Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Sotiria_94 αν και δεν μου εχουν σπασει τα νερά, αυτο που λες τωρα σιγουρα δεν ειναι τα αμνιακα. Βγαζω και εγω συνεχεια και ειναι και διαφανες και μαλιστα προχθες που πηγα στο γιατρο τον ρωτησα κιολας και μου ειπε πως θα ηταν πολυ περισσότερα και οχι σταγόνες μόνο. 

Εγώ από χθες βγάζω και πιο πηκτα λευκα υγρά εκτός από τα διαφανές τα οποία είχα καιρό να βγάλω.

Η @Maria98 λογικά θα είναι αγκαλιά με το νινί της !!! Περιμένουμε να μας πει τα νέα της!!

Δημοσίευση

Η πρώτη μου γέννα έτσι ξεκίνησε. Έκανα μπάνιο και ένιωσα κάτι περίεργο. Μόλις βγήκα ήταν σαν να μην έχω σκουπιστεί ποτέ. Μέσα σε ένα τέταρτο δεν σταμάταγε με τίποτα. Και ήταν διαυγή θα πω αν θυμάμαι καλά. Πολύ διαφορετικά απο τα υγρά. Και όσο περνούσε η ώρα σαν να μεγάλωνε. Νομίζω από αυτά που λες ότι δεν είναι αλλά παρακολούθησε το απλά για σιγουριά και να είσαι ήρεμη. 

Δημοσίευση

Όπως σας είπα στην αρχή ένιωθα και λίγο προβληματισμενη αν θα πετύχει το πλάνο του γιατρού...κορίτσια υπήρχε τόση καλή συνεργασία που όλα πήγαν τέλεια και κρατάω τώρα την μπεμπούλα μας , ένα μικρό γατάκι 2650 κιλά 🧿

Δημοσίευση

Με το υπόθετο τα ποναλακια ήταν απλά κάποια πετρώματα της κοιλιάς και κάποια τσιμπήματα,  τίποτα παραπάνω 

Ερχόμαστε ξανά νοσοκομείο γύρω στις 5 και , με εξετάζει κολπικά ο γιατρός και ξεκίνησαν λίγο περισσότερο οι συσπασεις , φαινόταν και στο μηχάνημα πως ήταν καλές 

Μετά ξεκινήσαμε το διαδικαστικό για την εισαγωγή πήρα δωμάτιο πήγα άλλαξα, με έλεγξε η μαία για ξύρισμα και κάναμε και κλίσμα 

Η διαστολή μου ήταν ακόμα 2 3 , μετά ο γιατρός μου έσπασε τα νερά, άρχισαν παραπάνω συσπασεις και η διαστολή έφτασε στο 6, κορίτσια έκανα περπάτημα και μπάλα και ξαφνικα πάνω στη μπάλα που ήμουν λέω στο αγόρι μου φώναξε τον γιατρό 

Μετά ήρθε η ομάδα και ξεκίνησε το πανηγύρι με τις ανάσες και τις συχνές συσπάσεις μέχρι να φανεί το κεφαλάκι του μωρου χαμηλά και να φτάσει η διαστολή τέλεια 

Μεταφέρθηκα μετά στο δωμάτιο της γεννας και ξεκίνησε η εξωθηση , κορίτσια η όλη διαδικασία έγινε σχετικά πολύ γρήγορα 21:48

Δημοσίευση

Υπήρχε τόσο καλή συνεργασία που ήταν το παν , δε ξέρω αν δεν τους είχα πιθανόν να μην τα κατάφερνα!

Κορίτσια μη τα παρατήσετε,  να έχετε πείσμα και όλα θα γίνουν τέλεια!!!!!

Δημοσίευση

Εμείς γεννησαμεεε στις 37+2 είμαστε καλά μια χαρά ..Οπλιστείτε με υπομονή για την αϋπνία και τις ορμόνες που θα παίζουν με τις αντοχές σας ..Μετά θα βλέπετε το μπαμπάκι σας και θα τα ξεχνάτε όλα !!!

