Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εντωμεταξύ εμάς εχθές ήταν ήσυχη όλα καλά, γνώρισα και μια άλλη κοπέλα που θηλαζει, θηλαζαμε μαζί εκεί στην εκκλησία σε μια ακρουλα,  ένιωσα καλά μέσα στον κόσμο ευτυχώς!

Κατά τ'αλλα μόλις φθάσαμε σπίτι το μάτι της γαρίδα έως τις 12 , ευτυχώς μετά κοιμηθηκε και κοιμήθηκα και γω 😆

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,εμείς 2 μέρες έχουμε πιο έντονα πονακια αλλά δεν την πιάνουν συγκεκριμένες ώρες. Χθες έπιασε και στήθος ευτυχώς αλλά νομίζω ότι κόβεται το γάλα μου,με το θηλαστρο πλέον δεν βγάζω, βγάζω ουτε 10 ml. 

Χθες είχαμε και το πρώτο πατόκορφο χάσιμο προς την μαμά. Της έκανα μασαζακι στην κοιλιτσα και μετά από λίγο της άλλαξα πάνα γιατί είχε πολλά τσισα και με το που της άνοιξα την πάνα έκανε ένα πραφ και με πήραν τα σκάγια παντού 🤣

Από κιλά εγώ ξεκίνησα 46 έφτασα 60 ,βγήκα από το μαιευτήριο 56 και μετά από 15 μέρες ήμουν 52 και προχθές ζυγιστηκα και είμαι 54,3. Δεν με ενοχλούν αδύνατη είμαι και μακάρι να μου μείνουν. Το σωσίβιο με ενοχλεί στην κοιλιά και η κυτταρίτιδα που έχει φτάσει μέχρι το γόνατο. Στον γιο μου στον μήνα πάνω η κοιλιά είχε γίνει επίπεδη μόνο η λεκάνη είχε μείνει ανοιχτή για πολλούς μήνες. Τώρα έχω και κοιλιτσα και μπουταρες. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλημέρα κορίτσια,εμείς 2 μέρες έχουμε πιο έντονα πονακια αλλά δεν την πιάνουν συγκεκριμένες ώρες. Χθες έπιασε και στήθος ευτυχώς αλλά νομίζω ότι κόβεται το γάλα μου,με το θηλαστρο πλέον δεν βγάζω, βγάζω ουτε 10 ml. 

Χθες είχαμε και το πρώτο πατόκορφο χάσιμο προς την μαμά. Της έκανα μασαζακι στην κοιλιτσα και μετά από λίγο της άλλαξα πάνα γιατί είχε πολλά τσισα και με το που της άνοιξα την πάνα έκανε ένα πραφ και με πήραν τα σκάγια παντού 🤣

Από κιλά εγώ ξεκίνησα 46 έφτασα 60 ,βγήκα από το μαιευτήριο 56 και μετά από 15 μέρες ήμουν 52 και προχθές ζυγιστηκα και είμαι 54,3. Δεν με ενοχλούν αδύνατη είμαι και μακάρι να μου μείνουν. Το σωσίβιο με ενοχλεί στην κοιλιά και η κυτταρίτιδα που έχει φτάσει μέχρι το γόνατο. Στον γιο μου στον μήνα πάνω η κοιλιά είχε γίνει επίπεδη μόνο η λεκάνη είχε μείνει ανοιχτή για πολλούς μήνες. Τώρα έχω και κοιλιτσα και μπουταρες. 

Και μας τα πονακια δεν έχουν συγκεκριμένο μοτίβο αλλά όταν τα χει ζορίζεται το καημένο το βλέπεις, σφίγγει όλο το κορμακι του 

Μήπως να συμβουλευτεί κάποιον ειδικό για το πως να αυξήσεις την παραγωγη ; 

Αχ αυτά τα σκάγια τα έχω δεχθεί ουκ ολίγες φορές 😆 δεν μπορώ να το πιστέψω πως ένα τόσο δα κωλιό τα κάνει όλα αυτα🤔

Όσο για τα κιλά τι να σου πω; 55 κιλά ήμουν στην έκτη δημοτικού κορίτσι μου 🫣 ο άνδρας μου με γνωρισε 62 και έφτασα 78 τόσα ξεκίνησα και την εγκυμοσύνη τόσα είμαι και τώρα,  αλλά καλά θα ήταν να κατέβω σιγά σιγά 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Και μας τα πονακια δεν έχουν συγκεκριμένο μοτίβο αλλά όταν τα χει ζορίζεται το καημένο το βλέπεις, σφίγγει όλο το κορμακι του 

