Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια μου γλυκα, @Maria98 περαστικα σας κοριτσακι μου, ετσι ειναι δυστυχως το πρωτοκολλο τα μωρακια κατω απο 2 μηνων και λιγη αδιαθεσια να εμφανισουν πρεπει να πανε στο νοσοκομειο, μας το ειχε πει η παιδιατρος ωστε να μην τον φερνουμε σε επαφη με κοσμο και κολλησει ιωσουλα. Ομως δε σημαινει οτι ειναι σοβαρο μην στεναχωριεσαι, λιγο υπομονη και θα πατε σπιτακι σας. Ξερω μωρακια ημερων π ειχαν κολλησει covid απο συγγενεις και ειχαν νοσηλευτει, τωρα πιστευω και ευχομαι να ειναι ελαφρυ. Ειναι καλυτερα σημερα;;

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

Καλημερουδια σε ολες. @Kn1 πηρα ηδη θερμος και θα αλλαξω και γω τακτικη για να κερδιζω χρονο. Οσον αφορα αυτο με τα μπιμπερο στο ψυγειο, σεβομαι την αποψη του παιδιατρου ομως μπορει και να μην υπαρχει προβλημα καθως η δικη μ η παιδιατρος και η μαια μου θεωρουν οτι στο ψυγειο διατηρειται η αποστειρωση Όμως όχι για πολλές ώρες και πάντα με κλειστό μπιμπερο με καπάκι. Ειναι επισης σημαντικο Μέσα στο ψυγείο που είναι τα μπιμπερό να μην υπάρχουν κρεατικα ας πουμε. Αλλά σε κάθε περίπτωση καλά κάνεις και εμπιστευεσαι τον παιδιατρο σου για να εχεις το κεφαλι σ ησυχο. Αυτος τι προτεινει για τα μπιμπερο να τα εχουμε στον αποστειρωτη μεσα;;

Ναι στον αποστειρωτη μέσα .Κοιτα η προηγούμενη παιδίατρος μου είπε στο ψυγείο κλπ.Αυτος μου είπε όχι γιατί μέσα δεν είναι μόνα τους τα μπιμπερό έχεις διαφορά μέσα .ΚΑΤι το οποίο ισχύει .Τωρα τι να σου πω ;Επειδή αυτός μου τα είπε πιο εμπεριστατωμένα κλπ τον εμπιστεύομαι περισσότερο η άλλη ήταν τελείως ότι να ναι .Η κάθε μαμα Όμως θα κάνει αυτό που θεωρεί εκείνη σωστό και δεν ξέρω Κ αν υπάρχει και το σωστό .

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, όμορφη Κυριακή να έχετε. Χθες το βράδυ γέλασα πάρα πολύ, χεστηκε η μικρή όταν την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς και εγώ έκανα μπάνιο και άρχισε να μου φωνάζει έλα γρήγορα βγήκαν απέξω όλα. Βγαίνω και εγώ και τον βλέπω με μια φάτσα και πέθανα στα γέλια. Τον είχε γεμίσει στα ρούχα και μόνο εμετο που δεν έκανε ο άντρας μου. 

@Kn1 δηλαδή σου είπε να τα αφήνεις μέσα στον αποστειρωτή μολις τελειώσει? Οταν τον ανοιξεις ομως να παρεις ενα δεν θα χαλασει η αποστειρωση στα υπόλοιπα?

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια καλή Κυριακή! 
@Maria98 πως είστε;

Με την αποστείρωση δεν κατάλαβα τι σου είπε ο γιατρός. Και εμάς η γιατρός στην Ελλάδα μας είχε πει να είμαστε  πολύ προσεκτικοί με την αποστείρωση και με το νερό και μάλιστα να το βράζουμε σε μπρίκι και όχι σε βραστήρα. Από την άλλη, εδώ και η μαία και ο παιδίατρος μας είπανε να βράζουμε το νερό σε βραστήρα και αν θέλουμε να το κρυώσουμε να βάζουμε από τη βρύση μέσα στο μπιμπερό. Οπότε πια πιστεύω ότι κάθε γιατρός λέει και κάτι διαφορετικό και μπερδευόμαστε. Εντωμεταξύ και η γιατρός στην Ελλάδα και ο γιατρός εδώ είναι πολύ καλοί. Και τους εμπιστεύομαι και όμως λένε διαφορετικά.

