Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ωχ πως είναι η μικρή σήμερα; 
ελπίζω καλύτερα.

Έχω πια κάθε μέρα πόνους. Προς το παρόν πάω, όποτε έρθει. Τώρα δεν ξέρω. Δεν λέω πολλά γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Μετά την πρώτη γέννα, είπα ότι είναι να έρθει ας έρθει. Καλά να είμαστε και οι 2!  Εσύ;;

Δημοσίευση

@Katerinioo εγώ θέλω να ρθει οποτε ειναι έτοιμο. Να μην παω προγραμματισμενα. Ειπαμε θα τ παρακολουθουμε βδομαδα βδομαδα κ βλέπουμε. Αν δούμε ότι για κάποιο λόγο πρέπει να βγει θα τ πάρουμε εννοείται. Αν με πιάσουν πόνοι κτλ θα τ δούμε εκείνη την ώρα. Είπαμε δηλ ότι μέχρι 39η βδομαδα θα τ αφησουμε.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Καλη Κυριακή! Πώς είστε;;; 
@Diwni και εγώ στην ίδια σκέψη είμαι και η αλήθεια είναι ότι εδώ που μένω βοηθάει και ο τρόπος που το βλέπουν και αυτοι. Δεν με αγχώνουν καθόλου ως προς τις μέρες. 

Χθες όπως σας είπα πρώτη φορά είχα τόσους πόνους και συσπάσεις. Το βράδυ κοιμήθηκα μέτρια. Βλέπω και απίστευτα όνειρα τώρα τελευταία. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πρωινή πρωινή σήμερα με την κουραδομηχανη μου! 

Τα νέα μας πήγαμε χθες για εξέταση ίκτερο και είναι στο 11.8,ο παιδίατρος μου είπε πως είναι καλά. Δευτέρα θα την δει και αυτός. Από χθες άρχισα να αντλώ και της δίνω γιατι στηθος δεν θέλει καθόλου. Θα την ξαναβάλω να μην χάνει επαφή και όσο αντέξουμε και οι δύο γιατί χθες με έπιασε το παραπονο και το κλάμα. 

@Katerinioo σε ποια εβδομάδα είσαι? 

Το μήνυμα το έγραψα στις 5.30 το πρωί αλλά έπεσε μάλλον η σελίδα και δεν το δημοσίευε.

Δημοσίευση

@Sotiria_94 πως είσαι;;; Έφαγες; 

Τα υπόλοιπα κορίτσια που γεννήσατε; Πως είστε; Τα μικρά σας; 

@ΜαρίαΔημήτρης και εμένα κάποιες φορές κολλάει και δεν τα ανεβαζει. Και τα ψάχνω μετά 😂 Πως είσαι εσύ από ανάρρωση; Μην απογοητεύεσαι με το θηλασμό. Θέλει επιμονή και υπομονή. Πολύ skin to skin. Με βοήθησε πολύ εμένα αυτό.

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Katerinioo είπε:

@Sotiria_94 πως είσαι;;; Έφαγες; 

Τα υπόλοιπα κορίτσια που γεννήσατε; Πως είστε; Τα μικρά σας; 

@ΜαρίαΔημήτρης και εμένα κάποιες φορές κολλάει και δεν τα ανεβαζει. Και τα ψάχνω μετά 😂 Πως είσαι εσύ από ανάρρωση; Μην απογοητεύεσαι με το θηλασμό. Θέλει επιμονή και υπομονή. Πολύ skin to skin. Με βοήθησε πολύ εμένα αυτό.

Είμαι πολύ καλά σχεδόν έχω ξεχάσει ότι έχω κάνει ολόκληρη εγχείρηση. Βέβαια αν κάνω καμιά απότομη κίνηση με τραβάει. Πίνω 1 παυσίπονο οταν δω τα σκουρα και με κρατάει όλη μέρα. Αύριο θα πάω να μου κόψει και τα 2 μη αποροφησιμα ράμματα. 

Ναυτία και το στομαχι το είχα και εγώ τις τελευταιες μερες για καμια βδομάδα και είναι φυσιολογικό. Απλά τρωγε μικρά γεύματα. 

