Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Sotiria_94κοριτσι μ η καισαρικη ειναι μεγάλο ζορι. Ειναι ενα μεγαλο χειρουργείο που επηρεαζει ολα τ οργανα. Κάποιες έχουν καλύτερη αναρρωση Κάποιες πιο δύσκολη. Εγω σ λεω εφαγα κανονικά την ίδια μερα. Επισης οσο ήμουν στην κλινική μ ειχαν πει ότι πριν να βγω αν δ πάω τουαλέτα από μόνη μ θα μ κανουμε κλισμα. Οπότε ρωτα τ γιατρό σου μήπως σε βοηθήσει καπως. Νομίζω ότι η αντιμετώπιση από τ γιατρό σου σε εχει παει πολυ πισω. Το πρήξιμο στην κοιλιά σιγα σιγα θα υποχωρήσει. Αλλα τ περνάς δυσκολα. Δ θα πάθεις τίποτα μη φοβάσαι. Απλά ταλαιπωριεσαι παρα μα.παρα πολυ.

Δημοσίευση

@Sotiria_94 πίστεψε με κάθε καισαρική είναι διαφορετική. Επίσης κάθε γιατρός. Και εμένα μου είχαν πει για κλύσμα Διωνη. Τώρα που το είπες το θυμήθηκα. Βέβαια είχα καταφέρει και πήγα, αλλά όντως στην διπλανή μου αυτό έκαναν και ηρεμισε η ερμη. Σου έδωσε τίποτα για το σπίτι Σωτηρία; Κάποια κάλτσα; Κάποια ένεση; Να μην φοβάσαι. Στο λέω γιατί όλα αυτά που λες τα πέρασα με πολυ κλάμα και φόβο και εγώ και ακόμα και έμπειρη να είσαι μπορεί και να τα περάσεις ξανά. Εγω έπαιρνα συνέχεια τηλ. Και τώρα δλδ συνέχεια παίρνω στο νοσοκομείο και ρωτάω. Καλύτερα να με πουν σπαστική παρά να υποφέρω από άγχος. Οτι σε φοβίζει πάρε τηλ κι πες «δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι;». Πιστεύω η μαία πάντως θα σου δώσει οδηγίες και θα σε βοηθήσει σε όλα ψυχολογικά. Θέλει χρόνο η ανάρρωση από χειρουργείο αλλά καλούμαστε να τα κάνουμε όλα από το πρώτο λεπτό. Περίεργη φάση. Και να μιλάς. Στον άντρα σε φίλες! Σε κόσμο που σε ακούει, χωρίς να σε αγχώνει. Τα γράφω εδώ να τα βλέπουμε όλες! Μην σου πω πρώτη και καλύτερη να τα βλέπω εγώ!

Δημοσίευση

@Sotiria_94 στον θάλαμο μου ειμασταν 3 με καισαρική, στην μια κοπέλα είχαν πρηστεί πάρα πολύ τα πόδια της και της είπαν πως ήταν φυσιολογικό. Μετά την καισαρική έκανε και αντιπηκτικές, όπως καιροί υπόλοιπες στον θάλαμο. Εγώ θα κάνω για 20 μέρες. Μίλα με τον γιατρό σου και πες του ότι σε προβληματίζει. Επίσης θεωρώ απαράδεκτο να μην τρως τόσες μέρες. Δεν είπαμε να φας ένα κατσίκι μόνη σου αλλά πρέπει να φας,να πίνεις πολύ νερό και να περπατάς. Εμένα την επόμενη μέρα μου έφεραν κανονικά όλα τα γεύματα και σαλάτα και στο πρωινο μου εφερναν και γαλλικο καφε.. Και το φαγητό χρειάζεται όχι μόνο για το εντερο αλλά και για εσένα για να δυναμώσεις. Έχεις βγει από το νοσοκομείο?