Μήπως να συμβουλευτεί κάποιον ειδικό για το πως να αυξήσεις την παραγωγη ; 

Αχ αυτά τα σκάγια τα έχω δεχθεί ουκ ολίγες φορές 😆 δεν μπορώ να το πιστέψω πως ένα τόσο δα κωλιό τα κάνει όλα αυτα🤔

Όσο για τα κιλά τι να σου πω; 55 κιλά ήμουν στην έκτη δημοτικού κορίτσι μου 🫣 ο άνδρας μου με γνωρισε 62 και έφτασα 78 τόσα ξεκίνησα και την εγκυμοσύνη τόσα είμαι και τώρα,  αλλά καλά θα ήταν να κατέβω σιγά σιγά 

Δεν ξέρω αν είμαι σε θέση να κοιτάξω την παραγωγή μου πλέον,ειλικρινά, έχω ταλαιπωρηθεί και το ψυχολογικό μου κομμάτι δεν είναι καλά. Θα την βάζω στήθος και όσο παίρνει δικό μου. 

Με τα κιλά πάντα ήμουν χαμηλά, είναι το σκαρί μου έτσι.  Βέβαια χάνω εύκολα αλλά παίρνω πολύ δύσκολα. Έχω δεχθεί τεράστια κοροϊδία που είμαι τόσο αδύνατη. Και σε αυτό μου έχει μοιάσει ο γιος μου. 9 χρονων και ενώ όλη μέρα τρώει είναι μόνο 23 κιλά.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. Καλό μήνα! Το βράδυ χθες εμάς ήταν δύσκολο. Ο μικρός 11-5 ήταν ξύπνιος, θήλαζε και μπουκάλι εναλλάξ ανά 45 λεπτά. Δεν κοιμόταν με τίποτα. Κλείναν τα μάτια μας. Τον άκουγε και ο μεγάλος και ξύπνησε και αυτός και δεν κοιμόταν ξανά. 2-4 ξύπνια και τα δύο. Παρτυυυυ!

Εδώ έχει τέλειο καιρό και ζέστη και λιακάδα αλλά δνε έχω κουράγιο ακόμα να βγω. 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης δ θα τρελαθούμε με τ θηλασμο. Ηδη η μπουμπου σ όπως εχω καταλαβει σας βγηκε λιγο ζόρικη. Τουλ να είναι χορτατη. Εμενα ένα βράδυ ετσι μου κατα εχεσε τον τόπο. Όπως της σηκωσα τ ποδαρακια να της βάλω την πανα από κάτω πετάχτηκαν σαν πίδακας. Άλλαζα πυτζαμες κ σεντονια στις 4 τ πρωι.

@Maria98πολυ μ άρεσε τ κωλιο χαχα θα τ λεω κ γω.

Εγώ σήμερα κορίτσια ολη μερα σχεδον μονη μου. Τα κορίτσια πηγαν σε πάρτι τ πρωί, γυρισαν επαιξαν, εκαναν τ μπανακι τους κ τώρα τ απόγευμα θα πάνε παλι σε παρτυ. Κ χω ξεμεινει ολη μερα με τ μωρο χαχα.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης δ θα τρελαθούμε με τ θηλασμο. Ηδη η μπουμπου σ όπως εχω καταλαβει σας βγηκε λιγο ζόρικη. Τουλ να είναι χορτατη. Εμενα ένα βράδυ ετσι μου κατα εχεσε τον τόπο. Όπως της σηκωσα τ ποδαρακια να της βάλω την πανα από κάτω πετάχτηκαν σαν πίδακας. Άλλαζα πυτζαμες κ σεντονια στις 4 τ πρωι.

@Maria98πολυ μ άρεσε τ κωλιο χαχα θα τ λεω κ γω.

Εγώ σήμερα κορίτσια ολη μερα σχεδον μονη μου. Τα κορίτσια πηγαν σε πάρτι τ πρωί, γυρισαν επαιξαν, εκαναν τ μπανακι τους κ τώρα τ απόγευμα θα πάνε παλι σε παρτυ. Κ χω ξεμεινει ολη μερα με τ μωρο χαχα.

Και να σκεφτείς λέγαμε στην αρχή με τον άντρα μου ότι είναι πολύ ήσυχη 🤣🤣🤣. Πάντως το αλμα 5ης εβδομάδας μας τσάκισε λίγο,δεν θέλω να σκέφτομαι τα υπόλοιπα που θα έρθουν. Το μεσημέρι έπιασε στήθος πάλι και ήπιε απο οτι καταλαβα γιατί ρευτηκε κιόλας. 