Δημοσίευση

Αχ κοριτσια μου στο θεμα των μωρων υπαρχουν τοσες διαφορετικες αποψεις ακομα και απο γιατρους. Εγω τις ακουω ολες αλλα προτιμω να ακουω απο εσας τα εφαρμοσμενα ωστε να ξερω και τι λειτουργει καλυτερα. @Kn1 απο χθες που ξεκινησα το καινουριο συστημα με το θερμος αφηνω τα μπουκαλια και γω στον αποστειρωτη. Ευτυχως φτιαχνω γαλατακι στο πιτς φιτιλι και θα μπορω να το μεταφερω και εξω. Αν μπορουσα να χρησιμοποιησω και βραστηρα θα ηταν το τελειο αλλα αποτι βλεπω οι περισσοτεροι δεν ειναι υπερ. Τελος παντων ομως το θεμα με την αποστειρωση θα χαλαρωσει λιγο πιστευω μετα τον τριτο μηνα ζωης ή οχι;; @Maria98 πως πατε;;

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε?

@Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας.

Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο.

Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλημέρα κορίτσια, όμορφη Κυριακή να έχετε. Χθες το βράδυ γέλασα πάρα πολύ, χεστηκε η μικρή όταν την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς και εγώ έκανα μπάνιο και άρχισε να μου φωνάζει έλα γρήγορα βγήκαν απέξω όλα. Βγαίνω και εγώ και τον βλέπω με μια φάτσα και πέθανα στα γέλια. Τον είχε γεμίσει στα ρούχα και μόνο εμετο που δεν έκανε ο άντρας μου. 

@Kn1 δηλαδή σου είπε να τα αφήνεις μέσα στον αποστειρωτή μολις τελειώσει? Οταν τον ανοιξεις ομως να παρεις ενα δεν θα χαλασει η αποστειρωση στα υπόλοιπα?

Υποτίθεται δε τα πιάνεις τα άλλα 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια !!Σημερα είμαι πρωινή πρωινή  διότι ο μικρός κοιμήθηκε έξι ολόκληρες όλες ευτυχώς ξεκίνησε να μη γκρινιάζει για το γάλα ..Μάλλον δηλαδή τις τελευταίες φορές είναι οκ και τρώει κ πιο πολύ..ίσως δεν τον βόλευε η θέση ισβσ Το εμβόλιο κάτι του φταίγε..Με την αποστείρωση άβυσσος η ψυχή ..Δεν ξέρω πραγματικά κ μένα η άλλη παιδίατρος μου έλεγε βράσε νερό βάλτε ψυγείο βραστήρα ούτε λόγος ούτε baby brezza αν τις ξέρετε ο τωρινός αυστηρός με την αποστείρωση όχι μπουκάλια στο ψυγείο βράζω νερό όχι βραστήρας και τα μπουκάλια να μένουν στον αποστειρωτη κ μέχρι 6 ώρες το νερό στον θερμό .Τωρα τι να σας πω ;Επι της ουσιας πλήρης αποστείρωση δεν δοατηρειται με κανένα τρόπο αλλά οκ.Νομιζω τρίτο μήνα σταματάμε γιατί βάζει χέρια στο στόμα κλπ κ έτσι δεν υπάρχει κάποιο νόημα αλλά κ αυτό χωρίς να μαι 100% σίγουρη θα τον ρωτήσω όμως 11/7 έχουμε εμβόλιο . @Maria98 Ελπίζω να είστε καλά και σπίτι σας 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

Αχ κοριτσια μου στο θεμα των μωρων υπαρχουν τοσες διαφορετικες αποψεις ακομα και απο γιατρους. Εγω τις ακουω ολες αλλα προτιμω να ακουω απο εσας τα εφαρμοσμενα ωστε να ξερω και τι λειτουργει καλυτερα. @Kn1 απο χθες που ξεκινησα το καινουριο συστημα με το θερμος αφηνω τα μπουκαλια και γω στον αποστειρωτη. Ευτυχως φτιαχνω γαλατακι στο πιτς φιτιλι και θα μπορω να το μεταφερω και εξω. Αν μπορουσα να χρησιμοποιησω και βραστηρα θα ηταν το τελειο αλλα αποτι βλεπω οι περισσοτεροι δεν ειναι υπερ. Τελος παντων ομως το θεμα με την αποστειρωση θα χαλαρωσει λιγο πιστευω μετα τον τριτο μηνα ζωης ή οχι;; @Maria98 πως πατε;;

Σε αυτό συμφωνούν οι παιδίατροι με τον βραστήρα 🤣🤣Παράδοξο που συμφωνούν είναι η αλήθεια 

Δημοσίευση

Επίσης όταν ρώτησα για baby brezza στο λητώ τα καταστήματα γιατί η πρώτη παιδίατρος ήταν κάθετα αρνητική μια εκεί υπεύθυνη πολύ εξυπηρετική μου είπε πως προκαλεί κ αναπτυξιακά προβλήματα πέραν του γεγονότος ότι ο τρόπος παρασκευής κάπου χώλαινει για όσες πιθανόν θέλατε να χρησιμοποιήσετε.Αν κ σου λύνει τα χέρια ιδίως το βράδυ και στην αρχή με τα πάρα πολλά γεύματα αν δε θηλάζει κάποια μαμά ή κάνει μεικτή .

