Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Katerinioo είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης να σας ζήσει!! Να την χαίρεστε και να είστε ολοι μαζί ευτυχισμένοι! Τι όμορφα που την πήρες! Κάνε κουράγιο για την μια μέρα ΜΕΝΝ. Ξεκουράσου όσο μπορείς για να αναρρώσεις από την καισαρική! 
Δεν ήξερα ότι μπορείς να έχεις ηρεμιστικό στην καισαρική. Χαίρομαι που είχες μια καλή εμπειρία. Μακάρι και οι επόμενες να έχουμε καλές εμπειρίες και καλό τοκετούς! 

Παιδιά ήμουν σε φάση ζαλάδας αλλά άκουσα κλάμα και μου την έδωσαν. 

Η ωραιότερη ζαλάδα που είχα,έλεγα λέει ολο βλακειες. Περιμένω να μου πει η μαία μου. 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης συγχαρητηρια, να σας ζησει η μικρη πριγκιπισσα με υγεια και καθε καλο, να την παρεις συντομα στην αγκαλιτσα σου γερη και ειναι και αφρατουλα τρομαρα μου.!! Χαιρομαστε πολυ που ειστε καλα και οι δυο και ευχομαι γρηγορη αναρρωση και επιστροφη στο σπιτακι σας. Ξεκουρασου και ηρεμησε γιατι ειχες συσωρρευσει αγχος και τωρα ειναι η ωρα να χαλαρωσεις και να ευχαριστηθεις τη μπεμπουλα❤️

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης συγχαρητήρια κορίτσι μου! Να σας ζήσει! Ετοιμη με κοτσίδια θα φύγετε από τ μαιευτήριο! Καλη αναρρωση γλυκιά μανουλα! Να περπατάς όσο μπορείς και να ζητάς παυσίπονα. Μην κάθεσαι να πονάς.

Εμείς πήγαμε γιατρο. Ολα καλα. Γύρω στα 2600 τ μωρο με απόκλιση +- 300 γραμ. Συνεχίζω μ.ειπε τις δραστηριότητες μ κανονικα. Την άλλη Παρασκευή παλι θα μας δει.

Δημοσίευση

@DiwniΟλα καλα αρα! Πολυ ωραια ειστε στα κιλα!

Εμενα μου αργησαν πολυ το ραντεβου. Εχω ξανα 14. 
Κοριτσια απο το μεσημερι και περα εχω τρομερη καουρα και δυσπεψια. Τετοια καουρα δεν ειχα ξανα! Να ανησυχησω? Μου εχει χαλασει ολη η διαθεση. Ουτε ψωμι δεν εχω κουραγιο να φαω. Καλα το μεσημερι που εφαγα γεμιστα, υπεφερα! 
Εκει ξεκινησαν ολα. 

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Katerinioo είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης θυμισε μου που γεννησες. Στο ρεα? Θυμαμαι καλα?

Ναι στο Ρεα.

Παιδιά δεν πονάω καθολου αλλά έρχονται από μόνοι τους και μου βάζουν παυσίπονο. απλά δεν έχω κοιμηθεί από χθες το πρωί,με σήκωσαν και άσπρισα και δεν με πήγαν να δω το μωρό, δεν με άφησαν καθόλου να περπατήσω. Τουλάχιστον έφαγα φαγητο και όχι μόνο τσάι και έβγαλα 5 ολόκληρα ml γάλα με το θηλαστρο να πάνε στην μπουμπού μου. Προσπάθησα να κόψω να δείτε το μαλλί μας.

Screenshot_20250428_174443_Gallery.jpg

Δημοσίευση

@Katerinioo μου και γω στην εβδομαδα σου δηλαδη υπεφερα απο καουρα αλλα για λιγες μονο μερες. Μετα υποχωρησε και να σκεφτεις οτι εχω παλινδρομηση γενικως. Τα γεμιστα δυστυχως νομιζω επιβαρυναν την κατασταση ειναι βαρυ φαγητο. Δοκιμασε ισως λιγο χαμομηλι ή λιγο γιαουρτακι- γαλατακι αλλα σιγουρα μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο. @Diwni μου τι ωραια νεα, αφρατουλα και η δικη σου η μπεμπα μπραβο της, με το καλο να την ξαναδειτε. Ποσο μεγαλωσαν τα μπεμπινια μεσα στις κοιλιτσες Παναγιτσα μου και γω εχω κανει μια κοιλια να με το συμπαθειο αυτες τις μερες. 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης αχ ψυχουλα ομορφη! Να σηκωθείς όσο μπορείς πιο γρήγορα. Εστω για 10 βηματα. Προσπάθησε να κοιμηθείς. Να παρεις τ πανω σου.

@Sotiria_94 κ μενα μεγαλώσε η κοιλια μου αποτομα. Για να δουμε ποσο θα γεννηθει και η δικιά μου.