Δημοσίευση

@Katerinioo την μέρα που πήγα στο μαιευτήριο δεν είχα πόνους,είχα μόνο πετρώματα στην κοιλια από την προηγούμενη μέρα,το πρωί είχα ελαφρύ πονο περιοδου και μετά τίποτα. Πετρωνε ανά μισή ώρα και λιγότερο ή κοιλιά μου και ένιωθα να θέλω κακά, πήγα μαιευτήριο και είχα κατοσταρες  συσπασεις με μικρη συχνότητα (δεν θυμάμαι πόσο μου είπαν,επειδή δεν πονουσα δεν μετρούσα την ώρα ανάμεσα στις συσπασεις)

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης χθες που ποναγα εσένα σκέφτηκα. Λέω λες να γεννάω και να μην το καταλαβαίνω;;

Σημερα νιώθω λιγότερο πόνο. Κυρίως όταν είμαι όρθια. Οταν κάθομαι όχι τόσο. Φαντάζομαι αν φθάσω να γεννήσω να το καταλάβω. Τι να πω; 

Δημοσίευση

Βγηκαμε χθες το μεσημερι κοριτσια μου απο το νοσοκομειο, εχετε δικιο Σας τα γραφω μπερδεμενα. Εδω και τρεις μερες τρωω τις σουπες και τα τσαγια που σας ειπα. Χθες και σημερα σουπα με ρυζακι και κοτοπουλο και ψωμακι αλλα κινουμαστε σε αυτο το στυλ διατροφης. Πινω αφθονο νερο γιατι διψαω πολυ. Εγω εφαγα και κατι κουλουρακια γιατι μου περασαν οι χοντροι πονοι στα κοκαλα π ειχα και αναθαρρησα. Μου ειπε ο γιατρος να βαλω υποθετακι γλυκερινης για τη δυσκοιλιοτητα και θα το κανω αλλα οχι ακομα νιωθω λιγο ανασφαλεια να ασχοληθω με αυτο παντωα το εντερο κουνιεται. Ο γιατρος μου οπως λετε ακολουθει το δικο του πρωτοκολλο, αλλα προσπαθω να του εχω εμπιστοσυνη γιατι αλλιως θα νιωθω οτι δεν παραω πουθενα. Αλλα με ενδιαφερει πολυ η γνωμη σας δηλαδη αν φαω κατι αλλο τι θα γινω φεριπειν θα παθω κατι; Οταν ξυπναω απο τον ελαχιστον υπνο π κανω νιωθω βαρια για λιγα λεπτα λες και εχει μεινει καταλοιπο της ναρκωσης αλλα μπορει και απο την αυπνια. Ευχαριστω παρα πολυ για την υποστηριξη, εχω και τον αντρα και τη μαμα μ αλλα εσεις ειστε πολυ εμπειρες αυτοι δεν τα γνωριζουν. 

Δημοσίευση

@Katerinioo μου και @ΜαρίαΔημήτρης αντιστοιχα εγω ειχα τα συμπτωματα αυτα την τελευταια εβδομαδα αλλα δεν ειχε γινει ουτε η εμπεδωση. Και το τελευταιο βραδυ ειχα πονους αλλα τιποτα ρε γαμωτο. Μακαρι να τερματισετε κοριτσακια μου και το θεωρω απολυτα σιγουρο. Α επισης εχουμε και μεος χαλαρα ισχυα θα παμε για υπερηχο. 

Δημοσίευση

@Katerinioo θα τ καταλαβεις όταν θα ειναι να γεννησεις. Εχουμε μερες ακομα εμεις.

@Sotiria_94 εννοείται θα μας τ γραφεις! Κάθε μερα θα εισαο κ καλυτερα. Υγρα πολλα να πίνεις. Νερό χυμο κ περπάτημα. Καλα δ θα παθεις τιπουα αν φας κατι αλλο. Θα τ πας με τ μαλακο μια μικρη μεριδα. Γιατί κ τ στομαχι σ κ τ εντερο ειναι στη δίαιτα τοσες μερες. 

