Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια από την επισκληριδιο έχετε πονοκεφάλους? Κάθε μέρα πίνω depon γιατί δεν αντέχω. Διάβασα πως είναι από την επισκληριδιο οι πονοκεφαλοι! Στον γιο μου δεν είχα τίποτα,βέβαια είχα πάρει πολύ μικρή δοση τότε.

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρηςοχι κορίτσι μου εγω δ εχω κατι. Μονο καμια φορά με πιανει φαγουρα σ εκεινο τ σημειο.

Πως είστε κατά τ αλλα? Εγω σήμερα τ πρωί π την άλλαζα πανα, είχε λίγο αιμα στον αφαλό γυρω γυρω. Πήρα τ παιδιατρο κ μ εδωσε οδηγίες. Αντε να πέσει να ησυχασουμε και απο αυτο. Κατα τ αλλα σήμερα κλείνουμε μια βδομάδα κ πιστεύω τ παμε αρκετα καλα. Ημουν προετοιμασμενη για τ χειρότερα χαχα αλλα ενταξει ψιλο τ βρίσκουμε σε όλα.

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Βρε κορίτσια από την επισκληριδιο έχετε πονοκεφάλους? Κάθε μέρα πίνω depon γιατί δεν αντέχω. Διάβασα πως είναι από την επισκληριδιο οι πονοκεφαλοι! Στον γιο μου δεν είχα τίποτα,βέβαια είχα πάρει πολύ μικρή δοση τότε.

Νερό πίνεις ;Μήπως είσαι αφυδατωμένη με τον θηλασμό την εξάντληση κλπ .

Δημοσίευση

Κοριτσια μου ειστε καλα; Εμεις εχουμε γκρινιτσα αρκετη μεσα στη μερα αλλα υπομενουμε ισως τον ενοχλει η κοιλιτσα. Εχει δυναμωσει με γρατζουναει, με κλωτσαει με τα ποδαρινια του, σηκωνει το κεφαλακι του και συνεχεια κανει δυνατες κλανιτσες χειροτερες απο ενηλικα γελαμε παρα πολυ. Εγω @ΜαρίαΔημήτρης εκανα γενικη αναισθησια γιαυτο δεν ξερω να απαντησω το ερωτημα αλλα συμφωνω με την @Kn1, οτι ο πονοκεφαλος πιθανως να εχει να κανει με την αφυδατωση λογω θηλασμου. Εχω απιστευτη διψα και φανταζομαι εσυ που κανεις πιο εντατικο θηλασμο θα εχεις μεγαλυτερη αναγκη σε υγρα. @Diwni μου εισαι εμπειρη μανουλα, το εχω αντιληφθει τοσους μηνες που μιλαμε και κυριως εχεις ηρεμια οποτε εχετε κανει καλη αρχη με την μπεμπα και μπραβο σας. Εμας ο αφαλος επεσε νωρις αλλα συχνα πυκνα ακομα ματωνει και ολο βαζω οινοπνευμα. Τρεις μερες π δεν εβαλα μας ξαναματωσε σημερα αλλα ελπιζω να θρεψει καποια στιγμη. Ειναι που τον εχουμε πολυ αγκαλιτσα και τριβεται η κοιλιτσα και ο αφαλος κατ επεκταση

Δημοσίευση

@Sotiria_94 ακριβώς επειδή ειμαι εμπειρη ημουβ προετοιμασμενη για δύσκολες μέρες. Ειχα αποφασισει ότι θα κάνω ότι χρειαστεί αρκεί να ξεκουράζομαι. Αν θέλει αγκαλια θα τ εχβ ολη μερα αγκαλια, αν θέλει να κοιμαται πανω μ ας κοιμαται πανω μ αρκει να κοιμαμαι κ γω. Αλλα μάλλον επειδή τ ηξερα κ ημουν ηρεμη ειναι ηρεμο κ τ μωρο. Η απλώς ειμαι τυχερή κ εχω βολικό μωρο. Στην 1η μ ειχα δεινοπαθησει. Έκανε παλινδρομησεις, μετα απο κάθε θηλασμο επρεπε να την κρατάω μιση ωρα ορθια για να μην βγαλει, είχε αέρια παρα πολλά κ πονακια, οπότε ήταν πολύ ανήσυχη κ γω κομματια. Τώρα ξεκουράζομαι αρκετα. Το χουν παρει καλα κ τ κορίτσια. Ειναι λεπτές οι ισορροπιες να μη νιώσουν παραμελημένα. Τ ειχαν ενα αγχος ότι θα ρθει τ μωρο κ δ θα ασχολούμαι μ αυτές. Τ μωρο όμως ειναι ησυχο κ δ εχει αλλάξει κάτι. Πέρα του ότι στα εκτός σπιτιού εχει αναλάβει αποκλειστικά ο άντρας μου. Για τ αφαλό μας είπε να πάρουμε ενα ειδικό μπεταντιν με αλκοόλη μεσα κ να της βάζουμε 3 φορες τη μερα κ να κλείνουμε τ αφαλό με αποστειρωμενη γάζα και ταινια αυτές τιε χάρτινες. Να δούμε πότε θα πέσει. 7 ημερών σήμερα.

