Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπερα κορίτσια, εκανε τ σπερμοδιαγραμμα και τον πηραν τηλέφωνο και του ειπαν οτι δεν είδαν σπερματοζωαρια, αύριο θα παει για επανάληψη, τι ειναι αυτο τώρα?Εβαλε λέει τον ουροσυλλεκτη κάτω απο η σέλα απο το μηχανακι,.λέτε να επηρεασε το δείγμα?
    • @Diwni κορίτσι μου να σου ζήσει το ζουζουνάκι σου να είναι γερή και καλότυχη !! Δεν εχει σημασία που εν τέλει ήρθε με καισαρική, εσύ έκανες την προσπάθειά σου, έζησες τους πόνους σαν εμπειρία και δεν πήγες με μια "ψυχρή" καισαρική όπως λένε!! τι ωραία τα συναισθ'ηματα που λες...!! τι ωραία που τα π΄ήγατε καλά με το στήθος!!! εύχομαι σύντομα να γυρίσετε σπίτι, προσπάθησε να απολα΄ύσεις τις μέρες στο μαιευτήριο γιατί είναι λίγο πιο "ήσυχες" θεωρώ, σου φέρνουν φαγητό, ασχολείσαι μόνο με εσένα και το μωρό του, ενώ σπίτι όλο και κάτι κάνεις.... @Katerinioo έμεινες τελευταία αλλά σημασία έχει να πάνε όλα καλά, δεν χρειάζεται να βιάζεσαι!! ήσουν και η τελευταία σε πητ είναι η αλήθεια!! 
    • 4 βδομαδουλες ακόμα και μετά ξεκούραση!! Θα είσαι και καλύτερα τότε
    • Εγω λαχανιαζω σκέψου εσύ χαχαχα. Φυσική συλληψη;;
    • Αφήστε το κορίτσια.... Αν δεν είχα θέμα με τα ένσημα θα ήμουν ήδη σε άδεια.. Μετράω μέρες κ ένσημα, να συμπληρώσω αυτά που θέλω ώστε να βγαίνω του χρόνου το καλοκαίρι ταμείο ανεργίας κ θα βαρέσω επαπειλούμενη.... Μέχρι 14 Ιουνίου μαθήματα μετά τέλος!!!! Δεν την παλεύω.....
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...