Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τι ωραία κορίτσια που είστε όλες με τα μωράκια σας! Αχ άντε ανυπομονώ. Δύο μείναμε 😂. Αν και ακόμα 36 και 5, οπότε θα ήθελα να πάει 15/5 και να έρθει από εκεί και πέρα. Μόνη μένω με την ελπίδα μου και τα σκέφτομαι 😂

Σιγά σιγά θα μπείτε σε σειρά όλες σας. Και θα τα απολαύσετε σπίτι σας! Εδώ έχει υπέροχο καιρό. Λιακάδα και 26 βαθμούς κι έχω ξεσηκωθεί για βόλτες. Πήγα και χθες και σήμερα για λίγο περπάτημα αλλά λέω σιγά σιγά να πάρουμε χρόνο.

επισης μιλήσαμε με το νοσοκομείο γι την φαγούρα μου έδωσαν μαγνήσιο και μου είπαν αν δεν περάσει σε 3-4 μέρες να πάρω ξανά τηλ. Αντε να δούμε!!

Δημοσίευση

Κορίτσια στα δικα μας νέα, βγήκαμε τρίτη πρωί με αρκετό ίκτερο 12,2 ,πήγαμε ξανά Πέμπτη να μετρήσουμε βάρος και ίκτερο και θα πάμε ξανά Παρασκευή για επανάληψη 

Ο ίκτερος ανέβηκε στο 13 αλλά ευτυχώς ανέβηκε και το βάρος μας 30γρ , θετικό αυτό γιατί κι εμείς κάνουμε αποκλειστικά θηλασμό

Επειδή η μπεμπούλα είναι μικρούλα,  μια κομψή κυρία όπως την έλεγαν οι μαιες,  αντλώ με θηλαστρο και τις δίνω για να ελέγχω τι πίνει, εννοειται πιάνουμε και τη θηλη για να μη χαθεί η επαφή μας !!!

Σήμερα πήγαμε και στη δική μας παιδίατρο, όλα καλά μια χαρά  συζητήσαμε διαφορα πράγματα χρήσιμα!

Κορίτσια εμάς ο ποπουδακος μας έχει συγκαει μάλλον από τις πολλές αλλαγές στην πάνα αφού έχουμε πολλά κακακια🫣 θα τον προσέξουμε ιδιαιτέρως, περιμένουμε να πέσει και ο ομφαλος μας να ευχαριστηθουμε τα μπανακια μας 🫶

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Katerinioo είπε:

Τι ωραία κορίτσια που είστε όλες με τα μωράκια σας! Αχ άντε ανυπομονώ. Δύο μείναμε 😂. Αν και ακόμα 36 και 5, οπότε θα ήθελα να πάει 15/5 και να έρθει από εκεί και πέρα. Μόνη μένω με την ελπίδα μου και τα σκέφτομαι 😂

Σιγά σιγά θα μπείτε σε σειρά όλες σας. Και θα τα απολαύσετε σπίτι σας! Εδώ έχει υπέροχο καιρό. Λιακάδα και 26 βαθμούς κι έχω ξεσηκωθεί για βόλτες. Πήγα και χθες και σήμερα για λίγο περπάτημα αλλά λέω σιγά σιγά να πάρουμε χρόνο.

επισης μιλήσαμε με το νοσοκομείο γι την φαγούρα μου έδωσαν μαγνήσιο και μου είπαν αν δεν περάσει σε 3-4 μέρες να πάρω ξανά τηλ. Αντε να δούμε!!

Αχ και μεις εδώ ούτε μια άσπρη μέρα από όταν βγήκαμε από ρο νοσοκομειο ! Περιμένουμε να φτιάξει ο καιρός να είμαστε πιο άνετες 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