Δημοσίευση

Κοριτσια μου καλο μηνα με υγεια σε εμας και τα μπεμπακια μας.! @ΜαρίαΔημήτρης εχεις θηλασει ηδη πανω απο μηνα εισαι super. Και γω τον βαζω 5 φορες την ημερα γιατι δεν μπορω παραπανω. Το πιανει αλλα μετα το 5λεπτο χαλαρωνει και δεν ρουφαει δυναμικα. Οτι πινει ειναι πολυτιμο μην απογοητευεσαι οσο εχεις δωστο αρκει να τη βαζεις ή να τραβας με θηλαστρο ωστε να κρατας την παραγωγη σου οση και να ειναι. @Diwni μπηκες σε δυσκολη πιστα εμεις το χεσιμο live πρωτη φορα σημερα το βιωσαμε (ευτυχως ο αντρουλης οχι εγω). Και ο τυχερος τον εκανε μπανιο εκεινη την ωρα δηλαδη δεν εφαγε ρουκετα. Να σου πω καλυτερα να εισαι μονη με το μωρο παρα να εχεις και τα τρια μαζι, το μωρο για σενα ειναι διαχειρισιμη κατασταση. @Katerinioo μου υπομονη και να κοιμασαι οταν κοιμαται και το μωρο για να εχεις δυναμεις οσο μπορεις, θα στρωσει σιγα σιγα. @Maria98 καλα τα κακακια εμενα με σοκαρουν οι κλανιτσες που βγαινουν απο το τοσο δα κωλιο. Αλλα σφιγγεται το καημενο οταν θελει να κανει κακα και ζοριζεται και στεναχωριεμαι.

Δημοσίευση

Αχχ εμεις τη νυχτα κ τωρα το πρωι στο ρεψιμο βγαλαμε πολυ γαλα, φανταστειτε επεσε στο πατωμα και εχω στεναχωρηθει παρα πολυ τι τον επιασε. Εκανε γουλιτσες αλλα οχι να βγαζει και τοσο γαλα παει θα σκασω. Περιμενω ναδω και συο επομενο γευμα τι θα κανει και θα παρω την παιδιατρο. 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

Αχχ εμεις τη νυχτα κ τωρα το πρωι στο ρεψιμο βγαλαμε πολυ γαλα, φανταστειτε επεσε στο πατωμα και εχω στεναχωρηθει παρα πολυ τι τον επιασε. Εκανε γουλιτσες αλλα οχι να βγαζει και τοσο γαλα παει θα σκασω. Περιμενω ναδω και συο επομενο γευμα τι θα κανει και θα παρω την παιδιατρο. 

Καλημέρα κορίτσια, εμεις απόψε πάλι είχαμε συνέχεια αφυπνίσεις.  

Σωτηρία μου μήπως έφαγε πολύ και λαίμαργα? Μου το κάνε και η δικιά μου πολλές φορές αυτό αλλά ειδικά αυτές τις μέρες έτρωγε πολύ και ανά 2ωρο και λαιμαργα. Πάτε ομως τον παιδίατρο να είσαι σίγουρη. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια! Εμένα κανει συνήθως 3 αφυπνησεις μέχρι τ πρωί π σηκώνονται τ κορίτσια αλλα μενει απο καμια ωρα Ξύπνια. Ευτυχως συνήθως ξανα κοιμαται τ πρωι. Δηλ σήμερα ξύπνησε 6.30 εφαγε κοιμηθηκε 7 και, οπότε μόλις ετοιμασα τ κορίτσια για σχολείο ξανα κοιμηθηκα κ σηκωθηκαμε 9 και. Αλλα νυσταζω.... ειχα ξεμαθει στο ξενύχτι. Ελπίζω τουλ έτσι να πάει γτ η μεγαλη μ ξυπνούσε άπειρες φορές. Άπειρες όμως.

@Sotiria_94 ναι μήπως εφαγε λαιμαργα κ δ προλαβε βα χωνεψει? Δ πιστευω να ειναι κατι απλα παρακολουθησε το. 

Πέμπτη εχουμε γιατρό και ανυπομονώ να μας δώσει κ επίσημα τ οκ να ξεκινήσουμε να ξεμυτιζουμε κ μεις σιγα σιγα. Τετάρτη κλείνει 3 βδομαδες κ ωρες ωρες ακομα δ μπορώ να πιστέψω ότι έχουμε μωρό.

