Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια! Γεννησα κ γω! 

Λοιπόν όπως ξέρετε ειχα ήδη δύο καισαρικες. Ειχα αποφασισει να προσπαθήσω να γεννησω φυσιολογικά. Βρήκα γιατρό κ.μαια π αναλαμβάνουν. Όπως επίσης ξέρετε ειχα ιδανικές συνθήκες. Δ πήρα κιλα, γυμνάζομαι, περπατουσα κτλ 

Προχθες, τη Δευτέρα δηλαδή, από τ μεσημέρι κ μετα ειχα κατι περιέργειες συσπασεις. Τ βραδθ γυρω στις 10 π εκατσα ενιωθα πονο κανονικα κ συσπασεις ανα 10.με 15 λεπτά. Κ μια αίσθηση ότι θελβ να πάω τουαλέτα. Παιρνω τ γιατρό μ λεει ας μην τ ρισκάρουμε αφου έχεις 2 χειρουργεία ελα στο γενεσις στη Θεσσαλονίκη, εμεος μένουμε μια ωρα μακρυα σε επαρχία, να το δούμε.

Ξεκιναμε φτασαμε 12.30 τη νύχτα. Μ.κανει καρδιοτοκογραφο ειχα συσπασεις αλλά όχι δυνατες. Με εξετασε ειχα διαστολή σχεδον δύο. Μ λέει αν ήσουν πρώτο τοκη θα σε έδιωχνα. Τωρα μεινε μερικες ωρες κα δούμε.πως θα πάει. Άρχισαν να πυκνώνουν οι συσπασεις οπότε κάναμε εισαγωγή. Ήρθε κ η μαια. Οτι κ αν κάναμε κορίτσια μάταιο. Διαστολή π εφτασε μέχρι τ 4 κ κολλησε εκεί κ συσπασεις π.ποτε δ συντονιστηκαν..περπάτημα, καθίσματα, μπάλες, άπειρες στασεις, άπειρες ώρες. Εσπασαν κ τ νερα γυρω στις 2 χθες τ μέσημερι. Ειχα για καμια ώρα πιο έντονες συσπασεις λέει ο γιατρός πάμε.καλα. ε μετά κόπηκαν μαχαίρι. Η πρόκληση απαγορευτική στην κατάσταση μου. Μπηκαμε για καισαρικξ στις 2 τ ξημέρωμα χθες. Γέννησα μια μπουμπου 2550.κ 48 εκατοστά. Τοσες ωρες τοση ταλαιπωρία. Αλλα τ μωρο ενώ ξεκίνησε τ τοκετο λουφάξε κ δ ελεγε να βγει. Παρόλα αυτά είναι μια γλυκά. Μ τη φέρανε κ επιασε αμεσως στήθος λες κ θηλαζε από την κοιλιά. Ο μπαμπάς της ηταβ μέσα στο χειρουργείο. Ο πρώτος π την οηρε αγκαλια και εμφανώς συγκινημένος. Την ακολούθησε παντού μετα σε παιδίατρος κτλ.

Δημοσίευση

Καλημερουδια @Diwni μου γλυκια να σας ζησει η μπουμπουκα σας, να τη χαιρεστε και να φερει χαρουλες και φως στην οικογενεια σας. Οτι επιθυμειτε απο καρδιας ευχομαι. Μπραβο για την υπομονη και την προσπαθεια σου για το φυσιολογικο τοκετο και δεν πειραζει που δεν προχωρησε αρκει να ειστε καλα. Πως αισθανεσαι εχεις σηκωθει ή θα σε σηκωσουν τωρα;; Ποσο ομορφο που επιασε το στηθος αμεσως, να το συντηρησεις να κανετε καλη αρχη. Εχω συγκινηθει παρα πολυ να ξερετε πλησιαζουμε στο τελος μια εμεινε μπραβο σε ολα τα κοριτσια. @Katerinioo μου καλη επιτυχιτσα και σε σενα😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Sotiria_94 γεννησα στις 2, πήγα δωματιο στις 4.30 περίπου κ με σήκωσαν γυρω στις 10. Περπάτησα λίγο. Μ έβγαλαν κ τ καθετήρα. Μια χαρά. Εχβ τοση νυστα δ φαντάζεσαι.

Αγάπη μου γλυκιά να σου ζησειιιιιιι😍😍😍😍 Να χαίρεστε το αστεράκι σας !!! Σημασία έχει πως είστε κ οι 2 καλά!!