Που λετε κοριτσια μου επειδη ανεβασα πιεση την Τεταρτη με πηρε ο γιατρος και μου ειπε να ρθω για προκληση τοκετου την Πεμπτη το πρωι. Κανονικα θα εμπαινα Σαββατο αλλα μου ειπε οτι ηθελε να εχει ολη μερα γιαυτη τη διαδικασια. Παθαμε ντουβρουτζα δεν ξεραμε απο που μας ηρθε εκεινη την ωρα. Ηρθα χθες το πρωι και μεχρι το βραδυ στις 22:00 προσπαθουσαμε αλλα δεν ειχα ουτε ενα πονακι, ο τραχηλος δεν μεταβληθηκε ποτε και το μωρο δεν μπηκε ποτε στην πυελο. Κατα τις 22:00 επεσα πολυ ψυχολογικα και φοβηθηκα γιατι καταλαβα οτι δεν εχω ελπιδα και τον φωναξα πριν παθω πανικο και του ειπα να προχωρησει στο επομενο πλανο της καισαρικης αφου αποτυχαμε. Σε 10 λεπτα με ετοιμασανε και με κοιμησανε (εγω κλαιγοντας απο το φοβο). Ανενηψα μετα απο μια ωρα και μεχρι να ρθω στο δωματιο το αγορι μου εκανε αγκαλιτσες με τον μπεμπη. Δυστυχως εχω να φαω και να πιω νερο απο προχθες και ειμαι με ορο ενυδατωσης αλλα την παλευω ακομα. Επισης για 12 ωρες δεν μου επιτρεπουν να κοιμηθω αλλα βρηκα ασχολια, κοιταω τον μπεμπη μου που κανει σαν γατουλης. Η κοιλιτσα μου ποναει σαν να εχω βαρια περιοδο ελπιζω να παει καλα η αναρρωση. Με ρωτουν αν θελω να θηλασω και δεν ειμαι αρνητικη αλλα δεν εχω καποια ενδειξη. @ΜαρίαΔημήτρηςΕυχαριστω για τις ευχουλες σου και ανταποδιδω σε ολα τα κοριτςια. Εσενα σου εδωσαν νερακι; Εμενα μου λεει να περιμενω να κινηθει το εντερο αλλα οταν ερθει ο γιατρος μου θα το επιβεβαιωσω. 

Καλησπέρα κορίτσια, 

Εγώ γέννησα με επισκληριδιο και μου έκαναν και λίγα ναρκωτικά όπως λέω να μην καταλαβαίνω πολλά πολλά,βασικά τα καταλαβαινα όλα αλλά ήμουν στην κοσμάρα μου. Στο δωμάτιο ανέβηκα 12 και κάτι και ήπια νερό. Επίσης έφαγα και λίγο φιδέ και τσάι. Δεν το διαπραγματευομουν γιατί είχα να φάω ένα 24ωρο. Το ίδιο βράδυ έφαγα βραστό κοτόπουλο με πουρέ και από την επόμενη έφαγα κανονικά. Απλά εμένα με σήκωσαν την επόμενη μέρα γιατί την πρώτη μέρα πήγαν να με σηκώσουν και ασπρισα και δεν με άφησαν. Την επόμενη παρολονπου ζαλιζόμουν επεμενα να με σηκώσουν να πάω να δω το μωρό στην ΜΕΝΝ. Με το έντερο είχα θέμα μέχρι να αρχίσουν τα αέρια αλλά περπατούσα πολύ να κινηθεί το έντερο και άρχισαν τα αέρια. Επίσης μου έβαλαν και 2-3 φορές υπόθετο για παυσίπονο και με έπιασε διάρροια και το κόψαμε. Σήμερα πάντως πετάω,έχω ξεχάσει ότι έχω καισαρική. Στο σπίτι μας πραγματικά είναι τελείως διαφορετικά. 

Εγώ κορίτσια δυσκολεύομαι με την μπέμπα. Θηλάζω συνεχεια και κάνει σε κάθε γεύμα κακά. Την αλλάζω συνεχίζουμε θηλασμό και ξανά κακά και δεν της αρέσει που την πλένω. Χθες δεν κοιμήθηκα καθόλου και μας βλέπω και μας βλέπω το ίδιο και απόψε. 

Αύριο θα πάμε στο μαιευτήριο να της πάρουν αίμα γιατί βγηκαμε με ίκτερο 11.5 και σήμερα την βλέπω κιτρινουλα. 

Δημοσίευση

@Maria98 @ΜαρίαΔημήτρης εμενα κ οι 2 μου εκαναν συνέχεια κακα. 12 με 14 φορες τη μερα.

@ΜαρίαΔημήτρης μην την πλένεις συνέχεια, κανε την με βαμβακι κ νεράκι κ θα ειναι μια χαρά. Νιωθεις καλά αλλά προσεχε γτ ξεγελαει. Μη σηκώσεις βαρος η κάνεις καμιά βαρια δουλειά. Θέλει χρόνο.