Δημοσίευση

@Maria98 να σου ζήσει κορίτσι μου! Γερο και καλοτυχο το μωράκι σου! Πολύ τυχερή που γέννησες φυσιολογικα κ ολα πηγαν μοα χαρα χωρίς να έχεις ιδιαίτερες ενδειξεις για τοκετο. Καλή ανάρρωση γλυκιά μανουλα! Να χαίρεσαι τ μπεμπακι σου!

Δημοσίευση

Να σου ζήσει Μαρία!!! Να είστε όλοι μαζί ευτυχισμένοι και πάντα τυχεροί!!! Τι όμορφα νέα!!!! Έτσι να ξεκινήσουμε όμορφα την Κυριακή του Θωμα!!!Μπράβο Μαράκι!! Πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα όπως τα ήθελες!! Και στα δικας μας κορίτσια να έχουμε όμορφους τοκετούς!!!!

Δημοσίευση

Καλημερουδια σε ολες!! @Maria98 τι ωραια νεα, να σας ζησει το κοριτσακι σας να ειναι παντα υγιης και χαρουμενη. Τι ωραια που περιγραφεις τον τοκετο, νομιζω οπως το λες θελω να μου συμβει εδω και τωρα και χαιρομαι πολυ που κυλησε τοσο ομαλα. Να ειστε ολοι καλα και να χαιρεστε την οικογενεια σας. Και στα δικα μας κοριτσια μου πλησιαζουμε και μεις πρωτα ο Θεος περναει ο καιρος.

Δημοσίευση

Κορίτσια  εγώ σήμερα 36 ακριβώς! Όπως μου τα είπατε με το μέτρημα στις εβδομάδες, σήμερα  μπήκα στον 9ο! Αντε φθάσαμε και εδώ!!! Εχω κάποια μικρά πονάκια κλασσικά! 36 και 1 γέννησα τον μεγάλο μου! Πάμε να το ξεπεράσουμε με τον 2ο (ελπίζω τουλάχιστον 😂)

Δημοσίευση

Θα φτασεις ως το τελος πιστευω @Katerinioo, ειδικα τωρα που θα χαλαρωσεις τελειως θα προχωρησει και πιο ανετα και ανεμελα. Κοριτσια μου ελπιζω να μου στελνετε τις ευχουλες σας να κραταω και γω τον μπεμπη μου το επομενο ΣΚ. Εχω κατενθουσιαστει με τα νεα μωρακια.❤️

Δημοσίευση

Εγώ το βράδυ είχα πετρώματα παλικάρι πονακια αλλά δεν κοίταζα συχνότητα γιατί νύσταζα και δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου. Τα πετρώματα καιντα πονακια συνεχίζονται και τώρα το πρωί,θα περιμένω να δω πως θα πάει και θα πάρω τον γιατρό μήπως πάω για nst. Εν τω μεταξύ από τον σκατοκαιρο με έχει πιάσει και μπούκωμα. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια! Εγω σπίτι σήμερα. Τους εδιωξα πηγαν κουνιες κ κανω δουλειες. Έβαλα σιδερο κ επιασα τις ντουλαπες των κοριτσιών. Τωρα εκατσα λίγο κ να συνεχίσω. Αυτή τη βδομάδα να ξεμπερδευω με όλα. Μετα να περιμένω τ μωρο.

Δημοσίευση

Εγώ έχω ανά μισάωρο συσπασεις με πονακια πιο πολύ σαν μαχαιριές χαμηλά, δεν έχω πάρει τον γιατρό θα παρατηρήσω πως θα πάει και θα τον παρω πιο μετά,έφαγα λίγο τώρα αλλά οχι πολύ γιατί με έχει πιάσει αναγούλα από το πρωί και πονοκέφαλος.  