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα! Γέννησα και εγώ!! Διαλεξε ο μικρός να έρθει Κωνσταντίνου και Ελένης! Ηθελε μεγάλη εορτή. 

Το χάραμα έσπασαν τα νερά. Ηρθα 6 το πρωί. Κολλησα για 12 ωρες διαστολη 2-3.. Ο μικρος μετα από 15 ωρες βγηκε περίεργα όποτε τσάκωσα τα ράμματα μου αλλά οκ. 

Ακομα νιωθω περίεργα. Καπως τρέμω. Καπως αδυναμη. Ελπιζω αυριο να ειμαι καλυτερα! Να μας ζήσουν!!!

Δημοσίευση
στις On 20/5/2025 at 7:09 ΜΜ, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Εγω είχα! Εφτασα να πάω σε νευρολόγο γιατί πίστευα οτι κάτι σοβαρό ειχα. Θέλει  πάρα  πολύ νερό. Ενημερωσε και το γιατρό σου!

Δημοσίευση

Καλημερουδια @Katerinioo μου δεν το πιστευω υπεροχα νεα, συγχαρητηρια να σας ζησει το μπεμπινι σας, να ειναι γερο και τυχερο. Καλη αναρρωση και σε εσενα ελπιζω να επανελθεις συντομα πρεπει να εχεις ταλαιπωρηθει απο τον τοκετο. Τι ωραια κοριτσακια μου τερματισε η ομαδουλα μας, ευχομαι σε ολες υγεια στα παιδακια και στις οικογενειες μας. Κλασσικα εγω ταιζω νυχτιατικα και σας γραφω. 

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια! 3400 ο μικρός. Περιεργο το πρώτο βραδυ. Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ. Μετα μου έδωσαν ενα παυσίπονο και καπως τα καταφερα. Τα ράμματα πονούσαν  πολυ τελικά!
Διωνη διάβασα τι ωραια που τα ειπες για την ηρεμια. Και ποσο σημαντικο τελικα ειναι. Θελω πολύ να ακολουθησω το δρομο σου. Να δουμε. Αλλα η πραξη αλλο η θεωρια. Εσυ χίλια μπράβο το πέτυχες!   🧿🧿🧿

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

Καλημερουδια @Katerinioo μου δεν το πιστευω υπεροχα νεα, συγχαρητηρια να σας ζησει το μπεμπινι σας, να ειναι γερο και τυχερο. Καλη αναρρωση και σε εσενα ελπιζω να επανελθεις συντομα πρεπει να εχεις ταλαιπωρηθει απο τον τοκετο. Τι ωραια κοριτσακια μου τερματισε η ομαδουλα μας, ευχομαι σε ολες υγεια στα παιδακια και στις οικογενειες μας. Κλασσικα εγω ταιζω νυχτιατικα και σας γραφω. 

Ευχαριστουμε!!! Ναιιι τι ωραια που η ομαδα τα καταφερε και εχουμε ολες τα μωρα μας! Φτου φτου θα μας πω 🧿

Δημοσίευση
στις On 19/5/2025 at 12:48 ΜΜ, ο/η Sotiria_94 είπε:

Χαχαχαχα @Katerinioo τελειο το σκηνικο πρέπει να ήταν το λεγόμενο faulse alarm αλλά ερχεται που θα παει δε μπορεί να κάνει και αλλι΄ώς. Η ουσία είναι ότι είσαι πανέτοιμη. Αυτο π ηθελες τουαλετα μαζι με πετρωματα μου κανει για καλες συσπασεις. . @Maria98 θα επιμείνω και σήμερα ήδη τον εβαλα τον διπλάσιο χρόνο και έκατσε, βεβαια ήθελε συνέχεια ενεργοποίηση. Θα βάλω και το θήλαστρο να δω τι θα βγάλει γιατί όλο το αμελώ αλλά έτσι πιστεύω θα αποκτήσω εικόνα του τι βγάζω έστω να ξ΄έρω. Εσύ κάθε πότε την βάζεις στο στήθος και για πόση ώρα? Εμένα τα πρωινά κοιμάται κάτι μισαωράκια και μετά ξυπνάει και κάνει σαν σκαθάρι στην κούνια χωρίς να κλαίει απαραίτητα. Του βάζω μουσικούλα και του πιάνω το χεράκι και με κοιτάει ο γλύκας μου αλλά σιγά μη με βλέπει

Έτσι είναι τα μωρουλια κουράζονται και κάνουν θηλαστικες κινήσεις, σταματούν μετά ξανά το ίδιο

Επίσης το θηλσστρο να ξέρεις επειδή και γω δε το ήξερα, δεν μπορεί να αδειάσει σωστά το στήθος  , φαντάζομαι θα ναι αναλόγως και το θηλαστρο 

Και γωω όταν έβγαζα για να βλέπω τι πίνει η μικρή,  σε μια άντληση έβγαλα με το ζορι 30 30κατι και μου φάνηκαν τοσο λιγο

Δημοσίευση
στις On 20/5/2025 at 12:07 ΠΜ, ο/η Kn1 είπε:

Γεια σας κορίτσια !!Εμεις την Τέταρτη γινόμαστε 40 ημερών και θα ξεπορτισουμε  για τα καλά .Αν και τώρα είχαμε βγει τρεις φορές και ήταν πολύ ήσυχος .

Εγω δυστυχώς με τον θηλασμό δε τα κατάφερα αν και ήθελα πολύ να θηλάζω .Επαθα μαστίτιδα μετά επειδή είναι λαίμαργος μάτωσαν οι θηλές μου κάποια στιγμή να πω εδώ ότι με ψευδοθηλες τον θηλάζω .Ακομη προσπαθώ έστω και ότι έχω να του δίνω αυτό το λίγο.Κ όσο παει .

@Diwni Nα σου ζήσει να είναι γερή και καλό τύχη η μικρούλα 😊😊😊

Ωωωω καλές βόλτες από δω και πέρα ❣️ νομίζω εμείς ακολουθούμε μετα;  ωχ η μαστίτιδα πως ηταν;

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια αυτά που λέτε για τα ρούχα ,εμείς το 56 το φοράμε ακόμα άνετα το 62 σηκώνω μανικια και διπλώνω τα κολάν, μη μιλήσω για τη μέση που έχουν άνοιγμα, έχει πλάκα 😆

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! @Katerinioo να σας ζήσει!! Γερό και καλότυχο να ειναι! Καλη ανάρρωση και σε εσένα! 

Να τα χαιρόμαστε όλες τα παιδάκια μας! 

Νερό πίνω πάρα πολύ γενικά και πριν την εγκυμοσύνη έπινα! Νομίζω είναι από την επισκληριδιο κάπου το διάβασα, εν τω μεταξύ πριν χρόνια είχα κάνει και οσφυονωτιαια παρακέντηση στο ίδιο σημείο και είχα ημικρανίες πάνω από μήνα,τώρα παίζει και η κούραση. 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Καλημέρα κορίτσια με ένα δυνατό σεισμούλι πρωί πρωί, είναι το μόνο πράγμα που φοβάμαι αρκετά πολύ 🙄

Ευτυχώς δεν τον κατάλαβα,κουνήθηκε και εδω στην Αθήνα. Εγώ είχα την μπέμπα αγκαλιά και κουνουσα ήδη για να κοιμηθεί.  Κορίτσια από τις 5 έχει ξυπνήσει με πολύ όρεξη και εγώ κουτουλαω!

Με τα φαρμάκια εμείς το 56 δεν μας κάνει,πήγα 62 και είναι οκ. 

Δημοσίευση

@Katerinioo μπαμπατσικο μωρό. Κανενα βραδυ δ κοιμηθηκα στην κλινική, μερικές ώρες σκόρπιες. Υπερενταση,πόνοι,ξενο περιβάλλον. Ζήτημα να κοιμόμουν 3 ώρες σύνολο μεσα στη μέρα. Εσύ έχεις μικρο παιδακι, θα εχεις κουραση κ απο εκεί. Αλλα πραγματικά ειπα σ αυτό θα κάνω ότι χρειαστεί αρκει να ξεκουράζομαι. Τ πρώτο βράδυ στην κλινική ετρωγε κ μόλις τ αφηνα κατω ξυπνούσε. Ολο τ βραδυ τ βγαλαμε αγκαλια. Λεω αστο δ πειράζει. Κοιμησου εστω κ ετσι. Μονο αγχος μη μ πεσει. Τ επόμενο ετρωγε κοιμοταν κανονικα στο κουνακι του. 

