Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εμείς πήγαμε σήμερα παιδιατρο να την δει,από την Πέμπτη εχει παρει μόνο 35 γραμμάρια,μου είπε όσο το παλέψω με το στήθος, βγάζω και με θηλαστρο το δίνω αν δεν πιάνει και συμπληρώνω ξένο.Την βάζω έστω για λίγο στο στήθος,αλλιώς θα αντλώ καινθα το δίνω. Δεν θέλω να με πιάσει καμία επιλόχειος,έχω καοντον μικρό,μεγαλο πλέον οπότε όσο μπορέσω.  Αυτό μου είπε ο άντρας μου. Ξέρει ότι θέλω να θηλασω όσο τίποτα άλλο και με στηρίζει αλλά μου είπε πως πρέπει να είμαι εγώ καλά. 

Ο παιδίατρος μας έδωσε και την βιταμίνη d και ζήτησα να δώσουμε προληπτικα μαζί με προβιοτικες σταγόνες για να προφυλαξουμε λιγο τογς κολικους,ειναι 2 σε 1. Επίσης έχει το δεξί ισχυο λίγο πιο χαλαρό, μου είπε να βάζω διπλή πάνα και σε 20 μέρες θα κάνουμε υπέρηχο ισχυων και ωτοακουστικο έλεγχο.

Κατά τ'αλλα είναι μια χαρά.

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης και γω παιδίατρο πήγα σήμερα για τη μικρή χαχα. Σας είχα γράψει ότι την Παρασκευή τ βραδυ έκανε εμετο. Τ σαββατο ηταν κομμενη, χθες ήταν μια χαρά κ σήμερα ξύπνησε πάλι κομμενη κ με πονους στην κοιλιά οπότε την πήγα γιατρό. Ιωση την τριγυριζει. Εγω εκανα υπερηχο ισχυων κ στις 2 μου. Είναι στις εξετάσεις π συνιστουνται στα κορίτσια. Μη σε αγχωνει κατά πάσα πιθανότητα δ ειναι κάτι. Ο μεγάλος σου πάει τώρα πρώτη η νήπια? Όσο για το θηλασμο οσο κ οτι μπορεσεις. Τ μωρα μας δ θα θυμουνται τίποτα από αυτά. Ούτε αν θηλασαν ουτε τ πως γεννήθηκαν. Προσπαθούμε συνέχεια για τ καλύτερο. Και αυτό θα δουν κ θα θυμουνται αργότερα. Για μενα τ μεγάλο υπερ τ θηλασμού ειναι η ευκολία. Π δ χρειάζεσαι μπουκάλια, αποστείρωση, νερο βρασμένο κτλ. Απο κει κ περα οσο τ μωρακι ειναι χορτάτο δ μας νοιάζει ο τρόπος.

Δημοσίευση

@Sotiria_94 εμένα οι μαίες αυτό που μου έλεγαν είναι να τον βάζω κάθε φορά που είναι να φάει στο στήθος πρώτα ανεξάρτητα πόσο θα χορτάσει , ένα 10-15λεπτο σε κάθε μαστό κ μετά να δίνω συμπλήρωμα αν πεινάει ακόμη .. τώρα δεν νομίζω ότι άργησες δεδομένου ότι είσαι κ με καισαρική !

αν θέλεις για μαία στην Πάτρα ξέρω μια πολύ καλή (δεν ξέρω καθόλου τιμές βέβαια) αν θέλεις να δεις στα σοσιαλ κ να μιλήσεις μαζί της 

εμείς μεγαλώνουμε μέρα με την μέρα είναι απόλαυση θέλω να τον φάω !

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης και γω παιδίατρο πήγα σήμερα για τη μικρή χαχα. Σας είχα γράψει ότι την Παρασκευή τ βραδυ έκανε εμετο. Τ σαββατο ηταν κομμενη, χθες ήταν μια χαρά κ σήμερα ξύπνησε πάλι κομμενη κ με πονους στην κοιλιά οπότε την πήγα γιατρό. Ιωση την τριγυριζει. Εγω εκανα υπερηχο ισχυων κ στις 2 μου. Είναι στις εξετάσεις π συνιστουνται στα κορίτσια. Μη σε αγχωνει κατά πάσα πιθανότητα δ ειναι κάτι. Ο μεγάλος σου πάει τώρα πρώτη η νήπια? Όσο για το θηλασμο οσο κ οτι μπορεσεις. Τ μωρα μας δ θα θυμουνται τίποτα από αυτά. Ούτε αν θηλασαν ουτε τ πως γεννήθηκαν. Προσπαθούμε συνέχεια για τ καλύτερο. Και αυτό θα δουν κ θα θυμουνται αργότερα. Για μενα τ μεγάλο υπερ τ θηλασμού ειναι η ευκολία. Π δ χρειάζεσαι μπουκάλια, αποστείρωση, νερο βρασμένο κτλ. Απο κει κ περα οσο τ μωρακι ειναι χορτάτο δ μας νοιάζει ο τρόπος.

Δεν αγχώνομαι για τα ισχυα,μου είπε και ο παιδίατρος δεν είναι κάτι. 

Ο μεγάλος μου πάει τρίτη δημοτικού, ολόκληρο αντράκι. 

Περαστικά στην μικρούλα σου,πρόσεχε όσο μπορείς μην κολλήσεις και εσύ τίποτα.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης πως νομιζα ότι ειναι 5.5 6? Μπερδεύτηκα. Ναι μεγάλο παιδί πια!

Κλεισμένα 9,για αυτό και όλο το άγχος και οι απορίες για την εγκυμοσύνη και το μωρό. Πραγματικά τα είχαμε ξεχάσει!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...