Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

@Maria98 και @Diwni που λετε για τα μαρσιπο ηθελα να μου πεοτε αν αυτοι που αναφερετε ειναι ευκολοι στην τοποθετηση. Γιατι αυτος της chicco που εχω με δυσκολευει να τοποθετω μεσα το παιδι μονη μου με αποτελεσμα να μην τον πολυχρησιμοποιω. 

Ένα κορίτσι γνωστή μου έχει νοικιάσει το νοσοκομειακό και βγάζει αρκετή ποσότητα 

Εγώ σήμερα ξεκίνησα λίγη άντληση το πρωί με 5 λεπτά έβγαλα γύρω στα 70 ml σίγουρα έχει κι άλλο απλά το θηλαστρο δεν το αντλεί,  σιγά σιγά μα αρχίσω να αποθηκεύω 

Για το μαρσιπο αυτό το απλό που έχω που φαντάζομαι δεν είναι εργονομικό κλπ μπαινει σαν σχολική τσάντα και έχει κλιπς που απλά τα ανοίγεις για να ανοίξει το ύφασμα και κάθεται το παιδι και τα κλείνεις ξανά έχει και κριτς κρατς και κλιπ στην πλάτη, το άλλο που πήρα έχω της dooky δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, έχει κλιπς απλά έχει και ζώνη υποστήριξης στη μέση σε αυτόν που το φοράει 

Γενικά με το βάλε βγάλε θα γίνεται όλο και πιο εύκολη γρήγορη διαδικασία,  είναι όπως το καρότσι τώρα τσακ τσακ γίνεται το άνοιξε κλείσε και η τοποθέτηση στο αμάξι κλπ 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kn1 είπε:

Καλησπέρα σε όλες !!Χθες πήγαμε στον νέο μας παιδίατρο .Καμία σχέση με την προηγούμενη ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας επίσης δεν είναι πολύ μεγάλος είναι κοντά στα 50 οπότε αυτό είναι θετικό γιατί με τον έναν ή  με τον άλλο τρόπο τον παιδίατρο τον χρειαζόμαστε χρόνια .Μας είπε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που η άλλη ούτε καν μας είχε πει .Γενικα καμία σχέση .Καναμε και τα εμβόλια .Ολα καλα προς ώρας .Μου είπε το πρώτο 24 ωρο αν θα κάνουμε πυρετό μετά δεν κάνουμε τπτ .

Μπράβο τέλεια που ταιριάζετε με τον νέο παιδίατρο, όντως τον παιδίατρο θα τον παντρευτουμε για κάποια χρόνια τώρα το συνειδητοποιω και γω 🙏🏼 τι ωραία που κάνατε τα εμβολιακια σας, εμείς θα πάμε στις 25 του μηνα για να κάνουμε μπίμπι

Δημοσίευση

@Maria98 εγω λογικα θα τ πάω οσο κ τις άλλες. Μόλις ξεκίνησαν να τρώνε 3 γεύματα τη μερα 8 μηνων δηλαδη αποθηλασα. Οσο για το μαρσιπο ε δ θα έχει θέμα πιστευω. Και μεις στις 25 έχουμε γιατρό που σαραντιζουμε.

@Sotiria_94 σήμερα μ ήρθε ειδοποίηση ότι ήρθε αλλα δ τ πηρς ακομα. Όταν τον χρησιμοποιήσω θα σας πω.

@Kn1 πολυ βασικο να σ ταιριάξει ο παιδίατρος. Χαίρομαι που σου αρεσε!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,εμείς χθες γυρίσαμε από την γιορτή του μεγάλου κάναμε μπάνιο, έφαγε την πήρε ο ύπνος και πεταγοταν συνέχεια με κλαμα. Είπα και την ξεματιασαν (δεν ξέρω αν πιστεύετε) και μετά το παιδί ηρέμησε. Σήμερα είμαστε καλά μέχρι στιγμής και σε λίγο θα την πάρω μαζί που έχω να πάω στον γυναικολόγο. Θα την βγάλω την καημένη μέσα στη ζέστη αλλά δεν έχω που να την αφήσω. Ευτυχώς ειναι κοντά ο γιατρός και θα πάω από στενάκια με σκιά.  Δεν θέλω να ακυρώσω πάλι το ραντεβού.

