Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Πολύ συγκινητικό! Να είστε καλά να το βλέπετε να θεριεύει! Ναι εγώ θα κάνω σίγουρα. Έκανα και στο γιο μου και θα κάνω πάλι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Περιμένω όμως να κάνω πρώτα αυχενικη γιατί αν εκεί δει κάτι ανησυχητικό θα κάνουμε επεμβατική εξέταση ούτως η άλλως (λάχνες) οπότε δεν θα έχει νόημα να κάνω nipt. Αν είναι όλα καλά στην αυχενική θα κάνω nipt αμέσως μετά. Στο γιο μου είχα μια άψογη αυχενικη υπερηχογραφικά αλλά βγήκε λίγο κακή ή papp a και άλλαξε τα ποσοστά προς το χειρότερο. Ο γιατρός μου που είναι πολύ έμπειρος εμβρυομητρικός είχε πει όλα καλά μην ασχοληθείς αλλά ήθελα να το κάνω να μου φύγει λίγο το άγχος. Αν όλα πάνε καλά ως τότε θα κάνω και σ'αυτήν την εγκυμοσύνη.
    • Γειααα! Μέχρι τρία 1000αρια τη μέρα και μόνο παρακεταμόλη.
    • Καλησπέρα! εμένα ο γιατρός μου με αφήνει να πάρω 
    • Γεια σας κορίτσια!! Είχαμε υπέρηχο ναι και ήταν υπέροχο! Ανθρωπάκι κανονικό στο έγχρωμο!! 4 εκ μας είπε. Σήμερα 10+4 κ συνεχίζουν οι ναυτίες αν δε πάρω νουπεραλ. Προχθές βράδυ τα ξέχασα κ χθες ήμουν χάλια μέχρι να τα πάρω! Κ εγώ καμία σχέση με την κόρη μου…εκεί ήδη είχαν σταματήσει όλα. Ο γιατρός μου με ρώτησε αν θα κάνω την nipt κ μου είπε ότι είναι πολύ υπέρ της εξέτασης και στα παιδιά του το έκαναν… εμείς το σκεφτόμαστε γιατί έχει μεγάλο κόστος και δε ξέρω. Λέμε να περιμένουμε την αυχενική. Εσείς;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...