Δημοσίευση

Κορίτσια έβγαλα με το θηλαστρο και πριν και μετά την έβαλα στήθος και έπιασε επανέλθω σχεδόν 45 λεπτά και μετά από μισή ώρα πεινούσε την ξαναέβαλα αλλά δεν έπινε και της δώσαμε και λίγο ξένο. Το αντλημενο θα το ενώσω με το πρωινό να το δώσω όλο μαζί σαν συμπλήρωμα μετά τον επόμενο θηλασμό. Οσο μπορώ να περιορίσω το ξένο.Με έκανε πολύ χαρούμενη που έπιασε στήθος.

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης θα τ βρείτε κορίτσι μου. Πιστεύω ότι έχεις πολύ άγχος γενικά. Και σε όλη την εγκυμοσύνη κ τωρα. Είναι κ οι ορμόνες της λοχειας στα ύψη... θα μπείτε σε σειρά σιγα σιγα.

@Katerinioo εγώ χθες παραδόξως κοιμηθηκα αρκευα καλά. Προχθες υπέφερα. Ξεχασα ότι είσαι εξωτερικό και εκεί δ έχει σημασία η προηγ καισαρικη και ότι ξεκινανε για φυσιολογικό τοκετο.

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια,  εδώ ακόμα προσαρμοζομαστε,  εγώ κυρίως γιατί η μικρή είναι μαμ κακά νανι, εγώ τρέχω να κάνω τις δουλειές εδώ όλο κάτι προκύπτει δεν έχω κάτσει ή να πω πως θα κοιμηθώ όταν κοιμάται το μωρό,  σήμερα καθάρισα το σπιτάκι μας οπότε πιστεύω αύριο να είναι χαλαρά και να ξεκουραστώ κι εγώ 

Δημοσίευση

Κορίτσιααα καλησπέρα και με το καλό τα μωράκια σας! Κάποιες απ εδώ τις θυμάμαι και χαίρομαι τόσο πολύ που είναι εγκυουλες. Ειχα  χάσει τον λογαριασμό μου και επέστρεψα ξανά🙌🏼 

Εγώ είχα τελική στις 22/05 και η μπουμπου μου αποφάσισε να έρθει 22/04, οριακά πρόλαβα να πάω στην κλινική😅

Οσες περιμένετε το πρώτο σας μωράκι, το συναίσθημα είναι μαγικό, δεν περίμενα ότι έχω τόση αγάπη μέσα μου για έναν άνθρωπο🌷 

Δημοσίευση

@Eirinistz να σου ζήσει το μωράκι σου! Γερο και καλοτυχο. Πως κ ηρθε τόσο νωριτερα? 

@Maria98 κατσε βρε κορίτσι μου π πιαστηκες με τις δουλειες. Ξεκούρασου λιγο. Τ σπιτι κ οι δουλειες δ τελειωνουν ποτε. Κ θα τ δεις απο δω κ περα με ενα μωρο κ μεγαλώνοντας με ενα μικρό παιδι. Απο οτι καταλαβα ειναι ησυχη η μπουμπου σου.

Δημοσίευση

@Eirinistz να σας ζήσει!!! Ήθελε να είναι παιδί του Απρίλη μάλλον!!! Να την χαίρεστε και να είναι τυχερή! 

@Maria98 αχ και εγώ θυμάμαι γύρισα από το μαιευτήριο και ήθελα να μαζέψω αλλιώς ένιωθα ότι θα σπάσει το κεφάλι μου! Βέβαια μην τα δίνεις όλα! Θέλει ξεκούραση. Τα λέω σε σένα να μου τα θυμίζεις μετά 😂