Μαρσιππο ακόμα δεν έχω πάρει, δεν ξέρω αν θα πάρω,νομίζω πως θα σκάει τώρα το καλοκαίρι μέσα εκεί.  Πήρα αντιιδρωτικο κάλυμμα για το καροτσι,κάνει δουλίτσα που το δοκίμασα σήμερα που πήγαμε να πάρουμε τον αδερφό μας από το σχολείο. 

@Kn1 εγώ δεν το αφήνω γενικα πολλές ώρες μέσα στο θερμός,μέσα στη μέρα το ανανεώνω συχνά, πιο πολλες ωρες μενει μονο  το βράδυ.

@Elenaki12 πως είσαι εσύ κορίτσι μου? Χάθηκες απο την παρεα μας. 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης εγω πιστεύω στο μάτι νανσ πω την αλήθεια. Αλλα σ αυτή τη φαση π ειναι τ μωρακια μας αναστατωνονται κ με τον πολύ κόσμο κ με την πολύ φασαρία. Μας είχε προειδοποίησει ο γιατρός απο την μεγάλη μου κιολας. Οτι μπορεί να πάμε σε μια γιορτή, ενα γαμο κτλ να είναι εκεί ησυχο κ μετα να μην μπορεί να ηρεμησει.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης εγω πιστεύω στο μάτι νανσ πω την αλήθεια. Αλλα σ αυτή τη φαση π ειναι τ μωρακια μας αναστατωνονται κ με τον πολύ κόσμο κ με την πολύ φασαρία. Μας είχε προειδοποίησει ο γιατρός απο την μεγάλη μου κιολας. Οτι μπορεί να πάμε σε μια γιορτή, ενα γαμο κτλ να είναι εκεί ησυχο κ μετα να μην μπορεί να ηρεμησει.

Ρε συ μετά το ξεματιασμα ηρέμησε όμως και κοιμηθηκε από τις 11 μέχρι τις 5 πάρα το πρωί.

Πήγα γυναικολόγο κορίτσια,μια χαρά είμαι λέει και μπορώ να έχω επαφές,ωστόσο νομίζω θα πονάω γιατί με τον υπέρηχο και δυσανασχετουσα, έτσουξε αρκετά μπορώ να πω. Μου είπε μπορώ να χρησιμοποιήσω λιπαντικό και πως μετά την 1η περίοδο θα στρώσει η κατάσταση. 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης ναι καλα εκανες κ την ξεματιασαν κιολας. Κ γω θα τ εκανα να σ πω την αλήθεια. Θυμάμαι απο τιε αλλες γέννες που τηβ πρώτη φορά πονεσα πολυ. Τις επόμενες καλύτερα. Καλα αμα περιμένουμε την περίοδο καήκαμε χαχα. Εννοώ ότι μπορεί να κάνει κ μηνες να ερθει.

Κορίτσια δοκιμασα το μαρσιπο. Εινσι πολυ ανετος, μπαίνει πανεύκολα και εχει τρομερη στήριξη στη μεση. Σαν να μην κουβαλάς τίποτα είναι. Στο μωρο δ ξερω κατά πόσο θα αρέσει βεβαια. Αλλα μ άρεσε πολύ.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Περνάμε περίεργη φάση εμείς. Ο μικρούλης μόνο αγκαλίτσα θέλει όλη όλη όλη μέρα. Αν κάνω ότι τον ακουμπάω κάπου κλάμα. Ούτε μαρσιπο δεν θέλει. Κλαίει και εκεί. Δύο μέρες τώρα. Αρκετά κουρασμένη μπορώ να πω.

Ηθελα να ρωτήσω αν καμιά σας είχε θέμα με το ηβικό οστό. Είχα ένα πόνο χαμηλά όταν περπατάω ή κάθομαι και με είδαν χθες και μου είπαν είναι το ηβικό οστό. Αν έχει καμία εμπειρία, ήθελα να δω αν έφτιαξε με το καιρό. Μου είπε η μαία ότι μπορεί να φτιάξει στις 6-8 βδομαδες μπορεί και όχι και να χρειαστώ θεραπεία. Η αλήθεια είναι με δυσκολεύει καθημερινά ο πόνος. 