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια.  Εμεις απόψε ευτυχώς πήγαμε καλά! Ξύπνησε μια φορά αλλά χεστηκε πατόκορφα 🤣🤣🤣

Αυτόμε την αποστείρωση νομίζω πως 100% ποτέ δεν θα είναι αποστειρωμενα. Επισης το baby breza το θεωρώ περιττή συσκευή και πανάκριβη.Εχουμε νερό στο θερμός και το φτιάχνουμε. Αντί για 15 δευτερόλεπτα που κάνει η συσκευή εμείς κάνουμε 1 λεπτό ε σιγά. Άσε που είδα ένα βίντεο και έλεγε μια στα σχόλια πως δεν εφτιαχν σωστά το γάλα γιατί κρατούσε μέσα σκόνη.

Πάντως και στον γιο μου με νερό σε θερμός έφτιαχνα το γάλα και μια χαρά ήταν. 

@Maria98 πως είστε? Βγηκατε?

Δημοσίευση

Μπράβο κορίτσια μου και εγώ τώρα έτσι θα το κάνω όπως εσείς και νομίζω είναι η καλύτερη λύση και από τη στιγμή που είναι δοκιμασμένο κιόλας δεν το συζητώ @ΜαρίαΔημήτρης. @Diwni μου πολυ χαιρομαι για το πιπερατο νεο και που πηγε καλα η πρωτη δευτερη φορα αντε κ στα δικα μας θα το τολμουσα μ γω αλλα πεφτουμε ξεροι με τον μπεμπη. Τις τελευταίες μέρες μένει πολλές ώρες ξύπνιος δηλαδή τις περισσότερες και έχει αρκετή ανησυχία ελπίζω να είναι παροδικό. Η βόλτα με το καρότσι και το μάρσιπό όντως τον ηρεμούν και των δικο μου και κανει κατι συντομους υπνακους. 

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια εγω σας είπα ότι τ απογεύματα είναι ανήσυχη γενικά αλλα σήμερα τ περασε σε αλλο επίπεδο. Απο τις 2 τ μεσημέρι π μπηκαμε σπιτι κλαιει. Με μικρά διαλείμματα. Αλλα κλαιει ολο τ μεσημέρι. Μουδιασαν τ χερια μου. Κοιμηθηκε ολο κι ολο ενα μισαωρο. Κ τώρα την έβαλα στο μαρσιπο κ ησύχασε. Αν συνεχίσει έτσι μαύρο καλοκαιρι θα περάσουμε. Δ θα μπορούμε τ απογευμα να βγούμε να πάμε πουθενά.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Αχ κορίτσια εγω σας είπα ότι τ απογεύματα είναι ανήσυχη γενικά αλλα σήμερα τ περασε σε αλλο επίπεδο. Απο τις 2 τ μεσημέρι π μπηκαμε σπιτι κλαιει. Με μικρά διαλείμματα. Αλλα κλαιει ολο τ μεσημέρι. Μουδιασαν τ χερια μου. Κοιμηθηκε ολο κι ολο ενα μισαωρο. Κ τώρα την έβαλα στο μαρσιπο κ ησύχασε. Αν συνεχίσει έτσι μαύρο καλοκαιρι θα περάσουμε. Δ θα μπορούμε τ απογευμα να βγούμε να πάμε πουθενά.

Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της. 

Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια.

Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.

Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια .Εμεις είμαστε άυπνοι σήμερα .ο μικρός το βράδυ ενώ στην αρχή έτρωγε μετά σταμάταγε αμέσως κ έκλαιγε .αλλαξαμε πανα ,βάλαμε θερμόμετρο τπτ τα ίδια πάλι φτου κ απ την αρχή .Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι το βαρέθηκε αυτό το γάλα .Απο τότε που ξεκίνησαν οι ζέστες έχει γίνει διαφορετικός .Τι να πω ;δεν ξέρω ..Του κάνει κ δυσκοιλιότητα πλέον από κει που κάθε μέρα ήταν ρολόι τώρα κάθε δύο μέρες.