Δημοσίευση
στις On 27/4/2025 at 10:45 ΜΜ, ο/η Katerinioo είπε:

@Kn1 να σας ζήσει!!! Καλότυχο και ευτυχισμένο το μωράκι σου. Καλέ γίδι το έχασα το μνμ; Αν δεν το λέγατε, δεν θα το είχα πάρει χαμπάρι.

Ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά 😊😊

Δημοσίευση
στις On 27/4/2025 at 11:01 ΜΜ, ο/η Diwni είπε:

@Katerinioo και γω δεν το είδα! Είναι π έχουμε κι άλλα.παιδακια, είναι κ η αλλαγή της εποχής π ουτως η αλλως γίνονται κάποιες δουλειές. Επεσαν ολα μαζί. Αλλιώς είναι να κάνεις ενα καθαρίσμα γενικά κ να έχεις να ασχοληθείς μόνο με του τα μωρου, αλλιώς να πρέπει να κάνεις ντουλαπες πχ για 4 άτομα. Αλλα ενταξει ολα θα γίνουν. Δ με απασχολεί τ να είναι όλα στην εντέλεια. Κυρίως να μαζευτούν κουβέρτες, μπουφαν κτλ.

@Kn1να σ ζησει κορίτσι μου! Γερο κι ευλογημένο. Γραψε μας αν εχεις χρόνο κ θες την εμπειρια σας.

Εγω με καισαρική γέννησα γιατί ο μικρός ήταν ψηλά και άρχισα να χάνω αμνιακό υγρό .Η καθεμία σίγουρα έχει διαφορετική εμπειρία αλλά εγώ πραγματικά είχα πολύ καλή ανάρρωση .Απο την πρώτη μέρα περπάτησα έβγαλα καθετήρα τη δεύτερη μέρα ήμουν πολύ καλύτερα .Με παυσίπονα προφανώς αλλά μια χαρά.Γενικά καλά αλλά ως πρωτότοκος είχα το άγχος του άγνωστου .

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Elenaki12 είπε:

@Maria98 να σας ζήσει κορίτσι μου κ εσάς το νέο μέλος !! Πες μας την εμπειρία σου με την γέννα κ εσυ !

εγώ οποία θέλει θα της πω σε προσωπικό ή αλλιώς όταν γεννήσουμε όλες ..

@ΜαρίαΔημήτρης με το καλοοοοο!! Εύχομαι όλα να πάνε κατευχην κ σύντομα να κρατάτε το παιδάκι σας αγκαλίτσα !!

@Kn1 να σας ζήσει κ εσάς κοπέλα μου!! 

@Sotiria_94εμένα με τα νερά έγινε ως εξής ..

ένιωσα έναν πόνο κ σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα κ ήμουν υγρή , αλλά στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ουρα ότι μου έφυγαν λίγα από τον πόνο.. ωστόσο λίγο αργότερα έχανα σταγόνα σταγόνα που λέρωνε το σερβιετακι οριακά κάθε φορά που είχα πόνο.. την τελευταία φορά που πήγα τουαλέτα έκανε ένα πλουτς μέσα στην τουαλέτα υγρό που ήμουν σίγουρη πως δεν ήταν ούρα (όπως αν πέσει αίμα όταν είμαστε αδιάθετες) εκεί επιβεβαιώθηκα .. όταν έφτασα στο μαιευτήριο κ μου είπαν για να δω το σερβιετακι οι μαίες τότε είχα μεγαλύτερη απώλεια , ενώ όταν πήγαν να μου κάνουν το τεστ για το αν είναι αμνιακό υγρό έγινε μεγάλη απώλεια που βεβαιωθήκαμε κ χωρίς το τεστ, που ένα λεπτό αργότερα έδειξε το προφανές …

Εμένα ήταν ζεστά, άχρωμα με μικρή πρόσμιξη ροζ (ελάχιστη βλέννη ροζ τύπου μια τρίχα)

Ευχαριστώ πολύ επίσης ☺️☺️

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

@Kn1  κορίτσι μου να σςς ζησει το μωρουδελι σας, ουτε εγω ειχα δει το μηνυμα σου, ευχομαι τα καλυτερα για το μωρακι σου 🫶

Ευχαριστώ πολύ επίσης να είσαι καλά και να χαίρεστε το νέο μέλος 😊😊😊Ναι δε μου τα εγκρίνουν άμεσα τα σχόλια μου και τα ποστάρω ξανά και ξανά με την ελπίδα να φανούν κάποια στιγμή 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

@Kn1 κορίτσι να σου ζήσει και εσένα!! Θα διαβάσω πιο μετα τα μηνυματα σας,προς το παρον εδιωξα και το συζυγο να ξεκουραστει λιγο και θα προσπαθησω να κοιμηθω και εγω. 