@Katerinioo και γω έτσι θέλω, να πάρει κανα 15νθημερο ακόμα. Ν κλείσουμε 38 βδομαδες κ μετα.

Δημοσίευση

Κορίτσια έσπασα νομίζω,την βλέπω να ποναει και κλαίει 3 ώρες συνεχόμενα και με έπιασαν και εμενα τα κλάματα. Εν τω μεταξύ έχει χάσει βάρος και μου είπαν πρέπει να παίρνει 25 γραμμάρια την μέρα και δεν έχει πάρει καθόλου παρόλο που είναι όλη μέρα στο στήθος.  Θα δώσω λίγο ξένο απόψε να δω πως θα πάει.Φοβαμαι γιατί έχει γίνει κίτρινη.

Δημοσίευση

@Sotiria_94 να σας ζήσει το αγγελούδι!! Να είναι ωχ έτι κ καλότυχο!!! Πώς είσαι εσύ;; Πως πάει ο θηλασμός ;; Ζήτησες βοήθεια ;; 

@ΜαρίαΔημήτρης είναι αυτές οι μέρες δύσκολες , κλάψε γέλασε λογικό να σου συμβαίνει κ εγώ το πάθαινα .. την πρώτη μέρα είχαμε κ εμείς θέμα με ικτερο κ βάρος (εν τελει ήταν λάθος η μέτρηση του βάρους) κ είχα κ τύψεις κ έδινα ξένο σε κάθε γεύμα για να πάρει τα πάνω του, μετά φοβόμουν μην κάνει γουλιές .. είναι αυτές οι άχαρες μέρες…

@Maria98 βγάζεις αρκετό για να καλύπτεις αυτό που χρειάζεται το μωρό ;; Για την κοκκινίλα μόνο πλύσιμο όχι μωρομάντηλα, πιστολάκι για στέγνωμα κ να μην κρατάει υγρασία κ τις κρέμες που δίνουν οι παιδίατροι ! Εμείς το γλιτώσαμε στο παρατσακ έτσι..

Εμείς χθες ζυγιστήκαμε 3640 (110γρ πάνω από τη γέννηση) μεγαλώνει το καμάρι μας , το νιώθω κ εγώ.. έχει κάνει μάγουλο κ λίγο κοιλουμπιτσα ενώ φαίνεται πιο μεγαλωμένος μωρό ήδη .. δεν το πιστεύω ότι τον έχω ήδη 12 μέρες στην αγκαλιά μου , δεν το πιστεύω πόσο γρήγορα περνάνε οι μέρες … 

κορίτσια που μείνατε ακόμη για τη γέννα κρατήστε γερά να μεγαλώσουν όσο χρειάζονται τα μωρά σας !! Λίγο έμεινε για να μπείτε κ εσείς στη θέση μας … τα καλύτερα έρχονται !!! 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρηςαχ κορίτσι μ μη στεναχωριέσαι. Δωσε λιγο ξενο μήπως ηρεμησει. Έχει αερια κ ποναει λες? Οσο για τ γραμμαρια μη μετρας κ αγχώνεσαι. Δωσε της λιγο χρόνο να.προσαρμοστει στη ζωη εκτός κοιλιτσας.

Δημοσίευση

@Sotiria_94 πως είσαι εσύ κορίτσι μου? Όσο για τ θηλασμο τι εννοείς δ έχεις ενδειξεις? Αμα δ βαλεις τ μωρο στο στήθος πως? Τ γαλα συνήθως ερχεται αφου τ ζητήσει τ μωρο. Πρέπει να σ δείξουν πως να μπει στο στήθος. Θέλει λίγο υπομονή.

@Elenaki12 μια χαρά ο μπεμπακος σας! Εγω δ βιάζομαι να σ πω την αλήθεια. Θέλω να παρει μερες από τ μήνα της. Κ τώρα να γεννηθει θέμα δ θα έχει βέβαια. Αλλα οσο θελει να μείνει μέσα θα μείνει. 