Δημοσίευση

Αχ ρε κορίτσια να σας πω τον πόνο μου. Μέχρι τώρα τ πάω χαλαρα, δ εχω αγχωθεί για κατι κτλ. Μιλάω με τη μαμά μ ειναι χαλια από χθες με πυρετό, πονόλαιμο, βηχα κτλ, έκανε τεστ ειναι θετικη στη γρίπη. Λεω οκ καμια επαφή μην κολλήσουμε κ μεις. Παιρνω την αδερφή μ να την πω αμα μπορεο να κρατήσει τ παιδια την Παρασκευή π εχω γιατρό, ηξερα οτι ο μικρός της ήταν άρρωστος από την Πέμπτη, σήμερα τον έκανε τεστ γρίπη κι αυτος. Μιλάω με την κουμπάρα μ μ λεει πήγα πήρα τ παιδι από τ σχολειο τ πρωι έχει πυρετο κ την πονανε τ λαιμα ειναι χαλια. Πρώτον Μάιο μηνα ειναι σε έξαρση η γρίπη, όλους τους μήνες δ φοβόμουν κ φοβαμαι τωρα μξν κολλήσουμε. Κ αντε κ να κολλησω θα με πει ο γιατρός ελα να τ παρουμε. Αμα με πιάσουν τίποτα πόνοι ποιος θα μ κρατήσει τ παιδια να πάμε να γεννησω? Ελπίζω να παρει τις μέρες του το μωρό να έχουν συνελθει όλοι.

Δημοσίευση

Ωχ βρε κορίτσι μου λογικό να αγχωθείς. Εγω σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είναι τρελό μου άγχος μην αρρωστήσει αυτές τις μέρες ο μικρός. Νομίζω σας το είχα γράψει κιόλας ότι με αγχώνει αυτό. Σκέψου ότι έχεις αρκετά μακρινή ΠΗΤ, οπότε μετά το σκ που θα είναι όλοι και όλες καλά θα ηρεμισεις. Και εγώ περιμένω να περάσει το σκ. Γιατί έως Κυριακή δεν θα έχουμε καμία μα καμία βοήθεια. Οπότε ελπίζω ειλικρινά να έρθει ο μικρός από Δευτέρα και ακόμα καλύτερα από 16 και μετά που κάπως θα έχουμε κάποιο κόσμο να βοηθήσει. Ελπίζω και εσύ να έρθει το μωράκι αφού γίνουν όλοι καλά. 

Δημοσίευση

@Kateriniooναι αυτό θέλω να σκέφτομαι οτι εχω μερες ακομα. Ψιλο κουραστηκα γενικα. Θελω να περάσουν οι μερες να γεννησω. Να ξεκουραζεσαι μέχρι τότε. Και από τις 16 κ μετα ας ερθει οποτε θελει. Και γω ειπα χαλαρα αυτές τις μερες, να πιάσουμε κ την άλλη βδομάδα.