Κατά τα άλλα μπήκα σήμερα και έψαξα τις μάρκες που προτείνατε και θα πάρω κάποιο θερμό και εγώ. Τα μπιμπερό τα έχετε με ψυγειακι; Ψάχνω και εκεί κάτι να τα μεταφέρω αν έχετε προτάσεις. 

Δημοσίευση

@Katerinioo αρκετα??? Πλακα μας κανεις? Μονο αρκετα? Εμενα τα απογεύματα με ζοριζει καπως κ νιώθω ψόφια οχι να ηθελε κ ολη μερα αγκαλια. Πολύ δύσκολη φάση περνατε. Μήπως τ ενοχλει τ γαλα? Του φερνει πονακια κ αέρια μηπως? Μακάρι να στρώσει γρήγορα. Δ μπορω να καταλάβω ακριβώς που νιωθεις ότι πονας. Εγω μερικες φορες νιωθω πονο χαμηλα στα κοκκαλα στο ισχύο. Όπως όταν ανοίγε στην εγκυμοσύνη. Καμία φορά οταν σηκώνομαι νιωθω να κάνει κάτι σαν κρακ κρακ, σαν τριξιμο.

Κορίτσια εμενα τελικά την πιανει μια ανησυχια τ απογεύματα. Άλλοτε πιο χαλαρή Άλλοτε πιο έντονη. Χθες ψοφησαμε. Σήμερα ήταν πιο χαλαρά. Ισως βοήθησε π την έβαλα κ στο μαρσιπο όταν ξεκίνησε τ χαζα της. Κ όταν λέω χαζα να εξήγησω, ξεκιναει κλαιει, τη σηκώνω, σταματαει κ μετα απο λίγο τ ίδια, την βαζω στηθος πινει πινει κ μετα ξεκιναει τ κλάμα, τη σηκώνω αγκαλια, την κουνάω, την αφήνω κατω κτλ,  δ βολευεται πουθενα. Σήμερα μόλις ξεκίνησε την έβαλα στο μαρσιπο κ τέλος. Μεχρι κ σκουπα εβαλα μ αυτήν πάνω μου. Φανηκε να της αρέσει.

Δημοσίευση

@Katerinioo μου εχω και γω πολλους μυοσκελετικους πονους δηλαδη σε καταλαβαινω. Αν θυμαμαι καλα εσυ ειχες ενοχλημα και κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης αναμεσα στα ποδια δηλαδη σε κοντινο σημειο με το ηβικο. Πιστευω θα υποχωρησει με τον καιρο και με την ενδυναμωση π θα επανελθει στην περιοχη δωσε λιγο χρονο. Για να σ δωσω κουραγιο εγω ειμαι χρεπι ποναει μεση και γονατα εχω ανησυχησει καπως. Κατι στιγμες με το ζπρι αηκωνομαι ορθια. @Diwni και ο δικος μου σημερα μας προβληματισε τ απογευμα, πολυ κλαμα αλλα υπαρχουν κι αυτα τα ακατανοητα που εξηγουνται με το κλασσικο οτι «ειναι μωρο και κλαιει αναποφευκτα». Η κινηση με το καροτσι αλλα και το μαρσιπο ειναι δυνατα οπλα και το στηθος υπεροπλο. Παντως αν ειναι να κανει καποια την αρχη με τις επαφες, αυτη πρεπει να εισαι εσυ π εισαι πιο εμπειρη εγω ψιλοφοβαμαι. Μου ξαναβγηκαν υγρα ρε κοριτσια ροζ και καφε και ξαναεβαλα σερβιετακι. Και μαλιστα δεν ειναι βλεννες ειναι σαν νερουλα οποτε απλωνονται. Το χω παραχεσει και γω ολη μερα σηκωνω τα παντα κανω και δουλειες κλπ. 

Δημοσίευση

Α ξεχασα να σας πω εγω κανονικοτατα τον ξεματιαζω. Δηλαδη εχει τυχει να χτυπιεται ανευ λογου και σε τελικη αναλυση λεει το αγορι μ θα παρω τη μανα μ να τον ξεματιασει και μετα απο λιγο ηρεμει. Παιρνει και η πεθερα και λεει εμ βεβαια ειχε ματι το παιδι το ειδα εγω. 🤣🤣🤣

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, και εμείς ανησυχία αλλά όχι έντονη χθες. Εκει που κοιμάται αρχίζει να κλαίει και μέχρι να την πάρω έχει σταματήσει. 