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης κατι μου λεει οτι σου ρχεται μην πολυφας για καλο και για κακο. Λες να ανταποκριθηκε η μπεμπουλα και να ετοιμαζεται για εξοδο;; Με το καλο Παναγιτσα μου. @Diwni εχεις τοση ενεργεια που δε σε πιανω πουθενα αλλα σιγα σιγα πρεπει και συ να ξεκουραστεις μαζεψε ο καιρος. Μετα θα εχεις και τριτο παιζακι μαζεψε δυναμεις. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94 δ εχω ενέργεια αλλα πρέπει να γίνουν. Απο τ πρωί πλενω μαζευω βαζω αλλα στις ντουλαπες. Ταυτόχρονα τ μωρου, των κοριτσιών. Ξεκαθάρισα τι δ τους κάνει μπήκαν σε θήκες, τι θα τους κάνει σε άλλες θήκες, έβγαλα τα καλοκαιρινά τους. Ένας χαμός. Μ λέει ο άντρας μ σε βλέπω να γέννας σήμερα. Αν κ ενταξει ουτε αμαν συσπάσεις εχω κ τ μωρο ακόμα ψηλά τ νιώθω. Σε λίγο θα είμαστε 5. Δ υπάρχει αρκετός χώρος για όλους στις ντουλαπες 😅 παλευω να σώσω ότι μπορώ. Αύριο εχω γιατρό μετα από ένα μήνα οπότε θα σας εχω κ νέα.

Δημοσίευση

@Diwni εγω θα θελα να ερθω να σε βοηθησω που σε ακουω να παλευεις και χαιρομαι που μας γραφεις για να ξερω οτι εισαι ντουρασελ ακομα. Καταλαβαινω ομως οτι προσπαθεις να βαλεις σειρα και γω εχω κανει πλανο οργανωσης μολις μπορεσω με το καλο να ασχοληθω με το σπιτι το οποιο εχει πιασει αραχνες. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94 πριν να πατε στο σπίτι σας παρε μια γυναικα να στο καθαρισει κ να τ αερισει. Αν θυμαμαι καλα μένετε στη μαμά σου. Ίσα ίσα ένα πέρασμα θα θέλει. Κοιτούσε ο άντρας μ τις θήκες με τ ρουχα των παιδιών. Μ λέει έχουμε δώσει μια περιουσία σε ρουχα ε? Λέω τι νομιζες? Χαχα Μονο π ξεμπέρδεψα με τ ρουχα των παιδιών κ π πλυθηκαν για αρχή της βρεφικά π ήθελα μ φυγε ένα άγχος. Πιστεύω αυτή τη βδομάδα να συμμαζευτουμε εντελώς. Έβαλα κ τ αντρα μ να πάρει άδεια 4 μερες να πιαστουμε να τελειώνουμε.

Δημοσίευση

Κορίτσια πάω να με δουν στο μαιευτήριο γιατί εχω συχνές συσπασεις όχι με ιδιαίτερο πόνο και βγάζω και συνέχεια βλεννη ασπροκιτρινη. 

Πήρα το γιατρό και μου είπε να πάω να με δουν επειδή είναι δευτερότοκος. Έχω χεστει πάνω μου από τον φόβο μου.

Δημοσίευση

Αααα ίσως έχουμε ακόμα ένα μωράκι στην ομάδα! Εχει πάρει φωτιά η ομάδα! Ολα καλά να πάνε! Περιμένουμε νέα.

Απο δουλειες και εγώ επιτέλους τελείωσα τα ρούχα του μικρού κλπ, αλλά με έχει πιάσει κάτι ότι μήπως να έκανα και μπαλκόνια και κουζίνα. Γενική σαν να  έχουμε καλεσμένο   το πρέσβη 😂

Μαλλον δεν θα κάνω κάτι αλλά κάθε μέρα σκέφτομαι, μήπως να κάνω κάτι ακόμα να τα βρει όλα τέλεια το μωρό;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...