Δημοσίευση

Κοριτσι μου τι κανετε; Μη μου αγχωνεστε δεν θα κολλησετε κατι θα πανε ολα καλα. Αν αντιληφθειτε οτι ειναι αδιαθετος καποιος στο σπιτι πειτε το και στο γιατρο και θα σας θωρακισει μην αγχωνεστε. Και γω ειχα κουραστει καπως στο τελος και ηθελα να γεννησω αλλα ειναι μεγαλη ανακουφηση να βγει οψιμο τελειομηνο το μωρακι και εσεις εχετε ολα τα φοντα για αυτο. @Diwni μου εσυ κυριως κατσε σπιτι αραξε επιτελους εχεις κανει οτι ολες μαζι αυτους τους 9 μηνες. Επισης με ενα μαγικο τροπο οντως ξερεις ποτε θα γεννησεις και αντιστοιχα ποτε δεν εισαι ακομα ετοιμη οπως το ενιωθα και εγω. Σε αλλα νεα εμενα λειτουργησε το εντερο μ κατι λιγο ευτυχως. Ο μπεμπης μ κοιμαται πολυ και καποιες φορες τον ξυπναω εγω για να φαει και αγχωνομαι γιατι δεν κανει χαμο οπως νομιζα οτι θα επρεπε.  Σημερα τον ταλαιπωρησα και με ενα ακαταλληλο μπιμπερο και αφοτου εφαγε επεσε ξερος. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94η μάνα μ εξακολουθεί να ειναι χαλια. Δ αγχώνομαι μήπως κολλήσουμε, τ πολυ πολυ να μ.πει ελα να τ πάρουμε, αλλά αν με πιάσουν πχ οι πόνοι, τ που θα αφήσω τ παιδια. Αλλα ελπίζω ότι δ γενναω ακομα. Δ νιώθω δηλαδη καν ότι ετοιμάζομαι. Συνηθως τ μωρακια π πίνουν φόρμουλα ειναι πιο ήρεμα κ κοιμούνται περισσότερο. Μη σε ανησυχει π δεν κάνει χαμο. Πως είσαι εσύ σωματικα? Νιωθεις καλυτερα?

Δημοσίευση

Το φανταστηκα @Diwni οτι σκεφτεσαι αυτο γιατι ειναι και τα αλλα παιδακια σου που σκεφτεσαι αλλα εσυ εχεις πληρη αισθηση του σωματος σου θεωρω μετα απο 2 γεννες θα φτασεις ως το τελος αφου λες οτι δε νιωθεις να ερχεται. Ο γιατρος βλεπει συνθηκες για κατι πιο συντομο; Η’ ειναι η ανησυχια σου το οποιο βρισκω λογικο; Εγω Ειμαι καλυτερα σημερα ειμαι τοσο ευγνωμων που γεννηθηκε ο μπεμπακος μου που μου φευγει η δυσφορια σιγα σιγα. Κανω και μπανακι καθε μερα κοριτσια μου τωρα πια ενω πριν λογω ακινησιας δν μπορουσα και νιωθω πολυ πιο ομορφα και μπροστα στον αντρουλη μου. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια και εγώ μέρα με τη μερα νιώθω καλύτερα και ψυχολογικά, σήμερα πήγα και στην εκκλησία με το καροτσι να διαβάσουμε μια ευχή στην μπέμπα και επειδή χθες έκανα ονοματοδοσια στην μικρή της διάβασε ο παπάς και ευχή ονοματοδοσιας. Σήμερα την βάζω συνέχεια στήθος και πιανει καλύτερα ,μετά δίνω και συμπλήρωμα και πίνει λιγότερο από ότι τις προηγούμενες μέρες,ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να το βρούμε. Σκέφτομαι να πάρω και τσάι θηλασμου.

Έπεσε και ο αφαλό σήμερα οπότε σε 2 μέρες θα κάνουμε και τον πρώτο μας κανονικό μπανακι. 

Δημοσίευση

@Diwni ελπίζω κορίτσι μου να περασουν γρήγορα οι αρρώστιες και Μετά να είσαι στην αναμονή για το μωράκι σου, ας είσαι και συ λιγο προσεκτική 🤗 καταλαβαίνω τώρα το άγχος σου για τα παιδάκια σου εννοείται αλλά θα πάνε όλα καλά 

Δημοσίευση

Εμείς σήμερα είμαστε ανησυχες , νομίζω έχει αρκετά αέρια η κυρία μου, στο στήθος κάθεται 5-7 λεπτά και χορταίνει από ότι φαίνεται αφού είναι ήρεμη και κοιμαται μετα,  χμμ δε ξέρω θα δω πως θα ολοκληρωθεί η μέρα σήμερα , ελπίζω να πάει καλα

