Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @annie! υπέροχο το κοιλουμπινι σου 😍 πραγματικά και να θες δεν κρύβεται χαχαχ αν και τώρα μπαίνεις σιγά σιγά στο 2ο τρίμηνο τι να κρύψεις!   
    • Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για το support, έτσι νιώθω λιγότερο μόνη και λιγότερο "παρανοϊκή". Είμαι καλύτερα τώρα, είναι στιγμές φρίκης μέσα στη μέρα γιατί δυστυχώς δεν ελέγχουμε πάντα τις σκέψεις μας και όταν υπάρχει τραυματικό γεγονός είναι ακόμα πιο δύσκολο.  Είναι κρίμα να έχει φύγει αυτή η ξεγνοιασιά και το αίσθημα της χαράς στην εγκυμοσύνη, μερικές φορές νιώθω τύψεις και για το μικράκι που μέχρι στιγμής έχει δείξει πόσο γενναίο είναι, αλλά από την άλλη είναι πολύ εντάξει και πολύ λογικό.  Μπορεί να επανέλθω με ανησυχίες να ξέρετε χαχα. Ευχαριστώ και πάλι 🩷
    • Όλα θα πάνε καλά @Naty_ ήρθε για να μείνει αυτό το ζιζάνιο! Δεν είναι παράλογα όσα νιώθεις, κάθε άλλο... Υπομονή!
    • Συμφωνώ με τη Nicol. Το μόνο που θα σε αποφορτισει απο το αγχος είναι η κατάψυξη σπέρματος. Θα απευθυνθείτε σε μια κλινική ή σε έναν γιατρό εξειδικευμενο στην υποβοηθουμενη για να σας κατευθύνει. Το θέμα είναι ότι μετά, μόνο με εξωσωματικη ή σπερματεγχυση θα πρέπει να προχωρήσεις. Αλλα το πιθανότερο είναι οτι θα σου βγει σε καλό, γιατί το σπερμα σε αυτές τις περιπτώσεις περνάει από επεξεργασια και κρατούν τα πιο δυνατά σπερματοζωαρια.  Περαστικά, καλή ανάρρωση στον άντρα σου και να χαίρεστε το παιδάκι σας!! Μην απογοητευεσαι. Μπορεί να έρθει το μωράκι προτού να ξεκινήσει θεραπείες.
    • Αχ βρε κοριτσάκι μου... Ένιωθα ακριβώς τα ίδια, αφού πήγα για αυχενική και έβαλα τα κλαματα μόλις ακούμπησε την κοιλιά μου με το μηχάνημα. Πριν καν ανοίξει ο υπέρηχος. Είχα πάθει κρίση πανικού δεδομένης της τελευταίας παλινδρομης που την έμαθα στο ίδιο ιατρείο της αυχενικης. Δεν το πίστευα ούτε εγώ ότι θα πάνε όλα καλά και ας έχω ήδη ένα παιδί. Έλεγα ότι στατιστικά, έχω πιο πολλές αποβολές, άρα περισσότερες πιθανότητες να μην πάει ούτε τώρα καλά. Δύο τρεις μέρες πριν την αυχενική, ήμουν στα χαμένα, κοιτούσα το κενό, τσακώθηκα με τον άντρα μου, έβαζα τα κλάματα συνέχεια. ΔΕΝ ΉΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΆ... Ομως η αυχενική πέρασε και εκεί πήρα μια μεγάλη ανάσα και εγώ και ο καλός μου. Και όλα συνεχίζουν να πηγαίνουν καλά. Και ενώ η μπέμπα κλωτσαει, αν για κάποιες ώρες είναι ήσυχη, σκουνταω την κοιλιά, φοβάμαι ότι έγινε πάλι το κακό. Δεν μπορώ να σταματήσω τις αρνητικές σκέψεις, έρχονται συχνά, το ίδιο και εσύ, το ξέρω. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε ότι θα τα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας υγιή. Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά, κάνε λίγη υπομονή μέχρι την αυχενική και θα δεις, μετά θα είσαι αρκετά καλύτερα! Εννοείται να μας γράφεις πως νιώθεις και αν θέλεις να μου στέλνεις και προσωπικό μήνυμα κάθε φορά που δεν είσαι καλά 🩷🩷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...