Δημοσίευση

Σ αφηνει να κοιμηθεις;; Εμενα οχι το πρωτο 12ωρο γιατι ειχα κανει ολικη αναισθησια. Αν σ αφηνει @Diwni μου κοιμησου να ανακτησεις δυναμεις γιατι νετα ερχονται ενοχλησούλες ισως εσυ τα ξερεις καλυτερα. Πως αισθανεσαι με την μπεμπα πως σου φαινεται;;

Δημοσίευση

Αχ δεν το πιστεύω! Μπήκα και είδα ότι είχαμε γεννητούρια! Να σας ζήσει @Diwni! Ολα τα καλά σου εύχομαι!

Μπραβο που προσπάθησες να κάνεις αυτό που εσύ ήθελες! Οταν είσαι καλύτερα περιμένουμε πως πας με την ανάρρωση! Εύχομαι να πάνε όλα υπέροχα και γρήγορα!!! 

Κορίτσια έμεινα τελευταία! Απίστευτο! Στην πρώτη γέννα μου, ήμουν η πρώτη πρώτη!  Τώρα είμαι νοσοκομείο και ετοιμαζόμαστε για καρδιοτοκογραφημα! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Καλημέρα κοριτσια! Γεννησα κ γω! 

Λοιπόν όπως ξέρετε ειχα ήδη δύο καισαρικες. Ειχα αποφασισει να προσπαθήσω να γεννησω φυσιολογικά. Βρήκα γιατρό κ.μαια π αναλαμβάνουν. Όπως επίσης ξέρετε ειχα ιδανικές συνθήκες. Δ πήρα κιλα, γυμνάζομαι, περπατουσα κτλ 

Προχθες, τη Δευτέρα δηλαδή, από τ μεσημέρι κ μετα ειχα κατι περιέργειες συσπασεις. Τ βραδθ γυρω στις 10 π εκατσα ενιωθα πονο κανονικα κ συσπασεις ανα 10.με 15 λεπτά. Κ μια αίσθηση ότι θελβ να πάω τουαλέτα. Παιρνω τ γιατρό μ λεει ας μην τ ρισκάρουμε αφου έχεις 2 χειρουργεία ελα στο γενεσις στη Θεσσαλονίκη, εμεος μένουμε μια ωρα μακρυα σε επαρχία, να το δούμε.

Ξεκιναμε φτασαμε 12.30 τη νύχτα. Μ.κανει καρδιοτοκογραφο ειχα συσπασεις αλλά όχι δυνατες. Με εξετασε ειχα διαστολή σχεδον δύο. Μ λέει αν ήσουν πρώτο τοκη θα σε έδιωχνα. Τωρα μεινε μερικες ωρες κα δούμε.πως θα πάει. Άρχισαν να πυκνώνουν οι συσπασεις οπότε κάναμε εισαγωγή. Ήρθε κ η μαια. Οτι κ αν κάναμε κορίτσια μάταιο. Διαστολή π εφτασε μέχρι τ 4 κ κολλησε εκεί κ συσπασεις π.ποτε δ συντονιστηκαν..περπάτημα, καθίσματα, μπάλες, άπειρες στασεις, άπειρες ώρες. Εσπασαν κ τ νερα γυρω στις 2 χθες τ μέσημερι. Ειχα για καμια ώρα πιο έντονες συσπασεις λέει ο γιατρός πάμε.καλα. ε μετά κόπηκαν μαχαίρι. Η πρόκληση απαγορευτική στην κατάσταση μου. Μπηκαμε για καισαρικξ στις 2 τ ξημέρωμα χθες. Γέννησα μια μπουμπου 2550.κ 48 εκατοστά. Τοσες ωρες τοση ταλαιπωρία. Αλλα τ μωρο ενώ ξεκίνησε τ τοκετο λουφάξε κ δ ελεγε να βγει. Παρόλα αυτά είναι μια γλυκά. Μ τη φέρανε κ επιασε αμεσως στήθος λες κ θηλαζε από την κοιλιά. Ο μπαμπάς της ηταβ μέσα στο χειρουργείο. Ο πρώτος π την οηρε αγκαλια και εμφανώς συγκινημένος. Την ακολούθησε παντού μετα σε παιδίατρος κτλ.

Να σας ζήσει η μπέμπα σας!! Γερή και καλότυχη να είναι!! Καλή ανάρρωση και σε εσένα!! Πως είσαι? 