Δημοσίευση

Έχει πέσει και μας ο αφαλος μας αλλα ακόμα δεν την έχω κάνει μπανακι στο μπανακι μας, ακόμα την κάνω στα χέρια 

Δεν θυμάμαι αν σας είπα, εμάς το πωπουδακι λίγο είχε συγκαει,  από τα πολλά πλυσίματα από το σαπούνι την υγρασία δε ξέρω,  μας σύστησε η παιδίατρος πλύσιμο μόνο με νερό,  βάζουμε ένα σπρει πρωί μεσημέρι βράδυ και χρησιμοποιούμε bepanthol baby κρεμα για αλλαγή πάνας 

Ευτυχώς είναι αρκετά καλύτερα, έχει φύγει ο ερεθισμος

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Έχει πέσει και μας ο αφαλος μας αλλα ακόμα δεν την έχω κάνει μπανακι στο μπανακι μας, ακόμα την κάνω στα χέρια 

Δεν θυμάμαι αν σας είπα, εμάς το πωπουδακι λίγο είχε συγκαει,  από τα πολλά πλυσίματα από το σαπούνι την υγρασία δε ξέρω,  μας σύστησε η παιδίατρος πλύσιμο μόνο με νερό,  βάζουμε ένα σπρει πρωί μεσημέρι βράδυ και χρησιμοποιούμε bepanthol baby κρεμα για αλλαγή πάνας 

Ευτυχώς είναι αρκετά καλύτερα, έχει φύγει ο ερεθισμος

Εμένα είχε κοκκινίσει από το μαιευτηριο λίγο ο πωπος αλλά συνήλθε ευτυχώς γρήγορα. Μπάνιο μου είπαν απυ πεσει ο αφαλός μετά από 2 μέρες. Σήμερα την έκανα στα χέρια αλλά έχουμε τόσο μαλλί που με δυσκολεύει στο ξέβγαλμα.  Βράχηκα λίγο ο αφαλος αλλά δεν νομίζω να παθαίνει τίποτα.

@Diwni σε καταλαβαίνω με το άγχος για τον που θα αφήσεις τα παιδιά,εδώ εγώ με ένα και ειχα αγχωθει παρολονπου ειχα την μαμα μου. Ελπιζω να ειναι γρηγορα περαστικα μα ηρεμησεις και εσυ. Προς το παρον να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις τωρα που τα τελειωσες ολα για να χαλαρωσεις.

Δημοσίευση

Ναι κορίτσια από σήμερα τ πάω πιο χαλαρά. Βέβαια οι καθημερινές δουλειες δ τελειώνουν ποτε. Επλυνα κ κατι τελευταία μωρουδιακα. Πιο πολύ συμμαζευω δηλαδη. Να σας πω κουραστηκα καπως να ειμαι εγκυος. Δ θελω να γεννησω τωρα αλλα θελω να περάσουν οι μέρες να ρθει η μερα να γεννησω. Ας πάρει καμία βδομάδα ακόμα. Αλλα με ενοχλεί τ στομαχι, τ δέρμα μ ποναει όταν τ μωρο τεντωνεται, θελω έτσι να απλά να περάσουν οι μέρες να πανε κ ολα.καλα με τον τοκετο να αρχίσω να παίρνω τ πάνω μου κ γω.

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Ναι κορίτσια από σήμερα τ πάω πιο χαλαρά. Βέβαια οι καθημερινές δουλειες δ τελειώνουν ποτε. Επλυνα κ κατι τελευταία μωρουδιακα. Πιο πολύ συμμαζευω δηλαδη. Να σας πω κουραστηκα καπως να ειμαι εγκυος. Δ θελω να γεννησω τωρα αλλα θελω να περάσουν οι μέρες να ρθει η μερα να γεννησω. Ας πάρει καμία βδομάδα ακόμα. Αλλα με ενοχλεί τ στομαχι, τ δέρμα μ ποναει όταν τ μωρο τεντωνεται, θελω έτσι να απλά να περάσουν οι μέρες να πανε κ ολα.καλα με τον τοκετο να αρχίσω να παίρνω τ πάνω μου κ γω.

