Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Katerinioo εγώ θέλω να ρθει οποτε ειναι έτοιμο. Να μην παω προγραμματισμενα. Ειπαμε θα τ παρακολουθουμε βδομαδα βδομαδα κ βλέπουμε. Αν δούμε ότι για κάποιο λόγο πρέπει να βγει θα τ πάρουμε εννοείται. Αν με πιάσουν πόνοι κτλ θα τ δούμε εκείνη την ώρα. Είπαμε δηλ ότι μέχρι 39η βδομαδα θα τ αφησουμε.
    • Γεια σου κορίτσι μου! Κι εγώ κάνω ενέσεις ηπαρινης λόγω ιστορικού αποβολών και μιας ήπιας θρομβοφιλιας, έχω απλά κάποια γονίδια mthfr. Έπαιρνα και σαλοσπιρ αλλά είχα ένα αιμάτωμα και το διέκοψα. Η αιματολογος επιμένει να το ξεκινήσω ξανά, οπότε από βδομάδα θα δω τι θα μου πει κι η γυναικολόγος.  Όσον αφορά τις ναυτίες τι να πω, είμαι καλύτερα κάποιες μέρες, μετά πάλι είμαι χάλια. Πάντως δεν έχουν φύγει εντελώς από την 6η βδομάδα τώρα είμαι 10η, αν μυρίσω συγκεκριμένα πράγματα με πιάνει αναγουλα. Απλά δεν είναι το ίδιο έντονο κάθε μέρα. Φαντάζομαι ότι στο 2ο τρίμηνο θα είναι καλύτερα αλλά και πάλι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική! Στην προηγούμενη πως ήσουν;    Επίσης κορίτσια, όσες κάνετε ενέσεις ηπαρινης κάνετε και κάθε μήνα εξετάσεις σχετικές; 
    • Ωχ κι ο πονοκέφαλος δεν παλεύεται. Αλλά αυτό το πράγμα με τις μυρωδιές δεν υπάρχει! Θύμισε μου πόσο είσαι τώρα;
    • Ωχ πως είναι η μικρή σήμερα;  ελπίζω καλύτερα. Έχω πια κάθε μέρα πόνους. Προς το παρόν πάω, όποτε έρθει. Τώρα δεν ξέρω. Δεν λέω πολλά γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Μετά την πρώτη γέννα, είπα ότι είναι να έρθει ας έρθει. Καλά να είμαστε και οι 2!  Εσύ;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...