@ΜαρίαΔημήτρης μπορει τοτε να βρίσκει καποιο νευρο. Εμενα με πιανει φαγουρα στο σημειο της επισκληριδιου. 

@Maria98 εγω βλεπω τ 62 να τ βαζει 3 μηνων χαχα. Ναι τ θήλαστρο δ εχει καμια σχέση με τ θηλασμο κ τ ποσο πινει τ μωρο.

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

Κοριτσια μου ειστε καλα; Εμεις εχουμε γκρινιτσα αρκετη μεσα στη μερα αλλα υπομενουμε ισως τον ενοχλει η κοιλιτσα. Εχει δυναμωσει με γρατζουναει, με κλωτσαει με τα ποδαρινια του, σηκωνει το κεφαλακι του και συνεχεια κανει δυνατες κλανιτσες χειροτερες απο ενηλικα γελαμε παρα πολυ. Εγω @ΜαρίαΔημήτρης εκανα γενικη αναισθησια γιαυτο δεν ξερω να απαντησω το ερωτημα αλλα συμφωνω με την @Kn1, οτι ο πονοκεφαλος πιθανως να εχει να κανει με την αφυδατωση λογω θηλασμου. Εχω απιστευτη διψα και φανταζομαι εσυ που κανεις πιο εντατικο θηλασμο θα εχεις μεγαλυτερη αναγκη σε υγρα. @Diwni μου εισαι εμπειρη μανουλα, το εχω αντιληφθει τοσους μηνες που μιλαμε και κυριως εχεις ηρεμια οποτε εχετε κανει καλη αρχη με την μπεμπα και μπραβο σας. Εμας ο αφαλος επεσε νωρις αλλα συχνα πυκνα ακομα ματωνει και ολο βαζω οινοπνευμα. Τρεις μερες π δεν εβαλα μας ξαναματωσε σημερα αλλα ελπιζω να θρεψει καποια στιγμη. Ειναι που τον εχουμε πολυ αγκαλιτσα και τριβεται η κοιλιτσα και ο αφαλος κατ επεκταση

Άσε εμάς από κλανιτσες ενήλικα άλλο τίποτα, κορίτσια 2 φορές που την αεριζα, αεριστηκε και αυτή και γεμίσαμε παντού τα ρούχα μου η αλλαξιερα το πάτωμα ,χαμός χαχαχα τοσο μικρό πλασματάκι αλλά θαυματουργό 

Όσον αφορά την δίψα τότε θηλασμού παντού εχω ένα μπουκάλι δίπλα μου ,έχω καταργήσει τα ποτήρια,  πολληηη δίψα 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Katerinioo είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Γέννησα και εγώ!! Διαλεξε ο μικρός να έρθει Κωνσταντίνου και Ελένης! Ηθελε μεγάλη εορτή. 

Το χάραμα έσπασαν τα νερά. Ηρθα 6 το πρωί. Κολλησα για 12 ωρες διαστολη 2-3.. Ο μικρος μετα από 15 ωρες βγηκε περίεργα όποτε τσάκωσα τα ράμματα μου αλλά οκ. 

Ακομα νιωθω περίεργα. Καπως τρέμω. Καπως αδυναμη. Ελπιζω αυριο να ειμαι καλυτερα! Να μας ζήσουν!!!

Ωωωωωωωω πήρα με την σειρά τα μηνύματα, τι όμορφα νέα μας φέρνεις,  μπράβο συγχαρητήρια,  καλή ανατροφή και στο δικό σας μωρουλι ❤️ πως ήταν το σπάσιμο των νερών, που σε βρήκε; 