Δημοσίευση

Καλησπερα σε ολες τις μανουλες και στις επερχομενες του Μαιου @Diwni και @Katerinioo μου πως πατε.;Και γω ειχα τελευταιες μερες εντονους πονους στα ισχια αλλα δεν ειχε κατεβει καν. Οταν περπατουσα υποχωρουσαν οι πονοι. Θα φτασετε ως το τελος απλα να χετε το νου σας λιγο με την κουραση δηλαδη οπου χτυπαει καμπανακι να κοβετε. Οι γιατροι σας τι λενε εχετε ενδειξεις; @ΜαρίαΔημήτρης νιωθω οτι την πηρες καλα την αναρρωση απο την καισαρικη και σε θαυμαζω εγω δεν ειμαι τοσο δυναμικη. Εφαγα τελικα και ηπια νερο με ρεγουλο χθες  πρωτη φορα, τσαι με φρυγανια και φιδε επειδη αεριστηκα και σημερα εφαγα φιδε και σουπα το βραδυ. Ηταν σαν λουκουμι. Βαζω λιγο στηθος καποιες στιγμες μπας και κατεβει γαλα και προσπαθω να βαζω μεσα ολη τη θηλη για να μην ερεθιστει. Κατα τα αλλα τρωει το συμπληρωμα της nuk ο μουργος. Με βοηθησαν πολυ καποιες μαιες οπως μ ειπατε. Εμενα με πηγε πολυ πισω η παρουσια της πεθερας μ η οποια δεν κουνησε ρουπι μεχρι και σημερα απο εδω και ηταν πολυ παρεμβατικη στο ποσο θα φαει το παιδι και λοιπα λες και ηταν δικο της. Ενιωσα πληρως αποσυνδεδεμενη απο τον μπεμπη μου και απογινα ψυχολογικα το ειπα στον αντρα μου. Αυριο ισως βγω και θα καλεσω μαια στο σπιτι να μ δειξει μερικα πραγματα. Οταν ομως τον εχω αγκαλια η μπαινει στηθος ειμαι ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος στη γη ρε σεις ζω το ονειρο επιτελους ειναι οτι καλυτερο μου εχει συμβει αυτο το μωρο. 

Δημοσίευση

@Elenaki12 και @Maria98 εσεις που το χετε βρει με το θηλασμο πιστευετε αν το καθυστερησω μια δυο μερες θα μπορεσω να ξεκινησω; Τι να κανω παραληλλα για να μην πετρωσει το στηθος; Δεν εχω ακομα ενοχληση δεν εχει κατεβει δηλαδη γαλα απλα πηρε το πρωτογαλα απο το ενα στηθος. Το αλλο σαν να μην ειχε ουτε αυτο ετσι το πιπιλησε. Θελω ηρεμια ρε σεις για να το κανω και θελω το περιβαλλον του σπιτιου γιαυτο το ψιλο αναβαλλω

Δημοσίευση

@Sotiria_94 δεν ξέρω πως είναι οι μαίες εκεί αλλά εμένα στο μαιευτήριο με βοηθαγαν πολύ με το θηλασμό. Χτύπαγα συνέχεια το καμπανάκι. Δεν το έκαναν μόνες. Χτύπαγα και έλεγα ελάτε θέλω βοήθεια. 
Ξέρω ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω άγχη αλλά θα σου πω να βάλεις όρια σε συγγενείς που λένε τα δικά τους. Να ακούς μόνο την/ τον παιδίατρο και να λες αυτό είπε, τέλος! Μην σε ρίχνει κάποιος ψυχολογικά! Με το καλό να πας σπίτι. Και ναι μπορείς να τα καταφέρεις αν έρθει κάποια σύμβουλος στο σπίτι. Αλλά σου λέω ξεκινά από εκεί χτυπώντας καμπανάκια. Μην ντρέπεσαι καθόλου.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Eirinistz να σου ζήσει το μωράκι σου! Γερο και καλοτυχο. Πως κ ηρθε τόσο νωριτερα? 

@Maria98 κατσε βρε κορίτσι μου π πιαστηκες με τις δουλειες. Ξεκούρασου λιγο. Τ σπιτι κ οι δουλειες δ τελειωνουν ποτε. Κ θα τ δεις απο δω κ περα με ενα μωρο κ μεγαλώνοντας με ενα μικρό παιδι. Απο οτι καταλαβα ειναι ησυχη η μπουμπου σου.

Δεν ξέρουμε γιατί ήρθε νωρίτερα περιμένω να περάσουν οι 40 μέρες για να πάω στο γυναικολόγο να το συζητήσουμε. 

