Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Nerina εγώ πιστεύω είναι απαραίτητη αυτή η φάση που περνάς τώρα, όσο σκατά και αν είναι, κλάψε και ότι και ζήσε το να ξεθωριάσει μέσα σου.. θα έχεις σκαμπανεβάσματα στη διάθεση και τη ψυχολογία σου το μόνο σίγουρο..Πενθείς για πολλά πράγματα και για αυτά που έφυγαν και για αυτά που δεν θα έρθουν όπως τα υπολόγιζες.. Το ξέρω γιατί και εγώ μετά τις αποβολές έτσι ένιωθα..δεν πενθείς μόνο το τι έχασες αλλά και το τι θα μπορούσες να έχεις. Και εγώ την Κυριακή χάλια ένιωθα..με κατέβαλε πολύ η περίοδος αυτή τη φορά..πάλι ξανά από τη  αρχή ωορηξίες, τεστ και σεξ προγραμματισμένα,,δεν σας κρύβω ότι κουράστηκα κάπως και ας μη προσπαθώ καιρό.. Σκέφτομαι ποια είμαι με΄σα σε όλα αυτά,, οπότε και εγώ κορίτσι μου μπερδεμένη είμαι που δεν χώρισα και όλας..φαντάσου εσύ πόσο πρέπει να αγκαλιάσεις τον εαυτό σου τώρα.. Δ΄ώσε του χρόνο και ξέσπασε, ξέρω δεν είναι εύκολο να είσαι δραστήρια άμεσα..Θα το βρεις με το καιρό.. ❤️  
    • Κοριτσι μου, ιδια περιπτωση με σενα αυτος ο μηνας. 40αρη κυκλο περιμενω αν εκανα ωορρηξια 27η μερα. Μαλλον απο το αγχος. Υπομονη μεχρι τις 4-5/7. 🤞
    • Κορίτσι μου σε σκεφτόμουν το σκ!!! Κλάψε ξέσπασε είναι όλα μαζί που σε έχουν καταβάλει όμως μην κλείνεσαι σπίτι... Ξεκίνα χόμπι γυμναστήριο, τρέξιμο κάτι. Βάλε στόχο κάθε μέρα να βγαίνεις για περπάτημα έστω κ λίγα λεπτά, είναι πολύ αναζωογονητικό. Επίσης αν έχεις φίλες που μένουν κοντά μίλα μαζί τους κ ενημέρωσε τες να σε τραβάνε σε εξόδους, βόλτες, θάλασσα κλπ. Κ ξεκίνα συνεδρίες με ψυχολόγο θα σε βοηθήσει πολύ. Τα πιο πολλά θα τα κάνεις με το ζόρι στην αρχή αλλά είσαι η μόνη που μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου, να σταθείς ξανά στα πόδια σου. Τώρα σου φαίνεται ακατόρθωτο αλλά πίστεψε θα περάσει, ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός 🥰
    • Κορίτσι μου κ εγώ το μ΄ήνα που ήταν να ξεκινήσω διέγερση θες από το άγχος από την κούραση είχα φουλ καθυστέρηση... Ενώ έπαιρνα τα inofert plus κ είχα κύκλο 32-35 μέρες μου σκάει ωορρηξία κάπου στην 28-30η μέρα του κύκλου κ πήγε πάνω από 40 μέρες ο κύκλος, πράγμα σπάνιο για μένα. Χαλάρωσε πάνε κάνε κανένα μασαζάκι κ θα έρθει 😉 Κ αν σκας τόσο πολύ πάρε το γιατρό να σου δώσει χαπάκι για να έρθει μήπως δεν έκανες κθλ ωορρηξία!!! Κορίτσι καλά είμαι σπίτι, υποτίθεται σε άδεια αλλά σμρ δούλεψα λίγο από το σπίτι γτ γινόταν χαμός στη δουλειά κ η κοπέλα που με αντικαθιστά είναι καινούργια, μη μας φύγει κ μετά δεν μπορώ να κάτσω σπίτι αν πάνε καλά τα πράγματα 😊🙏 Εσύ χαλαρώνεις?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...