Από πόνους δεν έχω άλλα υγρα έχω ακόμα πλέον διάφανα και καμιά φορά μπορεί και καφέ.  Από επαφές το τόλμησα,καλά πήγε μπορώ να πω 🤣,αρκετά προκαταρτικα πρώτα αλλά στην αρχή ήταν περίεργα.

@Katerinioo πόσο είναι τώρα το μωρο? Μηπως ειναι σε κανενα αλμα?

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια! Εμένα με πέθανε χθες. Κοιμηθηκε ενα καλό τριώροφο 1 με 4 και τ βραδυ κ μετα τ ματι γαρίδα. Ξανα κοιμηθηκε στις 6.30.

@ΜαρίαΔημήτρης αντε έκανες τη αρχή με τις επαφές χαχα. Εγω μίλησα με τ γιατρό για τ ποτε θα πάω να με δει, τον ρώτησα για επαφες κνμ εδωσε τ οκ. Παρόλα αυτά ενώ θελω πολυ δ νιώθω από κάτω ετοιμη 100%. 

@Sotiria_94 δ έχει να κάνει με την εμπειρία, και στις αλλες εκανα την ιδια μερα π πήρα το οκ. Θέλω να νιώσω ξανα "γυναικα". Οχι οτι δ μ τ δειχνει οτι με θελει. Αλλα θελω ολο αυτό π βγαίνει απο την επαφή. Ακριβως ισως επειδή ξερω πάνω κατω καπου κολλάω να τ προσπαθήσω ακομα. Υγρα εχω κ γω. Οχι αυτά τ κλασικα π βοηθάνε στην επαφή. Έτσι σαν νερο π λεε κ συ. Αλλες φορες λίγο κιτρινα, λίγο καφε. Σαν Καθαρίσματα.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου

Εγώ όσον αφορά τον πόνο στο οστο κλπ τον παρατηρω αν κάθομαι πολύ ώρα δεν σηκώνομαι έτσι αέρα που λένε, αλλά είναι σαν πιάσιμο ο πόνος,  χρειαζόμαστε απλά ενδυνάμωση 

Δημοσίευση

Και μεις πιστεύουμε στο μάτι, αλλά μια φορά που πήρα την θεία για ξεματιασμα μου είπε πως πρώτα μα σαραντησει το μωράκι και μετά του κάνεις ξεματιασμα , ευτυχώς μέχρι τώρα δεν νιώθω ότι την έχει πιάσει 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλημέρα κορίτσια, και εμείς ανησυχία αλλά όχι έντονη χθες. Εκει που κοιμάται αρχίζει να κλαίει και μέχρι να την πάρω έχει σταματήσει. 

Από πόνους δεν έχω άλλα υγρα έχω ακόμα πλέον διάφανα και καμιά φορά μπορεί και καφέ.  Από επαφές το τόλμησα,καλά πήγε μπορώ να πω 🤣,αρκετά προκαταρτικα πρώτα αλλά στην αρχή ήταν περίεργα.

@Katerinioo πόσο είναι τώρα το μωρο? Μηπως ειναι σε κανενα αλμα?

Ουουουου ξεκίνησε η πρώτη επαφή,  αντε τέλεια 🫶🫶🫶 κι εγώ θέλω αλλά κάτι με κρατάει ίσως είναι ψυχολογικό,  ή απλά θέλει πολλά προκαρτακτικα και τρώγοντας έρχεται και η όρεξη χαχα

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης μπραβο σας κοριτσι μου και πολυ καλα κανατε, τελικα με καλη προεργασια ολα καλα πανε. @Diwni μου εχεις δικιο δεν ειναι αυτο καθεαυτο το θεμα της επαφης αλλα να νιωσεις κ ομορφα σαν γυναικα. Τελικα μεγαλο κεφαλαιο η εγκυμοσυνη κοριτσια μετα θελει δυναμικο come back σε ολα. Καλα π μου το πατε με τα υγρα ολο κατι βλεπω και ταραζομαι κλασσικα. Εμεις πολλη ανησυχια τωρα π μιλαμε με νυχιαζει ο γιοκας μου. Θα βγουμε την πρωινη μας βολτα με το ακυλο μπας και ηρεμησει. Καλημερουδια σε ολες!!