Το σκ του Πάσχα είχα ποναλακια και ένιωθα πολύ βαριά, θεώρησα πως ήταν το έντερο μου. Δευτέρα του Πάσχα το βράδυ ξεκίνησα να πονάω στην πλάτη και τρίτη πρωί οι πόνοι ήταν πάρα πολύ έντονοι. Πήγα στην κλινική και είχα διαστολή 7. Μέσα σε 2 ώρες είχα γεννήσει.🫠  Εντομεταξυ μια βδομάδα πριν με είχε δει και ο τράχηλος δεν είχε  μικρύνει καθόλου 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

Καλησπερα σε ολες τις μανουλες και στις επερχομενες του Μαιου @Diwni και @Katerinioo μου πως πατε.;Και γω ειχα τελευταιες μερες εντονους πονους στα ισχια αλλα δεν ειχε κατεβει καν. Οταν περπατουσα υποχωρουσαν οι πονοι. Θα φτασετε ως το τελος απλα να χετε το νου σας λιγο με την κουραση δηλαδη οπου χτυπαει καμπανακι να κοβετε. Οι γιατροι σας τι λενε εχετε ενδειξεις; @ΜαρίαΔημήτρης νιωθω οτι την πηρες καλα την αναρρωση απο την καισαρικη και σε θαυμαζω εγω δεν ειμαι τοσο δυναμικη. Εφαγα τελικα και ηπια νερο με ρεγουλο χθες  πρωτη φορα, τσαι με φρυγανια και φιδε επειδη αεριστηκα και σημερα εφαγα φιδε και σουπα το βραδυ. Ηταν σαν λουκουμι. Βαζω λιγο στηθος καποιες στιγμες μπας και κατεβει γαλα και προσπαθω να βαζω μεσα ολη τη θηλη για να μην ερεθιστει. Κατα τα αλλα τρωει το συμπληρωμα της nuk ο μουργος. Με βοηθησαν πολυ καποιες μαιες οπως μ ειπατε. Εμενα με πηγε πολυ πισω η παρουσια της πεθερας μ η οποια δεν κουνησε ρουπι μεχρι και σημερα απο εδω και ηταν πολυ παρεμβατικη στο ποσο θα φαει το παιδι και λοιπα λες και ηταν δικο της. Ενιωσα πληρως αποσυνδεδεμενη απο τον μπεμπη μου και απογινα ψυχολογικα το ειπα στον αντρα μου. Αυριο ισως βγω και θα καλεσω μαια στο σπιτι να μ δειξει μερικα πραγματα. Οταν ομως τον εχω αγκαλια η μπαινει στηθος ειμαι ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος στη γη ρε σεις ζω το ονειρο επιτελους ειναι οτι καλυτερο μου εχει συμβει αυτο το μωρο. 

Δεν την πήρα καλά την καισαρική μου,μου στοίχισε αρκετά ειδικά αν σκεφτείς πως το πρώτο παιδί το γέννησα τσακ μπαμ φυσιολογικά,απλά μπήκα άρχισα να το αποδέχομαι γρήγορα,επίσης επειδή εγώ ήθελα να θηλασω αποκλειστικά και δεν το έχω πετύχει το μυαλό μου έχει εστιάσει στον θηλασμό.

Εσένα σου έχει στοιχίσει η συμπεριφορά όλων στο νοσοκομείο και για αυτό είναι τραυματικό. Σιγα σιγα μόλις πας και σπίτι σας,θα το βρεις. Επίσης να τους αφήσεις όλους απέξω. Τι θα πει η πεθερά έχει λόγο τι και ποσο θα φάει το μωρό? Βάλτε της ορια όχι μόνο ο άντρας σου αλλά μίλα και εσύ. 

Όσο για το σύμβουλο θηλασμου εγώ είμαι υπέρ να καλέσεις αν θες να θηλάσεις. 

Πάντως θα το δεις μόλις πάτε σπίτι θα ηρεμησεις και θα μπεις στη σειρά σου!!

Τα γράφω μπερδεμένα και ίσως χωρίς συνοχή αλλά είμαι πραγματικά εξαντλημενη.

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Eirinistz είπε:

Δεν ξέρουμε γιατί ήρθε νωρίτερα περιμένω να περάσουν οι 40 μέρες για να πάω στο γυναικολόγο να το συζητήσουμε. 

