γιατί να μην το είχα σκεφτεί τότε να κάνω έναν κύκλο ακόμη κ να έχω περισσότερο αποθεμα..! Είναι πολύ δύσκολο να το ξαναπιασεις από την αρχή στα 41-42, όταν ήδη έχεις μια πορεία.  Τότε  όμως που ξεκινάς, σε ενδιαφέρει να κάνεις ένα παιδάκι και να μην ταλαιπωρηθεις πολύ, δεν πας μακριά.  Είναι λίγο δικοπο μαχαιρι.  Για την απόσταση μεταξύ διεγερσεων, στους κανονικους κύκλους είναι ένα τρίμηνο. Στους τροποποιημενους εμένα μου είχε πει κ 2 μήνες. Δεν είχε χρειαστεί όμως να κάνω ποτέ τοσο κοντά.
    • @Mantarini κορίτσι μου η ποιότητα του σπέρματος και η κινητικότητα βελτιώνονται σημαντικά με βιταμινες, άσκηση, διατροφή, αν καπνίζει να το κόψει χθες. Εφοσον εχετε την ποσότητα ολα τ αλλα φτιάχνουν. Ενα σπερμα π εχει σύνολο 1.000.000 σπερματοζωαρια δ θα γίνουν ξαφνικα 30.000.000. Αλλα στην κινητικότητα θα δεις μεγάλη διαφορά με βιταμινες κ μικρες αλλαγές στη διατροφή του. 4 κυησεις με χαλια σπερμα. Στο 1ο μας προσπαθουσαμε πανω απο 2 χρόνια. Όταν ανακαλύψαμε ότι είχαμε θεμα με τ σπερμα ειπαμε θα δώσουμε ένα διάστημα για βελτίωση κ θα πάμε για εξωσωματικη. Ξεμινησε βιταμινες, διατροφή, γυμναστήριο, εκοψε μαχαίρι τ κάπνισμα κ σε ενα 6μηνο περίπου η κινητικότητα απο 10% είχε πάει στο 60%. Όπως εχβ πει εμεινα εγκυος τ μήνα π πηγαινα για εξωσωματικη. Ο εξωσωματικος τότε μας είχε πει ότι με ενα τέτοιο σπερμα δ ειναι απίθανο να μείνω εγκυος αλλα πέφτουν οι πιθανότητες αρκετα απο ότι σε ενα υγιές σπερμα. Μπορει μ λεει να σ ερθει μς την 1η επαφή κ να μην μαθεις ποτε ότι υπάρχει θέμα, μπορεο να ρθει κ σε 5 χρόνια. Εμάς μας ήρθε ακριβώς στα 2. Το 2ο τ πιασαμε με μια ελεύθερη επαφή. Μια μονο. Είχαμε φουλ επαφες ολο τ μήνα με προφυλαξεις γτ δ τ ειχαμε στο πρόγραμμα ακομα. Ενα βραδυ λογο κούρασης δ μπορουσε να λειτουργήσει κ τ βγαλαμε. Που να φανταστούμε?  Αφού μέχρι κ π έκανα τεστ, την προηγ καναμε μεγάλη προφυλαξεις κανονικα. Δεν επαιρνε ουτε βιταμινες ουυε τίποτα. Την 3η φορά ξεκινησαμε χαλαρα τέλος καλοκαιριού,το 2022, το πηραμε πιο ζεστά απο τ Ιανουαρίο κ ηρθε τ Ιούνιο του 2023. 6 μηνες δηλαδη με τεστ κ επαφες συντονισμενες. Δυστυχώς έκανα διακοπξ για λόγους υγείας. Κ τώρα αυτό ηρθε στους 8 κυκλους συντομισμενων επαφών. Τους 4 απο τους οποίους δ ειχαμε επαφή τις γονιμες γτ τους 2 ήταν αρρώστος μς πυρερο κ τους 2 δουλεύαμε ανάποδες βαρδιες. Είπαμε οκ προσπαθούμε δ θα σκάσουμε κιολας να βγει επαφή για να βγει. Εν τέλη εμεινα εγκυος Αύγουστο του 2024. Σήμερα ρ ουράνιο τόξο μου ειναι 45 ημερών.
    • Nαι για διέγερση μου μίλησε για μια φορά. Δεν ήξερα ότι χρειάζεται και αυτή η απόσταση στις διέγερσεις. Προφανώς για να ξεκουράζονται και οι ωοθήκες που υπερλειτουργουν. Ελπίζω να κάνουμε το καλύτερο και να έχουμε κ αποτέλεσμα. Ιδανικά θα ήθελα να έχω βλαστοκύστες και για επόμενη ε.τ αν κάτι δεν πάει καλά η και για 2ο ακόμη. Τώρα που ακόμη έχω ας πούμε καλύτερα ωάρια από το να ξανά κάνω διέγερσεις στα 41 -42 που με την ΑΜΗ που έχω τώρα μέχρι τότε δεν ξέρω τι θα έχει απομείνει από ποσότητα αλλά κ ποιότητα φυσικά. Μακρινή σκέψη αλλά πρέπει να τα σκεφτούμε κ αυτά.
    • Κορίτσια μου, ήθελα απλώς να σας πω οτι βγήκα από το σπίτι – πήγα γυμναστήριο και μετά για λίγο τρέξιμο στο πάρκο. Ήταν δύσκολες μέρες, όπως ξέρετε… ο χωρισμός με έχει ρίξει αρκετά. Αλλά σήμερα ένιωσα ότι έκανα ένα μικρό βήμα – βρήκα τη δύναμη να σηκωθώ και να βγω, να κινηθώ λίγο να αναπνεύσωωω. Τώρα είμαι σπίτι, κουρασμένη αλλά ήρεμη, και ετοιμάζομαι για ύπνο. Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου 🩵 Δυστυχως δε μου έχει έρθει ακόμα περίοδος, μόλις γίνει κι αυτό, θα αναπνεύσω καλύτερα.🧿
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...