Δημοσίευση

Δεν προλαβα να σας διαβασω αλλα ηθελα να σας γραψω γιατι εχω πολυ ασχημους πονους στους ωμους ειδικα επειδη εχω αερα και υγρα συσσωρευμενα μεσα στο σωμα μου. Εκανα γενικη αναισθησια γιατι μου ερχοταν πανικος απο την εξαντληση. Εχω να φαω και να πιω νερο 2 μερες και μονο ορο παιρνω και αρνουνται ολοι να μ δωσουν αν δεν κινηθει το εντερο, εστω μια κλανιτσα (σορρυ για τη λεπτομερια). Δεν μπορω καν να παρω το μωρο λογω πονου κατι φορες ωστοσο απο αποψη τομης φαινομαι καλα σηκωνομαι περπαταω κανονικα, εβγαλα καθετηρα παω για τσιτσα μονη μου. Αλλα δακρυζω απο τους πονους στους ωμους και απελπιζομαι καποιες στιγμες. Ετσι σας τα εγραψα για να τα πω και μεχρι να δω τι γραφετε ελπιζω να ειστε ολες καλα. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94 είχα πάθει το ίδιο στην καισαρική μου! Ειλικρινά, κάνε όσο μπορείς υπομονή. Περπάτα όσο μπορείς και αν μπορείς. Οσο πιο πολύ περπατάς τόσο καλύτερα και ζητά παυσίπονα. Εγώ κάποια στιγμή τους είπα ήμαρτον δεν αντέχω άλλο και μου έδωσαν κάτι απίστευτα δυνατό και συνήλθα. Τελείως καλά ήμουν την 3η μέρα το βράδυ.  Είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάς. Το καταλαβαίνω απόλυτα. Και εγώ έκλαιγα τότε. Αλλά σου στέλνω δύναμη, κουράγιο και ότι θα γίνεις καλά!

Δημοσίευση

@Sotiria_94αχ βρε κορίτσι μου τι τραβας! Εύχομαι να νιώσεις συντομα καλυτερα. Επιμενω πως πρεπει εστω 2 μπουκιες να φας. Πως θα κινηθεί τ έντερο? Πολύ σημαντικό ότι σηκωθηκες. Μπράβο σου! Να κινεισαι οσο μπορείς θα σε βοηθησει στην αναρρωση.

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Κορίτσια έσπασα νομίζω,την βλέπω να ποναει και κλαίει 3 ώρες συνεχόμενα και με έπιασαν και εμενα τα κλάματα. Εν τω μεταξύ έχει χάσει βάρος και μου είπαν πρέπει να παίρνει 25 γραμμάρια την μέρα και δεν έχει πάρει καθόλου παρόλο που είναι όλη μέρα στο στήθος.  Θα δώσω λίγο ξένο απόψε να δω πως θα πάει.Φοβαμαι γιατί έχει γίνει κίτρινη.

Κορίτσι μου εγώ αντλώ με το θηλαστρο και της δίνω για να ελέγχω τι παίρνει, εννοείται δίνω και στήθος απευθείας μην χαθεί η επαφή,  μήπως να το δοκιμάσετε κι αυτό ; 

Έχω και γω γάλα σκόνη σε περίπτωση που χρειαστεί, δε το έχω ανοίξει ακόμα, μου σύστησε το rontamil premature  είναι για πρόωρα και ελλιποβαρη μωράκια 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Elenaki12 είπε:

@Sotiria_94 να σας ζήσει το αγγελούδι!! Να είναι ωχ έτι κ καλότυχο!!! Πώς είσαι εσύ;; Πως πάει ο θηλασμός ;; Ζήτησες βοήθεια ;; 

@ΜαρίαΔημήτρης είναι αυτές οι μέρες δύσκολες , κλάψε γέλασε λογικό να σου συμβαίνει κ εγώ το πάθαινα .. την πρώτη μέρα είχαμε κ εμείς θέμα με ικτερο κ βάρος (εν τελει ήταν λάθος η μέτρηση του βάρους) κ είχα κ τύψεις κ έδινα ξένο σε κάθε γεύμα για να πάρει τα πάνω του, μετά φοβόμουν μην κάνει γουλιές .. είναι αυτές οι άχαρες μέρες…

@Maria98 βγάζεις αρκετό για να καλύπτεις αυτό που χρειάζεται το μωρό ;; Για την κοκκινίλα μόνο πλύσιμο όχι μωρομάντηλα, πιστολάκι για στέγνωμα κ να μην κρατάει υγρασία κ τις κρέμες που δίνουν οι παιδίατροι ! Εμείς το γλιτώσαμε στο παρατσακ έτσι..