@Katerinioo εσύ έμεινες να ολοκληρωθούν τα μωράκια του θέματος μας!!

Δημοσίευση

Κοριτσια δεν με βλέπω σύντομα εμένα! 😂 Πήγαμε είχα 2-3 συσπάσεις και ο μικρός χει κατέβει αλλά όχι ότι τον είδαν έτοιμο να βγει. Μου είπαν ότι ήμαστε σε καλό δρόμο. Σιγά σιγά κατεβαίνει. Τονίζω το σιγά σιγά..

Επομενο ραντεβού έχω την ΠΗΤ και βλέπουμε! Σε δυο βδομαδες δλδ!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας! Είμαι πολύ καλα. Σηκωθηκα, έφαγα κανονικα, μπηκα μέχρι κ μπάνιο εκανα μιση πάνω μιση κατω. Τώρα περιμένω τ κορίτσια μου να ρθουν στο επισκεπτηριο να κατέβω να τις δω.

@Sotiria_94 κοιμαμαι ναι. Απο κανα δεκάλεπτο τεταρτο τη φορά. Τη μια μπαίνουν οι μαιες, μετα τ φαγητο, μετα κλαιει τ μωρο.

@Katerinioo και γω δ την περιμενα! Κ να σου π ηρθε!

Εντωμεταξύ ενω στις αλλες δ εκανα rooming in σ αυτήν ζητησα να την έχω όλη μερα εγω. Δ μπορώ να χορτασω να την κοιταω. Ισως επειδή ξερω ότι υα ειναι τ τελευταίο μου? Κ θελβ να ζησω την κάθε στιγμή? Νιώθω παντως πολύ διαφορετικά από τ αλλα δύο.

Δημοσίευση

Αχου τι ωραιο αυτο που ειπες @Diwni μου να την ευχαριστηθεις οσο μπορεις δικη σου ειναι. Μπραβο που ανεκαμψες τοσο γρηγορα κι ελπιζω μεχρι να βγεις να εισαι τελειως καλα και να ευχαριστηθεις τη μπεμπουλα. Αυτο με το μπανιο πολυ ανακουφιστικο. Ενταξει την περιμενες πως και πως και ειναι εθιστικη η μωρουδιλα δε σε αδικω που θες να την κοιτας, κατσε να τη χορτασεις οσο ξεκουραζεσαι. 

Δημοσίευση

@Diwni κορίτσι μου να σου ζήσει το ζουζουνάκι σου να είναι γερή και καλότυχη !! Δεν εχει σημασία που εν τέλει ήρθε με καισαρική, εσύ έκανες την προσπάθειά σου, έζησες τους πόνους σαν εμπειρία και δεν πήγες με μια "ψυχρή" καισαρική όπως λένε!! τι ωραία τα συναισθ'ηματα που λες...!! τι ωραία που τα π΄ήγατε καλά με το στήθος!!! εύχομαι σύντομα να γυρίσετε σπίτι, προσπάθησε να απολα΄ύσεις τις μέρες στο μαιευτήριο γιατί είναι λίγο πιο "ήσυχες" θεωρώ, σου φέρνουν φαγητό, ασχολείσαι μόνο με εσένα και το μωρό του, ενώ σπίτι όλο και κάτι κάνεις....

@Katerinioo έμεινες τελευταία αλλά σημασία έχει να πάνε όλα καλά, δεν χρειάζεται να βιάζεσαι!! ήσουν και η τελευταία σε πητ είναι η αλήθεια!! 

Δημοσίευση

@Diwni τι ωραία που έχεις αρχίσει να ανακάμπτεις ήδη! Φτου να μην σε ματιάσουμε. Καλά κάνεις και την κοιτάς να την χαρείς! Να την απολαυσεις όσο πιο πολύ και συνεχόμενα! Αχ αυτή η μωρουδιλα !!!Είσαι καλύτερα από τις προηγούμενες καισαρικές σου;

@Elenaki12 η Διωνη ήταν τελευταία αλλά ναι ήμουν μαζί της η πιο μακριά ΠΗΤ. Θα δούμε πότε έχει αποφασίσει να έρθει ο κύριος μας! Εγώ κάθε μέρα πάντως βγαίνω το περπάτημα μου, αναβαινω τα σκαλάκια μου. Πίνω το τσαγακι μου και τρώω κάτι χουρμάδες! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...