Κάτσε χαλάρωσε και ευχαριστησου τις τελευταιες μέρες.  Μετά αρχίζουν άλλες αγωνίες και άλλη κούραση.  Και εμείς που έχουμε και άλλα παιδιά απο πίσω η ξεκούραση μετά είναι δύσκολη..

Όπως νιώθεις εσύ ένιωθα και εγώ τις τελευταιες μέρες.  Ήθελα να γεννησω να μου φύγει το άγχος ότι όλα θα πανε καλα και τώρα ξεκίνησαν αλλά άγχη.  

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχχχ @Elenaki12 πολυ με συγκινουν αυτα π γραφεις για το γιοκα σου και ταυτιζομαι, ειναι οι 6 πιο ωραιες μερες της ζωης μου που τον εχω παρα το πως ημουν. Κοντευουν να μ περασουν ολα κανω ενα σωρο δουλειες στο σπιτι να ενεργοποιηθω. Εγω δε μπορω να κοιμηθω καθομαι και τον επιτηρω μη μου παθει κατι θα πειτε τρελη ειναι αυτη. Καθομαι εδω στο κρεβατι και αφηνω τον αντρα μ να κοιμηθει γιατι παει πολυ νωρις για δουλεια και λυπαμαι που σηκωνεται και αυτος για το μπεμπη. Στο νοσοκομειο π ημασταν ο καημενος τοσες μερες τον ταιζε τον αλλαζε μονος του π εγω δε μπορουσα. Α για να γελασετε τον εστειλα και μου πηρε κατι ωραιοτατα clogs σαμπο για να βαλω μεσα τα πρησμενα μ ποδια μπας και βγω και παω μεχρι το φουρνο γιατι δεν μπαινουν σε παπουτσι. Παντως η μιση ειμαι στυλακι μονο οι αστραγαλοι μελιτζανα μεινανε. 
    • @Diwni @Katerinioo κουράγιο κορίτσια μου λίγο έμεινε ! Προσπαθήστε να αφιερώσετε χρόνο κ στον εαυτό σας γιατί οι επόμενες μέρες θα είναι απαιτητικές …  @Sotiria_94 πως είσαι σήμερα με τα πρηξίματα ;; Με την μαία πως πήγε ;; Σε βοήθησε ;;  @ΜαρίαΔημήτρης κορίτσι μου μην αγχώνεσαι το κλάμα κ αυτή η μεταβολή συναισθημάτων είναι γενικά φυσιολογική ! Όλες το παθαίνουμε , έχουμε ορμόνες … εγώ κλαίω κ από χαρά ώρες ώρες , που βλέπω το μωρό μου ! Αλλά από την άλλη κλαίω κ όταν κλαίει κ δεν ξέρω τι θέλει μέχρι να ηρεμήσει γιατί λέω μήπως δεν είμαι καλή μάνα που δεν μπορώ να το ηρεμήσω … όταν το σκέφτομαι με καθαρό μυαλό λέω καλά δεν πας καλά !  εγώ με τα ράμματα είμαι αρκετά καλά , σχεδόν δεν νιώθω τίποτα πλέον.μιλησα κ με τον γιατρό μου στις 2 εβδομάδες όπως είπαμε κ δεν έκρινε ότι χρειάζεται να με δει ακόμη, στις 40 μερες λοιπόν.. έχω λίγο άγχος με τις κενώσεις..