Εμείς χθες ζυγιστήκαμε 3640 (110γρ πάνω από τη γέννηση) μεγαλώνει το καμάρι μας , το νιώθω κ εγώ.. έχει κάνει μάγουλο κ λίγο κοιλουμπιτσα ενώ φαίνεται πιο μεγαλωμένος μωρό ήδη .. δεν το πιστεύω ότι τον έχω ήδη 12 μέρες στην αγκαλιά μου , δεν το πιστεύω πόσο γρήγορα περνάνε οι μέρες … 

κορίτσια που μείνατε ακόμη για τη γέννα κρατήστε γερά να μεγαλώσουν όσο χρειάζονται τα μωρά σας !! Λίγο έμεινε για να μπείτε κ εσείς στη θέση μας … τα καλύτερα έρχονται !!! 

Τι όμορφα που βλέπεις το μωράκι σου να μεγαλωνει😊 αχ αυτό το βάρος εμείς θέλουμε ακομα λίγη δουλειά, είμαστε στα 2,500 κάτι,  ούτε μπουτακια έχουμε ούτε γαμπες, μόνο προγουλακι 🤣 είναι ένα μικρό γατάκι που το λέω εγώ 🤣

Δημοσίευση

@Sotiria_94ελπίζω να είσαι ήδη καλύτερα ! Το μωρό το έβαλες καθόλου στο στήθος έστω με βοήθεια ;; Βάλε μαξιλάρι, τον άντρα σου ή την μάνα σου να το κρατάνε ώστε να μπει στο στήθος να αρχίσει να παράγεται γάλα ! 
@Maria98 ποιο θήλαστρο έχεις ;; Λέω να αρχίσω να ψάχνω κ εγώ ένα να μπορώ να βγάζω 1 γεύμα κάθε μέρα ώστε να κάνω λίγο αποθήκη , να μπορώ να αφήνω γάλα για να λείψω πάνω από 2 ώρες από το σπίτι .. 

μέχρι ώρας μέχρι τόσο μπορώ κ αυτό σε κοντινές αποστάσεις για να μπορώ να γυρίσω αν πεινάει ο μικρός .. πχ τώρα θέλω να κάτσω  ως στο κέντρο να αλλάξω ένα δώρο, να πάρω κάτι άλλα κ δεν ξέρω αν προλαβαίνω γιατί θέλω 20-30 λεπτά διαδρομή με την κίνηση (εξυπακούεται μόνο σε πάρκινγκ) αλλά τόσα στο γύρνα , οπότε οριακά προλαβαίνω να κάνω τις δουλειές που θέλω για να μην πεινάσει … πφφφ 

έχω δει πολλές κοπέλες να παίρνω κάτι φορητά από σειν λέτε να αξίζουν ;; 30€ πάνω κάτω βλέπω να κάνουν κ έχουν καλές κριτικές ..

κοιτα κ ο δικός μου μακρουλός βγήκε όχι τόσο τσουπωτος παρά τα 3.5κιλα  , δεν είχε μπούτια μάγουλα κλπ🤭 τώρα ίσα που πάει να πετάξει κ χαίρομαι γιατί τρώει καλά 🥹 

@Diwni φυσικά κ να τον πάρεις όλο τον μήνα σου όσο θέλει το μωράκι σου! Μην βλέπεις τα δικά μας που βγήκαν λίγο βιαστικά 😜

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, απόψε θήλασα και μετά έδωσα και λίγο ξένο και επιτέλους κοιμηθηκαμε λίγο και εμείς και η μπέμπα.  Τώρα θηλασαμε και ξανακοιμαται ,πήρα ηλεκτρικό ριλαξ με λευκούς ήχους,ένα θα πω ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ. Σε λίγο θα πάμε για μέτρηση ικτερου και θα πάω νανπαρω και ένα θηλαστρο όσο θηλάζω να αντλώ από το άλλο να δίνω συμπλήρωμα μετά. 