12 ώρες; αχ βρε κορίτσι μου καταλαβαίνω θα είχες μια ταλαιπωρία και φανταζομαι και την ψυχολογία σου μετά αλλα σημασία έχει πως κρατάς το μωρουδελι σας αγκαλιτσα❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Katerinioo μπαμπατσικο μωρό. Κανενα βραδυ δ κοιμηθηκα στην κλινική, μερικές ώρες σκόρπιες. Υπερενταση,πόνοι,ξενο περιβάλλον. Ζήτημα να κοιμόμουν 3 ώρες σύνολο μεσα στη μέρα. Εσύ έχεις μικρο παιδακι, θα εχεις κουραση κ απο εκεί. Αλλα πραγματικά ειπα σ αυτό θα κάνω ότι χρειαστεί αρκει να ξεκουράζομαι. Τ πρώτο βράδυ στην κλινική ετρωγε κ μόλις τ αφηνα κατω ξυπνούσε. Ολο τ βραδυ τ βγαλαμε αγκαλια. Λεω αστο δ πειράζει. Κοιμησου εστω κ ετσι. Μονο αγχος μη μ πεσει. Τ επόμενο ετρωγε κοιμοταν κανονικα στο κουνακι του. 

@ΜαρίαΔημήτρης μπορει τοτε να βρίσκει καποιο νευρο. Εμενα με πιανει φαγουρα στο σημειο της επισκληριδιου. 

@Maria98 εγω βλεπω τ 62 να τ βαζει 3 μηνων χαχα. Ναι τ θήλαστρο δ εχει καμια σχέση με τ θηλασμο κ τ ποσο πινει τ μωρο.

Αναρωτιέμαι @Diwni αν και τα επόμενα παιδιά μου πρώτα ο Θεός θα ναι έτσι μικρούλικα, βεβαια ειχα ακοκα περιθωριο να παχυνει στη κοιλιτσα μεσα, αλλα λιγο βιαστηκαμε όλοι 🤔

Δημοσίευση

Κορίτσια στα δικα μας νέα, είμαστε και μεις λίγο γκρινιαρες, βασικά την μια είμαστε την άλλη δεν είμαστε,  καταλαβαίνω πως αυτό συμβαίνει όταν την ενοχλει η κοιλιτσα, σφίγγεται όλο το κορμακι του και το προσωπάκι του 

Σήμερα θα πάμε να κάνουμε νύχια στο μαγαζί της κουνιάδας μου , είναι στη δίπλα πόλη, θα πάμε ως εκεί να κάνουμε και τη βόλτα μας και να τη δούμε κιόλας 🫶