Σ ευχαριστώ πολύ να σου ζήσει κ σένα η μικρούλα να είναι γερή κ τυχερή !!!

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης μα τι κορίτσι είναι αυτό! Το μαλλί υπέροχο! Δεν μπορώ με το χεράκι και την κοιλιτσα.

Η κοιλιά και εμένα πέταξε. Κατά λάθος έσπασα την ζυγαριά και δεν έχω να ζυγιστώ να δω κιλά 😅 Μάλλον η ζωή το ήθελε!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια μου ομορφα και στις μανουλες και στα μπεμπινια. Αστα τωρα τα κιλα @Katerinioo μου με το καλο μολις γεννησουμε θα μετρηθουμε. Οτι πηραμε πηραμε, στον 9ο διαβασα οτι δεν παιρνεις αλλο συνηθως. Εγω ειμαι σαν κινουμενη φουσκα το αγορι μου με βλεπει και γελαει. Αναμενω να παω γιατρο να δω τι θα γινει με την περιπτωση μου. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94να μην πάθεις πανικό όχι. Ολα περνανε. Να προσπαθήσεις να μην φτασεις εκει, αλλα οχι οτι αμα γεννησεις με καισαρικη θα γίνει κάτι, περπατα οσο σε παιρνει, ουτως η αλλως και αργησες να γεννησεις χαχα

Πότε έχεις γιατρο?

Δημοσίευση

Αυριο @Diwni μου πρωτα ο Θεος θα παμε. Τωρα περπαταω αλλα μη νομιζεις οτι του δινω και καταλαβαινει γιατι μετα απο τοση ακινησια με κοβει το σωμα απο μονο του. Κανω περιπου 20 λεπτα την ημερα εξω και μεσα στο σπιτι κινουμαι και καθομαι καθιστη την υπολοιπη ωρα. Εχω και κατι πονους μυοσκελετικους αναμεσα στα ποδια και στα ισχια που με πιασανε εδω και 2 εβδομαδες μαλλον επειδη πηρα βαρος δεν ξερω. 

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Ναι στο Ρεα.

Παιδιά δεν πονάω καθολου αλλά έρχονται από μόνοι τους και μου βάζουν παυσίπονο. απλά δεν έχω κοιμηθεί από χθες το πρωί,με σήκωσαν και άσπρισα και δεν με πήγαν να δω το μωρό, δεν με άφησαν καθόλου να περπατήσω. Τουλάχιστον έφαγα φαγητο και όχι μόνο τσάι και έβγαλα 5 ολόκληρα ml γάλα με το θηλαστρο να πάνε στην μπουμπού μου. Προσπάθησα να κόψω να δείτε το μαλλί μας.

Screenshot_20250428_174443_Gallery.jpg

Μωρέ τι κοιλουμπινι είναι αυτό , τι μαλλάκι καλό .. να σας ζήσει καλότυχο κ γερό !! Πως είσαι εσύ;;; Πότε θα πάτε σπίτι με το καλό ;;

Εγώ κορίτσια εν τέλει πήρα 11-12 κιλά (λέω 12 γιατί το +11 είχα δει μια βδομάδα πριν γεννήσω δεν ξέρω τι έγινε μετά) κ βγήκα ήδη λιγότερα .. μου μένουν 5 κιλά από τα κανονικά μου οπότε μην σας αγχώνουν καθόλου αυτά ! Εμένα πετάχτηκαν κ 2-3 ραγάδες στην κάτω κοιλία που δεν φαινόταν στην εγκυμοσύνη κ έχω πλακωθεί στις κρέμες .. έχει καμία εμπειρία ;; Κανένα τιπ;; Είναι ακόμη ροζ λέτε να τις προλάβω ;;  
βέβαια χαλάλι για το καμάρι μου ..

Δημοσίευση

@Elenaki12 πως τ πατε με τ μπεμπουλη? Καλή ενυδάτωση στις ραγάδες. Να βάζεις συχνα κρεμα. Δ εχει σημασια τοσο η μαρκα οσο η ενυδάτωση σαν ενυδάτωση.

@Sotiria_94ειναι λογικο να σε κοβει. Οσο μπορείς..εγω π δ σταμάτησα.ποτε να κινούμαι κ συα 10.λεπτα φουσκωνω. Νιώθω την κοιλιά μ να με τραβάει προς τ κατω. Κ πονο στα ισχύα θα έχεις αφου προετοιμάζει ολο τ σύστημα. Εγω εχει ήδη ένα μήνα.π έχω. Άλλοτε πιο έντονα Άλλοτε πιο χαλαρά. Δες κανένα βίντεο στο ίντερνετ να κάνεις ασκήσουλες χαλαρα στο σπίτι π βοηθάνε στον τοκετο. Λογικα είσαι η επομενη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...