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια πήγα πήρα το ενδεικτικό και τους βαθμούς του γιου μου. Μεγάλωσε το αντράκι μου,θα πάει Τετάρτη δημοτικού, είμαι πολύ συγκινημένη! Μετά καθίσαμε λίγο και έπαιξε μπουγελο και πήγα πίσω πολλά χρόνια!

@Maria98 και εγώ αυτό ξέρω να εχουν σαραντησει πρωτα για ξεματιασμα. Πιο πριν δεν είχε χρειαστεί ευτυχώς.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τι όμορφο! ☺️ με το καλό! Αντε να τα νιώσουμε και μείς αφού σε άφηνε στην πρώτη μια χαρά αν ήταν κάτι θα στο είχε πει πόσων εβδομάδων είσαι και πότε έμαθες το φύλο ; 
    • Εμεις σε αλλα νεα ειχαμε κατι αναποδιες αυτον τον μηνα και δεν ειχαμε τοσες επαφες. Στις γονιμες ειχα μονο μια την ημερα της ωορρηξιας. Οποτε δεν ελπιζω σε πολλα. Πανω κατω περιμενω σε μια εβδομαδα.
    • Με το καλο κοριτσι μου ❤️❤️❤️❤️ να πανε ολα καλα και να κρατησετε στην αγκαλια σας το μωρακι.
    • Ευχαριστώ παρα πολύ!! Δεν ξέρω αν είναι πρώωρης ανίχνευσης να σου πω την αλήθεια  Σ ευχαριστώ κορίτσι μου,, λυπάμαι πολύ για την δική σου εξέλιξη. Να είσαι δυνατή  Ευχαριστώ πολύ!! Μέσα έπεσες!! Προς το τριψήφιο!!! 92,03   Ευχαριστώ πάρα πολύ!!  🤣🤣🤣Καλά δεν θα πιστεύει ότι είναι δικό του!!!! Ελπίζω να του μοιαζει κ αυτό να γλυτώσουμε τα τεστ πατροτητας!! Ναι αν είναι έρθουμε στο θέματα κι σας με τα κορίτσια του μήνα!! Μήπως όλες μαζί μας κάνετε καλύτερη τιμή;;; 🤣 Μπράβο κορίτσι μου!!! Τέλεια να πάνε όλα να έρθουν και να φωλιάσουν τα σποράκια σου!!  Ευχαριστώ πολύ!! Είμαι σίγουρη δεν θα το πιστεύει!!! Θα του το πω το βράδυ ή αν τα καταφέρω κ κρατηθώ μεθαύριο στη γιορτή του πατέρα!!!  Ναι ρε φιλεεεεεε
    • @sasaki_g α καλά η πωλήτρια τι φάση;! Να μην πάρετε καρότσι από κει 😅 εγώ άρχισα λίγο να βλέπω και μήπως βρω κάποιο καλό μεταχειρισμένο, μου αρέσουν όπως τα βλέπω και διαβάζω τα cybex αλλά δεν ξέρω ακόμα.  @annie! Η ζέστη άσε πάλι καλά δεν είμαστε 3ο τρίμηνο μέσα στην κάψα! Γενικά παίζει μια κούραση κάπως διαφορετική από το 1ο τρίμηνο. Έχεις ακόμα ζορικο πρόγραμμα εσύ;   Σήμερα παραρηρησα πριν λίγο που κάθομαι ψιλό ξάπλα κάτι σαν πολύ πολύ πολύ μικρό σκουντημα για δευτερόλεπτα σαν μπουρμπουληθρα 😅 μπορεί να άρχισε η μικρή να δίνει κάποιο ανεπαίσθητο σήμα τι να πω! Πάντως η κούραση η δική μου ίσως είναι κι από αιματοκρίτη έπεσε γενικά κι άλλο και πρέπει να πλακωθω λίγο σε κρέας εκτός από το συμπλήρωμα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...