Δημοσίευση

Αχ αυτό το συναίσθημα @Diwni ότι ακόμα να πιστέψεις για το μωρό, πόσο το καταλαβαίνω! Ώρες ώρες νιώθω ότι γέννησα χθες το βράδυ. Τον κοιτάω και λέω . Οικογένεια μας είναι αυτός ο κύριος;;

Δεν ξέρω αν ξεκίνησαν οι κολπικοί πάντως χθες ήταν δύσκολα. 10-5 το πρωί κλάμα. Ήθελε μονίμως αγκαλιά και αν τον ακουμπούσες κάπου σπάραζε. Φαινόταν να σηκώνει τα ποδαράκια. Του έκανα λίγο μασάζ. Δύσκολη νύχτα κορίτσια. Σήμερα το πρωί πιο ήρεμα ευτυχώς.

Δημοσίευση

Γενικως τρωει λαιμαργα και οταν του παιρνεις το μπιμπερο κλαιει αυτο το χει ξεκινησει τις τελευταιες μερες που κατα καποιο τροπο εχει αποκτησει προσωπικοτητα🤣🤣. Με το ρεψιμο μου το πεταει το γαλα. Το ξανακανε αλλη μια φορα, υστερα οχι και στο τωρινο γευμα μ κανε κατι σαλακια μονο. Προσπαθω να μην του πιεζω την κοιλια οταν τον ρευω και σημερα τον κρατουσα καπως στο πλαι. @ΜαρίαΔημήτρης Θα δουμε ελπιζω να το διαχειριστω μεχρι την Πεμπτη π εχουμε ραντεβου με την παιδιατρο αλλα θα της στειλω κιολας. Και μεις εχουμε κλαματακια και γκρινιτσα αλλα νομιζω το @Katerinioo ειναι σε πιο δυσκολη πιστα. Τουλαχιστον ελπιζω να ξυπνατε μαζι με τον αντρουλη σου να σου κανει λιγο support. @Diwni μου ουτε και γω το πιστευω ολο τον κοιταω και λεω πως τα καταφερα και τον εχω Παναγια μου❤️

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια !!Εμεις έχουμε ξεκινήσει δυναμικά τις βόλτες πηγαίνουμε παντού αυτοκόλλητοι .Αν και στην Αθήνα οι δρόμοι είναι χάλια και το καρότσι είναι για γέρους λύτες .Εν τω μεταξύ σίγουρα με τόσο δρόμο που κάνω σίγουρα γυμνάζομαι με τα σκαμπανεβάσματα πέρα από τις πιλάτες δηλαδή το καρότσι είναι τέλεια γυμναστική.Ευτυχως εμείς που πλέον τρώμε κάθε 4 ώρες κοιμόμαστε σαν άνθρωποι κι έτσι έχω δύναμη να πηγαίνουμε βόλτες διαφορετικά σερνόμουν .Κοριτσια όλα φτιάχνουν απλά θέλει χρόνο και η καθεμία έχει διαφορετικούς χρόνους .

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου. Δύσκολη μέρα σήμερα,πολύ κλάμα και πονακια. Είχε να κάνει κακά από το ξημερώματα και τώρα το απόγευμα πονούσε πάρα πολύ και μελανιασε από το κλάμα. Της έκανα μασάζ με την κρέμα για τους κολικους και μετά άνοιξα την πάνα και της είχα σηκωμένα τα ποδαράκια και άρχισε να κάνει κακά. Γέμισε 2 πάνες η καημένη. Την έκανα ζεστό μπανακι και μετά πεινουσε με τόσα που έβγαλε. Ελπίζω το βράδυ να κυλήσει καλά. 

@Sotiria_94  ειστε και στο αλμα της 5ης εβδομάδας ακόμα. 

Δημοσίευση

@Kn1 τι ωραια που κάνετε βολτες καθημερινα! Περπάτημα η καλύτερη γυμναστική. Απο 15 16 τ μηνος θα τ βάλω καθημερινα σε πρόγραμμα. 

@ΜαρίαΔημήτρης κριμα μωρε η καημενουλα. Ελπίζω το βράδυ σας να παει καλύτερα.

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης χιλια μπραβο που τη βοηθησες να κανει κακα και γω ανακουφιζομαι καθε φορα που κανει ο καημενος και του περναει η κοιλιτσα του. Μ το ειχε δειξει η μαια αυτο με το σηκωμα των ποδιων εισαι πολυ καλη. Το σκεφτομαι και γω οτι ειναι η ωρα του αλματος θα δω αν θα εμφανισει κατι καινουριο σε συμπεριφορα. Παντως κανει κατι αδικαιολογητα κλαματακια οποτε σιγουρα εχει ενοχλησουλες.  @Kn1 τον ταιζεις και κοιμαται;; Δεν γκρινιαζει καθολου; Φτου φτου. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...