σήμερα λίγο δυσκολεύτηκα γιατί κάπως ήταν σκληρά συγγνώμη γιατί τις περιγραφές, κ οριακά ίδρωσα από το άγχος μου μην γίνει κανένα κακό οπότε λέω να συνεχίσω λίγο το duphalac κ να προσπαθήσω να τρώω κάθε μέρα ακτινίδιο κ δαμάσκηνα που το ξεχνούσα αυτές τις μέρες .. από διατροφή παρά χαλάρωσα (έφαγα κ σουβλάκια κ πίτσα κ διάφορα χαζά) … από συμπληρώματα παίρνετε κάτι εσείς κορίτσια τώρα που θηλάζετε ; Εμένα μου είπε σίδηρο κ ασβέστιο να συνεχίσω .. αλλά είδα πως υπάρχουν κ κάτι σκευάσματα που είναι για θηλασμό κ θέλω να τον ρωτήσω ..  εμεις με τον θηλασμό πάμε καλά , μόνο στήθος μπαίνει κ το βράδυ χθες έκανε κ 5ωρο (μιλάμε πάρτυ έκανα).. παρηγγειλα ένα θήλαστρο από το Shein που είδα καλές κριτικές (από μια τικ τοκερ κ γενικά ) γιατί δεν ήθελα να δώσω πολλά χρήματα κ όταν έρθει λέω να αρχίσω να βγάζω ένα ένα γεύμα κάθε μέρα , ώστε να μπορώ να αφήνω γάλα στην πεθερά μου κ να μπορώ να λείψω λιγάκι από το σπίτι .. γιατί πχ ήθελα να πάω να αλλάξω κάτι δώρα κ δεν μου έβγαινε καθόλου ένιωθα πως το να παω στο κέντρο, να παρκάρω (ακόμη κ σε πάρκινγκ) να κάνω τις δουλειές μου κ να γυρίσω, δεν θα μου φτάσεις το 2-3ωρο που κάνει το μωρό την μέρα για φαγητό κ έτσι έστειλα την πεθερά μου … αλλά νιώθω ότι είναι δεσμευτικό να μην μπορείς να πας κάπου , αύριο μεθαύριο μπορεί να πρέπει να πάω κάπου (γιατρό, κάποια υπηρεσία) τι θα κάνω ;; Θα πάρω το νεογέννητο μαζί μου ; Δεν γίνεται ..  τώρα σε άλλα νέα έχει πάρει βάρος είμαστε 3950 ήδη , έχει μεγαλώσει κ νιώθω ότι τρέχει ο χρόνος … θέλω να τον απολαύσω όσο δεν μπορώ , ώρες ώρες τον κοιμίζω πάνω μου κ δεν θέλω να το βάλω στη κρεβατακι του κ λέω ότι δεν πρέπει γιατί πρέπει να κοιμάται σωστά αλλά κ να μην μαθαίνει πάνω μας μην το μετανιώσω μετά … ωστόσο το έχω τόσο ανάγκη ακόμη να τον έχω αγκαλίτσα 🫣 έχω πάθει μεγάλο κακό με τον γιο αλήθεια ! 
    • Ναι ότι σε βολεύει!! Εγω μπήκα σήμερα 2ο τρίμηνο  επιτέλους  χαχαχαχα 
    • Διώνη στέλνω πολλά κουράγια και ευχές να γίνει γρήγορα η μαμά σου καλά γίδι πραγματικά το άγχος που θα αφήσεις το μεγάλο παιδί ή τα μεγάλα είναι από τα πιο δύσκολα όσο πλησιάζει η γέννα! Πιστεύω πάντως ότι θα γίνουν καλ μέσα στις επόμενες μέρες οι δικοί σου και όντως δεν θα γεννήσεις σε αυτές τις μέρες. Εγώ Κυριακή θα είμαι ακριβώς 38.    Σωτηρία τέλεια που ξεκίνησες να είσαι καλύτερα! Εύχομαι ακόμα πιο γρήγορη ανάρρωση από εδώ και πέρα! Αχ μεγάλωσαν τα μωράκια σας με αυτά που διαβάζω από όλες σας!! Έγιναν ήδη κάποιων ημερών!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...