Το σκ του Πάσχα είχα ποναλακια και ένιωθα πολύ βαριά, θεώρησα πως ήταν το έντερο μου. Δευτέρα του Πάσχα το βράδυ ξεκίνησα να πονάω στην πλάτη και τρίτη πρωί οι πόνοι ήταν πάρα πολύ έντονοι. Πήγα στην κλινική και είχα διαστολή 7. Μέσα σε 2 ώρες είχα γεννήσει.🫠  Εντομεταξυ μια βδομάδα πριν με είχε δει και ο τράχηλος δεν είχε  μικρύνει καθόλου 

Να σας ζήσει το νινακι σας! Πηγαν όλα καλά αυτό έχει σημασία. Ποσο εβδομάδων γεννησες? 

Εγώ φαντάσου πήγα στο μαιευτήριο γιατί ένιωθα πετρώματα χωρίς πόνο και με εβαλαν καρδιοτοκογραφο και ειχα κατοσταρες συσπασεις γεννας. Πόνους δεν ένιωσα καθόλου,μόνο όταν έλεγχαν διαστολή έκλαιγα από τον πόνο. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κ από μένα .!!Είμαστε μια χαρουλα εμείς !!Εγω λίγο προσπαθώ να προσαρμοστώ γιατί το έντερο μου μετά την καισαρική τα έχει παίξει λίγο ..Κατά τα λοιπά είμαι οκ και η τομή πεντακάθαρη.

Όσον αφορά τον θηλασμό εγώ κορίτσια παιδεύτηκα αρκετά .Μολις χρησιμοποίησα το θήλαστρο έπαθα μαστίτιδα δε με βοήθησε καθόλου .Πηρα αντιβίωση κ μια χαρά βέβαια για να είμαι ειλικρινής.Εγω θηλάζω και δίνω και ξένο.Το παλεύω όμως θηλάζω με ψευδοθηλές μάτωσε κάποια στιγμή και η μια η θηλή μου αλλά ακόμη το παλεύω .Ειμαι καλύτερα απλά θέλει χρόνο και πολύ υπομονή .Στην αρχή σφάδαζα από τον πόνο τώρα είμαι πολύ καλύτερα .Οποτε θετική σκέψη όλα φτιάχνουν κάπως σιγά σιγά .

Όσον αφορά την καισαρική εμένα με βοήθησε στο νοσοκομείο η ένεση voltaren.Δε μ έπιασε τίποτα άλλο όσο αυτό το φάρμακο .Επίσης κ εγώ έφαγα από την πρώτη μέρα κανονικά.Αλλά νομίζω ο κάθε γιατρός έχει τη δική του γραμμή.Γιατι πχ η διπλανή μου που γέννησε κ αυτή με καισαρική δεν την άφηνε να φάει .

Ο μπέμπης μου μεγαλώνει και ομορφαίνει τον κόσμο μας .Στην αρχή δεν ήταν εύκολο και με τις ορμονες να παίζουν ..όμως έχουμε βρει κάπως τα πατήματα μας και είναι όλα πολύ καλύτερα..Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και θετική σκέψη 😊

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Kn1 είπε:

Καλημέρα κ από μένα .!!Είμαστε μια χαρουλα εμείς !!Εγω λίγο προσπαθώ να προσαρμοστώ γιατί το έντερο μου μετά την καισαρική τα έχει παίξει λίγο ..Κατά τα λοιπά είμαι οκ και η τομή πεντακάθαρη.

Όσον αφορά τον θηλασμό εγώ κορίτσια παιδεύτηκα αρκετά .Μολις χρησιμοποίησα το θήλαστρο έπαθα μαστίτιδα δε με βοήθησε καθόλου .Πηρα αντιβίωση κ μια χαρά βέβαια για να είμαι ειλικρινής.Εγω θηλάζω και δίνω και ξένο.Το παλεύω όμως θηλάζω με ψευδοθηλές μάτωσε κάποια στιγμή και η μια η θηλή μου αλλά ακόμη το παλεύω .Ειμαι καλύτερα απλά θέλει χρόνο και πολύ υπομονή .Στην αρχή σφάδαζα από τον πόνο τώρα είμαι πολύ καλύτερα .Οποτε θετική σκέψη όλα φτιάχνουν κάπως σιγά σιγά .