Δημοσίευση

@Maria98 ετσι κ γω στην αντληση δε βγαζω πολυ καπου 30 ml και το φυκαω να του το βαζω στον πωπω που κανει συγκαμα. Και ο δικος σφιγγεται φουλ και κοκκινιζει και μετα μας συμβαινει το λεγομενο σκατο ως την πλατη. @Diwni και γω το κοιμιζω αγκαλια αν δε μου ρευτει ή το αφηνω στο βυζι να θηλαζει ωρα ειδικα τα πρωινα. Το βαζω πανω μου και το ερφαλιζω με το σεντονι και το κουβερλι απο πανω ωρτε να μη μ πεσει. Φοβομουν λιγο αλλα το πηρα πανω μου γιατι ο αντρουλης μ ειναι πιο επικινδυνος απο εμενα να του πεσει. Παντως πρεπει ν ειμαστε η ομαδουλα μ τα πιο μικρα μωρακια και ο δικος μου σταλιτσας ειναι ολα του ειναι μεγαλα. Του γυρίζω τα μανίκια και στα φορμακια από πάνω του φοράω καλτσάκια για να μην κρέμονται τα πόδια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου, Ποσό καιρό προσπαθείτε; ο γυναικολόγος τι σας έχει πει; Αυτές οι ηλικίες δεν είναι για να χάνεται χρόνος που δεν επιστρέφει.. αν προσπαθείτε πάνω από εξάμηνο ίσως θέλει πιο δραστικά μέτρα. Εγώ θα κλείσω 39 τον Σεπτέμβριο κ ο σύζυγος τώρα  41. Η ΑΜΗ μου είναι κάτω από 1 και στον τελευταίο κυκλο είχα αυξημένη FSH. Δυστυχώς στην ηλικία μας η ποιότητα φθηνει. Εμάς ο γιατρός μας έδωσε 3-4 μήνες προσπαθειών πριν αρχισω να ψαχνόμαι με εξετασεις προσπαθουσαμε κανα 4μηνο αλλα με αρίθμηστη TSH. Απο Σεπτέμβριο μεχρι τωρα δεν προέκυψε κατι και ήδη ετοιμαζόμαστε για εξωσωματική που ούτε εγώ την ήθελα αλλά όταν  βάζεις κάτω τα δεδομένα κ την ηλικία το παίρνεις απόφαση στην περίπτωση μου δεν πρέπει να χάνω χρόνο γιατί δεν ξέρω και όλα αυτά πόσο θα διαρκέσουν και αν θα υπάρχει επιτυχία από την αρχή.  Έχεις πάρει γνώμη από γυναικολόγο εξωσωματικής; Εμάς μας είχε πει εγώ σας δινω 3-4μηνες αλλά την κόκκινη γραμμή θα την βάλετε εσείς όταν το νιώσετε. Και προσωπικά απογοητευομαι κάθε μήνα που δεν έχει αποτέλεσμα..  
    • Καλή σας ημέρα , ανοίγω ένα θέμα που αφορά και εμένα άμεσα ίσως και κάποιες άλλες κοπέλες που θέλουν και επιθυμούν να μοιραστούν σκέψεις , αγωνίες , αποφάσεις . Εγώ ξεκίνησα το ταξίδι της εξωσωματικής στα 41 μου μετά από έξι ωοληψίες , 4 εμβρυομεταφορές και οι δύο ιατροί που έχω ο πρώτος από την αρχή της επαφής μας και ο δεύτερος μετά από 3 ωοληψίες  , χρωμοσωμιακό έλεγχο σε όλα τα έμβρυα  και μόνο 1 υγιές έμβρυο από 11 σε σύνολο και στις τρεις ,   το οποίο και μεταφέραμε τον Μάρτιο με αρνητικό για άλλη μια φορά αποτέλεσμα μου είπαν ότι δεν υπάρχει πια ελπίδα να προσπαθήσω μόνη μου και να ταλαιπωρηθώ ψυχικά και οικονομικά άλλο . Είμαι 45 χρονών . Πως παίρνεις την απόφαση , πόσο εύκολο είναι και πως την στηρίζεις μετά ? Απλά ανοίγω το θέμα για να μπορεί η κάθε μια από εμάς που επιθυμεί και είναι  σε αυτή τη θέση να μοιραστεί εμπειρίες και να βοηθήσει κι άλλες ή να βοηθηθούμε όλες μαζί . Ξέρω πως ίσως δεν είναι πολύ εύκολο να μιλήσεις για αυτό , αλλά εδώ ανώνυμα μπορούμε όλες να βοηθήσουμε εμάς που προσπαθούμε για το θαύμα με δύναμη ψυχής .
    • Ακόμα συναχι μωρέ ε; Ελπίζω να περάσει φτάνει! Τέλεια θα το δεις το σποράκι να χει μεγαλώσει κι άλλο! Περιμένουμε τα νέα σου 🌸 Εγώ σιγά σιγά μπαίνω 4ο μήνα, στο ωραίο 2ο τρίμηνο απ' ότι έχω ακούσει 😄 Νιώθω κάπως καλύτερα από θέμα ναυτίας, εκτός αν μυρίσω συγκεκριμένα πράγματα αλλά σίγουρα καλύτερα. Κατά τ' αλλά η κούραση καλά κρατεί, όπως και λίγα τραβηγματα, λογικό κάνει χώρο! Απλά ανυπομονώ να αρχίσω να το νιώθω το μικράκι για να ηρεμώ γιατί και με μειωμένα συμπτώματα και χωρίς να νιώθω κάτι πόσο ψύχραιμη να παραμείνω😅 πρέπει όμως λίγο να χαλάρωσω γιατί πολύ στρες όλο το προηγούμενο διάστημα 
    • Γεια σου κορίτσι μου, κι εμένα πριν από την αυχενική η γιατρός μου είπε ότι αν έχω πιθανότητες υψηλές για προεκλαμψία θα πάρω σαλοσπιρ. Όπως επίσης έπαιρνα και στην αρχή. Τώρα το έκοψα. Γενικά αυτή είναι η οδηγία ότι σε περίπτωση που υπάρχει υψηλό ποσοστό πιθανότητας για προεκλαμψία  παιρνουμε σαλοσπιρ γιατί βοηθάει. 
    • Εγώ συνεχίζω με το συνάχι μου 7η μέρα και κουράστηκα πολύ! Από συμπτώματα συνεχίζουν οι ναυτίες, αν και χθες βράδυ δεν πήρα προγεστερόνη και σήμερα είμαι λιιιγο καλύτερα. Εχω αύριο απόγευμα τον γιατρό και ανυπομονώ όσο τίποτα!  Εσύ κορίτσι μου πως είσαι;; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...