Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Επίσης σήμερα πήγαμε παιδίατρο. Εφτασε 4350 κ 57.5 εκατοστά, 43 ημερων σημερα. 14 Ιουλίου τ 1ο εμβόλιο π θα γίνει 2 μηνων. Γι αυτά π σαε ελεγα αποφασισα να βάζω μικρούς στόχους ώστε βα ανεβει η ψυχολογία μου. Για αρχή να βγει τ καλοκαίρι οσο πιο ευχάριστα γινεται. Μετα απο Οκτώβρη να ξεκινήσω γυμναστήριο, μετα τις γιορτές να αποθηλασω. Σε κάθε βήμα νιώθω οτι ια παιρνω κ ενα μερος τ εαυτού μου πίσω.
    • Καλησπέρα κορίτσια σας διαβασα προσεκτικά. Να σας πω κ γω τον πόνο μου χαχα. Σας εχω πει ότι τ απογεύματα τ μωρο δ στέκεται πουθενα. Εγω ολα τ απογεύματα πλέον μενω μεσα. Όπως ξέρετε πριν τ μωρο,  δ μαζευομουν. Χθες κάποια στιγμή π ήμουν μόνη μου κ κουνουσα κουνουσα με.πηρε καπως τ παραπονο. Σκεφτόμουν ότι εχουμε 2 μεγαλα σχετικα παιδια, είχαμε ξεπαιδιασει, τ σωμα μ πριν την εγκυμοσύνη ήταν συα καλυτερα του, βγαιναμε ποθ κ ποθ κανενα βραδθ σαν ζευγάρι. Ακομα κ με τ παιδια οπου πηγαιναμε ειμασταν ανετοι. Κ ξαφνικα κλείστηκα πολύ, σε όλα. Ενιωσα να με πηγαίνουν πισω πολύ ολα αυτά κ καπης με πήρε απο κατω. Ξςρω οτι θα μεγαλώσει κι αυτο. Κ ξανα θα βγούμε βραδυ κ τ σωμα μ σιγα σιγα θα επανέλθει κ ολα. Αλλα λιγο οι ορμόνες, λιγι η αϋπνία, λιγο ολα, λύγισα. Φυσικά κ είμαι ευγνώμων γι αυτο τ μωρο κ σιγουρα δ τ αλλαζβ με τίποτα κ εννοείται το ήθελα. Αλλα να... σαν άτομο... μ λειπουν πράγματα. Τ βραδυ π γυρισε ο άντρας μου τ συζητήσαμε λίγο γτ με ειδε βουρκωμενη. Σ αυτό τ μωρο ευτυχως με στηρίζει παρα πολυ. Μ λέει συνεχεια ότι προτεραιότητα εχω εγω κ η ψυχολογία μου κ αν μπορεί να κάνει κάτι αυτος. Να τα είπα κ γω κ ησύχασα. Όσο για τις επαφες κορίτσια πρέπει να τους δωσετε εσεις τ πράσινο φως. Αν σας βλεπουν ταλαιπωρημενες, π λογικο να είμαστε έτσι, φοβούνται να κάνουν κινηση κι αυτοί. Τ πρώτο διάστημα, τις πρώτες πρώτες μερες, κάποια στιγμή γυρισα κ είπα στον άντρα μ ουτε με ακουμπάς, όχι ερωτικα, γενικά. Κ μ λεει σε βλεπω που πονας παντού, σε νιώθω τόσο εύθραυστη, φοβαμαι μην σε πονεσω. Κ τώρα π ξεκινησαμε επαφές, τ λεω ολο εγω σ λεω ελα να κάνουμε. Μ λέει εισαι κουρασμενη, αυπνη, δ θελω να νιωθεις ότι σε πιεζβ για κατι. Οπότε έχεις εσύ ορεξη θα μ λες. Εγω σε θελω πάντα. Γι αυτο κορίτσια να μιλάτε. Να λέτε τι σκέφτεστε. Δ ξέρετε πως τ έχουν κι αυτοί στο κεφάλι τους.
    • Μήπως να το καθυστερήσω και εγώ? Επίσης δυστυχώς ο γυναικολόγος μου δεν αναλαμβάνει εγκυμοσύνες... 
    • Δε φταίς  κορίτσι μου σε μια σχέση πρέπει να το θέλουν κ οι δύο. Ούτε εκεινος ήταν τέλειος αλλά εσύ δεν το χωρισες.  Είπαμε τώρα πρέπει να φερθεις εγωιστικα, να το πω απλά να τα πάρεις στο κρανίο γιατί έκανε χοντράδες που δεν δικαιολογουνται. Κανονικά κ μιλώντας έξω από το χορό φυσικά ( γιατί κ εγώ σαν εσένα θα λειτουργούσα θα έκλαιγα όλη μέρα) θα έπρεπε από μόνη σου να μην το θες γιατί δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Αυτός νομίζεις κλαίει? Σκούπισε τα ματάκια σου, πλυσου βαψου κ βγες μια βόλτα πάρε ένα καφέ στο χέρι χάζεψε στις βιτρίνες να ξεχαστεις λίγο. Μη ψάχνεις να βρεις τι δεν έκανες σωστά κ χωρίσατε λες κ εκεινος ήταν τέλειος. 
    • Καλά λέω αν εξαιρέσεις την κόπωση κ το ζόριμε τις ζεστες! Έκανα κ εγώ χθες την β επιπεδου είδαμε κ τα δύο μωρά όλα καλά. Τώρα εχω αρχίσει κ αγχώνομαι για τα πρώτα πράγματα που πρέπει να πάρω, λίκνο? παρκοκρεβατο? Κούνιες? φολιες? Όλα μαζί...? 😝 θα δούμε! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...