Όσον αφορά την καισαρική εμένα με βοήθησε στο νοσοκομείο η ένεση voltaren.Δε μ έπιασε τίποτα άλλο όσο αυτό το φάρμακο .Επίσης κ εγώ έφαγα από την πρώτη μέρα κανονικά.Αλλά νομίζω ο κάθε γιατρός έχει τη δική του γραμμή.Γιατι πχ η διπλανή μου που γέννησε κ αυτή με καισαρική δεν την άφηνε να φάει .

Ο μπέμπης μου μεγαλώνει και ομορφαίνει τον κόσμο μας .Στην αρχή δεν ήταν εύκολο και με τις ορμονες να παίζουν ..όμως έχουμε βρει κάπως τα πατήματα μας και είναι όλα πολύ καλύτερα..Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και θετική σκέψη 😊

Α επίσης είχα πάρει 6 κιλά στην εγκυμοσύνη έχω χάσει 9 ..οπότε μην ασχολείστε με τα κιλά καν θα τα χάσετε αμέσως 😊😊

Δημοσίευση

Αχχ @ΜαρίαΔημήτρης μου χεις ταλαιπωρηθει και συ αλλα διαβασα τοτε που εκανες την καισαρικη και μετα που σηκωθηκες και πηρα πολυ θαρρος γιατι ενιωσα οτι τα καταφερες οποτε λεω θα μπορεσω και γω να αναρρωσω. Κοριτσια εφυγε η πεθερα χθες βραδυ τελειωσε η φαση ευτυχως. Αυτο θα κανω με το θηλασμο, σημερα νιωθω το στηθος μου βαρυ οποτε ισως κατι να εχει θα τον ξαναβαλω. @Katerinioo τωρα στις 7:30 τον ξεναεβαλα για λιγο για να ηρεμησει και το ενα στηθος το βουτηξε αμεσως γιατι μπαινει καλα. Ε η αλλη θηλη ειναι λιγο καπως εβγαλε αιμα κοριτσια με ηρεμησε το αγορι μ και τωρα περιμενω τη μαια

Δημοσίευση

@Sotiria_94 να πάρεις κρέμα για θηλές βοηθάει πάρα πάρα πολύ και να αφήνεις το στήθος να αερίζεται. Εγώ στο πρώτο παιδί και οι 4 στο δωμάτιο ήμασταν οριακά γυμνές συνέχεια. Είχαμε και κοβιντ δεν είχαμε επισκέψεις εκτός από τους άντρες μας και όλα έξω. Και τα κοχύλια με βοήθησαν πολύ εμένα. Τις πρώτες μέρες θα έχεις διάφορα με την θηλή αλλά μην σε ανησυχεί καθόλου. Μετά περνάει ο καιρός και πανε όλα καλύτερα . Τώρα είσαι ακόμα και κουρασμένη. Και εγώ μετά την καισαρική, που γέννησα και πρόωρα έκατσα με πόνους 11 ώρες κι μετά είχαμε θέμα και μπήκα μέσα σε 5 λεπτά ήμουν ψυχολογικά όχι απλά πεσμένη, έκλαιγα συνέχεια. Μετά μίλησα με άλλες γυναίκες είδα ότι όλες είχαν δυσκολίες και κάπως ξεκίνησα να την παλεύω. Μερα τη μέρα ήμουν καλύτερα. Και ζήταγα συνέχεια βοήθεια από τις μαίες, τον άντρα μου και όταν πήγαμε σπίτι την παιδίατρο. Ξεπέρασα κάθε ντροπή και σήκωνα το τηλ ή το κουμπάκι. 

Δημοσίευση

Πώς είστε κορίτσια! @ΜαρίαΔημήτρης βλέπω το παλεύεις πάντως!!! 

Εγώ χθες δεν κοιμήθηκα καλ. Αϋπνίες είχα. Συσπάσεις όχι ιδιαίτερες. Πονάκια είχα αρκετά. Ειδικά στα ίσχυα πια με πονάει συνέχεια.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Προς όλες τις νέες μανούλες... το πρωτο διάστημα με τ βρεφακι μπορεί να σας γεμιζει στιγμες ευτυχίας ΑΛΛΑ ειναι και πιο δύσκολες. Τ σωμα μας είναι ταλαιπωρημενο από την κυηση κ το  τοκετο, οι ορμόνες αστο καλύτερα, η κουραση κ η αϋπνία βαράνε κοκκινο. Αν δεν νιώθετε την "απόλυτη ευτυχια" ειναι οκ. Απολύτως φυσιολογικό. Κανεις δ μας μιλάει για αυτό δυστυχώς. Μην νιώθετε τυψεις. Η περίοδος της λοχειας ειναι εξαιρετικά δύσκολη. 