@Sotiria_94 ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα. Οι πονοι είναι απο τον αέρα στην κοιλια, πρέπει να σηκωθείς να περπατήσεις χιλιόμετρα, επίσης αν δεν πιεις νερό και δεν φας κάτι ελαφρύ δεν θα λειτουργήσει εύκολα το έντερο. Μίλα με τον γυναικολόγο σου να τους μιλήσει εκεί μεσα. Δεν γίνεται τόσες μέρες να μην έχεις πιει και φάει κάτι. Επίσης ζητά παυσίπονα,εμένα με έπιανε πολύ το υπόθετο Voltaren που μου έβαζαν και την 2η μέρα από το υπόθετο με βοήθησε και στην τουαλέτα.

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια μου κοιμηθηκα λιγο. Ο μπεμπης μου χθες εψαχνε στηθος που τον πηρα αγκαλιτσα και φωναξα μια μαια να με βοηθησει αλλα ειχα πονους και αυτη με ζουληξε τοσο που το ανεβαλα. Ρωτησα και μου παν οτι και σημερα εχω ευκαιρια αν θελω και σκεφτομαι να πρπσπαθησω. Ο μπεμπης μου ο καημενος τρωει φορμουλα και κανει κακακια αβερτα. Εδω στον οροφο ειμαστε ολες χειρουργημενες και κοβουμε βολτες για να καταλαβετε. Σημερα αν ειμαι καλυτερα θα φωναξω την μαια να το βαλουμε στο στηθος. Αρα λετε μολις πιασει το στηθος θα βγει γαλα; Με τουτα και με κεινα δεν μπορεσα να το ερευνησω αυτο. 

Δημοσίευση

Δεν αντεχω να βλεπω αλλα φαρμακα. Φαντασου στην εγκυμοσυνη το υππθετο βολταρεν το επαιρνα 5 μηνες γιατι εκοβε τις συσπασεις. Εχω γινει και γω λιγο γκρινοαρα γιατι εφτασα στα ορια καποια στιγμη να ειμαι ειλικρινης απεναντι σας. Μη το ματιασω σημερα ειμαι καλυτερα καπως αν και παιρνω τα παυσιπονα μου και τον ορο και την αντιβιωση. Σηκωνομαι και περπαταω περα δωθε. Εδω ειναι αμειλικτοι ολες νηστικες ειμαστε μεχρι να κινητοποιηθει το εντερο αλλα θα προσπαθησω κι αλλο που θα παει

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου κοιμηθηκα λιγο. Ο μπεμπης μου χθες εψαχνε στηθος που τον πηρα αγκαλιτσα και φωναξα μια μαια να με βοηθησει αλλα ειχα πονους και αυτη με ζουληξε τοσο που το ανεβαλα. Ρωτησα και μου παν οτι και σημερα εχω ευκαιρια αν θελω και σκεφτομαι να πρπσπαθησω. Ο μπεμπης μου ο καημενος τρωει φορμουλα και κανει κακακια αβερτα. Εδω στον οροφο ειμαστε ολες χειρουργημενες και κοβουμε βολτες για να καταλαβετε. Σημερα αν ειμαι καλυτερα θα φωναξω την μαια να το βαλουμε στο στηθος. Αρα λετε μολις πιασει το στηθος θα βγει γαλα; Με τουτα και με κεινα δεν μπορεσα να το ερευνησω αυτο. 

Κορίτσι προσπάθησε το , θα τα καταφέρεις,  καταλαβαίνω πως και η δική σου κατάσταση δεν βοηθάει αλλά προσπάθησε το για το μωρακι σου .... ο θηλασμός ποναει μόνο αν δεν πιάσει σωστά τη θηλη το μωράκι και σε τραυματισει,  επίσης πονάει και αν κατεβει απότομα το γάλα και πετρωσει το στήθος, αυτό μην σε αγχώσει γιατί έτσι συμβαίνει συνήθως, τώρα όταν είναι να θηλάσεις ενώ είναι πεπρωμένο ναι πρέπει να το πιέζεις εκεί στη πέτρα όσο θηλάζεις,  πονάει λιγάκι αλλά είναι υποφερτό 

Επίσης πονάς και χαμηλά στη κοιλιά όσο θηλάζεις τις πρώτες μέρες επειδή κάνει συσπάσεις η μήτρα,  εγώ πχ θήλαζα και έλεγα αχ και αχ που πονούσε η κοιλιά μου 

Αλλά μπροστά σε αυτό που μπορείς να καταφέρεις αυτά τα λίγα ποναλακια δεν είναι τίποτα,  εξάλλου είναι μόνο στο ξεκίνημα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...