Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Εγω κοριτσιανα σας ρωτήσω, με το θηλασμό άραγε επιτρέπεται να κάνω μια αλλαγή στα μαλλιά μου ; 

Στον πρώτο μου έβαψα μαλλιά ενώ θήλαζα. Μου είχαν κανονικά επιτρέψει. Τώρα ακόμα δεν έχω κλείσει 40 μέρες δεν έχω πάει στην γιατρό αλλά μέσα μου υπολογίζω στο 2μηνο που θα χαλαρώσουμε να βάψω πάλι ρίζα. Δεν αντέχω άλλο άσπρο μαλλι. 

Δημοσίευση

Κοριτσια μου οντως αφου κλεισουν μηνα τα περισσοτερα ξεκινουν το κοινωνικο χαμογελο. Δηλαδη χαμογελπυν καπως πιο συνειδητα οταν σε βλεπουν να τους χαμογελας αλλα καθε μωρακι με το χρονο του. @Diwni τα μεσημερια και γω ειμαι ετοιμη να κοιμηθω ορθια αλλα δεν κοιμαμαι η μαυρη. Και να κοιμηθει ο μπεμπης εκμετταλευομαι το χρονο να κανω κατι που εχω εκκρεμοτητα τυπου συμμαζεμα ή διαβασμα. Επισης εχω καρφιτσωσει ματακια σε διαφορα σημεια κραξτε με ελευθερα🤣🤣🤣. Παραμανα με ματακι, αλυσιδουλα με ματακι κλπ. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια .Κ εγώ μάτια στο λίκνο και εικονίτσα 🤣🤣🤣🤣στο καρότσι πρέπει να πάρω .Εγω ένα θα σας πω αδιαθέτησα.Δε μου είχε λείψει ομολογώ .Νομιζω θα σοριαστω .

Δημοσίευση

@Kn1 απο τη μια καλα δ τηβ ειχαμε τόσο καιρό, απο την αλλη θα δεις πόσο γρήγορα θα επανέλθεις κ σωματικα κ ορμονικα. Θα φύγουν κ τ τελευταία πρηξιματα, θα ρθουν κ οι ορμόνες στα ίσα τους.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...