@Sotiria_94μου να καλέσεις μαια να σε βοηθήσει. Θέλει υπομονή ο θηλασμός μέχρι να πιάσει. Αν πιασει όμως ειναι μεγαλη ευκολία. Θα πάτε κ σπιτάκι σας θα είστε καλύτερα.

@Katerinioo αχ και γω τις.μισες νυχτες αυπνη ειμαο. Υπομονη.

Εγω σήμερα ειμαι 36+5. Παρασκευη εχω γιατρο ξανα. Δ βιαζομαι να γεννησω γτ ακομα δ τ εχω ολα ετοιμα. Σήμερα σκέφτομαι να κανω βαλιτσα. Χθες επλυνα τ υφασματα απο καλαθουνα κ αυγο. Μ μενει σήμερα να τ περασω. Τελειωσα ομως με τ μωρουδιακα γτ τ χα κι αυτό ενα αγχος. Τα προηγ τ γεννησα 38+3 και 39+2. Αν ακολουθησει αυτο τ μοτιβο θα γεννησω μετά τις 14 τ μηνός. Με.πητ 28 Μαΐου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν αγχώνομαι για τα ισχυα,μου είπε και ο παιδίατρος δεν είναι κάτι.  Ο μεγάλος μου πάει τρίτη δημοτικού, ολόκληρο αντράκι.  Περαστικά στην μικρούλα σου,πρόσεχε όσο μπορείς μην κολλήσεις και εσύ τίποτα.
    • Μην ανοίγεσαι τόσο, προσπάθησε δηλαδή να κρατάς για σένα και τον σύντροφό σου κάποια πράγματα. Υπάρχουν πολλοί παρεμβατικοί γονεις που ανακατεύονται και θέλουν να τα ξέρουν όλα, μην το συζητάς τόσο πολύ για να έχεις την ησυχία σου. Την επόμενη φορά που θα πει το οτιδήποτε πες της "Καταλαβαίνω ότι ενδιαφέρεστε για μένα και την οικογένειά μας, όμως θα ήθελα να σου ζητήσω να μην με ρωτάτε συνέχεια για το πότε θα μείνω έγκυος ή για το τι συμβαίνει. Είναι κάτι προσωπικό και έχουμε τον χρόνο μας να το σκεφτούμε και να το αποφασίσουμε όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή για εμάς."...  Κι εμένα η μητέρα του φίλου μου είναι φουλ παρεμβατική αλλά δεν της έχω δώσει το θάρρος να μιλάει κι έχω βρει την ησυχία μου. Δε ρωτάω εγώ θέματα δικά τους οποτε δεν το φέρνει ποτέ η κουβέντα να ρωτήσει κι εκείνη κάτι προσωπικό.  Για τον θυροειδή ο Ενδοκρ δεν είπε ότι χρειάζεται ρύθμιση ; Ούτε για την Προλακτίνη; Αναλογία FSH και LH είναι καλή σε σένα;
    • Κακώς γτ με ρωτουσε αλλα και να πεις οτι δεν υπαρχει προβλημα απο μεριας σου παραποιηση αυτών που ειπα εγινε.Τελοσπαντων..
    • Εγώ αγάπη αυτά τα θέματα δεν τα μοιράζομαι με κανέναν, σε καμία περίπτωση δηλαδή με πεθερά. Τι σημαίνει, δηλαδή, προβληματική; Πάμε καλά;   
    • Δεν ξερω ολοι λένε για το αγχος, τοσο πολυ επηρεάζει?Τουλάχιστον να υπαρχει καλό περιβαλλον, γτ αν υπαρχει κακία πεθερα εχω και δν εχω θέμα γυναικολογικο με βγάζει "προβληματικη"...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...