Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ μπήκα 21 βδομάδες και είμαι καλύτερα!! Ανέβηκε και ο πλακουντας.. ούτε εγώ το νιώθω κάθε μέρα αλλά είπε ο γιατρός ότι κάθε βδομάδες θα το νιώθω καλύτερα   
    • Εγώ δεν το πιστεύω. Μπορεί κάτι να είχε στο μυαλό του, τον πίεσαν κ οι δικοί του κ ηρθε κ έδεσε. Κινήθηκε πολύ γρήγορα πήρε τα πράγματα του αμέσως έδειχνε αποφασισμένος, δε λύγισε στιγμή. Δηλαδή αν αυτή τη στιγμή ήσουν έγκυος αυτός δε θα το ήθελε γιατί είχε πάρει τις αποφάσεις του . Εμείς καλά τα λέμε κ καλά θα τα έλεγες κ εσύ σε κάποια φίλη σου. Είναι τελείως διαφορετικό να τα ζεις. Άλλαξε όλη η ζωή από τη μια στιγμή στην άλλη . Χρειάζεσαι χρόνο να το συνειδητοποιήσεις. Γι αυτό πονάς γιατί περνάνε οι μέρες κ δεν εμφανίζεται. Θα περάσει,  θα έρθουν καλύτερες μέρες.🩷
    • Καλέ ψυχραιμία! Έχεις πολύ καιρό γι' αυτά! Εγώ ενώ είχα ιδιώτη γιατρό, γέννησα με άλλη γυναικολόγο στο δημόσιο και αν με ρωτάς, θα το ξανά έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη! 
    • Α επίσης ξέχασα να πω ότι ξεκίνησα σιγά σιγά να νιώθω το μωράκι 😊 Όχι κάτι ιδιαίτερο. Μόνο αν είμαι ξαπλωμένη ανάσκελα και για 1-2 φορές. Αλλά είναι τέλειο 😊 15+1 με έβγαλε χθες ο γιατρός (κανονικά είμαι πιο πίσω, αλλά μάλλον ο μπέμπης μεγαλώνει γρήγορα)
    • Α δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό. Οκ αφού είναι για ιατρικό λόγο, ότι σου πει ο γιατρός. Δεν μου έχει τύχει αλλά γενικά λόγο ορμονών αλλάζουν αυτά. Εγώ ας πούμε αποκτησα ξηροδερμια ξαφνικά. Αλλά νομίζω είναι σύμπτωμα αυτό το εκζεμα στην εγκυμοσύνη. Υπομονή θα πω!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...