Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου εδώ μπορείς να τα λες. Απλά το θέμα μου είναι να κάνεις κάτι , μόνο έτσι θα φύγει το μυαλό σου, δεν ξέρω μπορείς να πας κάπου; Έχει τύχει σε χωρισμό μου να πάω μόνη μου στον Άγιο Μαυρίκιο. Ότι καλύτερα είχα κάνει για τον εαυτό μου . Τα είχα βρει και γύρισα ανανεωμένη όπου γνώρισα τον άντρα μου μετα. Ξέρεις γτ ; Γτ είχα γίνει η παλιά ελπίδα που  ήμουν τόσα χρόνια και την είχα χάσει.  Πάνε κάπου ένα ταξιδακι ,κάνε κάτι για σένα 
    • Σε άλλα νέα εγώ το ξεφτιλισα το σκ, κάνω μαλακίες δεν σας το κρύβω, απο την Τετάρτη που θα πάω γιατρό θα μαζευτω γτ δεν θα βγει παιδί από δω μέσα... 
    • Καλησπέρα κορίτσια! Δεν μπήκα καθόλου το σκ γτ ήμουν στο τρέξιμο συνέχεια... Διάβασα τα νέας σας, είδα ότι η ακατανομαστη ήρθε στα κορίτσια που περιμέναμε, ξέρω είναι δύσκολο, δεν θα γράψω ελαφρα την καδρία δεν πειράζει τον επόμενο μήνα γτ ξέρω ότι πονάει. Λίγο ή πολύ αλλά πονάει. Κουράγιο κ υπομονή θα πω.  Δεν ξέρω αν περιμένουμε κάποια ακόμα και έχουμε ελπίδες για κάνα θετικό ακόμα αυτόν τον μήνα... 
    • Δυστυχώς δε δουλεύω το καλοκαίρι, παίρνω ταμείο είμαι εκπαιδευτικός… Ουτε κάποια φίλη έχω για να ανοιχτώ. Η κολλητή μου είναι σε άλλη φάση, έχει ενα βρεφάκι…  Σ ευχαριστώ παρά πολύ, με το καλό το μωράκι που περιμένεις…   Ευχαριστώ για τη σκέψη… Μου φαίνεται ειλικρινά ακατόρθωτο, δεν αντέχω ένα καλοκαίρι χωρίς αυτόν, ειλικρινά μου φαίνεται βουνό. Με το καλό όλα να σου πάνε @Sia A Πρέπει να αγκαλιάζουμε τον εαυτό μας @sisi93 αλλά πώς; Δεν αντέχω ειλικρινά , δε μπορώ να με αγαπήσω, μόνο βρίσκω ελαττώματα και σκέφτομαι ποσό μόνη μου θα μείνω… Είναι αυτό που λες, πειθώ ότι ονειρευόμουν… ότι νόμιζα πως θα έχω σε λίγο…Δεν αντέχω. Δε ξέρω τι συμβαίνει , στο σώμα μου, στο μυαλό μου.. περίοδος δε μου έχει έρθει … πονάει η κοιλιά μου, το στομαχι μου. Χθες ζυγίστηκα, 49 κιλα. Δεν είχα φάει τίποτα όλη μέρα… Σήμερα παρήγγειλα φαγητό γιατί απλά ένιωθα πως πεινάω. Τελικά δε το έφαγα όλο.  Δεν αντέχω αλλο κλάμα, με κοιτάω στον καθρέφτη και με λυπάμαι. Πώς σε έναν μήνα άλλαξε τόσο η ζωή μου; 
    • @Nerina εγώ πιστεύω είναι απαραίτητη αυτή η φάση που περνάς τώρα, όσο σκατά και αν είναι, κλάψε και ότι και ζήσε το να ξεθωριάσει μέσα σου.. θα έχεις σκαμπανεβάσματα στη διάθεση και τη ψυχολογία σου το μόνο σίγουρο..Πενθείς για πολλά πράγματα και για αυτά που έφυγαν και για αυτά που δεν θα έρθουν όπως τα υπολόγιζες.. Το ξέρω γιατί και εγώ μετά τις αποβολές έτσι ένιωθα..δεν πενθείς μόνο το τι έχασες αλλά και το τι θα μπορούσες να έχεις. Και εγώ την Κυριακή χάλια ένιωθα..με κατέβαλε πολύ η περίοδος αυτή τη φορά..πάλι ξανά από τη  αρχή ωορηξίες, τεστ και σεξ προγραμματισμένα,,δεν σας κρύβω ότι κουράστηκα κάπως και ας μη προσπαθώ καιρό.. Σκέφτομαι ποια είμαι με΄σα σε όλα αυτά,, οπότε και εγώ κορίτσι μου μπερδεμένη είμαι που δεν χώρισα και όλας..φαντάσου εσύ πόσο πρέπει να αγκαλιάσεις τον εαυτό σου τώρα.. Δ΄ώσε του χρόνο και ξέσπασε, ξέρω δεν είναι εύκολο να είσαι δραστήρια άμεσα..Θα το βρεις με το καιρό.. ❤️  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...