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια και μεις σε γενικες γραμμες δεν ειμαστε καλα τρωει και εχει πολυ μεγαλη ανησυχια μετα ειναι υπερκινητικος και δεν ηρεμει. Ανοιγοκλεινω αιρκοντισιον τον γδυνω αλλα παταει τα κλαματα. Και μαντεψτε τωρα το πρωι π σηκωθηκα να φτιαξω γαλα μετα μ ξεραθηκε στον υπνο. Τι κανω λαθος και κανει ετσι; Δε θα πρεπε να τρωει και να χαλαρωνει. Τον βαζω στο στηθος του δινω αντλημενο κ μετα συμπληρωμα. Κακακια και μεις μια γορα την ημερα πλεον καλης υφης και πολλα αερια και ολο σφιγγεται και βογγαει ο μαυρος. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! 
@Maria98 πως είστε; Βγήκατε; Όλα καλά;

Μαλλον είναι οι μέρες που περνάνε τέτοιες γιατί έχουν όλα ανησυχία. Και εμάς ειδικά απόγευμα βράδυ. Χθες πήγε 6 το απόγευμα με 3 με τα χαράματα οριακά σερί. Και μόνο αγκαλίτσα. Πιστεύω λίγο το στομαχάκι τους, λίγο κολικοι, λίγο ότι ακόμα δεν έχουν συνηθίσει έξω από την κοιλιά. Θα περάσει και αυτό. Θυμάμαι η παιδίατρος μας είχε πει στον πρώτο ότι 3-6 μηνών είναι η καλύτερη στιγμή τους και είχε δίκιο. Οπότε κορίτσια λιγάκι υπομονή να συνηθίσουν εκτός κοιλίτσας κι θα είναι τέλεια. 

Δημοσίευση

Αχχχ @Katerinioo μου μακαρι να ηρεμησουν, δεν με νοιαζει για εμενα αλλα για εκεινον να μην ταλαιπωρειται και δυσφορει γιατι δεν μπορω να μαντεψω τι του φταιει. Εχω σκεφτει μηπως θελει παραπανω γαλα αλλα μια φορα π του εδωσα μου εκανε πολυ μεγαλη γουλια οριακα ρουκετα και εκτοτε δεν τ ξαναεδωσα. 

Δημοσίευση

Και μενα εχει αέρια κ εκει π εκανε συνέχεια κακα χθες εκανε μονο 2 φορες. Πολύ ζορι τραβάνε. Ευτυχώς τ βραδυ κοιμηθηκε καλα. Ξυπνούσε να φάει κ ύπνο παλι. Εντωμεταξύ εχει φουσκώσει, εχει κάνει κάτι μάγουλα, μόνο για ρουφηγμα.

@Sotiria_94 τίποτα δ κανεις λαθος. Ειναι βρεφακια κι οπως βλεπεις τ ιδια τραβαμε όλες. Μην το σκέφτεσαι. Τα πας τέλεια! Σιγά σιγά θα μεγαλώσουν θα αλλάξουν. Ειδικα μολις κλείσουν τον 3ο μηνα, θα δεις άλλο μωρο.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια και εμενα η μικρή μέσα στη μέρα έχει λίγο γκρίνια και πίνει ανά 2 ωρες γάλα λιγότερο βέβαια προφανώς γτ διψάει. Πάντως απο όταν το γύρισα τελείως στο ξένο νομίζω μπηκαμε σε μια σειρά. Οσο έδινα μητρικο και μετά συμπλήρωμα πεινουσε συνέχεια γιατί το μητρικο είναι πιο εύπεπτο και το χωνευε αμέσως.Προς Θεού δεν λέω να το σταματήσει κάποιος αν κάνει μικτή διατροφή, λέω μόνο τι δούλεψε σε εμάς. 

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια μου τώρα καταφέρνω να σας γράψω, προσπαθούμε να μπούμε σε μια σειρά ξανά εδώ σπίτι, σήμερα κάνω δουλειές πλυντήρια στεγνωτηρια το ένα το άλλο 

Η μπεμπούλα είναι καλά, βγήκαμε εχθές και ήρθαμε σπίτι μας με τις οδηγίες να παρακολουθώ προληπτικα μην ανεβάσει πυρετό ξανά και να καθαρίζουμε την μυτούλα με ορο 

Όπως φαίνεται κολλησε την ιωσουλα από τον μπαμπά της γιατί όλες οι εξετάσεις καλλιέργειες κλπ είναι μια χαρά ευτυχώς

Συνολικά κάναμε 4 φορές μπιμπι στο ποπο μας αντιβίωση και δεν χρειαζόταν να πάρουμε και στο σπίτι 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...